2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne kadar pahalı dogumlar yaaa ben 2. yı evde doguram barı :))))
nurancım sen normal dogum mu yapmıstın

yok canım sezeryanla doğum yaptım normmal doğumu çok istiyodum ama çok korktum son anda
bana cesaret verende olmadı herkes kötü kötü şeyler anlattı bende zaten korkuyodum evde boğazıma yemek yerken pirinç kaçınca çok öksürdüm yani morardım resmen öyle kanmam başladı ben tabi iyice korktum sezeryan istedim
ama şimdi diyorum keşke normal yapsaydım çok istiyodum aslında ikincinin normal olma ihtimali var ama burdaki doktorlar buna pek cesaret etmiyolar
yurt dışında oluyomuş yani normal doğum

ben de bursaya yerleşir yerleşmez araba kullanmayı öğrenicem valla. alır çocuğumu çıkarım minnetsiz. bravo denizcim sana.

ben çok acıktım ya... ıvır zıvırla da doymuyo ki insan. makarna ancak kesiyo insanı. e busefer de kilo sorun oluyo.. amaaan, kalkıp bi makarna yapıcam valla. az yağlı yaparım :)))

Benim oğlum 2 kez anne çiş yapcam diye geldi soyundu bugün külodunu çıkarıp kendisi yapıyor bitince bana ssesleniyor ama ne coşku bir görseniz ben artık abi oldum diye diye..
kuzum benim,biliyorum hiç birşey de beni üzmedi şimdiye kadar ne meme bırakırken,ne yatakları ayırınca,ne uykusu bunda da ona güveniyorum geç oldu ama kolay olacak inanıyorum!

vayyyy evrım nbeden olmasın yaaa bende cok ısterım beraber eglenırız
bnm esım cok uyumludur zaten arada cocukları onlara atar bız denıze fln gıderız onlar gırer bız bakarız
wow otelı bende duydum
valla ıyı olsunda temız olsunda bana o yeter..
bız forever clubta kalıyorduk daha onceden cok cok memnun ayrıldık ordannn ıcmelerde yanı merkeze 1 k uzaklıkta harıka bı oteldı.
ama ben kaydıraklı olsun ıstıyorum zaten sıtede havuz var cunku bızım ama aral ılla kaydıraklı ıstıyor ve ılk ez bızımle tatıle gelıcek paşam eglensın ıstıyorum
sız bodrumda nerelerı dusunuyorsunuz ? bız gumbet ıcmeler o taraflardan cok ayrılma taraftarı degılız
cok begenıyorum ben oraları
2 temmuz gıbı dusunuyoruz daha sonra ramazan gelıyor dıye onu ayarlarız canım tarıh cok onemlı deıl ramazana denk gelmesın yeter..

denizcim köşeler çok güzel. ama beyaz olanı oturma odası için nasıl olur, çocukla beyaz kalabilir mi onu düşünmek lazım. benim aldığım oturma odası takımım alttakinin az açığı. beyaz şık oluyor elbette ama gelgelelim bizim afacanlarla nasıl olur !

hahhaha koptum yaaaaa evrım alemsınn
ya makarna kılomu aldırıyormuss
ben onu bıle ekmekle yerım ama hakla 47 kıloyum neden yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:

derya ne gecı kuzum beee bence tam zamanı bez konusunda.. zaten asrın her zaman agır baslı ne ıstedıgını bılen bı cocuk oldu maşallah onaa

yok yok evrımcım bende beyaz yaptırmıcam
alt tarafı beyaz olucak yanı kasası ve kol dayama yerlerı .. ve derı olucak sılınebılır. dıger yerlerı yanı lekeye maruz kalabılıcek en onemlı yerlerı bej olucak...
uçlu c sehpa da alıcam beyaz lake olucak onlarda

yapma yaa, sen ramazan olmasın mı diyosun..tüh ya, biz de özellikle ramazanda olsun istiyorduk :S :S bizim buralarda ramazan ayında her yer kapalı, biliyosun. biz eşimle ne yazık ki oruç tutamıyoruz. benim hemen kan şekerim düşüyo, fena oluyorum. ben tutmayınca eşim de tutmuyo .. o yuzden hiç olmazsa 1 hafta ramazanda bodrumda rahat ederiz demiştik..biz de gümbet civarı düşünüyoruz canım.tüh be, çok ii olurdu denk gelseydi.. benim eşim de çok uyumludur. ben de acaip çılgınımdır. tanışırız inş taşınınca

Çok güzel ama küçük çocuklu biri olarak renk konusunda iyi düşün derim.Benim oturma odamdaki koltuklarım kırık beyaz temiz tutmak çok zor

