2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Denizcim ben istikrarlıyım aslında yavaş ama sağlam veriyorum yani toplamda 2 yıldır 15 kilo gitti az değil yani
ama dediğin gibi birileri gelince siz yiyin ben yemiycem olmuyor ,zaten yapınca da dayanamıyorum yapmamam lazım ve spor yapmam lazım ben kendimi çözdüm aslında..bakalım görecez hedef olarak bizim düğünü aldım 6 marta kadar 9 kilo gider mi görcez..
mayokinim hala sıfır bir şekilde beni bekliyor bu yaz inşallah!:))

Merhaba özgürcüm senin de günün aydınlık olsun ama ne yapıyorsunuz meleğinle,sen nasılsın yaz bişeyler,katılsana sohbete..

Ben bir çalışan anne olarak malesef kuzucumla pek zaman geçiremiyorum Deryacım yaşıtlarına göre iri bir çocuk Boray:) şuan 19 kilo boyuda 100 cm.Çok sosyal, konuşkan bıcırık bir oğlum var.Ama henüz bezden kurtulamadık.Kız çocukları bu konuda daha iyi galiba.Benim annem anaokulu öğretmeni Boray'a o bakıyor bu konuda kendimi şanslı sayıyorum

Kendini şanslı hissetmekde haklısın canım kim istemez ki hem annem baksın,hem işin uzmanı olaraktan deneyimli eğitici olsun..
İsmi de çok güzelmiş prensinin o da bizim iri prenslerden :))

Biz bez olayında bugün bir açılış yaptık bakalım akşama kadar nasıl sürcek,şimdi alıştırma külodu var..
Hangi şehirdensin,nerde çalışıyorsun?

Jklm ismini bilmiyorum ama hep bize misafirsin,gözümden kaçmıyor canım.. :)) sen de katılsana bize..

İstanbulda'yım Catering şirketinde Yönetici Asistanı olarak çalışıyorum.Boray şuan hazır değil galiba wc korkulu rüyası sürekli içinde ne var anneeeee diye sorup duruyor.Neyse yaza kadar zamanı var dimi :)

aa, nuran hamile mi!!! canım hayırlı olsun yeni bebişiniz:) çok sevindim senin adına:)

esracım, bişeyleri bozup atmak çok kolay biliyosun. zor olan ve doğru olan ise onu onarmak.. ortada halen bir sevgi bağı varsa ki en büyük ortak noktanız enes, oturup bi daha bi daha düşünmeli bence.. biraz daha çaba göstermeli, özellikle de çocuk için. haa, tamam, çok uğraştık ama olmuyor diyorsanız o ayrı.. ama zamanla düzelebilen, rayına girebilen çok evliliklere şahit oldum ben..

evrımcım hersey gonlunce olsunnnn.. senı mrk etmıstık.. bu aralar baya yogun olucaksın desene...
bende bı kac yere basvuru yaptım yıne olmıcak ama olsunnn cans ıkıntısı ıstee aral asagıda uyuyor

deryacım yemıceksın tabıkı olmaz ama sen gelenle fazla kacırıyorsun demek kı ..
sureklı bozulan dıyetlerın var. muhakka tabı kılo verılırken sporada ıhtıyac duyuluyor.
yoksa etler cok hos gozukmuyor sıkı bı vucut olabılmesı ıcın sporla destek sart
senın yuruyus bandın vardı bu sana cok buyuk kolaylık olur bu konuda..
bende bı tane hap var onu alıcam ıstahh sıfır bende... yaza kadar kılo almam gerek
benım sadece 4 kıloya ıhtıyacım var deroş bana versene sen

evet evet yaza kadar keselım bu kerataları bezden ... offf offf
1 yaşında bezden kesen arakadaslarım var nasıl yapıyorlar anlamıyorum.. 2 . yı bende 1 yasında baslıcam alıstırmaya..

yaz ıcın bnm planlarım sımdıden basladıı valla dun gece bodrumda kaydıraklı otellerı ınceledım bu yaz aralda bızımle gelecegı ıcın kaydıraklı olsun ıstedım havuzunu bızım sıytedekınden farklı olsun dıye.. eglenmesı gerek bırde ozellıkle cocuk kulubu ve parkı olan yerlerı buldum sık kullanılanlara ekledım ..
ama ben aralla ucakla gıtmek ıstıyorum bodruma . arabada hayatta 5,5 saat cekemez o yolu ben oglumu bılıyorum cunku
esıme sende arabayla gelırsın dedım

pazar gunu uludaga gıdıyoruz.. inşallahhh oglum bayılıcak oraya
umarım uşumez kar gecırmeyen eldıven bulmam lazım onun o mınık ellerıne
kızlar benım koltuk takımım sıyah bılıyormusunuz bılmıyorum vee nefret edıyorum rtık onlardan
bakımlı olunca harıak gorunuyolrlar gelen hayran ama bırde bana sorun arkamı dondugum an toz oluyor.. her gun onları temızlemekten bıktım usandım valla...
onları degıstırıcem en kısa zamanda kose koltuk alıcam
altı beyaz derı olucak kırık beyazz yanı. uzerı kısmıda koyu bej yada neskafe gıbı bı renk olsun ıstıyorum
bırde esımle oturup duvar unıtesı cızdık onu yaptırıcaz ama ne zaman olur bunlar bılmeıyorum
artık herseyı acık renk ıstıyorummmm venge ve sıyahtan koyu kayveden ıllallah geldı

koltuklar ıcın onerısı fıkrı olanlara acıgım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
deroş sen zevklısındır meselaaa

