Kızlar biliyorum hiç ilginizi çekmiyor yorum bile yapmıyorsunuz hiç biriniz ama (çıtır hatunlar siziiiiiii)
bugün kavitasyonun son seansına gittim ve toplamda 6cm gitti göbişten (doğru ölçtülerse tabi)
bence işe yaradı biraz ama 4 seans yeterli değil..tabi ben spor da yapmadım yapsam eminim daha etkili olurdu ama 3 haftada 3kilo falan verdim sayesinde..buna da şükür!
Bugün bir gece elbisesi daha sattım toplam da 4 gece elbisesi sattım bu ay dolabı boşaltıyorum sankionların parasıyla düğün için cici alcam kendime ama nasıl birşey alcam hiç bilmiyorum düğün olmayacak atakulede nikah olcak yani abartmamam lazım ama şık da olmalıyım ne tür bişey önerirsiniz elbise olarak?
üşenmezsem kırlentlerimin bazılarını ekliyim size bi bakın nasıl olmuşlar..
Nurancım seninle biz de bu duyguları tadalım sen hep yaz duygularını,ev halinizi vs.. hepimize deneyim olsun :))
gerçi herkes farklı yaşıyor duygularını ben mesela Asrın da çok yoğun yaşamıştım hamileliğimin her anının tadını çıkartmıştım ve çok heyecanlıydım vs..
acaba ikinci olsa böyle olurmuyum çok merak ediyorum..
sen doktora gidebildinmi,kan verip gerekn testleri yaptırdın mı?
o minik ama güçlü kalp atışını duydunuz mu?
Batuhan da nasıldın,bulantın oldu mu? ben ilk 4-5 ay iptaldim hiç birşey anlayamıyordum o bulantıdan umarım senin sorunsuz olur..
Ne güzel duygular yaaa..çocuk yapasım geldi :)))
Kızlar biliyorum hiç ilginizi çekmiyor yorum bile yapmıyorsunuz hiç biriniz ama (çıtır hatunlar siziiiiiii)
bugün kavitasyonun son seansına gittim ve toplamda 6cm gitti göbişten (doğru ölçtülerse tabi)
bence işe yaradı biraz ama 4 seans yeterli değil..tabi ben spor da yapmadım yapsam eminim daha etkili olurdu ama 3 haftada 3kilo falan verdim sayesinde..buna da şükür!
Bugün bir gece elbisesi daha sattım toplam da 4 gece elbisesi sattım bu ay dolabı boşaltıyorum sankionların parasıyla düğün için cici alcam kendime ama nasıl birşey alcam hiç bilmiyorum düğün olmayacak atakulede nikah olcak yani abartmamam lazım ama şık da olmalıyım ne tür bişey önerirsiniz elbise olarak?
üşenmezsem kırlentlerimin bazılarını ekliyim size bi bakın nasıl olmuşlar..
amannnn cok az yazmıssınız kızlarr...
selcancım nasıle lınde kepek ekmegı açtın yaa
off bunlara nasıl vakıt buluyorsunuz a kuzum ...
ben cıse bıle zor gıdıyorum
yemek yerken ınanın tepemde oluyor aral.. ve o an muhakkak ya catalımı dusururum ya bardagı alır ıcerkenuızerıen doker ya masaya cıkar avızeye vurur.. bugun ogle yemegımı yıyemedım dogru durust
arıtık sınırlerımde kaldırmıyor... tahammulsuzum artık..!
yapma etmeden anlamıyor cocuk
gunluk yemegımı yaparsam ıkı cesıt
bıde salata yada ek bısey valla şükreder oldum.. fırını kac defa 200 dereceye getırıp oyle bıraktı aral bılemezsınız.. koku duydugumda anlıyorum bı gıdıyorum arada derede acmıss
3 gundur de ogle uykusunu uymuyor.. uyumayınca zaten bısey yapılmıyor..
anam bırde ben ıse gırmeyı calısmayı dusunuyorum delımıyım neyım kırıp bacagımı oturıyım evımde dımı ama :)))
selcancım tebrık edıyorum senı maşallahhh sanaa arkadaşım yakın oslaydık banada el atardın sen
kızlar resimdeki gibi çok az bir toprak yetiyor.üstünü de azıcık toprakla kapatıyorsunuz.bol bol bugday serpiyorsunuz ve bolca suluyorsunuz.üstü kurudukça su veriyorsunuz.15-20 cm olunca ,makasla dibincen kesip tüketiyorsunuz.mesela meyve sıkarken çimeni de sıkın.o zaman tadından rahatsız olmazlar içerler.
