2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ya, ben de dekorasyon işi hastasıyım. aklım fikrim ev tekstil ürünleri, vitrinler , cam eşyalarda...
evvet, makarnalar 2 oldu hehehe:) yok mu artıran!!hadi derya!!
denizcim temmuz başı işini bi düşüneyim. eşime sorayım bakim.bana göre hava hoş. ben bodrumdan sonra yazlığa geçicem didime nasıl olsa.tarih benim için farketmio çok.kocacım ok derse süper olur ne eğleniriz yalnız tatil zevkli olmuyor. illa arkadaşlarla olucak.

anaaaaaaaaaaaaaaammmm bu ne kızlar oku oku bişey yazamadım deryacım hep okudum cvp yazamadım doğaçtan ötürü çok mevzu var yazmışsınız baya hangisine yorum yapıcam şaşırdım doğaç sinir oluyor ben pc başına geçince kucağımda kurcalıyor her yeri durmuyor ya oyun istiyor sürekli 5dk bile tahammülü yok

deryacım bu sefer başarıcaksın inş. canım destekliyorum seni bu sefer farklı gözüküyorsun kararlısın denize katılıyorum mayokini giyeceksin inş. dikkat et iştahına sonunun güzel olacağına inan

yasemincim ecrine çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm miniğim iyileşir inş. biran önce saatinide güle güle kullan canım

selcancım yine bi buluş yine yenilik süpersin canım ya ben yapamam böyle şeyler bu içtiğin suların düşüncesi bile midemi kaldırıyor benim aslında keşke yapabilsem

nurancım çok pahalıymış ücreti ya sezeryanmıydın sen ben gatada doğum yapmıştım askeri hastane malum ücretsiz oldu herkes bilir benim çatır çatır normal doğum yaptığımı :2:

evrimcim hayırlı olsun canım işin inş. toparlanırsınız biran önce yerleşirsiniz zor ya tahmin edebiliyorum koliler içinde yaşamayı helede çocukla allah kolaylık versin

denizcim alımlı bi kadınsın sen fiziğin görsel olarak dikkat çekici sen o atleti giydiğinde bi başkasında o kadar dikkat çekmeyebilir ama sende çeker renkli gözlü bi kadınsın sarışınsın endam yerinde çulda giysen yakışır yani baktırırda emin ol elinde olan bişey yok senin allah vergisi boşver konuşanları sen kıskanıyolar demekki eşyaya gelince bende hep derim renginden tarzından önce kullanışı önemli diye ikisini birarada tutmaya çalışırım seçimlerimde renkler süper deri olunca temzlik çok kolay sizi evde sıcak zaten soğuk tutma yönünden diyorum ilk soğukluk verir oturunca çünkü yazında terli oturunca tenine yapışır kalkınca çart bir acı bunları düşündünmü ben açık renk akça ağaç mobilya kullanıyorum ve çok memnunum toz moz yok görünen süper

saol ayşegülcüm..çok zor olacak taşınma işi çokkk..
bence de , aslında en iyisi açık renk mobilya..benim salon vitrinlerim siyah,, ama tabii her gün üstü bembeyaz toz oluyorD

super olur bencede arkadas gurubuyla cok daha baska olur
bende cılgınımdır..
sende oyleysen ne ısın var ramazdan bodrum gıbı bı yerde

esracım anlıyorum seni sen enes için beklemedesin iyi düşün evet enes için önemli babasıyla vakit geçirmek ama bir yandanda mutsuz bir anne baba görmekte kötü herşeyi düşünürken kendi mutsuzluğunuda arka plana atma ruh sağlığın için keşke düzeltebilseniz sorunlar yaşanmasa ama hayat ve yanlış kararlar ne diyeyim ya çok zor bir durum

ayşegulcum hoşgeldın... kaynatıoduk
aralda uyandı yarım saattır yanımda beraber yemek yapıyoruz arada o google bıseyler yazıyor :))

ayşegulcum .. sadece alt kısmı yanı tabanı kırık beyaz ve derı olucak ustler kumaş olucak onuda leke tutmayanlardan yaptırıcam ve ustler bej acıkkahve gıbı olcak
kullanışlı olması cok cok onemlı bnm ıcın
bu yaptıracagım kose koltuk takımı bazalı ve yatak olabılen olucak
artık ne kadar mal olur onu bılemem ama bu sıyahlardan kurtulmam gerek hemen bunu bılıyorum

