2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaa supermışş hakketten .. fıyatıda cok ıyı..
gule gul gıyınsın o yakısıklı .. ayacıkları uşumesın hıc bı cocugun...
ay kar demışken eşım aradı bugun ben tabı soguk konuştum
ya bu erkekler nasıl hemen hıc bısey olmamış gıbı konuşabılıyorlar dımı....
neysee pazar gunu aralı da alıp unludaga cıkalım dedı kızakla aralı kaydırırz yemek yerız kartopu fln oynarız ertesı haftada ıkımzı cıkarız dedı ben ıstemıyorum gıtmeyı evde ışlerım var dedım
gıtsek mı aceppp

denizcim adım ELİF
bende bi bursalıyım ama ankarada oturuyorum
aslında ben mayıs annelerindenim yani oğluşum 30 mayıs doğumlu
ama bizim mayıs annişleri pek aktif değiller ben de sizlere katılmak istedim
zaten serpili daha önceden tanıyorum
face bende üyeyim

ablam ve yegenlerımkuzenlerım bana bu konuyla ılgılı
sen acık gıyınmesen bıle sana bakıyorlar cunku dıyor
ılla acık gıyınmekle dıkkat cekılmıomus demek kı ..
ben aksesuar takmayı ozellıkel kupe takmayı cok sevıyorum saclarımda uzun ve sarı olunca bakımlı gıbı duruom heraldee
ablam hep bana cuvalda gıysen yakışıo kızım der :)
kendı kendını şımartan smıleyyyyyyyyyyy

az önce arkadaşım facede bi yazı paylaşmış denizcim tam sana göre
Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.

erkeklerin hepsi böle yaaa
bence git derim bu fırsat kaçmaz birazda naz yap tamamdır bu işşş:81:

canım hiç yadırgamadım doğrusu sen kendini gerçekten çok yıpratmışsın kendine haksızlıketme sen iyio lacaksınki çocuğunlada ilgilenebilesin sen iyi olmazsan zate hiç bir şey iyi olmaz canım benim bunu bile farketmen böyük bir başarıdır senin için inş.bundan sora her şey daha iyi olur...
sağol canım evet ne yazık ki böyle oldu ya..olsun bakalım bunuda atlatırız ...
canım maşallah sende çok ilgili ve alakalı bir annesin ama en büyük şansında çocuğunun böyle şeyelrede istek göstermesi mesela ecrin daha yenice ilk defa ıhlamur içmeye başladı nerde o nları içirmek vs. çok zor ama neyseki ben balı vpekmazi sılandırıp ona şurup diye hep içirdim :)))) ama meyve asla yemedi yaa bu osunumuz hep var ne yazık ki bende muzu bazen rendeleyip başka şeyelrle karıştırıyorum eh işte bir şeyelrle takviyediyorum..bu buğday işi benide sardı bende çalsam sende bu fikri kızarmısın biraz nlatsana normal ektin mi yani nasıl olacak...bende mesir macunu yediriyorum her şey iiçinde var baharatların ...şu atışmalıklara sinbir oluyorum aslında ben yemek istiyorum ama ecrin asla yemiyor banada yedirtmiyor kzııyorum bazen hem yemiyorsun kendin banada yedirtmiyorsun diye..
maşallah canım sşzde çok uzunmuşsunuz..sağol canım benim bende çok yıkamıyorum ama ateşlendimi mecburen suda duruyor yoksa başka türlü düşmüyor hemde yani kaç saatlerce uğraşıyorum ..

canım haklısın bişey oldumu hemen hiç bir şey olmamış gibi rahatlıkla konuşulup davranılıyor..bnce git boş ver takılma zeten sıkıldıın..
canım çok güzelmiş güle güle giysin ecrininde var iki tane aldık bizde pepbişş kar botu birde siyah kışlık çizme..fiyatıdaÇOK UYGUNMUŞ..SAĞOL BUNDAN SONRA BAKARIM BENDE ..
bnecede aslında çok anarmol bişey yok giydiklerinde ama işte...
maşallah canım sizde çok uzunmuşsunuz yaa....
canım eecrinde yemek seçer meyve hiç yemez ama yinede bişyelerle takviyeedtmeye çalışıyoruz ahh yese keşke ben sürekli yediririm bu konuda şansızıs ama olsun buna şükür sağlıkları yerinde olsunda...
canım bencede seni kıskanıyorlar çok abartılacak bişey yok giydiklerinde...dikkat çekiyorsun demek ki onlarda kıskanıyor ee tabi lafediyorlar boş ver kıskananlar çatlasın...

