- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
eminecim değişmiş nicikin burak diyince tanıdım ya geçmiş olsun canım bütün hasta anne ve meleklere geçmiş olsun doğaçta oldu olacakhahahaaaaaaaaa
helloo mellloooooooo
denizcim seni çok seviyorum,hayranınım bebeğim:90:
kızlar sizleri özlüyorum merak ediyorum...arada girip yazdıklarınızı okuyorum mutlakayani hayatınızdan az buçuk haberim var:90:
ayşegülcüm bi ara hamile miydin sen?şu anda durum nedir merak ediyorum,takip edemedim oralarıaşure de yapmışsın eline sağlık allah kabul etsin hayatım
deryacım sen de kavitasyon falan ohhh iyisin maşallah,fıstık oldun iyice
bursadan bi öğrt arkadaş gelmiş sanırım,adı evrim yanılmıyorsam...eriklide otoruyorsun sanırım...ben s e l ç uk h a t u n da çalışıyordum,polis okulunun oralarda...sen denize tarif edince aklıma geldi...biliyorum oraları,sen hangi okuldasın canım?
denizim ben şu anda salya smük hastayım...burak da hasta...ama haftaya demişsin zaten...ne zaman dersen çık gel bekliyorum hayatım...
okudum aralla ilgili sorunlar var gene...okul falan aramıştın...burak kreşe gidiyor biliyorsun...buraya yazacaktım bi şeyler ama uzun olduu için yazamadımgelince konuşuruz...
bekliyorum canım,araşırız...hatta sevda da gelsin...sevdaaaa huuu huuuu duydun mu bacımbekliyorum buyur gel bize...
hepinizi öpüyorum kızlar görüşürüz...
eminecim değişmiş nicikin burak diyince tanıdım ya geçmiş olsun canım bütün hasta anne ve meleklere geçmiş olsun doğaçta oldu olacak
eminecim düşük yaptım canım zaten ya yapacaktım ya kalacaktı o durumdaydım düştü bebek malesef hayırlısı olsun çalışmalara devam
evet aşure yaptım hemde çok güzel oldu keşke yakın olsak gönderirdim sizlerede ya deryacım sana çok az gönderirdim kilo almana izin vermek istemiyorum sende sakın yapma olurmu oturur yersin bence sıkı ilerliyorken ipin ucunu bırakma
dün kkdan tanıştığım arkadaşım bendeydi doğaç bize rahat vermedi hiç ya kız hamile demiştim ya doğmasa keşke demeye başladı doğaçı gördükten sonra çok zor napıcam ben diyor onunda oğlan olacak bebek sevecemmartta doğacakmış doğaç ciddi ciddi başkalarının yanında huysuz br çocuk oluyor sizdede varmı bu durum konuşturmuyor hiç hep kendi konuşuyor dinlemezsen bağırıyor ağlıyor avazı çıktığı kadar kafa şişiriyor çok oyuncak oynamıyor dibimden ayrılmıyor sizdede varmı bu durum kızlar sinirimden çatlıcaktım gerçekten
Slmmm kızlar
Bu sıpa beni de hasta etti sonunda boğazım acıyor,ağzım burnum akıyor ve uyumak istiyorummmmm..
bugün annem geldi de onunla zaman geçirdiler yemek yedirmekle falan uğraşmadım allahtan..çünkü yemiyor bir lokma ağzında 1 saat falan kalıyor beni delirtiyor..
Ayşegülcüm allah kabul etsin keşke ank da olsan hiç üşenmez gelirdim yemeğe..aşureyi çok severim ben de yapcam ama kendimden korkuyorum o yüzden biri yapsa da azcık tadına baksam modundayım yoksa evde çokkk yerim biliyorum..
Eyyy ahali kırlent sorduk kimse bişey yazmadı yaaa..çok mu kötüüü!((
dün gece salon kırlentlerimi değiştirdim bence daha hoş oldu boncuklardan hem sıkılmıştım hem de çocuklar hep koparmışlardı falan..yeni hallerini eklerim bir de siz bakın..
cunku zıncırımız yoktu ..sınır oldum sormayın...
onumuzdekı arabalar durunca bızde durduk duruncada tekrar hareket ememız oyokuş yukarı cıkmamız ımkansız oldu..
