2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi tanem çok sağol:)) inşallah canım şu hamileliği atlatsam rahatlıcam biraz daha önümde 8 var kısmetse:)) batuhana geceleri çok sarılamıyorum( bazen gece yanımıza geliyo sarılırdık öyle uyurduk ayaklarını hep karnıma doğru koyardı şimdi ise korkuyorum uyku hali bilmez tekmeler diye.. gündüzleri oynadığımızda kucağıma alıyorum oynayıp duruyoruz tabi kuduruyoruz şimdi onlara daha dikkat etmek gerekicek. sıkıntım şimdilik bunlar

canım buğu ismi çok güzel çok beğendim inşallah sende bir gün kızına koyarsın bu güzel ismi

Son düzenleme:

canım sinir olmakta haklısın taklitten başka bişey değil
bende beğendim isimleri hiç kimseye tavsiye etmem koymasınlar diye

kızım olursa adını nil koymak istiyorum gerçi o isim olayı çok değişiyo ama şimdilik aklımdaki bu
eşime göre ve kız kardeşime göre erkek diyolar 2. için hayırlısı bakalım

canım hemen baktım ama orda da erkek diyo tühh yaaa gerçi Allahın işi belli olmaz kalbime göre verir inşallah ben hep diyodum kızım olsun ağustos ayında doğsun diye burcu aslan olacak inşallah
2011 ağustos annesiyim hayırlısıyla:))

canım eşinle annenin yanında tartışmanız kötü olmuş belki bu bi doluluğun işaretiydi. arallın peşinden koşturman kayınvalidenlerle olan durumların hepsi üst üste bindi. çok haklısın canım bu konuda sen bile iyi dayanıyosun. canım evinizi taşıma imkanınız varmı kayınvalidenlerle sorunların yüzünden yani belki uzaklaşmak daha iyi gelecektir sana hem yeni ev yeni çevre iyi gelir bence.

onlarla cok buyuk problemım yok Allaha şukur NURANCIM
onlardan ayrılmak sıtemden ayrılmak ıstemıyorum bu dusunce benı uzuyor
sanırım ben alıstım onlara sıteye komşularıma
yenı bı yer yenı bır ortam sanırım yapamam dıyorum..
tekrar tekrar yenı arkadaslıklara alısamam gıbı gelıo
bunlar cok vaktımı alıcak gıbı gelıo
aslında evım cok eskı ıstemıyorum ama baska yerede ancakk
ISTANBUL olursa gıderım..
hem bu sıtede bı kac sınır oldugum yaşlı bayan var ya kadınlar tam yelloz. 60 - 65 yaşına gelmışler ama havuz basında mılletın dedıkodusunu yapmak herkse ters ve ukalaca davranmaktan baska bı ıse yaramıyorlar
gıderek onları sevındırmek ıstemıyorum
havuzda herkesıncocuguna bagırıyorlar
bana bnm cocuguma en ufak sey dıyemıyorlar
cunku cok tersımdır ben..
bı kee yonetıcıyle kavga ettım yegenım (derya ablamın oglu ) aytac a bagırdı havuzda dıye
adamı yerınd ıbıne soktum cıkardım hemde bas bas bagırarak..
sıtedekı herkes duydu..
cekınırer benden yanı
gecen gun en yaşlı olan aşağıda bana laf soktu alelacele markete ınmıstım
ekmek almaya
döndum bı bagırdım haddını bıleceksın bundan sonra da cok vızıldama cevremde dıye..
kadın şokk oldu
aslında o kadar zarıf o kadar narinim ki.. ama damarıma basılınca kaplan kesılıyorum..
bızım marketı ıkı kardes adam ısletıyorlar ve aksama kadar yapcak ıslerı olmadıgından dedıkoduyu kım gelmıs kım gıtmısı cok severler hele agızdan laf almayı aynı kadın gıbı yanııı..
ben oyle soylene soylene markete gırınce bırı sordu ne oldu dıye onuda azarladım
hersey herkes bılmek zorunda deıl dedım herkes haddını bılsın dedım
ya durduk yere kadın laf soktu ben neyapayım sımdı
koskoca yaşlı başlı kadın bıle beı kıskanıyor.. dusunebılıyormusunuz.
ay konu nerdennereye geldı

nurancım senına dına cıdden cok sevındım tekrar tebrık ederım....

enıştye nasıl soyledın mujdeyı
o ne yaptı ılk tepkısı ne oldu anlat beklıyommmm

Son düzenleme:
nurancım kız olsun agustos ayında dogsun dıye ıcınden gecırmıssın agustos ayında dogum yapıcaksın
bu bı ısaretmı acep
belkıde kızın olur gercekten yurekten kopan dılegın gerceklesır

slm güzeller gecelerin kadını geldiiii..
yok mu kimseler...

Bu akşam babacığımı uğurladık yine gitti yaaa Teo hiç istemedi bir boynunu büktü ki görmeliydiniz yine gel tamam mı dedecim dedi durdu..