ayyy bu ne kızlar son yazıyı yazana kadar yine yazmışsınız oku oku bitmedi denizcim güzel renkler mobilyalar ama dediğim gibi temizliğine dikkat et aral gibi bir unsuru unutma sakın :))

tatil planlarıda yapılıyor hee süper bizde ramazan tatilcilerindeniz mecbur o zamana denk geliyor eşimin işinden dolayı hem ekonomik hem sakin oluyor tatil bende güzel bi tatil istiyorum bu yaz güzel bir otelde çok detay aramıyorum açıkcası açık büfe sahil ve havuz bana yeter oda klimalı olsun bide bişey istemem başka yer olarakta tabiki bodrummmm süper ya tadı damağımda hala

bunalımlar bendede başladı yaaa çok sıkıcı bu şehir bu hava offf offff deryacım ben senin yerinde olsam valla çoktan açmıştım kendi dükkanımı beklemezdim benim elimi kolumu bağlayan bu tayinler biran önce emeklilk offff gelse keşke 10 sene kaldı kızlar bakınca az yaşayınca uzun geliyor

Son düzenleme:
unutmadan serpilcim huzur içinde yatsın babacığın eminim olsaydı gurur duyardı seninle yerinde rahattır merak etme sen senin yapamıcağın şey yok onca iş güç arasında başardın sen bunu hem ev hem çocuk hem iş hemde üstüne gezdin tozdun kız bizden çok hemde valla bravo sana gıpta etmiyorum desem inan yalan umarım hayatın sana hep güzellikler getirmeye devam eder canım benim

yeni arkadaşlarımızada hoşgeldiniz demek istiyorum güzel sohbetler hanımlar

Son düzenleme:
evrımcım aysegulde gezmeyı sever
bursaya bana bıle geldı canım arkadasım
burdan sevda aysegul ve temmuz annelerınden bı arakadasım gelmsılerdı
ev tam bır cocuk yuvası gıbı olduydu
face de resımlerımız varrr canım bakarsın ordan

gece kar yagarkennn balkonda aysegulle sıgara ıcmıstık ne romantıkızz dımııı

Son düzenleme:

ayyyy denizcim şu an doğaç cinnet geçiriyor sinirimden ölüyorum yazdırmıyor sıpa neler yapıyor bi görseniz çok güzel bir gündü bana çok değişik gelmişti balıkesirden sonra o kar fırtına çok romantikti inş. bida geliriz fırsat bulupta

evrimcim bizim tatil işi size ayak uydurmamız zor tamamiyle bize uydurmanız gerekli eşimin işi malum asker zamanı belli olmuyor önceden plan yapılmıyor ayyy sinirim gergin doğaçtan ötürü çıldırcam şu an ağlıyor offf offf derdi bitmiyor

ulenn ne makarnası yiyonuz bee
insanın canını çektiriyonuz.bu arada makarna kilo aldırmaz aldırsaydı benim 100 kilo olmam lazım amaaa üstüne yaglı sos yaparsanız o başka mevzu.
ben de haşalayıp bol sarımsaklı yogurt yapıp içine de biraz maydanoz dograyıp yiyorum.bazende bir kaşık yagda tozbiber ve nane yakıyorum üstüne.ay çok canım çekti hergün yerim hiç bıkmam..
akıllılar bodrum planı yapacagınıza ,bu yaz nasıl buluşabiliriz onu düşünün.
bizim buluşup kaynaşmamız lazım.
düşünsenize birbirimizin çok şeyini paylaşıyoruz ama daha hiç görüşemedik.
deniz ben anladım senin nasıl bişey istediğini süper olur ,güzel bir seçim yapmışsın ama aralın çok hareketli oldugunu düşünürsek ,ufak tefek yeşil ve mavi serpiştirmen olumlu olur.oturma odanda kırmızı turuncu ve sarı kullanmaktan kaçın.çocuk iyice hareketlenir valla.
ayşegül sen nerlerdeydin kız topik şenlendi valla çoştuk bugün.
sevda hiç girmedi yazdıklarımızı görünce sok olucak.
deryacım asrınla kağanın çogu huyları benziyor.buğün babası gelince olayı biraz abartarak anlat.
ben şöyle diyordum mesela biraz da heyecanlı heyecanlı konuşuyordum hafif bebek gibi bir tonla;
-babası buğün oğlun çok büyüdü ,biliyormusun kendi çişini yaptı ,çok akıllı benim oğlum bidaha çişi gelince sana gösterecek ,kendi yapacakmış -
işeyince de alkış kıyamet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…