2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

derooo ben fıkrımı soylemıştım genellıkle bana gore yanı hepsıı cok cok ıyı ..
suslemelerı sen yaptın deıl mı ?
ama benı ılgılendıren o renk oldugu ıcın neskafe rengı gıbı olan hanii onu cok begendım o yuzden..
ama hepsı cok şıkk ee senın elın degdıı hatunnnnn

deryacım sana teo ya ve ecrine çok geçmiş olsun havalr bi iyi bi kötü oda yapar.

deryacım ben kırlentleri çok beğendim yazdım sanıyodum :S maşallah canım sanada sende çok beceriklisin :))

ayşiegülcüm Allah kabul etrsin ben aşure sevmem ama sen yaptıysan kesin süper olmuştur:))

denizcim yine gitmiş gibi olmuş uludağa burda kar yağıyo sonra eriyip gidiyo yani oynayacak kadar kar yağmadı.
aralda elini yakmış çok geçmiş olsun canım

hahahaaaaaaaaa
helloo mellloooooooo
denizcim seni çok seviyorum,hayranınım bebeğim:90:
kızlar sizleri özlüyorum merak ediyorum...arada girip yazdıklarınızı okuyorum mutlakayani hayatınızdan az buçuk haberim var:90:
ayşegülcüm bi ara hamile miydin sen?şu anda durum nedir merak ediyorum,takip edemedim oralarıaşure de yapmışsın eline sağlık allah kabul etsin hayatım
deryacım sen de kavitasyon falan ohhh iyisin maşallah,fıstık oldun iyice
bursadan bi öğrt arkadaş gelmiş sanırım,adı evrim yanılmıyorsam...eriklide otoruyorsun sanırım...ben s e l ç uk h a t u n da çalışıyordum,polis okulunun oralarda...sen denize tarif edince aklıma geldi...biliyorum oraları,sen hangi okuldasın canım?

denizim ben şu anda salya smük hastayım...burak da hasta...ama haftaya demişsin zaten...ne zaman dersen çık gel bekliyorum hayatım...
okudum aralla ilgili sorunlar var gene...okul falan aramıştın...burak kreşe gidiyor biliyorsun...buraya yazacaktım bi şeyler ama uzun olduu için yazamadımgelince konuşuruz...
bekliyorum canım,araşırız...hatta sevda da gelsin...sevdaaaa huuu huuuu duydun mu bacımbekliyorum buyur gel bize...
hepinizi öpüyorum kızlar görüşürüz...

eminecim değişmiş nicikin burak diyince tanıdım ya geçmiş olsun canım bütün hasta anne ve meleklere geçmiş olsun doğaçta oldu olacak

eminecim düşük yaptım canım zaten ya yapacaktım ya kalacaktı o durumdaydım düştü bebek malesef hayırlısı olsun çalışmalara devam

evet aşure yaptım hemde çok güzel oldu keşke yakın olsak gönderirdim sizlerede ya deryacım sana çok az gönderirdim kilo almana izin vermek istemiyorum sende sakın yapma olurmu oturur yersin bence sıkı ilerliyorken ipin ucunu bırakma

dün kkdan tanıştığım arkadaşım bendeydi doğaç bize rahat vermedi hiç ya kız hamile demiştim ya doğmasa keşke demeye başladı doğaçı gördükten sonra çok zor napıcam ben diyor onunda oğlan olacak bebek sevecem martta doğacakmış doğaç ciddi ciddi başkalarının yanında huysuz br çocuk oluyor sizdede varmı bu durum konuşturmuyor hiç hep kendi konuşuyor dinlemezsen bağırıyor ağlıyor avazı çıktığı kadar kafa şişiriyor çok oyuncak oynamıyor dibimden ayrılmıyor sizdede varmı bu durum kızlar sinirimden çatlıcaktım gerçekten

canım ecrin doğduğundan beri ilgi odağı olmayı çok seven bir çocuk bu yüzden bizde hep var hem benimle ilgilenilsin konuşulsun ben konulayım vs.işte zten oyuncak oynamadığından dibimden hiç hiç ayrılmaz ...

canım benim hepsi hoşuma gitti krlenlerin daha öncelerde de belirtmiştim maşallah çok hamaratsın ...
canım aral hasta değilmiydi sanki öyl okudum önceki yazılarında iyi götürmüşsünüz eğer hastaysa oyüdedne de mızmızlanmıştır belkide..ama hasta çocukla gezmek zaten sinir bozucu her şeye ağlar...ecrin gibi şuan...
sağol canım evet havalar çok fena burda....