Annem ve ablamlarda bizdeydi akşama kadar yine evin içi cümbüştü alttaki kudurdu durdu tabi :))

Boy - kilo olayı bizde de biliyorsunuz doğduğu günden beri hep yaşının üzerinde gitti bugün merak edip ölçtüm 18.4 kilo boyu da 103cm
yine maşallahı var çizelgeye bakınca..
ama emin olun normal olan sizinkiler teo ,burak,batuhan fazla öndeler (normal olmayan onlar yani)onlarda ırsi olarak babaya çekmişler sanırım

slm gecelerin kadını ordamısın huuuu huuuu
bende yatacaktım size bir göz atayım dedim.
ayşegül ve deniz sizi çok iyi anladım.zamanında benim çevremde de öyle insanlar oldu ama kağan dogdugundan beri böyle insanları hayatıma sokmamaya çalışıyorum. çok da güzel oluyor.ohhh kafam da rahat oluyor.iyi ki sizler varsınız.
gerçekten birkaç arkadaş dışında sizden başka samimi oldugum hergün konuştugum kimse yok.
hep kıskançlık,hep dedikodu,boş boş laklak yapmak hiç bana göre değil.
kağan 16.5 kilo,boyunu da biz hep yatarak ölçüyorduk.o zaman 103 çkıyor,ama şimdi boy cetveli yapıştırdım dolabına.orda da 100 çıkıyor.
tabi ki en büyük etken genetik.ben şimdi süt vermiyorum kağana.
kendim yogurt yapıp yediriyorum.bugday çimi,siyah etli balıklardan veriyorum.biraz daha büyüyünce spora yönlendiricez.heralde yeteri kadar uzar.

kızlar biz eşimle beraber yarın sabah vücud temizliğine başlıyoruz.7 gün sürecek ilk defa yapacagız.sabah erken kalkacagım yatıyorum hepinizi öptüm

Hu huuu burdayım tatlım..
Bizim iricelerin içinde kaan da var doğru ya unutmuşum..

Selcancım şu vücut detoksundan bahsediyorsun sanırım dimi..
ben geçen sene çok niyetlendim yapayım diye ama gözüm yemedi özellikle şu yağ içme olayı..ve lağman
umarım siz başarırsınız yapanlardan çıkanlar korkunç ve ben de çok merak ediyorum aslında içimde ne tür yaratıklar var diye:))
sen yap bakalım sonucu şimdiden merak ettim..

Bir de şu buğday çimi nelere iyi geliyormuş selcancım merak ettim geçen soracaktım unutmuşum..
maşşallah kaana da yiyormuş asrın öyle şeyleri (kıvırcık,maydanoz vs..) asla yemiyor

Denizcim sen öyle insanları görmezden gel canım hiç muhatap olma o zaman hem onlar kuduruyorlar hem de senin sinirlerin yerinden oynamıyor..ben siteden sadece üst komşum dışında kimseyle konuşmuyorum kimbilir arkamdan ne laflar dönüyordur(ne ukala,ne sinir vs..)hepsine kulaklarımı tıkadım onları görmüyorum yada bakmıyorum..
bu insanlar sadece oturduğumuz yerde değil her yerde her ortamda var herkesi sallayacak olursak oghhhh..
Eşinle annenin yanında tartışmanız kötü olmuş..kadıncağız ne gerilmiştir,üzülmüştür kimbilir..anne babalar böyle şeyler çok takıyorlar kafalarını biz ertesi gün normale dönüyoruz barışıyoruz ama onların aklında o tartışma anı kalıyor ve hiççç unutmuyorlar yani bizimkiler öyle o yüzden fazlaca dikkat etmeye çalışıyorum onların yanında hiç almadığım kadar alttan alıyorum..

yarın kavitasyonun son seansı ölçecekler bakalım toplamda kaç cm gitmiş..
offf spor yapamıyorum yaaa eskiden ne güzel yağmur çamur,gece dinlemeden yürürdüm şimdi oğluş büyüdü daha çok spor yapma imkanım olması gerekirken zamn yok yok yok ..offf bi yardımcı olsa ne güzel olurdu ev işlerini yapsın,çocukla ilgilensin vs..:))

Face grubumuz da canlanmış sankim :))
baktım listede 20 kişiyiz tanımadıklarıma msj attım kkdayız diye belki yeni gelenler de olabilir yani..
bir de merak ettim o listede yasemin zehiroğlu var o bizim doktor yasemin mi acep?
bu arada nerde,napıyor hiç yazmıyor buraya da..

günaydınnnn...
ooo ne kaynatmışsınız bea
deryacım buğu ismine bayıldım... inşallah ikinci sağlıklı sıhhatli vede buğu olur
ayşegülcüm hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden
ya enesin boyunu bi ölçemedim ama 83 cm civarı sanırım üf ya sınırda.. kilosu da 12.2 falan anca :84: :84: öf öf öf
denizcim boşver öyle saçma sapan kişleri takma kafana...
eşinle aran düzelirse ruh halinde düzelir canım..
selcan ya bende merak ettim buğday çimini.. nasıl yetiştiriyorsunuz.

