2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bitmemiş şimdi baktım yine koymuşlar kızlar,almak isteyenlere duyurulur..
ben ordan asrına diş fırçasını koyması için de vantuzlu tutacaklar var ondan aldım,o resmini eklediğim ped egg manikür seti,lazerli kitap okuma ışığı var o da çok güzel bir ürün,kart okuyucu,çikolata bardakaltlığı vs.. bir sürü şey aldım

iyi geceler canım sen de mi bendensin? :)))

ya asrınıma nazarım değdi valla hastaaaa! burnu tıkalı uyuyamıyor ve biraz ateşi var ateş düşürücü verdim bakalım ara ara uyanıp ağlıyor umarım yarın daha da kötülemez..

bu gece takılıp kaldım nete.geçmiş olsun asrına.ateşi kaç derece?inşallah düzelir

Kızlar bunlar da size hep bahsettiğim kırlentlerimden bazıları..çok yer kaplamasınlar diye bu şekilde yaptım bilmem çok belli oluyorlar mı? sizce nasıl olmuşlar?

günaydın herkeseee!
asrına çok geçmiş olsun deryacım. şimdi nasıl ateşi,düştü mü biraz?
egenin de halen burnu durmadı.
kırlentler çok hoş canım.güle güle kullan.
bugün hava birazcık güneşli. ama soğuktur diye çıkmaya korkuyorum.egişin burnu ilerlemesin aman. cumartesi cumartesi eve tıkılıp kalmak ne gıcık. napalım, çocuklarımız ii olsun da..

Ay ilahi evrimcim güldürdün beni..napıyım kıs ben bu kadar kırlentle bir evde,hepsi ayrı bir tarz
yok tatlım eskiden benim dükkanım vardı oradan kalma mallarım bunlar şimdi elimdekileri süslüyorum tekrar satışa çıkardım..sizlere bi göstereyim görücüye çıkarayım istedim..

asrının burnu akıyor,ateşi düştü çok şükür ama burnu iltahaplı akıyor..peditus verdim şimdilik..

derya 3. yü cpk begendım ben ıstee o renk ıstıyorum koltugumu .. ne kadar bunnar bacım

bızde aralla evdeyızz cok sıkılıyoruz terzıme gıttım aralla o kadar
bursada hava super bugun
babamız gelınce alısverıse cıkıcaz arala kar gecırmeyen eldıven almamız gerekıo bırde kar pantolonu alıcam bulabılırsem tabıkı

hahaha günün bombasıydı galibaaa, kız ne biliim, benim kırlentler deyince hepsi senin evde sandıydımmm hahaaaa çok bomba oldu yaaaa kaç guruş bunlar gız? de bakem.

denizcim sorma yaa, bugün hava süper. inegöl de ii yani. bursa daha sıcak oluyo bikaç derece. kuzum uyudu benim. ben de netteyim işte.

ben de 5 gündür peditus veriom.tık yok.

neler diktiriyosun deniz?

BİŞEY DIKTIRMIYORUM CANIM
yazın şalvar dıktırmıştım en son . kayınpederımın gomlegını aldım terzımden onun bı yerını tamır edıcektı de. Aral bey bayılıo terzı teyzesıne

bende sımdı uyuttum saldırayımı :))))))))))
kendı kendıme şarkı soyleyıp bırazda zırladım azcık rahatladım
şımdıde yemek ışıne donmem lazım
aman neeee atraksıyonlu bı yaşam..!

deryacım bigudi çok hoşuma gitti benim videosunuda izledim kolay yapımı 20 lira sanırım kargo ne kadar manikür setini aldımı o nasıl kullanışlımı kullandınmı hiç bu arada asrın ve egeye çok geçmiş olsun deryacım nazar değdirdin çocuğa dilini ısırmadın demi anlatırken bendede hemen olur doğaç kilo aldı iştahlandı diyeyim hasta olur yemez bişey çıkar bozulur sevincim demiyorum artık bişey yani güzel olan şeyleri

canım aldıklarına bayıldım hepsi çok güzel fiyatlarıda çok uygun ama nette bu kadar uygun olmuyor sen nereden aldın bu fiyata ?
evet canım buluşmalıyız ....
bende bu şekildekilere bayılıyorum ama nerde bunu koyacak bizde ev....

renk olarak bu unıte ama degısık olcak

sağol canım benimmm
sağol deryacım inş..geçer...çok geçmiş olsun teomada nazar değdi kuzuma yaaa acil şifalar....
maşallah çok çok iyi boyuda kilosuda ama pek yemiyor diyorsun bu boy kilo nasıl oldu..çok şanslısın annenden yana ...
şimdiden budrum hayalleri başlamış ben yarınımı düşünüyorum yaa off offf..şimdiden iyi eğlenceler canım umarım hasta olmaz aralda gidersiniz uludağada ....
maşallah asrına artık çiş olayıda bitiyor ..
canım bu modeller çok güzel ama kullnışlımı bilmiyorum ..