kızlar resimdeki gibi çok az bir toprak yetiyor.üstünü de azıcık toprakla kapatıyorsunuz.bol bol bugday serpiyorsunuz ve bolca suluyorsunuz.üstü kurudukça su veriyorsunuz.15-20 cm olunca ,makasla dibincen kesip tüketiyorsunuz.mesela meyve sıkarken çimeni de sıkın.o zaman tadından rahatsız olmazlar içerler.
elifcim bazen kaganda misafirlikte falan görüyordu cola istiyordu.ben de maden suyuna pekmez karıştırıyordum.asitli gibi ses çıkardıgı için hoşuna gidiyordu.ama artık colanın başka bişey oldugunun farkında.cola içenlere - içmeyin o çok acı,pekmez için-diyor.
ben bitki çaylarının gerçeklerini demliyorum.içine çok atmıyorum ama acı olmasın diye.
detoks da iyi gidiyor hiç sorun yok.akşam yemegi olarak parlıcan biber közledik ,bol yeşil salata yedik.bir de elimde kepekli ekmek açtım.doyduk valla.hamdolsun.
esracım sana kesinlikle hergün sabah sarı kantaron cayını tavsiye ediyorum.her gece yatmadan da melisa çayı içersen 10 gün içinde kendini çok daha iyi hissedeceksin.
bu tür sıkıntıları hatta daha kötülerini herkes yaşayabilir.önemli olan senin bunu atlatmak istemen ve harekete geçmen.öncelikle şu kilolardan kurtulman lazım.o zaman herşey değişir çünkü.
denizcim sorun senin açık giyinmen değil ,sorun güzel olman.
ve ne giyersen giy yakıştırman.eger alımlı bir insansan ,kapalı da giysen dikkat çekersin.bazıları da bunu çekemez..
kızlar kağan beni çagırıyor ,döncem size

selcancım annem onu pamukla ekiyodu aynı topraktaki gibi çıkıyodu:))
bende buğday alıp deniyim:)) bu aralar yararlı ne varsa tüketmeliyim demi:)))

amannnn cok az yazmıssınız kızlarr...

selcancım nasıle lınde kepek ekmegı açtın yaa
off bunlara nasıl vakıt buluyorsunuz a kuzum ...
ben cıse bıle zor gıdıyorum
yemek yerken ınanın tepemde oluyor aral.. ve o an muhakkak ya catalımı dusururum ya bardagı alır ıcerkenuızerıen doker ya masaya cıkar avızeye vurur.. bugun ogle yemegımı yıyemedım dogru durust
arıtık sınırlerımde kaldırmıyor... tahammulsuzum artık..!
yapma etmeden anlamıyor cocuk

gunluk yemegımı yaparsam ıkı cesıt
bıde salata yada ek bısey valla şükreder oldum.. fırını kac defa 200 dereceye getırıp oyle bıraktı aral bılemezsınız.. koku duydugumda anlıyorum bı gıdıyorum arada derede acmıss
3 gundur de ogle uykusunu uymuyor.. uyumayınca zaten bısey yapılmıyor..
anam bırde ben ıse gırmeyı calısmayı dusunuyorum delımıyım neyım kırıp bacagımı oturıyım evımde dımı ama :)))

selcancım tebrık edıyorum senı maşallahhh sanaa arkadaşım yakın oslaydık banada el atardın sen

iyi geceler kızlar.gece kuşu derya yok bu gece :))

ne çok yazmışsınız ya.giremedim 2 gündür.annem geldi yanıma samsundan.onunla kaynatmaktan vakit kalmadı :)özlemişim...

