Merhaba özgürcüm senin de günün aydınlık olsun ama ne yapıyorsunuz meleğinle,sen nasılsın yaz bişeyler,katılsana sohbete..
Kendini şanslı hissetmekde haklısın canım kim istemez ki hem annem baksın,hem işin uzmanı olaraktan deneyimli eğitici olsun..
İsmi de çok güzelmiş prensinin o da bizim iri prenslerden :))
Biz bez olayında bugün bir açılış yaptık bakalım akşama kadar nasıl sürcek,şimdi alıştırma külodu var..
Hangi şehirdensin,nerde çalışıyorsun?
nurancım gerçekten çok para yaa.
yani maddi durumunuz iyiyse diyecek bişey yok ama bana göre de çok para.belki de ben hiç parasız dogum yaptıgım için fazla geldi.sen normal mi yapmıştın?
kızlar ekmek zor bişey değil ya ben yaparken kağana da merdane ve hamur verdim.o arada ben yapıyorm eşim pişiriyor.5 dk sürmüyor yani yapmak..
normal de makine de yapıyorum zaten..
derya zayıfladıkça ne kadar mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum.üstelik fiyatı da süpermiş.
nurancım süpürge çok iyi fikir bence de ..biberiye yagı sürüp,masaj yapıp üstüne de süpeürgeyle çektireceksin süper olur.ben bu yöntemi yaparım valla.
elif 445 saatin hayırlı olsun ,ugur getirsin sana.bu arada sen kızını ne kadar emzirdin.bagışıklıgı mı zayıf acaba?
Nurancım ben de yasemin gibi doktorun özeline gittim hamileliğim boyunca,doğum zamanı da özel oda aldık hemen doğumdan sonra odama geçtim çok az da ücret ödedim..zaten hastanelerde doktorun özel hastasıysan ayrı bir muamele yapıyorlar,aklında olsun canım bence de çok ama tabi siz bilirsiniz..
Süpürge işini de tuttum tebrik ederim o arkadaşını güzel fikir deniycemmmm
Esracım benimkinin fiyatı istanbuldakilere göre pahalı bile 10 seansını bu fiyata alanlar var tümfırsatlar diye yaz orda tüm sitelerin fırsatı çıkar canım..
Yasemincim tekrar geçmiş olsun Ecrine..saatin de kolunda paralansın şekerim!
aa, nuran hamile mi!!! canım hayırlı olsun yeni bebişiniz:) çok sevindim senin adına:)
esracım, bişeyleri bozup atmak çok kolay biliyosun. zor olan ve doğru olan ise onu onarmak.. ortada halen bir sevgi bağı varsa ki en büyük ortak noktanız enes, oturup bi daha bi daha düşünmeli bence.. biraz daha çaba göstermeli, özellikle de çocuk için. haa, tamam, çok uğraştık ama olmuyor diyorsanız o ayrı.. ama zamanla düzelebilen, rayına girebilen çok evliliklere şahit oldum ben..
hoşgeldin freedom,
şanslı annesin evet. bebeğe insanın kendi annesinin bakması çok daha güzel tabii. bizimkine kaynanam bakıyor:S şikayetçi değilim ama herzaman evimin tertipli düzenli olması lazım, açık bulmamaları lazım vs vs vs. anla işte.. annem olsa çok farklı olurdu elbette. ama annem de öğretmen... çalıştığı için bakamaz oğlumuza, artı farklı şehirlerdeyiz zaten..
biz de bezli popoyuz. bakalım nolcak halimiz<:)
bu aradaaaaa
araba kullanma konusuna gelınce... artık maşahhhhhhhhh dıyıyım kendıme
tek basımaa aralı alıp alıp arabayı kullanabılıyorum cokta rahatmısım esım yanımda olmadan
duz vıtes beceremem dıyordum ama cok ıyı gıdıyorum
o benı acayıp strese sokuyor kıpır kıpır yanımda
aralda hep anne araba bınıp markete gıdelım dıyor :))))
uçumuz bı yere gıdecekkende artık hep bende araba :)))
kızlar derya nuran hadı sızdee başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?