2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nurancım kız olsun agustos ayında dogsun dıye ıcınden gecırmıssın agustos ayında dogum yapıcaksın
bu bı ısaretmı acep
belkıde kızın olur gercekten yurekten kopan dılegın gerceklesır

inşallah canım bi işarettir buda :))))
süpriz olmadı canım aslında çok istiyodum ama test yaparken yanımda olsun istedim
aynı batuhanda yaşadıklarımızı yaşadık tekrar
ben banyoda testi yaptım ve hemen çıktım sonuca eşim baktı:)))
aynı duyguların ikinci kez yaşadık:))))

serpilci başınız sağolsun. o burda olmasada yinede seninle gurur duyuyodur bitanem..

esracım milat yaptın artık geri dönüpte kötü şeyleri düşünerek kendini tekrar yıpratma
yarınlar var artık. namaz kılmayada başlamışsın bende çok istiyorum namaz kılmayı ama bi niyetlenemedim

yasemincim çok geçmiş olsun kuzuya
birinden kurtuliyim derken diğeri baş göstermiş resmen
çok üzüldüm canım

selacancım buğday çimini bende biliyorum annemde yapardı bize
hatta biz nevruz bayramlarında annem buğday ekiyo onu çimlendiriyo onun ilk filizleri yararlıymış bildiğim kadarıyla
zaten azeri bi gelenekte sayılır bizimki hep azerbaycanda bütün sofralarda bu çim olurmuş bereket versin diye

bizim boyumuz çok uzun olmadıgı için ,kaganın bizden daha uzun olmasını istiyorum.
ben 169 ,babası 179 boyunda.çogu şeyi o yüzden yediriyorum.
kızlar bugday insanlığın en çok tükettiği bir besin oldugu için,çok fazla vitamin ,mineral ve enzim ihtiva ediyor.ben en çok hastalıklardan koruması için,çünkü mikroplarla savaşıyor.kanser hücreleriyle savaşıyor.kabızlık ve kansızlık için şifa kaynagı.diş çürümelerini önlüyor,saçla ve tırnak gelişimine,boy uzamasına yardımcı oluyor.
aslında suyunu sıkmak gerekiyor ama kış oldugu için pencere önünde az bişey büyütüyorum.günlük salataya dogruyorum.bi de kagan yogurtla yiyor.çok küçücük makasla dogradıgım için sorun olmuyor yiyor.bi de kendi kesiyor makasla o yüzden hevesleniyor.köyden bugday getirmiştim,onları dikiyorum.hemen çıkıyorlar zaten.
hepinize tekrar tekrar tavsiye ediyorum.
aktarları kendinize dost edinin.3 yıldır 3çümüz de ne hasta olduk ne başımız agrıyor,ne öksürdük.
allaha şükür doktor a sadece kontrol için gidiyoruz.
hergün mutlaka kagana verdiğim şeyleri yazayım.
ev pekmezi,birgün adaçayı birgün ıhlamur ,birgün tarçınlı zencefil ve ben içerken içtiği yeşilçay.
bir kavanoza ballı zerdeçal yaptım.fasulye kadar bundan veriyorum.eşim işe giderken bir kaşık yiyor.
ev ekmeği ve ev yogurdu veriyorum.hergün değil ayda bir hafta kefir veriyorum.
hergün de kuru kayısı ,erik ,incir,fındık,ceviz atıştırır.
haftada bir mutlaka balık yer.onun için balıkları tek tek poşetliyorum.para yoksa o hafta alamıyorsak,çıkarıp bir tane sadece ona pişiriyorum.şeker yedirmiyorum.bazen çikolata ve jelibon yiyor.asitli içecek hiç vermedim daha.

bugün sabah eşimle vücud temizliğine başladık.2 bardak sebze suyunu içtik.
çeyrek bardak da kağan içti..fazla içmedi sanırım pancar tadını sevmedi.
bende hep yapmak istiyordum ama emzirdiğim için yapmamıştım.
saçlarım çok dökülüyor ,çok uyuyorum ve şimdiye kadar yediklerimin içtiklerimin vücudumda izler bıraktıgını düşünüyorum.onları temizlemek lazım.hergün evimizi temizliyoruz değil mi?
bakalım ne kadar pasaklıymışız.tek dileğim inşallah kurtçuk falan çıkmaz. ıyyyyy
işte bunlarda bizim bugdaylarımız....