selcancım ben de kereme vermek istiyorum bu bitki çaylarından.ama hangisini vereceğimi bilmiyorum.çaya hasta onun yanında çay içsek hemen istiyo.zati kansız vermek istemiyorum. oyüzden bitki çaylarından içirebilirim..hangi çaylar ve nasıl demliyosun söylersen sevinirim canım

Gec kuşu burdaaaaaa! :))
Bugün çok yorulmuştum Teo uyusun derken ailecek uyumuş kalmışız şimdi kalktım,daha yüzümde makyajım duruyor..püfff gec gece şimdi yüz yıkanırmı yaaa

Selcancım bu buğday çimi aktar da falan varmıdır peki? ben de yapcammmm:84:
Valla maşallahın var gerçekten canım nasıl yetişiyorsun hepsine ben de şaşıyorum..demiştim ya daha önce de sen hamaratlarımızdansın farkındayım..:)

Ben de asrına yeterince sağlıklı besin vermeye çabalıyorum pilavla,makarna vs..yiyip doyunca içim rahat etmiyor gerçi artık pilavı da mutlaka tavuklu,tavuk sulu,garnitürlü vs..yapıyorum yoğurtla yiyor

Haftada bir biz yemesek bile ona bir dilim somon alıyoruz.. Meyveyi çok seviyor Allahtan hemen hepsini yiyor,ceviz,fındık vs..onlarla da arası iyi..
Evde hergün sebze pişmesine rağmen halaaa çok sevmiyor ben ağlarsam ,kendimi paralarsam zorla karnabahar vs..yiyor..halbuki biz eşimle sebzeciyiz en çok da şu brokoliyi sevsin istiyorum ağaç falan diyoruz ama tükürüyor ben de çorba yapıp dayıyorum
Kahvaltımız iyi,sağlam oluyor akşama kadar da bir daha yemiyor yani benim gibi besleniyor 2 öğün (ama aralarda meyve vs..yiyor)
Hepimiz sonuçta onlar sağlıklı olsun,hastalanmasın diye uğraşıyoruz umarım da öyle olur hastalıksız bir kış olur..(gerçi vücudun ona da ihtiyacı var 2 gün sonra kreşe gitseler bittiğimizin resmi) eşime hep onu diyorum zaten o çok titiz ve bunaltıcı bu konuda beni de ayar ediyor aman hasta olcak diye çocuğu avmlerdeki oyun alanlarına falan sokmaz,dışarı çıkartamıyorum hava soğuk diye(izin çıkmıyor) bizim kızları denetliyor sürekli hastalarsa yanyana getirtmiyor vs..
neler çekiyorum bir bilseniz bu konuda.offf...
ve sonuç Teo gerçekten de çok nadir hasta olur daha bu kış hafif bir burun akıntısından başka bi şikayetimiz olmadı,illaki olacak ama hafif yollu olsa bari..

Boy olayına gelince Asrının boyu babadan dolayı uzun ben çok uzun değilim 1.65 falanım sanırım ama babamız 1.90 o yüzden erkek old. için ve bazı şeyleri babaya çektiği için çok memnunum umarım böyle devam eder gelişimi..