Kızlar bu gün topiğimizin maşallahı var dimiii.. şu an 6 kişi online ve ben yetişemiyorum yazdıklarınıza

Denizcim evde evet koşu bandım var ama asrın uyusaaaa.. uyumadı yine sıpa,annesi gibi uykuyu sevmiyor göreceksin bu sefer 2 ay sonra konuşalım bunları :)))
zaten hedefim 63-65kg falan daha zayıfı bana yakışmıyor o zaman güzel oluyorum daha da verince yüzüm gözüm çöküyor,göğüs falan kalmıyor..eşim de istemiyor zaten o balıketli sever ona sorsam şimdi bile iyisin diyor ama bana yetmezzzz!

Şu araba işini evet ben de çok istiyorum 10 yıldır ehliyet bozuldu valla cüzdan da işin garibi 6yıldır arabam var yani taaa evlenmeden önce almıştım ama cesaret yok! şu arkadaşımı bi bulsam onun kurs arabasıyla çıkcam bi kaç kez o zaman yapabilirsem kendime güvenirim cesaret gelir.. seni de tebrik ediyorum tam gaz devam..

Maşallah o zaman kısa sürede kurtulacaksınız.Darısı başımıza diyeliimmmm :)

DDD aldırmaz mı kız, tabii kilo aldırır makarna yaw sen nasıl bu kadar zayıf kalabiliyosun ozaman, kıskandırma şimdi beniiiiDD
bej al bej.. en güzeli canım..
makarnalar hazııır, hadi buyrun kızlar

Ehliyetimi 2002 yılında aldım hemen araba aldım.Geçen seneye kadar arabam vardı.Arabasızlık çoooooook kötü ve zor geliyor.İmkanınız var ise hemen kullanmaya başlayın.

Koltuklar güzel denizcim ama bence de renk konusunu iyi düşün benim salon koltuklarını biliyorsun aynen dediğin gibi krem ve kol koyma yerleri kahverengi deri..ama çok zor koruyorum ki salonda oturmuyoruz misafirden misafire..gerçi kumaşı çok iyi jaguar mı ne eşin biliyordur leke tutmuyor ve silinince hemen çıkıyor (ıslak mendille bile) o kumaşı tavsiye ederim..

Ama bana sorarsan şimdi alacak olsam bu sıralar gri çok moda üzerine de mor büyük kırlentler çok şık duruyor..yine dediğim gibi kumaş hafif kadifemsi sana uygun kırlentte gönderirim

deryacım evet ya maşallahımız var :) devamını dileriz
ne güzel, asrın alışmış bile çişe. darısı bize.. aslında biraz da benim üşengeçliğimden kaynaklanıyor galibaocak ayında kreşe başlayacak nasıl olsa, orada öğrenir diye saldım biraz hehehe:)

Biri makarna mı dedi? :))
kızlar aslında makarna değil yanında yediğimiz sosu kilo aldırıyormuş ben şimdi kepekli makarna haşlıyorum ve üzerine yoğurt,nane vs.. süslüyorum çok da seviyorum o şekilde hem hafif oluyor hem de damak tadıma uyuyor..eşim zaten antiyağcı nefret eder yağlı şeylerden o da benimle bayıla bayıla yiyor..tam diyet adamı diyorum ya!

Son düzenleme:
yok kızlar yanlıs anladınız
zaten ustlerı yanı asıl kırlenebılıcek yerlerı bej olucakkkk..
alt kas akısmı kırık beyaz olucak..
unıtede lake beyaz ve kıraz mobilya rengı olucak
ben o renklerdem cok sıkıldıgım ıcın hersyeı acık renk ıstıyorummm en guzelı en huzur verıcısı bence

evrımcım temmuz bası yapalım o organızasyonu dıyorummmm ramazanda oralar ıssız olur

Dekorasyon işine ben bayılırım kızlar bilir her daim evi süsleyim diye icatlar bulurum eee zevkime de güvenirim keşke ben de senin gibi ev ve eşya değiştiriyor olsaydım şimdiki zevklerim çok daha farklı 5 yıl önceki moda geçtiii..
şimdi kayınbirader evlenecek onların evini süslerken yardım etcem bir de ablam ev alabilir bu aralar bakıyorlar seninle alacağım her şeyi diyor ogghhh onun için çok güzel planlarım var..elimde para olsun ben neler neler yaparım!

kızlar yaaa, bu arada ben saçımı çikolata karamele boyadım. tamam, güzel oldu ama ben sanki sarı saçlarımı özledim yaaa....acaba geri dönemem mi...çok mu maymun iştahlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…