2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet
deryacım evet marankinin detoksunu yapıyorum.o adam benim vazgeçilmezim.
saglığımı,ruhi bunalımlarımı onun sayesinde düzelttim ben.şimdi de biraz para biriktirip ,kendi taşım olan mavi topazlı yüzük alacagım.öncelikle kitabını almam lazım tabi...
ilk lavmanı bugün gece yapacagız.hatta şu anda biraz karaciger ve safra kesesinin oldugu yer agrıyor.galiba işe yaradı.kumlar mı dükülecek acaba?
sabah tam bir bardak kırmızı pancar ,ıspanak,biraz saf zeytinyagı ve bugday çimi suyu içtik.
dün hepsini karıştırmıştık bugün kötü olanı önce içelim güzeli sona bırakalım agzımız tatlansın dedik ve 1 bardak da elma ve havuç suyu içtik.
ama bugün çok zor içtik.burnumuzu tıkadık.hatta eşim son yudumları içemedi bıraktı.
bende ne kadar garip değil mi ,o cigerleri kokareçleri yiyoruz midemiz bulanmıyor,mis gibi sebzeyi içemiyoruz dedim.
ee hiç alışmamış ki sebze yemeye..
öglen ,ona kepek ekmeğine bal sürüp içine ceviz ve fındık koydum.bir tane mandalina koydum.
ben de brokoli çorbası içecegim
akşama da ıspanak kavuracagım,dolapta hamurum var yine ekmek açacagım.bir de yesil salata..
gün içerisinde kuru meyveler,ceviz fındık ,meyve ,pekmez bitki çayları serbest.en az 5 bardak yeşil çay içiyorum.
gece de lavman yapacagız.2 litre su kaynatıp sogutup,içine 2 kaşık limon ve elma sirkesi ekleyecegiz. bu kadar başak bişey yok.
sirke antibakteriyel ve temizleyici bişey.düşünsenize tertemiz olcam gıcır gıcır..
yapmak isteyen olursa daha detaylı anlatırım.
en son ayın 19 unda başlayabilirsiniz.ben 65 kiloyla başladım.belki zayıflarım da..

adaçayı ve ıhlamuru öncelikle çocukların içmesi gerekir.hem kan yapar hem de gribe karşı korur.papatya ,yeşilçay falan da verilebilir ama alışık değillerse içmeyebilirler.ben şeker atmıyorum.bal koyuyorum veya pekmez.kağan 7 aylıkken vermeye başladıgım için şimdi sorunsuz içiyor.
siz içmek istemezse zorlamayın.
balı ,pekmezi o atsın karıştırsın falan.
deryacım sende ticaret zekası var senin dükkan açman lazım.inşallah birgün nasip olur.benim abiye satılmadı hala.sahibindene ilan vermiştim.
burağın ayakkabıları hayırlı olsun.
ben de geçen yıl seri sonu denk geldi metrodan 13 tl aldım
esracım benim bu yaz 2 arkadaşım 84 kilodan altmışlı kilolara düştüler.
ekmek ve yaglı şeyler yemediler.bol yeşillikli limonlu salata yediler.her gece elma sirkesi içtiler ve günde en az 1 saat gece çocuklar uyuyunca yürüdüler.hatta biri 2 saat yürüyordu.
sabah kalkınca da 5 tane kayısı yediler.
bence eşini seviyorsundur.sorunlar sevginin önüne set çekmiş gibi görünüyor.hayatında seni mutsu zeden şeyi bulup ,onu hayatından çıkarmalısın.sana tavsiyem evinde sevmediğin kullanmadıgın eşyalar varsa hepsini ya at yada birine ver.sonrada kiloların için bişeyler yapalım.dediğim çayları da hergün mutlaka iç.bişeyler değişecektir emin ol.
ve erkekler sıkıntılarını söyleyemezler.sıkıntıları varken de sevgilerini de gösteremezler.tam olarak sorununuzu bilmiyorum ama kabataslak bu yorumları yapabiliyorum.