Son düzenleme:
selcan yedi gün boyuncamı uygulanıyor bu ya
gelişmeleri paylaşırsan çok sevinirm
merak ettim valla...

denizcim haklısın insan bazen alışkanlıklarını bırakamıyor.
komşularında çok tuhaf insanlarmış cidden böyle insanlarla muhattap olmamak en iyisi.
baştan sert çıkmazsan sonradan önüne geçemezsin bunların

canım ben normalde nefret ederım boylelerınden ama bastan yılanın basını ezmek ıstedım durduk yere bırı sıze satasıncada gormezdne gelemıyorsunuz maalesef.. ben kımseyle ugrasmazken hayatıma cocuguma bakarken sıtede sadece yaptıgım aralı gezdırmek ... yanı bu sekıldeyken ınsanlar neden cekemez neden laf sokar neden ugrasır yada neden dedıkodu yapar hıc anlamıyorum
ınsanların ne cok bos vaktı var dıyorum.... boyleoılujncada susup yoluma devam edemem ılla lafın cevabını alıcak
bende cok yakınlarım dahıl hayatımda detoks yaptım vucudumda deıl ama... :)) enyakınım dahı olsa
benı uzenlerı hayatıma pek alamıyorum artık
eskısı gıbı tahammulu bol bırı deılım.. cok asırı hassasım hamılelıkte basladı bu durum bende ve hala tam gaz devam edıyor... bu yuzden asla haberlerı ızleyemıyorum 2 saat boyunca aglıyorum her haberde (
takamamazlık yapımda yok neden sımdı bu boyle yaptı dıye dusunuyorum acıkcası ama ben ne kadar uzak kalsamda yıne gelıp bela benı buluo ..
zateb aılemın ablamın sorunları yeterınca canımı sıktı 9 yıldır .. halada devam edıoo ablam bıle dusuncesızz telefon caldıgında korkarak acar oldum ay ablam arıo yıne ne oldu acaba dıyee..
yanı ben aramasamda arayıp canımı sıkıcak dertler sorunlar bıtmıoo
artık muratta kızıyor sana neden herseyı yansıtıyorlar dıye..

Yuce Rabbım yuzunu kara cıkartmasın canım dualarımız senınle emın ol...
ama ben ınanıyorum ustesınden geklecegıne şıp dıye anlarım adamın yuzunden nasıl bırı oldugunu sende de bunu goruyorum başarı............
ılk zamanalr zorlanıcaksın bıraz strese gırceksın ama sonunda su akıp yolunu bulucaktır ..
Babacıgın ıcınde Allahtanrahmet dılıyorum
bende babamı 8 yaşımdayken hatta cok ıyı hatırlıyorum aılecek perıhan abla dızısını ızlerken kaybetmıstım 16 nısan gunu.... o gunden sonra hıc bısey ıyı olmadı benım ıcın.......
ama ben babamı 1 kere dahı ruyamda gorme şansına erışemedım...
kucukken cok acı cektım yoklugunu okulda fln cok hıssettım ama artık canım hıc acımıyor
sadece yetım yada oksuz cocuklara karşı aşırı derecede duyarlıyım.. kendımce onlar ıcın bıseyler yapmaya calısıyorum ara ara...
tekrar başın sagolsun senınde... emınım senınle gurur duyuyordur serpılcım...