Son düzenleme:
kızlar dün ecrini dr.götürdük grip olmuş dediğim gibi ama grip olmasından çok ne yazık ki bağırsaklarını etkelemiş yine tekrarlamış bağırsak iltihabı serum taktılar orada 1 tane ilaçlı içerisine iğneler felan rahatlatıcı ilaçlar kattılar 6 saatde bitti bi serum yaa gece geldik evimize eğer kusma olursa tekrar getirin yine takıcak dediler ve ne yazık ki elinde intıraketle gönderdiler bu gün 1 kere oldu ne olu ne olmaz di,ye dr.aradık çok kusarsa getirin dedi çıkarmayın dedi dr.muz beklesin dedi eğer artarsa gidecez sabahtan beri yazık yavrum tek eliyle iş görüyor çok canım sıkkın onunda tabi hastalık bir yandan birde elindeki canını sıkmaz mı yaa off offf arada da acıyor elim diyor yemek yemiyor uyumuyor ağlıyor off off offf

mrb kızlar
geçmiş olsun teo ve ecrin.çok üzüldüm ya ,küçücük onlar daha yaa ,serum ,ilaç ....allahım şifa versin..
derya o siteye bende baktım.oyuncak hoşuma gitti.oyun hamuru ve su silahı vardı.galiba yarın alıcaz .
ayrıca yastıklardan ben de 1.ve 3.yü beğendim.

ay kızlar bu ne maşallah oku oku bitiremedim ve malesef yarıda bırakmak zorunda kıldım zaten bilgisayar başına oturmamaya çok kısıtlı vaktim var bu aralar hepsini okursam size selam bile veremeden kapatmak zorunda kalacaktım
ne güzel kaynatmışsınız ve ben katılamadım bu muhabbete sağlık olsun
şu an aklımda kalan en önemli konu ecrin ve asrının hasta olması geçmiş olsun ikisinide
zeynep yanıma geldi şimdi ve anne seni çokkkkk özledim diyo deli :))
10 dakka ayrıldım ya yanından

sağolun kızlar allah ım herkesin yavrusuna şifalar versin ben her zaman d,yorum hal,m,ze şükür bizden ne beterleri var d,ye böyle tesell, buşuyorum kend,mce yoksa gerçekten h,ç ağlama felan umrumda değil yavrumu canını gözümün öünüde yakmaları çok koyuyor bir anne olarak her anneye zor gelir ama şükür bu zaman kadar geçti bundan sonrada geçicek inş.bende kendimce evde uyguluyorum bişeyler buharr mak,namız var ilaçlı ilacımızda vardı onu yapıyorum en azından öksürüğünü ve gribini yoketmek için uğraşıyorum dakka başı bişeyler tıkıştırmya çalışıyorum sabahtan beri yoruldum aklınıza grip için faydalı bişey gelirse lütfen yazında şu bağırsaktanda kurtulalım ben bal pekmez portakal mandalin suyu sırtına felan sıcak bez zaten hemen takviye ediyorum yumuşatıyor biraz öksürüğüünü azaltıyor aklınıza geken bişey olursa yazında uygulayayım...

ecrıne gecmıs olsun yasemıncım hıc hastalıksz bı ayı gecmıyor yavrucagın
serumlar fln
aralım hıc serum yemedı sımdıye kadar ama dayanamam ben sanırım.. ondan cok ben aglarım .
kızlar bugun pazara gıttık arala kar eldıvenı ve supermanlı esofman takımıyla (ona bayıldım)
yegenlerıme ve arala altı kaydırmaz coraplardan aldım.. eve gelınce bı sevındı bı sevındı anlatamam
aral hıc oyuncak ıstemezz sureklı alalım oglum dedıgımızde hayır ıstemıyommmmm der kı pazarda da cok ıyı oyuncaklar satan bı yer var oraya gıttık ordakılerıde ıstemedı.. almayalım dedı
ne garıp cocuk yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…