Tünaydın kızlarrrrr..
ben geceden beri burdayım hadi nerdesinizzzz?

ayşegüllllll kuzu nerdesin sen hiç girmiyorsun buralara küstünmü kıs bize?

Esracım herşeyin hayırlısı olsun dediğin gibi zamana bırak belki eşin hemen iş bulur,psikolojisi değişir,ne bileyim kpss falan diyorsun (gerçi o çok zor) en güzeli zaman ama kendinizi ve ilişkinizi yıpratmayın..

Kavitasyon nedir?

sorduk uzmanımıza ; Kavitasyon, Cildin dış yüzeyine uygulanan ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklere dayanan bir yöntemdir. Bölgesel yağlanma ve selülitle ses dalgaları yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. Kavitasyon uygulaması ile oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Kavitasyon Uygulamasında İlk seansta yağlı alanın kalınlığına göre değişen 2-10 cm arasında bir incelme görülebilir. Kavitasyonda sonraki seanslar haftada 2 seans, daha sonra haftada 1 seans olarak devam edebilir. Kişinin durumuna göre seans sayısı belirlenir. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi önerilir.

benimkin de kavitasyon,pasif jimnastik ve power plate vardı..4 seansı kampanyayla 60 tl aldım. istanbulda daha süper kampanyalar var düşünebilirsin canım..

Son düzenleme:

deryacım 6 cm süper yaa spor yapsan cidden dahada etkisini görürdün.
canım yine int. kampanyalar bulursan kaçırma böylelikle daha çabuk verirsin kiloları. çünkü evde kendi başına az veriyosun yada çok azimlenmek lazım. ben bile 2 ayda kardeşimin nişanından sonra gazla 7 kilo vermiştim. aslında çok iyi oldu şuan 60.5 kiloyum 67 ye çıkmıştım :S batuhanda da hamile başlangıç kşlo 59 aynı sayılır aşağı yukarı:))
canım batuhana hamileyken çalışıyodum eve yorgun argın geliyodum koltukta sızmış hakde kalıyodum çok zordu am şükürki bulantı kusmam falan yoktu. sadece aç kaldığımda az bulantım vardı.
şimdide aynı belirtiler var gerçi daha 4 haftalık 7 haftadan sonra asıl belirtiler çıkar diye düşünüyorum. batuhanda da hamile olduğumu bilmediğim zamanlar (ramazanda hamile kalmıştım) oruçluydum ve karnım açtı. durup durup öğürüyodum bende hrehalde açım ondan diyodum meğersem bebk varmış:)) aynı şeyler şimdi de var bunu da bilmediğim zamanlarda aç kaldığımda öğürmüştüm
hep aynı belirtiler var erkek olurmu diyorum ikinciside
canım bu arad bol satışlar:)))

canım daha doktora gitmedim batuhanda doğum yaptım hastanesden ve doktorumdan çok memnundum doğumu 1500 e yapmıştık. şimdi aradım 3000 olmuş çok para yaa
bende başka hastane bakıyorum önümüzdeki hafta gidicem canım o zman 5 haftalık olacak hem kesede rahat gözükür alttan muayeneye gerek kalmaz:))
çok güzel duygular deryacım çok mutluyum bende iyiki olmuş diyorum
batuhanın çok yaramazlığı yok yani hr çocuk gibi ama bazen çıldırdığı zamanlar olmuyo değil:))

Son düzenleme:
kızlar zayıflamak derken aklıma ne geldi??
geçenlerde günümüz vardı demiştim ya. orda bi akrabamız 29 yaşlarında selülitle ilgili bi konuşma yapıyoduk. oda dediki ben hep baktım selülitler için vakum tedavisi falan yapıyorlar ee çok para bende de çok selülit vardı dedi. sonra aklına evi süpürürken bi fikir gelmiş. bacağını bol kremlemiş ve süpürgenin başlığı çıkarıp kremli bölgeye bi aşağı bi yukarı vakumladım dedi. 1 ayda bacaklarım süper oldu dedi cidden bende baktım bacakları çok süper
aslında bi yeren bakıncada mantıklı
dediğim bayan çok delidir yani kıpır kıpır biri yapar inanırım

