2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım bu yaz pek olmadı aslında ama kış geldi başladı yine ama ne yapalım emmedi yemedi küçükken bu yüzdende bağışıklık sistemi çok kötü zaten reflüsü oluncada bağırsaklarını etkiliyor sanırım ama eskiye göre daha çabuk atlatıyor ayakta ..serum yedik 2 kere hastaneye yatmıştık bu sefer yatmadık umarım yatmamızada gerek kalmaz ...bende dayanamıyorum ama canım allah korusun iyileşmesi için elimden gelenin fazlasını yapıyorum hiç bazen uyumadığım gecelr oluyor küçükken zaten uyku nedir bilmedim ama şimdilerde de onun için sağlığı için sürekli kalıkıyorum üzerini örtüyorum ateşi çıkacakmı diye uyumadığım çok oluyor çok fazla pimpirikliyim bu yüzdede kilo alamıyorum kendim de zaten ..hergün yediklerine çok dikkatediyorum her suyu içirmeme biliyorum hemen mikrop kapıyor daha neler neler yani sadece benim işim bir yemek yedirmek olmadı hiç bir zaman her şeyiyle çok dikatetmeye çalışıyorum ahh birde her şeyi yese meyveyi sevmiyor yemiyor nasıl takviyedeceğimi şaşırıyorum..

Son düzenleme:
deryanın bahsettiği sitede 20 değil sanırım ayşegülcüm daha uygun fiyatı ..

deryacım o süteye baktım çok güzelmiş alabileceğim çok şey var teo ya aldığıız oyuncağıda gördüm...

geçmiş olsun elif.umarım düzelir.benim oğlumda öyle her ay hasta.bademcik sorunumuz var.her ay şişiyo.çocuk şurup görmekten bıkdı.okadar büyükler ki boğazını tamamen tıkıyacaklar nerdeyse.her ay bu sıkıntıları çekiyorum.seni çok iyi anlıyorum yani...

sağol canım benim sizede geçmiş olsun canım bademcikde çok zor hemen çabucak iltihaplanıp şişebiliyor allah yardımcınız olsun ilaçlarla yaşıyor yavrularımız en çokta bu canımı sıkıyor benim elimden geleni yapıyorum ama allaki o ilaçları kullnacak yoksa geçmiyor hatta ilerliyor ...

evet doğru diyosun.eczaneler sırf bizimkine çalışıyo :)benim çocukluğumda böyleydi.bana çekmiş.ben aldırdım kurtuldum 10 sene önce.onunkini de 4 yaşına gelince aldırıcam Allah izin verirse.

Slmmm millet
tsk ederiz teyzeleri umarım bi an önce iyileşirler..ecrine de çok üzüldüm yasemincim acil şifalar kuzuma!
teonun uyuyunca ateşi çıkıyor,onun dışında burnu çok pis akıyor(iltihaplı ) peditus falanla geçiştiriyorum şimdilik bugün sadece meyve ve azıcık tavuk yedi o kadar..neyse buna da şükür umarım daha da fena olmaz..şu an yatağında uyumaya çalışıyor ben de hem ninni söylüyorum hem size yazıyorum :)) akıntı genzine birikince uyanıyor napcaz bu gece bilmiyorum..

yastıklarımı beğenmediniz mi yaaa? sadece 1 ve 3 mü? (bu arada 1ve 3 derken ilk dörtlüdeki 1 v3. resim mi?) fiyat olarak 12.5-15tl arası fiyat koydum ama hepsinin çifti var o şekilde satıyorum.. yani satacağım inşallah..kızlar bunlar sadece çok az bir kısmı daha 80 tane falan daha var yavaş yavaş eritecem,belki günübirlik kermese falan girerim,belli olmaz.. mudo da buna benzer ya da daha kötüleri 50tl dan başlıyor gördüm uyuz oldum yaaa..

ayşegülcüm o bigudileri ben kızılayda bir dükkanım var oradan 7.5tl aldım..diğer ürünleri netten aldım o dediğim sitelerden,siz de bulursunuz...takip edin sürekli ürün değiştiriyorlar mesela geçen mıknatıslı cam silme aparatı aldım camı içten siliyorsun dıştaki de mıknatısla hareket ediyor ve dışarlara taşmana gerek kalmıyor çok pratik onu unutmuşum bak..

o manikür seti ve topuk temizleyicinin videosunu faceden gönderdim size bilmem geldimi?

gelin sizi ankarada götüreyim yerlerime..
serpilcim yerini veririm vaktin olursa uğrarsın o dükkana ya da ben uygun olursam buluşuruz belki seni de görmüş olurum..hepinizi beklerim ankaranın kışı da bir başka olur(ayaz ayaz)

o bigudi hoşuma gitti deryacım yerini banada söyle bende alayım ondan fiyatıda iyiymiş gittigidiyorda pahalı bence fiyatlar bide üstüne kargo ödüyorsun değmez tek ürün için manikür setini sen kullandınmı nasıl onu sordum bide sana benim malum çok tırnak batığım oluyor onları falan çıkarması nasıl mesela kullanışlımı derya bide batıkentte kilerin yanında büyük alışveriş yerinin altında sosyete pazarı kuruluyor cuma ve pazarları oraya bi git bak ben ordan çok uyguna kıyafet aldım bide bu bahsettiğin ürünlerin reyonlarıda var annem kazak tüyü toplayıcı almıştı horlamayı kesen aparat falanda vardı fiyatını hatırlamıyorum ama çok uygun şeyler var sihirli toka aldım ordan 5 liraya burdada komşularım kızdı bizede alsaydın keşke diye

