2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ya sokakta bulmadın sonuçta
belki teoya dedesi vermiştir sana söylemeyi unutmuştur.
babana sorabilirsin ya da 100 tl düşürdünmü burda diye
çok işime yaradı hiç gerek yoktu dersin
hem adam düşürdüysede yabancıya gitmedi der sevinir.

slm deryacım doğaç sürekli anıyor emin ol teo demediği gün yok en çok onlar görüştü bu topikte :)) çekeyim ben videosunu makineyi ank.da unutmuşuz ya telle çekebilirim çaktırmadan paran ve yeni avm hayırlı olsun deryacım ikisi bir arada dayanılmaz bişey benimde geçen hep aynı çantayı kullanıyorum dedim eski çantalarıma bi bakayım dedim birinde 150 ye yakın para buldum ama eski yeni liralar vardı ya tedavülden kalkan şu an geçmeyen ilk üzüldüm geçmiyor diye nette baktık 2019a kadar değiştiriliyormuş gittim ziraate değiştirdim tabi aldım parayı doğaçla gittik kebapçıya oturduk bi kebap yedik hala yastık altı param olarak kalıyor eşim el koymadı dursun sende dedi ama süper bi duygu böyle para bulmak herkese nasip olur inş

esracım geçmiş olsun canım bendede var sinüzit alerjimle karışıyor arada mahvediyor ikisi birlkte acil şifa herkese herkes hasta bu araa

denizcim güle güle giy caım cicini batik çok uygun geliyor bana ya bende bluz almıştım 20 liraya çok beğendim kalitesini defacto ve lcw den alırdım ben ama pek farkı yok fiyat olarak orayla bende oraya takılcam artık

batık normalde cokta uygun olmuyor canım ama ındırımlerı harıka oluyor bu yelekte ındırımlı halı 30 lıraydı :S
derı deılmıs ama degısık bı kuması var resmını cekıp eklıyım begenmezsenız degıstırıcem

Evi süpürdüm,sildim,yemeğimi koydum kimseler kalmamış yine..
teo elektrik süpürgesinin sesinde mayışıyor onu keşfettim bi daha uyumayınca evi süpürcem kendi yatıp uyuyor..:))

Bu arada asıl bombayı yazmadım size..
bugün org aldık eşime artık sahnelerde
valla iyi mi ettik kötümü bilmiyorum ama 4000tl daha kredi çektik(eskisi halaaa duruyor) eskiden de kuzeniyle bir bar geçmişi vardı zaten şimdi yine piyanistliğe soyundu
Alet süper bi alet normal mp3 şarkıyı yüklüyorsun sözler siliniyor hiç çalmadan alet direk altyapıyı çalıyor burada tabi iş soliste düşüyor eşim tranpoze vs..ayarlayacak bir de solistin ses tonunu girip kaydediyormuşsun tüm şarkıları o tonda çalıyormuş..

Şimdi tabi iş bulmak lazım geçen vardı henüz almadığımız için kaçtı gecede 100veriyorlardı :88:3 saat falan,bi tanede yılbaşı için vardı onda da erzincan da mı ne orduevinde 500tl veriyorlardı o da kaçtı bakalım önümüzdeki maçlara..bekliyoruz bakalım..umarım hayırlı olur bir de korkmuyor değilim adam gece barlarda vs..gece hayatı yani..ben kocama güvensem de kadınlara güvenmem :)
aslında ben de solist mi olsam atılsak kocamla beraber sahnelere(ben bayılırım şarkı söylemeye sesim de fena değildir hani )

Ben de batik mdavimlerindenim her girdiğimde mutlaka alacak birşey buluyorum tarzı tam benlik..fiyatlar da denizin dediği gibi indirim de süper!
denizcim yeleğini merak ettim fiyatı da çok iyiymiş koy da bi görelim..o 100tl sahip bulsun dimi ama:))

deryaaa kocan çalıomuydu ? 4000 tl de az deılmıs cıdden
aral kucagımda yazdrmıyor.................