deryacım maşalah çok azimett,n vede başardın 6cm az mı yaa fotlardanda belli ama ...maşallah sana yine canım satışlarıda yapabiliyorsun ticaret sana yakışıyor başarıyorsun
sana katılıyorum denizcim benim de hiç bu kadarını yapmaya vaktim yok ...
canım nasıl sen bu kadar yapabiliyorsun kaan heralde çok uysal yani sana hatta yardımediyor çünkü bu kasdarıbnı doğrusu bende yetiştremem emeği felan nasıl yapıyorsun peki nerede pişiriyorsun bizde ekmek yaparız ama fırınlarda pişiririz.zaten ev yoğurdu yeriz hepimiz bende yaparım..colayıda ben içsemde ecrinin maden suyu veriyorum onu içiyor...

çok iyi bir fikimiş canım zaten böyle kafa dengi olunca herkes her konuda çözümde çok oluyor..
3000 de çokmuş canım bende her ay özele gittim hastaneylede bağlantısı vardı beş kuruşsuz doğumumu yapptım ama özel değil tabi hastane ama muayenehanesine gidiyordum özele yani...

bizde bugün ecrinin dr.götüreceğiz eşimle beraber gidecektim ama işyerinden yılsonu sayımına gelecekelrmiş k.pederim sağolssun götürecek iyiki varlar valla yoksa bu soğukta dr.gitmek çok zor zaten hasta yavrum..biraz canım sıkıldı ecrinin hasta olmasına ama neyseki geçecek diyorum inş...buna şükür eskiden dahada kötydü şükür ki artık azaldı ama sizin yavrulara gçre hala çok sık sık hasta oluyor ama olsun yine ayakta atlatıyor ...

eşim sabah bana süpriz yaptı bana saat almış nacarın çok hoşuma gitti sağolsun...

nurancım gerçekten çok para yaa.
yani maddi durumunuz iyiyse diyecek bişey yok ama bana göre de çok para.belki de ben hiç parasız dogum yaptıgım için fazla geldi.sen normal mi yapmıştın?
kızlar ekmek zor bişey değil ya ben yaparken kağana da merdane ve hamur verdim.o arada ben yapıyorm eşim pişiriyor.5 dk sürmüyor yani yapmak..
normal de makine de yapıyorum zaten..
derya zayıfladıkça ne kadar mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum.üstelik fiyatı da süpermiş.
nurancım süpürge çok iyi fikir bence de ..biberiye yagı sürüp,masaj yapıp üstüne de süpeürgeyle çektireceksin süper olur.ben bu yöntemi yaparım valla.
elif 445 saatin hayırlı olsun ,ugur getirsin sana.bu arada sen kızını ne kadar emzirdin.bagışıklıgı mı zayıf acaba?

Son düzenleme:
canım sağolsunlar götürecekler doktora burasıda çok soğuk kar yağıyo tekrar çok geçmiş olsun ecrine
canım saatinde hayırlı olsun güle güle kullan:)))

çok uygunmuş yaaa 60 tl 4 seans için ne kiii haftaya arştıramya başlıyım ben pasij jimnastik aradım da bulamadım yaaa b,ze uzak kalıyor araba olmayıncada çok zor gidip gelmek

canım ecrin bir an önce iyileşir inşallah...
saatinde hayırlı olsun.. eşin maaşallah kendini çok değiştirdi.. Allah nazarlardan korusun..
Darısı benimkinin başına...