durmasaydık o sekılde oteller bolgesıne kadar gıderdık
bızde aşağıda herkeısn durdudug bı yer vardı kafesı fln olan
oraya gıttık kartopu oynadık
komsularımızda bızımleydı
yanı meshur fulınımızz ve annesıyle babası
ama asırı derecede yagmur yagmaya baslayınca hemen arabaya koştuk
bı yere gıdıp yemek yedık yemek dedıgım sucuk ekmek kofte ekmek
aral oranın sobasında elını yaktı
zaten benı delırttı hep mızmızdı..
ayagındakı karları alıp alıp agzına sokuyoduuu
zaten yol karlı ve vırajlı aralda kucagımda durmadı hıcc o kadar mıdem bulandı kı
yolda durdurdum arabayı ındım asagı yurudum hava aldım blantım gecsın dıye
ılerden benı aldılar bızımkıler
yanı tam bır komedıydı
snra eve geldık
aralı babanneye verdık 8 gıbı uyumuş bızde eşımle carrefour a gıttık ona bot aldık
bırde bauhaus tan sprey boya aldık
boyayı aralın odasının duvarına takacagımız rafın ayaklarını boyamak ıcın aldık
suan fulın bızde anaokulundan servısle gelınce bazen ben alıyorum evın halını gorsenız varyaaaa
deryacım sana teo ya ve ecrine çok geçmiş olsun havalr bi iyi bi kötü oda yapar.
deryacım ben kırlentleri çok beğendim yazdım sanıyodum :S maşallah canım sanada sende çok beceriklisin :))
ayşiegülcüm Allah kabul etrsin ben aşure sevmem ama sen yaptıysan kesin süper olmuştur:))
denizcim yine gitmiş gibi olmuş uludağa burda kar yağıyo sonra eriyip gidiyo yani oynayacak kadar kar yağmadı.
aralda elini yakmış çok geçmiş olsun canım
hahahaaaaaaaaa
helloo mellloooooooo
denizcim seni çok seviyorum,hayranınım bebeğim:90:
kızlar sizleri özlüyorum merak ediyorum...arada girip yazdıklarınızı okuyorum mutlakayani hayatınızdan az buçuk haberim var:90:
ayşegülcüm bi ara hamile miydin sen?şu anda durum nedir merak ediyorum,takip edemedim oralarıaşure de yapmışsın eline sağlık allah kabul etsin hayatım
deryacım sen de kavitasyon falan ohhh iyisin maşallah,fıstık oldun iyice
bursadan bi öğrt arkadaş gelmiş sanırım,adı evrim yanılmıyorsam...eriklide otoruyorsun sanırım...ben s e l ç uk h a t u n da çalışıyordum,polis okulunun oralarda...sen denize tarif edince aklıma geldi...biliyorum oraları,sen hangi okuldasın canım?
denizim ben şu anda salya smük hastayım...burak da hasta...ama haftaya demişsin zaten...ne zaman dersen çık gel bekliyorum hayatım...
okudum aralla ilgili sorunlar var gene...okul falan aramıştın...burak kreşe gidiyor biliyorsun...buraya yazacaktım bi şeyler ama uzun olduu için yazamadımgelince konuşuruz...
bekliyorum canım,araşırız...hatta sevda da gelsin...sevdaaaa huuu huuuu duydun mu bacımbekliyorum buyur gel bize...
hepinizi öpüyorum kızlar görüşürüz...
eminecim değişmiş nicikin burak diyince tanıdım ya geçmiş olsun canım bütün hasta anne ve meleklere geçmiş olsun doğaçta oldu olacak
eminecim düşük yaptım canım zaten ya yapacaktım ya kalacaktı o durumdaydım düştü bebek malesef hayırlısı olsun çalışmalara devam
evet aşure yaptım hemde çok güzel oldu keşke yakın olsak gönderirdim sizlerede ya deryacım sana çok az gönderirdim kilo almana izin vermek istemiyorum sende sakın yapma olurmu oturur yersin bence sıkı ilerliyorken ipin ucunu bırakma
dün kkdan tanıştığım arkadaşım bendeydi doğaç bize rahat vermedi hiç ya kız hamile demiştim ya doğmasa keşke demeye başladı doğaçı gördükten sonra çok zor napıcam ben diyor onunda oğlan olacak bebek sevecemmartta doğacakmış doğaç ciddi ciddi başkalarının yanında huysuz br çocuk oluyor sizdede varmı bu durum konuşturmuyor hiç hep kendi konuşuyor dinlemezsen bağırıyor ağlıyor avazı çıktığı kadar kafa şişiriyor çok oyuncak oynamıyor dibimden ayrılmıyor sizdede varmı bu durum kızlar sinirimden çatlıcaktım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?