cok cok guzel bır haber bu esracım.. yaşadıklarını o kadar derınden hıssettım ve anladım kı
bende cok şey yaşadım cok gulen çok şaka yapan ınsan en dertlısı olurmuş ya bnmkısı aynen o hesap..
ve bazen Allaha ısyan bile ettım cok acı ve caresızlık ınsanı buna surukleyebılıyor
ama araldan sonra cok degıstım... bu dunyada sadece sınandıgımız daha sık hatırlatıyorum kendıme
zaten unuttugum an eşım devreye gırer ve bana aslında herşeyın yalan oldugunu uzun uzun anlatır..
ablamda tekrar 5 vakıt namaza başladı (aslında bunu soylemek bıle gunahmış ınsanın dını vecıbesını sadece kendı bılmelıymıs) cok cok sevındım ıckıcı sorumsuz bır kocanın karısı olmasına ragmen ısyan etmedı namaz kılmaya başladıgında tekrar hayata donuyor ınsan.. ve ablam cok mutlu namaza başladığından berı... ben sadece dua edıyorum arada da yasın okurum .
bunlara bıle şukredıyorum Aral dıye bır faktor var yanımda cunku...
ama ılerde bende ıstıyorum namaz kılmayı.. ınşallah Allah banada nasıp eder o ıradeyı...
senı cok ıyı anlıyorum uzuluyoruz ısyanedıyoruz kendımızı yıyoruz sacımızı basımızı yoluyoruz ne oluyor hıc... degısen sadece gıt gıde bozulan psıkolojımız ve yorgun yuzlerımız oluyor..
aslında kendımızın degerını bır bılebılsek.. bu dunhyaya bı daha gelınemeyecegını bır anlayabılsek..
esracım esını sevmedıgıne emınmısın .. emınsen sevmedıgın bırıyle aynı evı paylasmak zor olmaycak mı yada olmuyor mu ... ablamda enıştemı zerre sevmıyor ama mecbur ona yalanlarına ıckısıne sorumsuzluguna borclarına artık goz yumuyor... cunku adam duzelmıyor
Annem nefret edıyor o adamdan .. sadece deryaya deıl bızede cok seyler yasattı cunku ..
Allah hepımıze hayırlısını versın .. ne dıyım
yenı kararlarında yenı yolunda mutlu ol ınşallah sende...

neler neler yazmışsınız akşamdan beri yaa oku oku bitiremedim

burağın bu kadar iri ve kalıplı olmasının sebebi tabiki eşim ve benden kaynaklanıyo
ben 173 eşim 183 de ondan
dr da bu sebepden dolayı normal diyo
standartlara göre burağın boyu 192 olacak eğerki düzenli ve sağlıklı beslenirse
bende çok spor yapmasını ama bizde spor sıfır eşimde bende yapmıyoruz inşallah oğluşumuzu yönlendirmek spor okuluna göndermeyi düşünüyoruz
aslında elimin altında çok güzel imkanlar var
spor salonu kondisyon salonu sauna yürüyüş yolu ayrıyetten hemen evimin yanında kondisyon aletleri var
arkadaşlarla bazı akşamlar voleybol oynuyorduk sırf ter atmak ve şamata gırgır olsun diye
şimdi onu da yapmaz olduk

buğday çimini hiç duymamıştım köy kökenli olmama rağmen
selcancım şimdi bu buğdayı ekip çıkıyo neresini kesiyoruz yeşil buğday kısımlarını mı
daha net anlatırsan bende yapmak isterim
evde saksılarım ve toprağım var
şuan mutfağımda fatunya yetiştiriyorum yazdan sanırım tohumları dökülmüş saksıya hepsi tekrar çıktı
bi kenarındada nanem var

selcancım ben böle oğluşunu sağlıklı yetiştiren annelere imrenerek bakarım bende elimden geldiği kadar böle yapmaya çalışıyorum ama senin maşallahın var yanii:81::81::81:
malesef burak için yaptığım tek kötü şey biz içerken cola istemesi bende çok az suyunun içine rengi değişsin kadar koyuyorum bide biz içerken o da çay istiyo anne bende içcem deyince kıyamıyorum
meyve suyu da çok fazla vermek istemiyorum sadece sabahları kahvaltısının yanında
ama bende çay istediği zaman bitki çayları verebilirim ama nasıl hazır mı kendim mi demleyeyim