kız cektım ama nasıl eklıcem bılmyıorum kartı cıkardım lap topun neresıne sokucam ben bunu yaaa

hadi koyda bakalım denizcim bende indirimlerden bahsetmiştim canım yoksa diğerlerinin yanına hiçbir markada varamam açıkcası kıyamam paracıklara

deryacım hayırlı olsun canım orgunuz baya tuzluymuş yav ama inş. zararı kapatır kara geçirir sizi babadan geçmiştir ses söyle sende bence bida buluşunca isterim şarkı ona göre:89:

yelekım bu kızlarr .. esım cok begendı ama ben elıme gecınce kararsızlıga duştum.. ne dıyorsunuz
ayrıca ındırımsız fıyatı oymuş deryacım

slm kızlarr
kaç gündür giremedim yaa bu hafta nasıl geçiyogünler anlamıyorum akşamda yok eceyle oyna yok gezmeye git yorgun argın kütt yatıyorum
deniz yeleğin çok güzel güle güle giy
ayşegül aşure olsa şimdi bile yerdim valla ben çok severim ananem yapardı liseden ünteden arkadaşları toplar giderdim ahh ahhhhh geçen pzt yine yapmış bende 5 senedir 3 sene filan yaptım bu senede bi niyetlendimde zaman yok yaa yapamııcam ben yine yedimde okula getirmişler ayrılmadan ünvteye getirmişler eşimin canı istiyo onada artık drötikerden yapcaz :))

deryaaaaaa sen yaz canım şu dükkanın adresini gidebilirsem yakınlarda bakarım kızılaydaysa bizde kızılaya gidicez zaten lazere gidicez ya şu netten aldığımıza
o bi düğ
aklımda herkese bieyler yazmak vardı ama unuttmu yaaa hasta olanlara geçmiş olsunn dikkat edin kızlar kendinize maşallah deyim bizde bişey yok

derya orgunuzda hayırlı olsun batı yakası vardı eskişehirde kızılcıklıda bilirmisin selçuk çıkardı ordada hanibi üçlü vardı emrah selcuk gökhan semiz onun selçuğu onunda öyle biorgu vardı dersanede çaışırken giderdik arkadaşlarla basıyo bi düğmeye saki orkestra var arkasında ne güzel günlerdi yaa ama neyse 15 tatile az kaldı vurucaz kültrel faaaliyetlerin dibine tiyatro sinema arkadaşlarla gidiyoruzeskişehire eeeeee artık benimde bol bol tatilim var ama tabii birde ecenin ameliyatı olucak büyük ihtimal bakalım

benimde 3 gün oldu başlayalı ama sanki senelerdir çalışıyomuşum gibi sevdim ortamı öğrenciler boş sınıflar kalabalık hep ayaktayım ama olsun zaman geçiyo tatilimi ve maaşımı düşününce herşey güze geliyo Allah ağız tadı versin ünvtedeki arkadaşlar arıyo özledik napıyosun alıştınmı diye daha hiç boşluum olmadı yaaa aramıyorum ordaki günlerimi ayyyyyy duymasın kimse iki üç arkadaşım var onların yeri ayrı zaten
neyse iyi geceler herkese yatayım çokkkkkk dersim var yarın

günaydın...

denizcim ben beğendim yelek çok güzelmiş güle güle giy.

deryacım bence kocanın arkasında solist olman fikri çok iyi dediğin gibi ses var görüntü var
iş kocanı ayarlamaya bakıyor bence düşün bu konuyu...

serpilcim senin adına ne kadar sevindim bilemezsin.. Allah ağız tadınızı bozmasın.. Ece ne ameliyatı olucaktı ya ben kaçırmışım geçmiş olsun kuzucuma...

dün ilçalar iğneler o kadar iyi geldiki ohh dünya varmış birazdan iğnemi vurdurmaya gidicem...

derya kavitasyon için 8 seans 80 lira fırsat yakaladım ama ataşehirde yaaaa bana çok uzak...