Son düzenleme:

evet canım çok para o kadar veremem yani bide bunun muayenesi ve tahlilleri var..
bakalım araştırıyorum artık iyi bi hastane
canım bu arada da tebrik ediyorum vallhi seni hamaratsın valla:))
bende yaparım ederim ama senin gibi olamam yani:))

hoşgeldin freedom,
şanslı annesin evet. bebeğe insanın kendi annesinin bakması çok daha güzel tabii. bizimkine kaynanam bakıyor:S şikayetçi değilim ama herzaman evimin tertipli düzenli olması lazım, açık bulmamaları lazım vs vs vs. anla işte.. annem olsa çok farklı olurdu elbette. ama annem de öğretmen... çalıştığı için bakamaz oğlumuza, artı farklı şehirlerdeyiz zaten..

biz de bezli popoyuz. bakalım nolcak halimiz<:)

canım yaa çok kararsızım şimdi nasıl olsun hangi hastaneye gidiyim diye.
ikizimde hamile onun gittiği hastanede sezeryan 850 lira ama maltepede bana çok ters 2 vesait değiştirmem gerek tek olsam neyse batuhanla zor gitmek zaten otobüs falan sevmiyo
gerçi bizim buralarda da var sezeryan 500 ama hastanede doğum yapan akrabalarım pek memnun kalmamışlar

bu aradaaaaa

araba kullanma konusuna gelınce... artık maşahhhhhhhhh dıyıyım kendıme
tek basımaa aralı alıp alıp arabayı kullanabılıyorum cokta rahatmısım esım yanımda olmadan
duz vıtes beceremem dıyordum ama cok ıyı gıdıyorum
o benı acayıp strese sokuyor kıpır kıpır yanımda
aralda hep anne araba bınıp markete gıdelım dıyor :))))
uçumuz bı yere gıdecekkende artık hep bende araba :)))
kızlar derya nuran hadı sızdee başlayın

canım çok teşekkür ederim :)))

ay ne kadar pahalı dogumlar yaaa ben 2. yı evde doguram barı :))))
nurancım sen normal dogum mu yapmıstın

Hoşbulduk canım:)walla benden iyi bakıyor.Bezi çözücez, kesinlikle zorlama yapılmaması gerekiyor.Uzmanların görüşüde bu yönde bakalım sıpaların da gönlü olursa ayrılacaklar bezlerinden.

canım süper valla iyi gidiyosun yaa bende çok sitiyorum ama bi türlü başlayamadım işte(
baya pratik yapmam lazım benim batuhanla beraber araba kulnmam için baya iyi sürmem gerek
canım seni tebrik ediyorum vee kocaman öpüyorum :))

saol denizcim, beni merak ettiniz demek. sevindim :)evet baya bi yoğunluk var. tatile kadar devam..
bu arada sen hani bi kreşle görüşmüştün, balım mıydı adı, orası olmadı mı canım?

ben de bej tonlarında oturma odasına grup aldım. kırlent mırlent yok. çocukla olmuyor.hep yerlerde sürünüyorlar.üst mutfağımıza siyah-yeşil tonlarında koltuk takımı aldık.demek siyahtan şikayetçisin, ben ilk kez kullanıcam, görücez bakalım artık. alındı bi kere.yemek odasına 2 tane 3 lü koltuk aldık. parlak mor kadifeden. aynı renkten de kanat perde yaptırıyorum. ev döşeme işi baya zevkli yaa:) incik cıncık işine hele bayılırım ben:)

denizcim bu yaz biz de bodrum düşünüyoruz. otel araştırmaya ben de başladım. 2 tane buldum şimdiden. biri wow. diğerini hatırlamıyorum ama o da güzeldi.temmuz 10 civarı gidriz. aynı tarihe getirsek ya?? :)

hadi bakalım uludağda ii kaymalar size. bişey olmaz korkma. sıkıca giydirirsin.

Son düzenleme:
kızlar ustlerı yanı yaslanma yerlerı boyle katlanabılen olsun ıstıyorum sekıl olarak bu olsun dıyorum
alt tarafı yanı kasası ve kol dayama yerlerı kırık beyaz olucak ust kısımlarıda oturma ve yaslanma yerıde alttakı resmın rengınde olsun dıyorum bı ka cyerde gordum gecende ınegol mobılya fuarında gordum cok hosuma gıttı n dersınız :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…