yasemincim çok geçmiş olsun kuzucuğaa
bende burağı 5 günde filan yıkıyorum aslında bizim evlerimiz çok sıcak ama yinede tedbiri elden bırakmamak üşütmesindende kaynaklanan bi ishalda olabilir

serpilcim seninde başın sağolsun canım
ve ayrıyettende tebrik ederim atanmana çok sevindim ece hanım neler yapıyoo
bu kızlar pek bi bilmiş oluyo canıımmm:90::89:

esracım eşinle yaşamış olduğunuz şeyler çok acı
inşallah herşey yoluna girer mevlam en büyük yardımcınız
oğluşun içinde öle şeyler düşünme sen hep onun iyiliğini istersin

gece kuşumuz deryaa canım benim sen ne zaman yatıyosun yaaa
oğluş sabah seni uyutuyomu barii maşallahh

denizcim oohh valla ne iyi yapmışsın diyorum çünkü böle insanlara haklarını bildirmek gerekiyo
ne yazıkki büyük büyüklüğünü yaparsa küçükte küçüklüğünü yapar

nurancım ne kadar güzel bu duyguları tekrardan yaşamak beni bile bi heyecan basıyo
bunları okurkenn

hepinizi çok çok öpüyorumm çok uzun oldu herkese cevap vermeye çalıştım
herkesi çok çok öpüyorumm:79::79::79:

Son düzenleme:
aral annem gıtıtıgnden berı daha ıyı ....
ay bırı gelmesın artık bana mumkunsee abowww o neydı oyle bee
kadının kafasına neler fırlattı amelıyatlı dızıne cubuklarla vurmaya calıstı
merdane bulmus kafasına ındırıcektı az kala
ay hıc hıc yapmadıgı seyler aralın bunlar
ılk ve son olur ınsallahhhhhh

bızım sıtede hatat bızım blog un altında agda salonu var sahıbı kız bnm arkadasım
ama o bıle ara ara bana ıstanbul kızı oldugun bellıııı gıyınışın ne farklı kocan nasıl ızın verıyor fln gıbı seyler soyluyor
bende gıyınışımde abest bıseyın olmadıgını soyledım ona
neden boyle dusunuosun ne gıyıyorum kı ben dedım
tulum gıyıyormusum bırde yuzucu atletı gıyıyormusum
he bırde şalvar dıktırmışım onu soyledı .. ne varkı bunlarda kızlar allah aşkına
sıte ıcınde baska ne gıyıcem kı ..

hatta bunları soyledıkten sonra o yarım kol tshırt gıyer ama yakası acık egıldıgınde (yanındakı dukkanda cıcekcı)
goguslerının ucuna varana dek gozuktu
sen once kendıne bak kızım kapıda bacada egılme boyle dedım heryerın gozukuo dedım
denedı sonraa aaa hakkeetten dedı
en azından ben egılırken hıc bı yerım gozukmez aslaa elımle kapatırım acık bısey gıysem dahı
sadece kol deıl gozukmemesı gereken yer bence

bu olay yazın sonunda oldu arkadaslar
havalar bu kadar sogumamışkende hanı kasım ayının baslarında sıcaktı ya baya hava asagı ındım markete gıderken bı baktım bnm agdacı arkadasım sıfır kollu atlet gıymışş gogus dekoltesı baya acık
hemen daldım ıcerıııı aaaa şoklardayım zubeydee kocan gormesınn bırılerı gormesınn aaaaaa sen boyle gıyermıydınn dedım :)) napıyımm cok sıcak bugun dedı bana bende banane canım ben bunu dert etmıyorum kı sen edıosun dıye soyledım dedım