gunaydın hanımlar.... yıne yorgun bı gunbenı beklıooo ev talan olmus durumda.. bıde bugun sanırım
gunum vardı bnm ama kapıdan gıdıp paramı verıcem sadece o kadar....
duş almam lazım mutfagı zaten hıc gormeyın aksam toplıyamadım
o kadar yoruluyorum kı aral uyuyunca 23, 40 da uyuyooooo e o zamnda pert olmıs oşuyorum toplayamıyorum bazen offff nefret ettıgım ne varsa geldı benı buldu benkı mutfak oyle uyuycaktım hee
aahhh aahhhh mecburen bunada dayanıyorum

ya kızlar nerdesınızzz

ben kahve ıcıyorum tabı aral tepemde :)
bırazdan oğlumla duşa gırıcezzzzz :))))
gunum de yarınmışş neysekı komşuma sordum

denizcim yelegin çok güzel sakın değiştirme ,hem eşinin hediyesi,boşver dursun sana da yakışır.
deryacım valla eger yapabiliyorsa güzel bir iş fırsatı.
benim de yarın kaynanamgil ve elti adayımız nesli geliyor.
iyi oldu ,sıkılmıştık.belki giremezsem beni merak etmeyin geceleri uğrarım.
bu arda ben detoksumu bitirdim.gayet güzeldi.medyada abartıldıgı gibi bir durum yok.
içim dışım gıcır gıcır oldu.kendimi çok enerjik hissediyorum.
hepinizi öptüm
kağan bana ne diyor biliyomusunuz
-yeter annecim,gözlerin bozulucak.birazda ben bakayım diyor.
işim var oğlum diyorum.
-neden bana baktırmıyosun acaba,hadi trt çocuk başladı sen onu izle ,benim biraz işim var ,şimdi gelirim yanına tamam mı annecim diyor.
beni kandiracak aklı sıra kerata...

sagol selcan.. bılmıyorumkı kararasız kaldım yaa dolabıma baktımda yeleklerım baya varmıss
ne etsem acepppp
1 ay degıstırme hakkım var ara ara bakıcam guzel farklı bısey gorursem degıstırırım
kararsızlıklarıma sınır oluyorum yaaaa

kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzz
sevda sobeee ordasın goruyorum senııııı

selam millett ben geldim,,
yoğun bi haftayı daha bitirdim. haftaiçi çok yorgun geliyorum, hiç buraya takılamıyorum. yarın boş günüm.
ne var ne yok, havadis var mı,
denizcim kreş bulabildin mi,

deniz yakaladın bni evet bu aralar sadece okuyabiliyorum sizi cevap yazdırmıyo zeynep hanım ben yazı yazcam diyo microsoft world belgesi açıyoruz yazı defteri olarak kullanıyo :) maşallah bütün harfleri biliyo yakında bizimkilerden biri okumayı sökerse hiç şaşırmıcam kızlar ecrinden bekliyorum ilk önce tabiki...
yeleğin çok güzel deniz yelek giymekten hoşlanıyosan değiştirme derim

ooo deryacım demek eşin piyanist ha,, desene meslektaşız:) ben de piyano çalmayı çok severim. şarkı söylemeyi hele daha çok.. geçen ay ben de org aldım. ama benimki öğrenci orgu. okulda kullanmak için aldım 400 tl ye. yatiyo bana. evde nasıl olsa piyanom var. bence de solistliği düşün canım

denizcim yeleğin çok hoş canım. kullan bence. eşin almış ne güzel hem. onun da hoşuna gider:)

yılbaşında neler yapıyosunuz? biz evdeyizDD

ece ne ameliyatı olacak? çok geçmiş olsun.

biz halen kreş arayışındayız deniz gibi:) şubat 1 dedi mi başlamalı bebeğim. artık babaanne falan yok. rahat edemiyorum. en ufak bi işim olsa bırakmak beni geriyor. anane burda olsaydı daha rahat olurdu tabii. ben de kendimi öğleden sonraları kurslara falan atıcam drama kursu araştırıyorum bursada. spor merk. de arıyorum. ha bi de ehliyet var çok mu oldu açım herhalde özgür kalmayaD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…