iyi geceler canım sen de mi bendensin? :)))
ya asrınıma nazarım değdi valla hastaaaa!burnu tıkalı uyuyamıyor ve biraz ateşi var ateş düşürücü verdim bakalım ara ara uyanıp ağlıyor umarım yarın daha da kötülemez..
ulenn ne makarnası yiyonuz bee
insanın canını çektiriyonuz.bu arada makarna kilo aldırmaz aldırsaydı benim 100 kilo olmam lazım amaaa üstüne yaglı sos yaparsanız o başka mevzu.
ben de haşalayıp bol sarımsaklı yogurt yapıp içine de biraz maydanoz dograyıp yiyorum.bazende bir kaşık yagda tozbiber ve nane yakıyorum üstüne.ay çok canım çekti hergün yerim hiç bıkmam..
akıllılar bodrum planı yapacagınıza ,bu yaz nasıl buluşabiliriz onu düşünün.
bizim buluşup kaynaşmamız lazım.
düşünsenize birbirimizin çok şeyini paylaşıyoruz ama daha hiç görüşemedik.
deniz ben anladım senin nasıl bişey istediğini süper olur ,güzel bir seçim yapmışsın ama aralın çok hareketli oldugunu düşünürsek ,ufak tefek yeşil ve mavi serpiştirmen olumlu olur.oturma odanda kırmızı turuncu ve sarı kullanmaktan kaçın.çocuk iyice hareketlenir valla.
ayşegül sen nerlerdeydin kız topik şenlendi valla çoştuk bugün.
sevda hiç girmedi yazdıklarımızı görünce sok olucak.
deryacım asrınla kağanın çogu huyları benziyor.buğün babası gelince olayı biraz abartarak anlat.
ben şöyle diyordum mesela biraz da heyecanlı heyecanlı konuşuyordum hafif bebek gibi bir tonla;
-babası buğün oğlun çok büyüdü ,biliyormusun kendi çişini yaptı ,çok akıllı benim oğlum bidaha çişi gelince sana gösterecek ,kendi yapacakmış -
işeyince de alkış kıyamet.
çok uygunmuş yaaa 60 tl 4 seans için ne kiii haftaya arştıramya başlıyım ben pasij jimnastik aradım da bulamadım yaaa b,ze uzak kalıyor araba olmayıncada çok zor gidip gelmek
canım ecrin bir an önce iyileşir inşallah...
saatinde hayırlı olsun.. eşin maaşallah kendini çok değiştirdi.. Allah nazarlardan korusun..
Darısı benimkinin başına...
Nurancım ben de yasemin gibi doktorun özeline gittim hamileliğim boyunca,doğum zamanı da özel oda aldık hemen doğumdan sonra odama geçtim çok az da ücret ödedim..zaten hastanelerde doktorun özel hastasıysan ayrı bir muamele yapıyorlar,aklında olsun canım bence de çok ama tabi siz bilirsiniz..
Süpürge işini de tuttum tebrik ederim o arkadaşını güzel fikir deniycemmmm
Esracım benimkinin fiyatı istanbuldakilere göre pahalı bile 10 seansını bu fiyata alanlar var tümfırsatlar diye yaz orda tüm sitelerin fırsatı çıkar canım..
Yasemincim tekrar geçmiş olsun Ecrine..saatin de kolunda paralansın şekerim!
Ben bir çalışan anne olarak malesef kuzucumla pek zaman geçiremiyorum Deryacımyaşıtlarına göre iri bir çocuk Boray :) şuan 19 kilo boyuda 100 cm.Çok sosyal, konuşkan bıcırık bir oğlum var.Ama henüz bezden kurtulamadık.Kız çocukları bu konuda daha iyi galiba.Benim annem anaokulu öğretmeni Boray'a o bakıyor bu konuda kendimi şanslı sayıyorum
evet evet yaza kadar keselım bu kerataları bezden ... offf offf
1 yaşında bezden kesen arakadaslarım var nasıl yapıyorlar anlamıyorum.. 2 . yı bende 1 yasında baslıcam alıstırmaya..
yaz ıcın bnm planlarım sımdıden basladıı valla dun gece bodrumda kaydıraklı otellerı ınceledım bu yaz aralda bızımle gelecegı ıcın kaydıraklı olsun ıstedım havuzunu bızım sıytedekınden farklı olsun dıye.. eglenmesı gerek bırde ozellıkle cocuk kulubu ve parkı olan yerlerı buldum sık kullanılanlara ekledım ..
ama ben aralla ucakla gıtmek ıstıyorum bodruma . arabada hayatta 5,5 saat cekemez o yolu ben oglumu bılıyorum cunku
esıme sende arabayla gelırsın dedım
pazar gunu uludaga gıdıyoruz.. inşallahhh oglum bayılıcak oraya
umarım uşumez kar gecırmeyen eldıven bulmam lazım onun o mınık ellerıne
kızlar benım koltuk takımım sıyah bılıyormusunuz bılmıyorum vee nefret edıyorum rtık onlardan
bakımlı olunca harıak gorunuyolrlar gelen hayran ama bırde bana sorun arkamı dondugum an toz oluyor.. her gun onları temızlemekten bıktım usandım valla...
onları degıstırıcem en kısa zamanda kose koltuk alıcam
altı beyaz derı olucak kırık beyazz yanı. uzerı kısmıda koyu bej yada neskafe gıbı bı renk olsun ıstıyorum
bırde esımle oturup duvar unıtesı cızdık onu yaptırıcaz ama ne zaman olur bunlar bılmeıyorum
artık herseyı acık renk ıstıyorummmm venge ve sıyahtan koyu kayveden ıllallah geldı
koltuklar ıcın onerısı fıkrı olanlara acıgım kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
deroş sen zevklısındır meselaaa
Benim oğlum 2 kez anne çiş yapcam diye geldi soyundu bugün külodunu çıkarıp kendisi yapıyor bitince bana ssesleniyor ama ne coşku bir görseniz ben artık abi oldum diye diye..
kuzum benim,biliyorum hiç birşey de beni üzmedi şimdiye kadar ne meme bırakırken,ne yatakları ayırınca,ne uykusu bunda da ona güveniyorum geç oldu ama kolay olacak inanıyorum!
kızlar ustlerı yanı yaslanma yerlerı boyle katlanabılen olsun ıstıyorum sekıl olarak bu olsun dıyorum
alt tarafı yanı kasası ve kol dayama yerlerı kırık beyaz olucak ust kısımlarıda oturma ve yaslanma yerıde alttakı resmın rengınde olsun dıyorum bı ka cyerde gordum gecende ınegol mobılya fuarında gordum cok hosuma gıttı n dersınız :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?