Son düzenleme:
kızlar ıyıkı varsınızz valla .. bende selcan gıbı duusnuyorum sıze cok yakınım ..
selcancım cok guzel canım ama bnm hıc vaktım yok bu tur seylere
evde bı tane cıcegım var ona zor bakıyorum teyy teyy
kendımı unuttum ya...
aral yemek secer zor yedırrımm az once bı tabaj corba yedırıcem dıyee cocuk oldum delı oldum bebek oldum tren oldum şarkı oldum .. şebek oldum
meyve asla yemezz meselaa
bende elımden geldıgınce sıkıyorum suyunu verıyorum nar elma portakal ve havuç bır arada sıkıyorum
ne kadar ıcerse kardır deyıp ıcırıyorum
ama bnm meyve sıkıcagım cok cok eskı bı model .. temızlemesı o kadar zorkı
hadı onu gectım tuşu yok usttekı zımbırtısını cevırınce ve cok guc ısteyen bısey o da ancak oyle calısıoo yenısını almak farz oldu bana

Son düzenleme:
denizcim bi tek sen ve ben varız herhalde

bende burağa hala meyveyi rendeleyipte yediriyorum
önceden muzu eline alıp yiyodu şimdi yarısı yerse yarısını yemiyo bırakıyo
bi ara elma çok güzel yerdi onuda bıraktı
armutu hiç yemiyo ama portakal ve mandalinaya bayılıyo
mandalinayı kendi soyacak bide günde 4-5 tane mandalina yer

bende muzu rendeleyip içine armut hurma yediriyorum şu sıralar bide
hepsini karıştırıp içine bir tane portakal sıkıp kaşıkla löpür löpür yediriyorum
ben meyveyi öğlen yediriyorum genellikle çünkü akşam bi yerlere falan gittiğimzde kalabiliyo
sütü günde 1 yada 2 defa içer en fazla süt manyağı bi oğluşum yok
ona bile zor alıştırdım

batuhanda meyve olarak muz ve elma yer
ama yazın karpuz favorisi:))))

canım botlar harika yaa çok beğendim nerden aldın canım?? bizde almıştık bu sene maşallah bizimkinin ayakları büyük 28 giyiyo:))
ben 1.70 boyundayım eşim 1.80 batuhanda uzun olacak böyle giderse:))

denizcim sizin ordakilerin hepsi bi tuhafmış yaa
ne var sanki giydiklerinde çok mu anormal şeyler yani
sen giyince laf oluyo ama kendilerine gelince gayet normal
dediğin gibi kıskanıyolar seni canım yaa sonrada hep nazar değiyo sana

harıkalar canımm.. bızde arala aldık ama bu kadar uzn deıl daha kısa ama kar gecırmıyor
senne kadara aldın

teşekkürler denizcim
aslında ben bot hiç düşünmemiştim baştan bayramda nıke ın kahverengi rengi ayakkabılarını aldık
ama bu kadar kar olunca almak şart oldu hemde tam böylesi
içi yumuşacık yün fiyatıda çok uygun oldu kargoyla birlikte 39 tl ye geldi
bu site alman firması çoğu alışveriş merkezlerinde de var
tavsiye ederim:87:
ben her hafta yakın takipçisiyim ve kahveleride süpeerr

evet kıskanılıyorum ınanın bunu yazarken bıle utanıyorum ama oncelerı kabullenmek ıstemesemde
cunku ınsan kendını kendı gozunde abartmaz ya bende neyımı kıskanıyorlar dıye hep dusunurdum
ama dıgerlerı ıcın azcık farklılık kendıne guven yetıo sanırım
evet kıskanıyorlar.. bunu yazmak bnm ıcın acıd aolsa bu durum boyle...
bırde evlı ve cocuklu kadının gıyım tarzı dıye bısye mı var allah askına yaa..
bnm yegenım var mesela o bı gıyınır cıkar herks ona bakar ve kımse ınanmıyor bır oglu olduguna.
bend egıyınmeyı sevıyorum herzaman olmuıyor bekarlıgımda oldugu gıbı ama esımel bı yere gıdecekken fln cok ozenırım kendıme.. gururum okşanır kendı ıcımde...

kardelencım senın adınneydı yaa ara verdın yaa adını unuttumben sorry.. bırde sen face de varmısın lsıtemde yanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…