Allah canını almaya senın hemıı.. canım benım yaa demek hasta oldun.. msjımı almana sevındım yogun kadın senııııııııııııı :)) haftaya kadar ıyılesın anacım.. aralda bende ozledık cunku
evet emınecım bursada cevrem cogalıyor.. evrım dıye bı arkadas daha eklendı bunlara
bırde ben baskalarıylada bulustum bı c tesı onuda anlatırım tam bı komedıydı :))
3 kısı onlarda ıkısı evlı bırı bekar ama onları coks evdım evlı olanlarla gorusucem bu hafta ıcı bı aksam bulvarda bulusucazzz

aral evet tam bır azgın annem adını saldıray koydu yavrumun.. suan yenı uyuttumyemegımı zor yaptım bıraz ugras ısteyen bı yemek var annem ogrettı gecen geldıgınde onu yapam dedım amannn mahfettı benı yaaa
tek elımle yaptım yemegımı desem yerıdır
yemegı fırına attıgım gıbı aralı salladım uyudu neysekı
yanına bı de pılav yaparsam benden yıgıdı yokk kızlar
napalım bızde boyle geberıyorum aclıktann ogle yemegımı yemedım henuz..

bugun kayınpederımı ve aralı saglık ocagına goturdum (arabayla) ordan eczaneye gıttık
somra aralı onlara attım markete gıttım yemek ıcın bıseyler eksıktı
geldıgımde bınayı ınletıodu aral nasıl bagıra bagıra aglıodu şapşall oyle koşuşturuyorum kı anlatamam
emoşum yaza kadar arabayı ıyıce ogrenıcem ve yazın gezıcezz tamam mı
gecmıssss olsun dıyorum sana ve cok opuyorum

ohoooo sen ne dıyorsun bırını gorunce acayıpp degısıyor... ıyıce sımarıyor
asla konusturmuyor benı hemen ellerıyle yuzumu ona dogru cevırıyor her seferındee hemde bıkmadan yapıo bunu
cumle kuramıyorum .. valla o yuzden bu aralar mısafır kabul edemıyorum sadece arada gunluk arkadaslar ugruyor sabah kahvesıne o bıle zor aralla....
aynı sekılde aralda dogac gıbı bu konuda..
bnm esımde boyleymıs emıne anneme neler edermıs bırı gelınce...aynı tavırları aralda da gorebılıyoruz

kızlarrrrrrrrrrrrr pazar gunu carrefour a gıttık demıstım ya .. esıme bot aldık demıstım..
o gun ben batıkten cok guzel bı derı yelek begenmıstım ama bosver almayalım paramızı buna vermıyelım deyıp magazadan cıkmıstım.
joker maxi toyz dıye bı oyuncakcı var orda oraya gırdık tabı esım ordan nefret eder cunku pahalı bı oyuncakcı. orda arala bı araba begendık esımle cok cici bi araba dugmesıne basıyorsun kendı kendıne gıdıo sesler cıkarıo fln yelegımın yerıne onu aldırdım esıme..
dun gıtmıs esım ıs cıkısı carrefourdan o begendıgım yelegı almıs gelmışşş ma bnm dolabıme koymuşş gece pıjamalarımı alırken gordum paketı
cok hoşuma gıttıııııııııııııııı

hu huuuuuuuuuuuuuuu ıyı geceler bugun gece kusları yok sanırım
bende yatmaya gıdıyım barı.. bırazdan aral bey vızıldar...

Gece kuşu gündüz kuşu oldu geldiiii!:))
dün gece koltuklara polar almıştım onu kesip ölçtüm vs... benim oturma odamın koltuk yüzleri çok fena yaa kumaş çok kötüymüş resmen kazıklanmışız üzerine oturduğunuz anda bütün üzerinizdeki toz,tüy yapışıp kalıyor ve çıkarana kadar canım çıkıyor kızlar şimdi aynı renk polar aldım bir de öyle deniycem..

Kırlentlere gelince taftaları kumaş alıp kendim diktirttim ve tabi tüm süslemeler de bana ait ondan soruyorum kaç zamandır onlarla uğraşıyorum ondan sordum beğendiniz mi diye iyi sonuç beğendim sanırım :))

Ya ayşegülcüm o gün aşure diye aşeriyordum ya Allah sesi duydu heralde size yazdıktan hemen sonra bir telefon kayınvalidem aradı eşimin ananesi aşure yapmış bana da yollamış hem de bir borcam dolusu..başka bişey dilesem olacakmış..veeee ben diyetin gözünün yaşına bakmadan götürdüm bugün de tartı benim gözümün yaşına bakmadı o ayrı
anında yasak bir şey yediğimde artış oluyor bu adil mi yaaaaa???