Serpilcim beklediğinden yorucu da olsa istediğin buydu o yüzden angarya gelmez emin ol hem belki diğer dönem daha az ders saatlerin olur vs.. değişir yani! sen şimdi ders de çalışıyorsundur,bilgiler unutuluyor yani
Tarih olayına gelince ne mutlu ki sana acı olduğu kadar ,mutlu günlerini de yaşatmış sana bu tarih..
demek ki her sene önemse bu tarihi senin günlerin,baba konusuna gelince Allah nur içinde yatırsın hepsini ben onların hep bizimle olduklarını düşünenlerdenim ,babacığın da eminim hep seninle ve seninle gurur duyuyor canım benim..
Geçmiş olsun Yasemincim bu şirine ne çok hasta oluyor ama.. inşallah antibiyotik vermez doktor,acil şifalar canım! Esracım milat demişsin ne güzel! demekki artık dur demeye karar verdin,bazı şeyleri düzeltebilmek için gücünü topladın ve kış uykundan uyandın..
zaten anlaşılıyor kilo verme hevesi falan başladı sende yine,ama beni geçemezsinnnn
Yararını görmüyorsan bırakmakla iyi yapmışsın ilacı ama birden kesme yavaş yavaş azaltarak bırak birden bırakırsan çok daha kötü bir ruh haline girebilirsin hbrin olsun (ablamdan tecrübe)
Namaz kılmaya başlayacakmışsın ne güzel zaten en güzel meditasyon namaz,yapabilirim diyorsan ne mutlu sana canım..önce kendini ,ruhunu şarj et ki hayatına bir faydası olsun..
eşin konusuna gelince bende soruyorum gerçekten artık sevmiyorum,tahammül dahi edemiyorum noktasındaysan kendine de ,ailene de bunu yaşatma artık canım..
Eğer bu böyle gitmiyecekse ortak bir karara varın,herkes yoluna baksın önünü görsün..
Enes de sevgisiz bir ortamda büyümesin,çocuğun etrafındakilerin pozitif olması çok önemli biliyorsun gergin ortamda büyüyen çocukların psikolojisi allak bullak oluyor..sen kendi ayaklarının üzerinde durabilirsen ve buna inanırsan hatta bunu başarırsan kendi kendine de mutlu olursun bu eve,çocuğuna,hayata bakışına herşeye yansır canım..
Ama bunu çok iyi düşün tabi canım eşin olmadan bir hayat düşünebiliyormusun?bunu hayallerinde canlandırabiliyorsan artık ok yaydan fırlamıştır bence..
Herşeyin hayırlısı olsun senin için,karar verirken iyi düşün ve asla geri adım atma(mesela bu hafta çizelgen gözümün önünde ,takibindeyim bilesin )
Nurancım seninle biz de bu duyguları tadalım sen hep yaz duygularını,ev halinizi vs.. hepimize deneyim olsun :))
gerçi herkes farklı yaşıyor duygularını ben mesela Asrın da çok yoğun yaşamıştım hamileliğimin her anının tadını çıkartmıştım ve çok heyecanlıydım vs..
acaba ikinci olsa böyle olurmuyum çok merak ediyorum..
sen doktora gidebildinmi,kan verip gerekn testleri yaptırdın mı?
o minik ama güçlü kalp atışını duydunuz mu?
Batuhan da nasıldın,bulantın oldu mu? ben ilk 4-5 ay iptaldim hiç birşey anlayamıyordum o bulantıdan umarım senin sorunsuz olur..
Ne güzel duygular yaaa..çocuk yapasım geldi :)))

Ya ama yazmamışsın diğer ayrıntılarıııı..
sadece meyve suyunu içmiyorsunuz demi? marankinin detoksu mu bir de bu?
o yağlı su,lağman vs..yokmu sizinkinde ben en çok onlardan dolayı vazgeçmiştim de..
Çok hoşmuş gerçekten güle güle kullansın burak bey:))
kızlar deichman de de buna çok benzer kar botu vardı hem de 19tl ya bilginiz olsun varsa yakınlarınızda şubesi bi gidin bakın derim..

Yaaa delimisin ne düşünüyorsun be denizcim böyle fırsatları tabiki de kaçırma derim.. boşverrrrr! nasıl olsa 2 gün sonra barışacaksınız sonra dersin geçti haftasonu diye,aral için de iyi olur çocuk karla haşır neşir olur keşke yağsa da bizimkiler de oynasa..içinde bulunduğun şehrin,çevrenin tüm olanaklarını sonuna kadar değerlendir çünkü bence çok güzel bir şehirdesin ben bursayı ankaradan çok daha fazla seviyorum

Ben de şehir fırsatı sitelerinden bruch ve bowling+bira falan kampanyaları vardı onlardan almıştım eşimle gider değişik bir haftasonu geçiririz diye ama araba hala serviste çıkamadı bir türlü böyle giderse kuponlar yanacak gidemiycez gerçi ben ne yapar eder giderim param mı yansın yaaa!

Elifcim kızılaya falan bir gün inersen hbrleşelim(ortak nokta) buluşalım ne dersin,tanışmış oluruz..