slm kızlarrr bugün evdeyim bi bakayım dedim maşalllahhh ne çok yazmışsınız yine
nuıran hayırlı olsun çok"sevindim canım inş güzel bi hamilelik dönemi olur hayırlısıyla alırsın kucağına

bende dün okuluma verdim belgelrimi yarın başla dediler dersler boş geçiyo dediler benim hiç bi hazırlığım yok kitapları alayımda bakayım bi kaç günpzt gelirim dedim aslında 15 gün izin hakkımız var ama kullanmıcam adamlarda üsteleyemedi o yüzden ama 30 saat dersim var moralim bozuldu ben 20 saat olsa bi günüm boş olsa hayalleri kuruyodum pzt cuma öğlene kadar diğer günler akşama kadar bayaa yorucu olcak bakalım hayırlısı bugün çalışırım biraz diye eceyi gönderdim bakıcıya ama ortalığı toplamakatan daha oturamadım az bi işim kaldı sonra yemek yapıp oturcam derse eşim gelincede alışverişe gidecez defter kalem almam lazım :)))))) akşamda sema gösterisi var ona gidicem inş ece durursa bakıcısında
bundan sonra ben kimbilir ne zaman girerim kızlar kendinize iyi bakın haftasonarı filan artık gelmeye çalışırım benim için dua edin inş bundan sonrası daha güzel olur ; bugün babamın ölüm yıldönümü öğretmen olduğumu görmeyi çok istiyodu nasıl sevinirdi şimdi kasıla kasıla gezerdi kızım atandı diye canım benim yaaa onuda çok özlemişim gece rüyama girdi nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inş 15-16 aralık çok önemli benim için memuriyete başladım babam vefat etti öğretmenliğe geçtim kurumumdan ayrıldım hepaynı tarih offofff
görüşmek üzere kızlarrrrrrrrr bıdışlarıda öpüyorumm

canı bu buğday çimi ne işey yarıyor merakettim..bende duymuştum bu vücut temizliğini ne güzel eşininde gitmesi genelde bayanlar ister böyle şeyeleri...maşallah boyuda uzun kilosuda çok iyi ytarak yanlış çıkıyor ..
canım eğer gelişiimnde yana kaygıların varsa bir dr.götür kilosuna boyuna birde kanına baktırabilirsin..kansızlık geriliğe sebepolabiliyor..
canım çok üzüldüm yazını okuyunca başınsağolsun her zaman anne ve babanın yeri bambaşkadır ama hepimiz bir gün gelip bu dünyadan gideceğiz allah sana her zaman sabır versin .allah kolaylık versin işinde de canım inş. iyi olur herşey..

annenlerin yanında kavgaetmeniz iyi olmamış ama iyice sinirlerin gerilmiş denizcim biraz kendine vakitayırabilsen belki iyi olabilirsin..
canım tadını çıkar hamileleğin...

kızlar ecrin bağırsak iltihabı olmuştu yani ishal felan ateşi çıkıyor diye mecburen yıkıyordum mecburen ince giyiniyordu ne yazık ki bu seferde grip oldu yaaa yarın dr.gideceğiz kontrokümüz vardı drçne diyecek valla bize bilmiyorum off off çok kızacak ...arka arkaya..ama isteyerek yapmadık ki(((5:

serpilim başınız sağolsun...
dualarımız seninle canım.. alnının akıyla bu işi de hallediceksin inşallah..
yasemicim ne zamandır kan tahlili idrar tahlili yaptırmak istiyorum fırsat bulamadım.

kızlar bugünü milat sayıyorum sizlerle de paylaşmak istedim...
artık ilaç kullanmayı bırakıyorum hiç bir faydasını da görmedim zaten..
namaz kılamaya başlıyorum yeniden.. Yaradana bol bol dua edeceğim.. ruhumu bu şekilde tamir edebileceğime inanıyorum...
ama doğumdan sonra bana ne olduysa herşeyden soğudum..
eşimle olan problemlerimiz hat saflalara geldi..
ben evlendiğime bin pişman yaşadım bu süre zarfında.
5,5 senedir evliyiz dile kolay.. ağladım sızlandım ben bittim.. kendimi bitirdim diye
canım sıkıldıkça kendimi yemeğe verdim
kime yaptım kendime 83 kiloya kadar çıktım
vücudum mahfoldu... çocuğumla istediğim gibi ilgilenemedim.
hep bir suçluluk ve pişmanlık duygusuyla yaşadım..
severek evlendik ama çok zıt yönlerimiz varmış..
üzülerek söylüyorum ki sevgim bittikten sonra anladım...
artık kendim için yaşayacağım... insanın, içinden dua etmek bile gelememesi gibi kötü bir duygu yokmuş..
az kalsın kendimi isyana sürüklüyordum...
lütfen beni kınamayın
o bozuk psikolojiyle kocamı aldatmayı bile düşündüm....
ama artık herşey çok daha güzel olacak inanıyorum... olacak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…