Denizcim cicini güle güle kullan canım hep diyoruz ya eşin ince adam güzel jestleri seviyor ne mutlu sana..

Kızlar bizim evin hemen karşısına 5M Migros açıldı çok da iyi oldu hem evin değeri arttı hem de bize kolaylık hemen karşıya geçince migros..eryamana gelirseniz migrosu bulmanız yeterli yani bizim evin dibinde.. dün oraya gittik asrınla öğlen uyumayınca tutturdu gezmeye gidelim diye bende giydirdim gittik ama bizimki migros arabasında uyuyakaldı şaşkın ben de hadi alışveriş yapıyım bari dedim ve kızlar var ya tam 3 saat orada gezindik durduk (eşim gelene kadar) offf her reyonu ezberledim ve o arada bi dünya şey almışım eşim görünce papaz olduk o ayrı

Bu arada cuma günkü kalabalıklıkta maşallah da demiştik ama herkes uçtu gitti,alooo nerelerdesiniz hatunlar???

Kızlar çocukların videosunu çekip koysanıza face son halleri,tavırları nasıl merak ediyorum..özellkle aralın hareketliliğini,ecrinin bilmişliği vs..hepsini merak ediyorum işte ben de çekerim asrının son halini az önce izledim ank buluşması videolarını hoşuma gitti :))

Bu arada ayşegül Teo bu aralar çok fena doğaç sayıklıyor sürekli doğaç gelcek falan diyor..özlemiş belli!

deryacımm mıgrosunuz hayırlı olsunnnn
bu ışe en uzulen eşın olmalı:)) bızımde evın hemen yanında kocaman bı mıgros var 5 m deıl ama 4 olabılır... yanında da burger kıng var aralla sık sık gıdıyoruz
aral yemek yemedıgı zaman ordakı burger kıngten (cok temız cok farklı bı burger kıng) 6 lı nuggets alıyoruz hepsını yıyor cok sevıo nuggets ı aral..

Aralı dun cekıyım dedım ne faydaa farkettıgı an bozuyor olayıı
,ya makıneyı elımden alıyo yada sacmalamaya baslıyor
aslında konusmasını tavırlarını gormenızı cok ısterdım

güzel hatunlar selam..
yani hafta sonundan bu yana yazdıklarınızı anca okuyabildim hiçbirinize cevap yazamadım kusura bakmayın...
1 haftadır başağrım vardı ya ağrı kesici falan kesmiyordu.
şimdi bizim burdaki devlet hastanesine gittim geldim sinüzit olmuşum
film çekildi sinüsler tıkalı dedi ölüyorum baş ağrısından..
15 tane iğne vermiş yaaa
iki de ayrıca ilaç

derya bende son videosunu çekip koymayı çok istiyorum ama enes babasının telefonu halletti video çekemiyorum benim tel zaten video çekmiyor ama ne zamandır aklımda bi video yüklücem gülmekten kırılacaksınız bir türlü yükleyemedim.

dero bende senin videoları karıştırdım biraz o gelinlikle salona gidişinizde eteğini kaldırmışın ya heyecandan... güldüm.. ne tatlı heyecanlardı yaaaa değilmi..
kırlentlerine bayıldım ya ne becerikli hatunlarsınız siz yaaa bol kazançlar canım...

Evet denizcim benim gibi bir alışveriş canavarı varken avmler vs..bana uzak olmalı beğendiğim bir şey olursa ne olursa olsun kafayı takarım ona ama öyle pahalı olsun,marka olsun takıntım yoktur asla fazla para vermem aldığım şeye beğenime uysun yeter..

Kızlar var ya dün teonun çadırının içini topluyordum bir baktım 100tl çok şaşırdım nerden çıktı anlamadım aynen böyle oldum ve kimselere sormadım (yani eşime) kimin acaba nerden çıktı bilmiyorum..heralde babmın ceketinden falan düştü asrının odasındaydı eşyaları ama o benimdir o benim kimselere vermem yastık altı parası yaptım eşimin almam dediği şeyi alcam o parayla gizliden :))

gerçekten ama hala o para kimin meraktayım..

Esracım saol bitanem inşallah bi an önce elden çıkarırım kırlentleri kilere girilmiyor hepsi üzerimde..
O videoya bende çok gülüyorum hatta şimdi izledim yine güldüm :)) ama sadece sizlere özel o videolar!
Geçmiş olsun bu arada ne çok iğne yaaa

Eminecim daha sık uğra buralara,özletme kendini burak neler yapıyor falan yaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…