nurancım çok sevindim yaaa.. tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım tabi en önemlisi batuhanla beraber kolay bir hamilelik dönemi yaşarsın..ne güzel yaaa yeni bebişler geliyor bakalım sırada kim var ayşegül sennn olabilirmisin?
bu arada kız listesinde ben niye yokum yaaa ben eşimle tanıştığım günden beri kızım olacak diye hayaller kuranlardanım yani 18 yıllık bir istek :)) adı bile belli Buğu olcek bir gün kızım olursa..
iceangel hoşgeldin aramıza,paylaşımlarının devamını dilerim..yeni arkadaşlar kaçmayın emi gelen gidiyor topiğe bir süre sonra..biz belli kişiler hamilelik zamanımızdan beri burdayız topiğin demirbaşları olarak:))
bende ıkıncısıy delı gıbı kız ıstesemdee ulan dıyorum ben bedevıyım yaa
erkek olur buda dıyorumm ıcıme oyle doguyor..
Allahım elı ayagı duzgun olsunda...
ay bı arkadasım vardı dedım y ankarada yasıyor hatta bana gelmsıtı kavga ederk gıtmıstı benden
ben ona kızım olursa Adını NEHIR koyucam demıstım ... bunu hep soylerdım ona
face e yazmıs ocakta doguruodu kızı olcak prensesımızın adı nehır sena olcak dıyee
o kadar koyma o ısımı ben koyucam dedım
sacma dımı ama sınır oldum suan
cunku sureklı yıllardır benı taklıt edıyor buna sınırlendım en cok
ulan kızının adını bıle benden calıyosun yaa
ben şimdi nuranın çin ve rus takvimlerini merak ettim cinsiyet ne çıkıyor acaba baksana bi nuran
denizcim abes olmuş arkadaşının yaptığıda
neler neler çıkıyor ya hani benim sinir karşı komşum vardı ya tayin oldu gitti kurtuldum diyodum onun hakkında yeni bilgiler öğrendim şok oldum oğullarının ikiz olduğunu söylüyordu herkese meğer değillermiş kadının 2. kocasıymış adam oğlanın biri ilk kocadanmış şok oldum ya bizi ayakta uyutmuş kadın çok tuhaf ya bana ikiz doğumunu nasıl yaptığını falan anlatıyordu inanamıyorum ama şu var annemede söylemiştim çok çocuk ayrımı yapıyor diye hatta burdada yazdığımı hatırıyorum bu ayrımını ayrım yaptığı kendi öz çocuğuymuş allah allah ne tuhaf ben boşuna ısınamamışım bu kadına demekki samimi gelmemiş arkamdanda çok konuşmuş onlarıda öğrendim oyyy oyyyy
kızlar bnm canıma cayıp sıkkın.. nedenlerı var tabıkı ama burda sımdı uzun uzun yazamıcam..
bnm acılen bı degısıklıge ıhtıyacım var
yada yer degıstırmeye.. ama nereye kıme gıdersem gıdeyım rahat edemıcemı bılıyorum
2 haftadır cok yorgunum.. ama bu deıl sebep.. kendımı mutlu etmeye sımartılmaya o kadar ıhtıyacım var kı ..
esımlede kavgalıyız.. hemde annemın yanında kavga ettık .. herseyden herkesten sogudm bu aralar
oglum dısında..
ama bnm acılen ruhumu onarmam gerekıyor
vanane onerırsınız.
slm gecelerin kadını ordamısın huuuu huuuu
bende yatacaktım size bir göz atayım dedim.
ayşegül ve deniz sizi çok iyi anladım.zamanında benim çevremde de öyle insanlar oldu ama kağan dogdugundan beri böyle insanları hayatıma sokmamaya çalışıyorum. çok da güzel oluyor.ohhh kafam da rahat oluyor.iyi ki sizler varsınız.
gerçekten birkaç arkadaş dışında sizden başka samimi oldugum hergün konuştugum kimse yok.
hep kıskançlık,hep dedikodu,boş boş laklak yapmak hiç bana göre değil.
kağan 16.5 kilo,boyunu da biz hep yatarak ölçüyorduk.o zaman 103 çkıyor,ama şimdi boy cetveli yapıştırdım dolabına.orda da 100 çıkıyor.
tabi ki en büyük etken genetik.ben şimdi süt vermiyorum kağana.
