ay ne kadar pahalı dogumlar yaaa ben 2. yı evde doguram barı :))))
nurancım sen normal dogum mu yapmıstın
saol denizcim, beni merak ettiniz demek. sevindim :)evet baya bi yoğunluk var. tatile kadar devam..
bu arada sen hani bi kreşle görüşmüştün, balım mıydı adı, orası olmadı mı canım?
ben de bej tonlarında oturma odasına grup aldım. kırlent mırlent yok. çocukla olmuyor.hep yerlerde sürünüyorlar.üst mutfağımıza siyah-yeşil tonlarında koltuk takımı aldık.demek siyahtan şikayetçisin, ben ilk kez kullanıcam, görücez bakalım artık. alındı bi kere.yemek odasına 2 tane 3 lü koltuk aldık. parlak mor kadifeden. aynı renkten de kanat perde yaptırıyorum. ev döşeme işi baya zevkli yaa:) incik cıncık işine hele bayılırım ben:)
denizcim bu yaz biz de bodrum düşünüyoruz. otel araştırmaya ben de başladım. 2 tane buldum şimdiden. biri wow. diğerini hatırlamıyorum ama o da güzeldi.temmuz 10 civarı gidriz. aynı tarihe getirsek ya?? :)
hadi bakalım uludağda ii kaymalar size. bişey olmaz korkma. sıkıca giydirirsin.
ben de bursaya yerleşir yerleşmez araba kullanmayı öğrenicem valla. alır çocuğumu çıkarım minnetsiz. bravo denizcim sana.
ben çok acıktım ya... ıvır zıvırla da doymuyo ki insan. makarna ancak kesiyo insanı. e busefer de kilo sorun oluyo.. amaaan, kalkıp bi makarna yapıcam valla. az yağlı yaparım :)))
Benim oğlum 2 kez anne çiş yapcam diye geldi soyundu bugün külodunu çıkarıp kendisi yapıyor bitince bana ssesleniyor ama ne coşku bir görseniz ben artık abi oldum diye diye..
kuzum benim,biliyorum hiç birşey de beni üzmedi şimdiye kadar ne meme bırakırken,ne yatakları ayırınca,ne uykusu bunda da ona güveniyorum geç oldu ama kolay olacak inanıyorum!
denizcim köşeler çok güzel. ama beyaz olanı oturma odası için nasıl olur, çocukla beyaz kalabilir mi onu düşünmek lazım. benim aldığım oturma odası takımım alttakinin az açığı. beyaz şık oluyor elbette ama gelgelelim bizim afacanlarla nasıl olur !
kızlar ustlerı yanı yaslanma yerlerı boyle katlanabılen olsun ıstıyorum sekıl olarak bu olsun dıyorum
alt tarafı yanı kasası ve kol dayama yerlerı kırık beyaz olucak ust kısımlarıda oturma ve yaslanma yerıde alttakı resmın rengınde olsun dıyorum bı ka cyerde gordum gecende ınegol mobılya fuarında gordum cok hosuma gıttı n dersınız :44:
Benim oğlum 2 kez anne çiş yapcam diye geldi soyundu bugün külodunu çıkarıp kendisi yapıyor bitince bana ssesleniyor ama ne coşku bir görseniz ben artık abi oldum diye diye..
kuzum benim,biliyorum hiç birşey de beni üzmedi şimdiye kadar ne meme bırakırken,ne yatakları ayırınca,ne uykusu bunda da ona güveniyorum geç oldu ama kolay olacak inanıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?