off kizlar yaaaa biraz once sizle sohbet ederken batuhan geldi laptoba bi vurdu ekran gitti simdide acilmiyo((( offf cepten girdim simdi
cok sinir oldum yaaa:84:
ayşegülcüm, bursaya geleceğin zaman bana da haber ver. bize de bekliyorum kızlar, unutmayın..
hangisinin derdi bitiyo ki, zır zır zır... babaların hiç tahammülü yok zaten. işler genelde anneye düşüyor :S pöf...ben 2. çocuk istemiyorum. bu kuzu banaa yeter :)
afiyet şeker olsun denizcim:)
Kızlar dün dışarıdaydım boş durmadım benim bazı mağazalarım var güzel ürünler satan oraya uğradım ve bir kaç şey aldım şimdi sizlere gösterecem hepsi de süper kullanışlı belki tv de falan görmüşsünüzdür nette de var almak isterseniz
1 numara saçınızı maşa gibi saran bigudiler
Ürün İçeriği
9 adet büyük boy saç rulosu
9 adet küçük boy saç rulosu
2 parçadan oluşan magic leverag çubuğu
Kullanma Talimatı
1-Nemli olan saçınızı tutam tutam ayırın köpük yada jöle de kullanabilirsiniz)
2-magic lavarage çubuğunu rulonun içinden geçirin
3-magic lavarage çubuğunun uç kısmına saçınızı iliştirin
4-magic lavarage çubuğuna iliştirmiş olduğunuz saçınızı rulo içinden geçirerek çıkarınız
5-bu işlemşi bütün saçınıza uygulayınü
6- 30 dakika kadar bekleyiniz ( bekleme süresini kısaltmak için saç kurutma makinası ile üstten kurutabilirsiniz
7-saçınızın kuruduğundan emin olduktan sonra ruloları çekerek saçınızdan çıkarın
8-kuaförden yeni çıkmış gibi kusursuz buklelere sahip olun
Ben 7.5 liraya aldım ama nette 14 lira bilginize..
Şimdi düşünüyorum; bu ürüne sahip olan bir insan niye sırf manikür , pedikür için kuaföre zaman harcasın. Zaten yoğun insanlarız. Güzelim hafta sonumuzda hem kuaföre zaman ayırıyoruz hemde manikürcü kızın bize vereceği randevü saatine kendimizi ayarlıyoruz. Yani bir maniküre saatlerimizi harcıyoruz. Zor iş gerçekten. Pilli manikür aletiyle 10 dakikada işlem tamam. 10 ayrı başlığı ile manikür veya pedikürünüzü istediğiniz sertlik veya yumuşaklıkta ayarlayabilirsiniz. Bu harika ürünü bugün için kaçırmayın derim...
Ürünle beraber gönderilecekler2 tane ped egg10 tane manikür- pedikür değişebilir başlığı1 adet törpü
Benim gibi cildiniz kuruysa ayaklarınız kışın topuklar falan çatlıyordur ben öylesine alayım dedim ama sonuç gerçekten mükemmel topuklarım tertemiz oldu valla..hele o yanındaki manikür seti süper olan pille çalışıyor 12 tane başlığı var kendi manikürünü kendin yap 10 dakikada..ben zaten manikür için hiç kuaföre falan gitmem güvenmem,hastalık falan bulaşır,steril değildir aletler diye şimdi bunu keşfettim siz de bakın istedim..netten videolarını aratıp izleyin mutlaka
kızlar asrının dolabı ve benim dolabım bu askı sayesinde çok düzene girdi herşey elimin altında ve düzenli tavsiye edilir ben dün 3.5 liraya aldım ama nette 10tl..
Asrına pilli bir lego seti almıştım ama resmini bulamadım nette 80 parça çark şeklinde dişlileri var çocuk hayal gücüne göre şekillendiriyor,luna park yapıyor küçük ayıcıkları,salıncakları falan da var içinde..10tl
bunlar da bardak altlıklarım :))
daha çok orjinal ve pratik ürün aldım ama hepsini gösteremiyorum size ama son bir tane daha var onu da ekliycem tamam..