kendim yogurt yapıp yediriyorum.bugday çimi,siyah etli balıklardan veriyorum.biraz daha büyüyünce spora yönlendiricez.heralde yeteri kadar uzar.
kızlar biz eşimle beraber yarın sabah vücud temizliğine başlıyoruz.7 gün sürecek ilk defa yapacagız.sabah erken kalkacagım yatıyorum hepinizi öptüm
günaydınnnn...
ooo ne kaynatmışsınız bea
deryacım buğu ismine bayıldım... inşallah ikinci sağlıklı sıhhatli vede buğu olur
ayşegülcüm hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden
ya enesin boyunu bi ölçemedim ama 83 cm civarı sanırımüf ya sınırda.. kilosu da 12.2 falan anca :84: :84: öf öf öf
denizcim boşver öyle saçma sapan kişleri takma kafana...
eşinle aran düzelirse ruh halinde düzelir canım..
selcan ya bende merak ettim buğday çimini.. nasıl yetiştiriyorsunuz.
slm kızlarrr bugün evdeyim bi bakayım dedim maşalllahhh ne çok yazmışsınız yine
nuıran hayırlı olsun çok"sevindim canım inş güzel bi hamilelik dönemi olur hayırlısıyla alırsın kucağına
bende dün okuluma verdim belgelrimi yarın başla dediler dersler boş geçiyo dediler benim hiç bi hazırlığım yok kitapları alayımda bakayım bi kaç günpzt gelirim dedim aslında 15 gün izin hakkımız var ama kullanmıcam adamlarda üsteleyemedi o yüzden ama 30 saat dersim var moralim bozuldu ben 20 saat olsa bi günüm boş olsa hayalleri kuruyodum pzt cuma öğlene kadar diğer günler akşama kadar bayaa yorucu olcak bakalım hayırlısı bugün çalışırım biraz diye eceyi gönderdim bakıcıya ama ortalığı toplamakatan daha oturamadım az bi işim kaldı sonra yemek yapıp oturcam derse eşim gelincede alışverişe gidecez defter kalem almam lazım :)))))) akşamda sema gösterisi var ona gidicem inş ece durursa bakıcısında
bundan sonra ben kimbilir ne zaman girerim kızlar kendinize iyi bakın haftasonarı filan artık gelmeye çalışırım benim için dua edin inş bundan sonrası daha güzel olur ; bugün babamın ölüm yıldönümü öğretmen olduğumu görmeyi çok istiyodu nasıl sevinirdi şimdi kasıla kasıla gezerdi kızım atandı diye canım benim yaaa onuda çok özlemişim gece rüyama girdi nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inş 15-16 aralık çok önemli benim için memuriyete başladım babam vefat etti öğretmenliğe geçtim kurumumdan ayrıldım hepaynı tarih offofff
görüşmek üzere kızlarrrrrrrrr bıdışlarıda öpüyorumm
kızlar bnm canıma cayıp sıkkın.. nedenlerı var tabıkı ama burda sımdı uzun uzun yazamıcam..
bnm acılen bı degısıklıge ıhtıyacım var
yada yer degıstırmeye.. ama nereye kıme gıdersem gıdeyım rahat edemıcemı bılıyorum
2 haftadır cok yorgunum.. ama bu deıl sebep.. kendımı mutlu etmeye sımartılmaya o kadar ıhtıyacım var kı ..
esımlede kavgalıyız.. hemde annemın yanında kavga ettık .. herseyden herkesten sogudm bu aralar
oglum dısında..
ama bnm acılen ruhumu onarmam gerekıyor
vanane onerırsınız.
canımm çok teşekkür ederim dünden beri hala şoktayım çok istiyodum ama yinede şoktan çıkamadım:)) hamilemiyim Allahım diyorum batuhana diyorum abi olcan diye oda ben abi oldumm diye seviniyo :))) Allah bi sıkıntı vermese inşallah sağsalim kucağımıza alırız
canım ilettim eşime selamını :)) ondanda sizelere selam getirdim :))
canım şimdiden nazlanmaya başladım bile batuhanda çalışıyodum işyerinde hamilemiyim değilmiyim kimsenin pek umru değildi. hamilelikten pek bişey anlamamıştım ama bunda yeminliyim naza çekicem kendimi :)))
sağol canım inşallah batuhanda hamilelikte pek bi sıkıntım yoktu rahat geçti umarım bunda da rahat geçiririm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?