Kızlar daha gece yazdım ya asrın hasta olmaz vs..diye kendi nazarım değiyor resmen yaaa..bugün burnu akıyor (şimdi dermişi dün babanesindeydi orda hasta olmuştur diye imza: kötü gelin )

Az öncede soyunmuş yanıma geldi pipisi ortada ben çiş yaptım diyor lazımlığa yapmış kendi kendine..Tabi taşırmış(pipisini içine sokmayı unutmuş :)) her yer çiş olmuş ama olsun bu da bişeydir istek var en azından şimdi alıştırma kilodunu giydirdim gelince söyleyecekmiş öyle söyledi görcez bakalım..

aa superr bı haber deryacımm.. aralda soyluo arada sırf sıfona basmak ıcın ama sonra yınee 10 dk da bır tuttugum halde ınadına kıloduna yapıo sınırımden gerı bezlıom

Nurancım ben de yasemin gibi doktorun özeline gittim hamileliğim boyunca,doğum zamanı da özel oda aldık hemen doğumdan sonra odama geçtim çok az da ücret ödedim..zaten hastanelerde doktorun özel hastasıysan ayrı bir muamele yapıyorlar,aklında olsun canım bence de çok ama tabi siz bilirsiniz..

Süpürge işini de tuttum tebrik ederim o arkadaşını güzel fikir deniycemmmm

Esracım benimkinin fiyatı istanbuldakilere göre pahalı bile 10 seansını bu fiyata alanlar var tümfırsatlar diye yaz orda tüm sitelerin fırsatı çıkar canım..

Yasemincim tekrar geçmiş olsun Ecrine..saatin de kolunda paralansın şekerim!

Kızlar daha önümde 9 kilo var ama üzerime bişeyler giydiğimde yakıştığını görünce motivasyonum artıyor resmen 3 yıldır kendimden sıkılmıştım resmen,beğenemiyordum şimdilerde toparladım biraz Eski ben küllerimden tekrar doğuyorummm...

deryaaa bu kezz lutfen ıstıkrarlı ol
her gelen mısafırlee yeme lutfenn.... 2 yıldır cok yoruldun bu konusa artıkkk hakkın o kılolardan o psıkolojıden kurtulmak.....
yada sana bı muddet mısafır gelmesın..
kahverengı mayokının bu yıl sana yar olucak desene
satmısmıydın yoksa onu

slm millet
deryacım evet marankinin detoksunu yapıyorum.o adam benim vazgeçilmezim.
saglığımı,ruhi bunalımlarımı onun sayesinde düzelttim ben.şimdi de biraz para biriktirip ,kendi taşım olan mavi topazlı yüzük alacagım.öncelikle kitabını almam lazım tabi...
ilk lavmanı bugün gece yapacagız.hatta şu anda biraz karaciger ve safra kesesinin oldugu yer agrıyor.galiba işe yaradı.kumlar mı dükülecek acaba?
sabah tam bir bardak kırmızı pancar ,ıspanak,biraz saf zeytinyagı ve bugday çimi suyu içtik.
dün hepsini karıştırmıştık bugün kötü olanı önce içelim güzeli sona bırakalım agzımız tatlansın dedik ve 1 bardak da elma ve havuç suyu içtik.
ama bugün çok zor içtik.burnumuzu tıkadık.hatta eşim son yudumları içemedi bıraktı.
bende ne kadar garip değil mi ,o cigerleri kokareçleri yiyoruz midemiz bulanmıyor,mis gibi sebzeyi içemiyoruz dedim.
ee hiç alışmamış ki sebze yemeye..
öglen ,ona kepek ekmeğine bal sürüp içine ceviz ve fındık koydum.bir tane mandalina koydum.
ben de brokoli çorbası içecegim
akşama da ıspanak kavuracagım,dolapta hamurum var yine ekmek açacagım.bir de yesil salata..
gün içerisinde kuru meyveler,ceviz fındık ,meyve ,pekmez bitki çayları serbest.en az 5 bardak yeşil çay içiyorum.
gece de lavman yapacagız.2 litre su kaynatıp sogutup,içine 2 kaşık limon ve elma sirkesi ekleyecegiz. bu kadar başak bişey yok.
sirke antibakteriyel ve temizleyici bişey.düşünsenize tertemiz olcam gıcır gıcır..
yapmak isteyen olursa daha detaylı anlatırım.
en son ayın 19 unda başlayabilirsiniz.ben 65 kiloyla başladım.belki zayıflarım da..