Şu benim meşhur toka aylar önce bahsetmiştim ya size şimdi her yerde satılıyor yoksa elinizde mutlaka alın çok kullanışlı bakın şu şekiller oluyor bu tokayla.. (dün çifti 5tl aldım tekrar)
derya bunlar her zaman bu fiyatta mı yoksa indirimdemiydi?
bu yıl kesin ankaraya yanına gelmeyi düşünüyorum da o zaman bulabilirmiyiz yani..konya da böyle şeyleri bulmak çok zor..
bir de bu ürün vardı ama bulamadım nette çok güzel topuz falan yapıyor videosu vardı mağazada koymuşlar videolarını seyreden alıyordu o da 5 tl..
Selcancım bu ürünlerin hemen hepsi nette var yazdığım fiyatlarda..benim aldığım daha uygun tabi ama yine de ucuz kullanışlılar yani değer bence..istersen adres gönderirim bakarsın o sitelere..
kızlar yine döktürmüşsünüz derya maşallah ya yok olduğunda neler yaptığın belli oldu fırsatlara çok eldi takılmışsın ama çok güzel pratik şeyler gerçekten ya ben doğaçı komşuya bıraktım oynasın diye oturdum cvp yazıcam yine doğaç geldi ve başımda bızık bızık şu an yine sinirim tepemde görüşürüz arkadaşlar
ayyy kızlar bu ney aaa valla maşşallaaahhh ben işi bıraktım giremiyorum herkes burda oku oku yetişemiyorum okumadımda çoğunu derya eklediklerine baktım nerden aldın bunları bana da adres ver canım haftaya lazere gidicez inş arkadaşlarla fırsatbufırsattana almıştık bende bakmayaçalışırım yolumuz düşerse bayıldım hepsine güle güle kullan canım
bende bu akşam arkadaşları çağırdım ay çocuklar ne güzek oynadılar yaa birde gündüz bardak almıştık 3 tane ece illa arattı annelerini size süprizim varr hadi gelin diye akşamı zor ettik verdi hemen onlar gelince tüm gün odan süt içti durdu bimden aldık pipetli bardak bayaaa büyük
benim için yazdıklarınızadateşekkir ederim kızlar Allah hepimiz için hayırlısını versin denizcim senin babanda nur içinde yatsın böyle iyi kötü günde eksiklikleri çok hissediliyo
kızlar ece çişini yapıyo ya arkadaşları yapıyo illa onlar gelince çiş yapmaya gidiyo gülce gel beni izle sen de öğren kayra gel bana bak filan diyo bide bugün kalktı kayraya gösteriyo bak çiş denilir buna diyo manyak yaa anne biraz sessiz olurmusun bişey bulmaya çalışıyorum diyo banada tlf karıştırırken tam laf cambazı oldu bunlar başımıza
heryer savaş alamı sabah bayaa işim var eşimde erken gidecek işe çok bile oturmuşum yaa iyi geceler herkeseeeeeee
Ürün çocukların hayal gücü ile sınırlı. Süper beyin cimlastiği yapacaklar. Ve garanti veriyorum çok zevk alacaklar. Çünkü böyle lego daha önce hiç görülmedi. Parçaları birleştirip istediği şekli verdikten sonra düğmesine basıyor ve kurduğu, birleştirdiği herşey hareket ediyor İnanılmaz süper bir şey. Biz bu yaşta ilginç bulup bayıldığımıza göre bence çocuklar çıldıracaklar
Denizcim nihayet buldum işte bu lego ama sadece bu şekil değil istediğin gibi şekil verebiliyorsun asrın babasıyla akşamları oynuyor.10tl aldım ama sanırım şimdi bitmiş yakaladımyakaladımdan..