ecrıne gecmıs olsun yasemıncım hıc hastalıksz bı ayı gecmıyor yavrucagın
serumlar fln
aralım hıc serum yemedı sımdıye kadar ama dayanamam ben sanırım.. ondan cok ben aglarım .
kızlar bugun pazara gıttık arala kar eldıvenı ve supermanlı esofman takımıyla (ona bayıldım)
yegenlerıme ve arala altı kaydırmaz coraplardan aldım.. eve gelınce bı sevındı bı sevındı anlatamam
aral hıc oyuncak ıstemezz sureklı alalım oglum dedıgımızde hayır ıstemıyommmmm der kı pazarda da cok ıyı oyuncaklar satan bı yer var oraya gıttık ordakılerıde ıstemedı.. almayalım dedı
ne garıp cocuk yaaa
deryacım bigudi çok hoşuma gitti benim videosunuda izledim kolay yapımı 20 lira sanırım kargo ne kadar manikür setini aldımı o nasıl kullanışlımı kullandınmı hiç bu arada asrın ve egeye çok geçmiş olsun deryacım nazar değdirdin çocuğa dilini ısırmadın demi anlatırken bendede hemen olur doğaç kilo aldı iştahlandı diyeyim hasta olur yemez bişey çıkar bozulur sevincim demiyorum artık bişey yani güzel olan şeyleri
:92:ayy beni kimse duymuyormuuu...haziran annelerii...merhaba hepinize...neyse....iyi akşamlar hepinize
geçmiş olsun elif.umarım düzelir.benim oğlumda öyle her ay hasta.bademcik sorunumuz var.her ay şişiyo.çocuk şurup görmekten bıkdı.okadar büyükler ki boğazını tamamen tıkıyacaklar nerdeyse.her ay bu sıkıntıları çekiyorum.seni çok iyi anlıyorum yani...
sağol canım benim sizede geçmiş olsun canım bademcikde çok zor hemen çabucak iltihaplanıp şişebiliyor allah yardımcınız olsun ilaçlarla yaşıyor yavrularımız en çokta bu canımı sıkıyor benim elimden geleni yapıyorum ama allaki o ilaçları kullnacak yoksa geçmiyor hatta ilerliyor ...
evet doğru diyosun.eczaneler sırf bizimkine çalışıyo :)benim çocukluğumda böyleydi.bana çekmiş.ben aldırdım kurtuldum 10 sene önce.onunkini de 4 yaşına gelince aldırıcam Allah izin verirse.
zaten dr.larda çok sık bademcikleri dolan çocuklara tavsiyedediyorlar...
Slmmm millet
tsk ederiz teyzeleri umarım bi an önce iyileşirler..ecrine de çok üzüldüm yasemincim acil şifalar kuzuma!
teonun uyuyunca ateşi çıkıyor,onun dışında burnu çok pis akıyor(iltihaplı) peditus falanla geçiştiriyorum şimdilik bugün sadece meyve ve azıcık tavuk yedi o kadar..neyse buna da şükür umarım daha da fena olmaz..şu an yatağında uyumaya çalışıyor ben de hem ninni söylüyorum hem size yazıyorum :)) akıntı genzine birikince uyanıyor napcaz bu gece bilmiyorum..
yastıklarımı beğenmediniz mi yaaa? sadece 1 ve 3 mü?(bu arada 1ve 3 derken ilk dörtlüdeki 1 v3. resim mi?) fiyat olarak 12.5-15tl arası fiyat koydum ama hepsinin çifti var o şekilde satıyorum.. yani satacağım inşallah..kızlar bunlar sadece çok az bir kısmı daha 80 tane falan daha var yavaş yavaş eritecem,belki günübirlik kermese falan girerim,belli olmaz.. mudo da buna benzer ya da daha kötüleri 50tl dan başlıyor gördüm uyuz oldum yaaa..
ayşegülcüm o bigudileri ben kızılayda bir dükkanım var oradan 7.5tl aldım..diğer ürünleri netten aldım o dediğim sitelerden,siz de bulursunuz...takip edin sürekli ürün değiştiriyorlar mesela geçen mıknatıslı cam silme aparatı aldım camı içten siliyorsun dıştaki de mıknatısla hareket ediyor ve dışarlara taşmana gerek kalmıyor çok pratik onu unutmuşum bak..
o manikür seti ve topuk temizleyicinin videosunu faceden gönderdim size bilmem geldimi?
gelin sizi ankarada götüreyim yerlerime..
serpilcim yerini veririm vaktin olursa uğrarsın o dükkana ya da ben uygun olursam buluşuruz belki seni de görmüş olurum..hepinizi beklerim ankaranın kışı da bir başka olur(ayaz ayaz)
slm kızlar aşure yaptım mmmmmm çok güzel oldu ellerime sağlık hepiniz davetlimsiniz hadi gelin birlikte yiyelim doğaçla birlikte dağıttık aşureleri sonunda başardım güzel yapmayı komşular çok güzel görünüyor dediler bencede güzel oldu bu kez malum aşure ayındayız sevaptır hadi bekliyorum amaaaaaaaaa
dun uludaga gıderken gerı dondukkkk ve baska bı yerde yıne oralra yakın bı yerde durmak zorunda kaldık
anlatırım detayları kızlar aral bırakmıyor yıne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?