adaçayı ve ıhlamuru öncelikle çocukların içmesi gerekir.hem kan yapar hem de gribe karşı korur.papatya ,yeşilçay falan da verilebilir ama alışık değillerse içmeyebilirler.ben şeker atmıyorum.bal koyuyorum veya pekmez.kağan 7 aylıkken vermeye başladıgım için şimdi sorunsuz içiyor.
siz içmek istemezse zorlamayın.
balı ,pekmezi o atsın karıştırsın falan.
deryacım sende ticaret zekası var senin dükkan açman lazım.inşallah birgün nasip olur.benim abiye satılmadı hala.sahibindene ilan vermiştim.
burağın ayakkabıları hayırlı olsun.
ben de geçen yıl seri sonu denk geldi metrodan 13 tl aldım Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın. Resmin ismi: Görüntü2000.jpg Görüntüleme: 0 Büyüklüğü: 60.3 KB (Kilobyte)
esracım benim bu yaz 2 arkadaşım 84 kilodan altmışlı kilolara düştüler.
ekmek ve yaglı şeyler yemediler.bol yeşillikli limonlu salata yediler.her gece elma sirkesi içtiler ve günde en az 1 saat gece çocuklar uyuyunca yürüdüler.hatta biri 2 saat yürüyordu.
sabah kalkınca da 5 tane kayısı yediler.
bence eşini seviyorsundur.sorunlar sevginin önüne set çekmiş gibi görünüyor.hayatında seni mutsu zeden şeyi bulup ,onu hayatından çıkarmalısın.sana tavsiyem evinde sevmediğin kullanmadıgın eşyalar varsa hepsini ya at yada birine ver.sonrada kiloların için bişeyler yapalım.dediğim çayları da hergün mutlaka iç.bişeyler değişecektir emin ol.
ve erkekler sıkıntılarını söyleyemezler.sıkıntıları varken de sevgilerini de gösteremezler.tam olarak sorununuzu bilmiyorum ama kabataslak bu yorumları yapabiliyorum.

merhaba kızlar,
uzun zamandır yazamıyordum. okula başladım, baya zorlandım.ee alışmışım tatile. sabah 6 da kalkıp hazırlanıyorum, 6 buçukta yola düşüyorum! öğlen 2 de eve geliyorum pestil vaziyetlerinde. ve kuzumu çok özleyerek.. 2 buçukta kuzumla bi yatıyoruz, 5 lerde falan uyanıyoruz.akşamları da iş güç derken nete vakit kalmıyor. cuma günü boş günüm, bugün biraz size takılayım dedim.

deryacım hadi bakalım, iyi bi gazla verirsin inşallah fazlalıklarını. ben de ufaktan kepekli şeylere takılmaya başladım. 2 kilo vermek istiyorum. çok zayıflayınca gözlerim morarıyor.

detox ha,ii fikir valla. yeni başladığım şu sigara olayını bitirip ben de detoxa soyunsam ii olacak.

bu arada halen kreş araştırmaya devam ediyorum. joyfull house diye bi okul buldum. neşe ernerk'in okuluymuş. 750 aylık. ama servis yok erikliye. napıcaz bilmiyorum. erikliye servisi olan bitek doğa kolejinin kreşi var. ocak ayında mutlaka başlamalı ege okula. artık babaanneye falan baktırmak istemiyorum. bir an önce şu işi halletmem lazım.

şubat tatiline girdiğimiz gün taşınıyoruz inşallah yeni evimize. taşınma olayı gündemde olduğundan beri şu anki eve giresim gelmiyor valla. hep kendimi dışarıya atmak istiyorum. her yer koli, eşya. sıkıntılar bastı.. yeni evimiz için çok heyecanlıyım, her gece uyumadan bi yarım saat kafamda eşyaları yerleştiriyorum:) yeni heves işte:)

ege de nezle. burnu fırk fırk tüm hasta minnoşlara acil şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…