Son düzenleme:
Kızlar biliyorum hiç ilginizi çekmiyor yorum bile yapmıyorsunuz hiç biriniz ama (çıtır hatunlar siziiiiiii)
bugün kavitasyonun son seansına gittim ve toplamda 6cm gitti göbişten (doğru ölçtülerse tabi)
bence işe yaradı biraz ama 4 seans yeterli değil..tabi ben spor da yapmadım yapsam eminim daha etkili olurdu ama 3 haftada 3kilo falan verdim sayesinde..buna da şükür!

Bugün bir gece elbisesi daha sattım toplam da 4 gece elbisesi sattım bu ay dolabı boşaltıyorum sanki onların parasıyla düğün için cici alcam kendime ama nasıl birşey alcam hiç bilmiyorum düğün olmayacak atakulede nikah olcak yani abartmamam lazım ama şık da olmalıyım ne tür bişey önerirsiniz elbise olarak?

üşenmezsem kırlentlerimin bazılarını ekliyim size bi bakın nasıl olmuşlar..

ya bende sevmediğim bir insanla aynı evi artık paylaşmak istemiyorum ama... eşim işsiz psikolojisi bozuk durumda onu bu halde yarı yolda bırakmak istemiyorum.. yani karmaşık duygular içerisindeyim. bunu da bir şekilde çözmem gerekiyor. beklediğim bazı şeyler var mesela kpss sınavına girdi tercih yapıcak sanırım ocakta.. o şehir dışı tercih yapıcak biliyorum, atanabileceğini pek zannetmiyorum ama şayet atanırsa onunla gitmeyi düşünmüyorum. Bazı şeyleri zamana bıraktım inşallah zaman ilaç olur sorunlarımıza..

hahaha süper bir cevap olmuş... anlamazlar o ayrı tabi

aaa bayıldım bende çizmelere bende tchiboyu arada bir takip ediyorum.. bu ay bakamamıştım hemen bakayım bende..

valla enes canı isterse meyveyi çok güzel yiyor tabi nadir zamanlarda... onun dışında ne yaparsan yap döküyor saçıyor anca bir kaşık yada bir yudum sonra halılara üstüne başına... bıraktım bende isterse yiyor istemezse yemiyor...

erkelerin özelliği bu ya.. psikolog bana erkeklerin hiç bişey olmamış gibi davranma sebebini onların olan olayı önemsemediği için böyle davrandıklarıbı açıkladı... ama biz önemsiyoruz büyük yaralar alıyoruz onlar neden önemsemiyorlar

Gec kuşu burdaaaaaa! :))
Bugün çok yorulmuştum Teo uyusun derken ailecek uyumuş kalmışız şimdi kalktım,daha yüzümde makyajım duruyor..püfff gec gece şimdi yüz yıkanırmı yaaa

bravo deryacım ben öyle uyuya kalsam tamam sabaha kadar kalkamazdım :)

ya enes balıktan nefret ediyor tavuk diyerek ağzına veriyorum hemen anlıyor atıyor ağzından,, bide öğürmesi var.. balık yağı alıyım birde hafta sonu ona...

yani boşanma noktasında kara vermek çok zor.. hem maddi hem manevi herşeyi düşünmek gerekiyor.. maddi açıdan düşündüğüm zaman iyi kötü bir işim var o olduğu sürece geçim konusunda kıt kanaat geçinirim... annem var çok şükür bana her konuda destek oluyor..ama o olmazsa işler çok zorlaşır... işte bu noktada tıkanabilirm. manevi açıdan baktığımızda enes babasını çok seviyor, ayırmak çok zoruma gider.. annem babam biz yirmi yaşındayen ayrıldılar hala acısı içimde neden mutlu bir aile olamadık diye... yani kafamı kucalayan bir çok nokta var ama enesin aklı daha çok ermeden bu işi halletmemiz gerekiyor farkındayım

deryacım kavitasyon nedir ya dur bir araştırayım hemen
ihtiyacı olanlardanım bende...

kilo konusunda takibimdesin
bende senin takibindeyim aramız çok açılmış bir an önce arayı kapamak gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…