O manikür setine ben bayıldım ayegülcüm çok işlevli tavsiye ederim ben onu netten aldım o siteden 10tl ya ..
o sosyete pazarına fırsat buldukça gidiyorum aslında ama aylar oldu hiç gidemedim bir gün cebimi para doldurup giderim yoksa çok güzel şeyler oluyor sınırlı parayla alamadıklarım kalınca uyuz oluyorum içimde kalıyor:)) iyi hatırlattın bi gideyim hatta bugünnnnn!

günaydınnn..
anacım 12 sayfa ne yazdınız merak ettim doğrusu ama şimdilik işlerim var
selam vermeden geçmeyeyim dedim...
sonra okuyacağım seviyorum hepinizi öpüyorum....

slm kızlar aşure yaptım mmmmmm çok güzel oldu ellerime sağlık hepiniz davetlimsiniz hadi gelin birlikte yiyelim doğaçla birlikte dağıttık aşureleri sonunda başardım güzel yapmayı komşular çok güzel görünüyor dediler bencede güzel oldu bu kez malum aşure ayındayız sevaptır hadi bekliyorum amaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrr herkse ıyı haftalar dılıyorumm
aral tepemde suanda
az yazabılıcem
deroşum teoşumada cok gecmısolsun onu atlamışım kusura bakmaaa
aralda hasta atesı var kac gundur bıınıo bı cıkıo dış cıkarıo baktımda
gecelerı hala uykusuz benım ve kocamında tabı.. ne zaman buyuyecek bu cocuk yaa
ne zaman bızsız yatıcakk her gece o ben ya babası onunyanıdnayız hep cagırıo bızı
korkuom dıoo

ayşegulcum afıyet bal şeker olsun
Allah kabul etsınnn ah ahh seneye bende dökturucem
Aralım bı akıllansın bı buyusunnn :))

ıceangel aramıza hosgeldın canım kendını tanıtırmısın

dun uludaga gıderken gerı dondukkkk ve baska bı yerde yıne oralra yakın bı yerde durmak zorunda kaldık
anlatırım detayları kızlar aral bırakmıyor yıne..

canım allah kabuletsin maşallah doğaçada...
hayırdır canım ne oldu ki...
dun uludaga gıderken gerı dondukkkk ve baska bı yerde yıne oralra yakın bı yerde durmak zorunda kaldık
anlatırım detayları kızlar aral bırakmıyor yıne..

Slmmm kızlar

Bu sıpa beni de hasta etti sonunda boğazım acıyor,ağzım burnum akıyor ve uyumak istiyorummmmm..
bugün annem geldi de onunla zaman geçirdiler yemek yedirmekle falan uğraşmadım allahtan..çünkü yemiyor bir lokma ağzında 1 saat falan kalıyor beni delirtiyor..

Ayşegülcüm allah kabul etsin keşke ank da olsan hiç üşenmez gelirdim yemeğe..aşureyi çok severim ben de yapcam ama kendimden korkuyorum o yüzden biri yapsa da azcık tadına baksam modundayım yoksa evde çokkk yerim biliyorum..

Eyyy ahali kırlent sorduk kimse bişey yazmadı yaaa..çok mu kötüüü!((
dün gece salon kırlentlerimi değiştirdim bence daha hoş oldu boncuklardan hem sıkılmıştım hem de çocuklar hep koparmışlardı falan..yeni hallerini eklerim bir de siz bakın..

cunku zıncırımız yoktu ..sınır oldum sormayın...
onumuzdekı arabalar durunca bızde durduk duruncada tekrar hareket ememız oyokuş yukarı cıkmamız ımkansız oldu..
durmasaydık o sekılde oteller bolgesıne kadar gıderdık
bızde aşağıda herkeısn durdudug bı yer vardı kafesı fln olan
oraya gıttık kartopu oynadık
komsularımızda bızımleydı
yanı meshur fulınımızz ve annesıyle babası
ama asırı derecede yagmur yagmaya baslayınca hemen arabaya koştuk
bı yere gıdıp yemek yedık yemek dedıgım sucuk ekmek kofte ekmek
aral oranın sobasında elını yaktı
zaten benı delırttı hep mızmızdı..
ayagındakı karları alıp alıp agzına sokuyoduuu
zaten yol karlı ve vırajlı aralda kucagımda durmadı hıcc o kadar mıdem bulandı kı
yolda durdurdum arabayı ındım asagı yurudum hava aldım blantım gecsın dıye
ılerden benı aldılar bızımkıler
yanı tam bır komedıydı
snra eve geldık
aralı babanneye verdık 8 gıbı uyumuş bızde eşımle carrefour a gıttık ona bot aldık
bırde bauhaus tan sprey boya aldık
boyayı aralın odasının duvarına takacagımız rafın ayaklarını boyamak ıcın aldık
suan fulın bızde anaokulundan servısle gelınce bazen ben alıyorum evın halını gorsenız varyaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…