elifcim bazen kaganda misafirlikte falan görüyordu cola istiyordu.ben de maden suyuna pekmez karıştırıyordum.asitli gibi ses çıkardıgı için hoşuna gidiyordu.ama artık colanın başka bişey oldugunun farkında.cola içenlere - içmeyin o çok acı,pekmez için-diyor.
ben bitki çaylarının gerçeklerini demliyorum.içine çok atmıyorum ama acı olmasın diye.
detoks da iyi gidiyor hiç sorun yok.akşam yemegi olarak parlıcan biber közledik ,bol yeşil salata yedik.bir de elimde kepekli ekmek açtım.doyduk valla.hamdolsun.
esracım sana kesinlikle hergün sabah sarı kantaron cayını tavsiye ediyorum.her gece yatmadan da melisa çayı içersen 10 gün içinde kendini çok daha iyi hissedeceksin.
bu tür sıkıntıları hatta daha kötülerini herkes yaşayabilir.önemli olan senin bunu atlatmak istemen ve harekete geçmen.öncelikle şu kilolardan kurtulman lazım.o zaman herşey değişir çünkü.
denizcim sorun senin açık giyinmen değil ,sorun güzel olman.
ve ne giyersen giy yakıştırman.eger alımlı bir insansan ,kapalı da giysen dikkat çekersin.bazıları da bunu çekemez..
kızlar kağan beni çagırıyor ,döncem size
kızlar zayıflamak derken aklıma ne geldi??
geçenlerde günümüz vardı demiştim ya. orda bi akrabamız 29 yaşlarında selülitle ilgili bi konuşma yapıyoduk. oda dediki ben hep baktım selülitler için vakum tedavisi falan yapıyorlar ee çok para bende de çok selülit vardı dedi. sonra aklına evi süpürürken bi fikir gelmiş. bacağını bol kremlemiş ve süpürgenin başlığı çıkarıp kremli bölgeye bi aşağı bi yukarı vakumladım dedi. 1 ayda bacaklarım süper oldu dedi cidden bende baktım bacakları çok süper
aslında bi yeren bakıncada mantıklı
dediğim bayan çok delidir yani kıpır kıpır biri yapar inanırım
canım daha doktora gitmedim batuhanda doğum yaptım hastanesden ve doktorumdan çok memnundum doğumu 1500 e yapmıştık. şimdi aradım 3000 olmuş çok para yaa
bende başka hastane bakıyorum önümüzdeki hafta gidicem canım o zman 5 haftalık olacak hem kesede rahat gözükür alttan muayeneye gerek kalmaz:))
çok güzel duygular deryacım çok mutluyum bende iyiki olmuş diyorum
batuhanın çok yaramazlığı yok yani hr çocuk gibi ama bazen çıldırdığı zamanlar olmuyo değil:))
canım sağolsunlar götürecekler doktora burasıda çok soğuk kar yağıyo tekrar çok geçmiş olsun ecrine
canım saatinde hayırlı olsun güle güle kullan:)))
Tünaydın kızlarrrrr..
ben geceden beri burdayım hadi nerdesinizzzz?
ayşegüllllll kuzu nerdesin sen hiç girmiyorsun buralara küstünmü kıs bize?
Esracım herşeyin hayırlısı olsun dediğin gibi zamana bırak belki eşin hemen iş bulur,psikolojisi değişir,ne bileyim kpss falan diyorsun (gerçi o çok zor) en güzeli zaman ama kendinizi ve ilişkinizi yıpratmayın..
Kavitasyon nedir?
sorduk uzmanımıza; Kavitasyon, Cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklere dayanan bir yöntemdir. Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. Kavitasyon uygulaması ile oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Kavitasyon Uygulamasında İlk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında bir incelme görülebilir. Kavitasyonda sonraki seanslar haftada 2 seans, daha sonra haftada 1 seans olarak devam edebilir. Kişinin durumuna göre seans sayısı belirlenir. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi önerilir.
benimkin de kavitasyon,pasif jimnastik ve power plate vardı..4 seansı kampanyayla 60 tl aldım. istanbulda daha süper kampanyalar var düşünebilirsin canım..
bizde bugün ecrinin dr.götüreceğiz eşimle beraber gidecektim ama işyerinden yılsonu sayımına gelecekelrmiş k.pederim sağolssun götürecek iyiki varlar valla yoksa bu soğukta dr.gitmek çok zor zaten hasta yavrum..biraz canım sıkıldı ecrinin hasta olmasına ama neyseki geçecek diyorum inş...buna şükür eskiden dahada kötydü şükür ki artık azaldı ama sizin yavrulara gçre hala çok sık sık hasta oluyor ama olsun yine ayakta atlatıyor ...
eşim sabah bana süpriz yaptı bana saat almış nacarın çok hoşuma gitti sağolsun...
Gününüz aydın olsun...Karlı bir İstanbul sabahındagönderiyorum hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?