2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eminecim merhaba canım, memnun oldum bi bursalı arkadaş daha bulduğuma :)
ben otosansitin tam karşısındaki okulda çalışıyorum canım. şehit jandarma er selahattin çırak iöo. hemen yol üzerinde. doruk tıpa gelmeden. gelir geçerken kesin görüyosunuzdur. polis okulu bizim eve yakınmış, eşime sordum şimdi:) ben daha tam oraları bilmiyorum çünkü. şubat tatilinde taşınıcaz erikliye.şimdilik inegölden gelip gidiyorum. zor oluyor biraz ama az kaldı.

deniz, emine bi gün buluşalım ? bulvar neresi ya?? kızlar bana da öğretin oraları beeD ben çok acemiyim bursa konusunda.

geçen pazar biz de koruparktaydık. bu senenin kıyafetleri çok hoşuma gidiyor. genelde kahve ağırlıklı ve etek boyları hep kısa. tam benlikben rengarenk giyinmeyi de çok severim. tipik aslan burcuyum, illa dikkat çekici bişey olmalı üzerimde hahaha

bi tane etek aldım kotondan. okulluk etek. sıradan ama hanım hanımcık falan hihihi

slm kızlar men geldim
evrimcim memnun oldum canım...okulunu biliyorum,bizim okula md yard. gelmişti ordan...arada seminer vs olunca da ordan gelenler oluyodu...ben o tarafta 4 sene çalıştım,epey biliyorum o tarafı...eriklide oturan çok arkadaşım var...
inşallah bi gün buluşuruz canım,çok iyi olur
bulvar denizin evine yakın...fsm bulvarı...fsm nin açılımını biliyosundur di mi

denizcim sorma canım yaa...buraya yazdıktan sonra çok kötüledim ben...hele dün çok kötüydüm kafamı kaldıramıyodum,bugün daha iyiyim şükür:93:
haftaya bir gün ne zaman dersen çık gel,derteleşiriz birazsevdaya yazmıştım ama görmedi sanırım:26:evrim gelebilirsen sen de gel hayatım,tanışmış oluruz

deryacım eşine org almışsınız...bi yerde çalmayı düşünüyor mu?aslında çok güzel bi şey...müzikle uğraşıyor ne güzel...uğra demişsin sağol,arada gelip okuyorum yazdıklarınızı,aklımdasınız valla:90:

denizim yelek güzelmiş canım güle güle giy

burak yazın bezi bıraktı şükürhiç de sorun çkarmadı maşallahsizde teoyla aral kalmış sanırım,darısı onlara,rahatlık oluyor gerçekten

Son düzenleme:
ben de memnun oldum canım. bak hemen buldum bile seni feysten:)))
sen şimdi hangi okuldasın?
ha, fsm yi biliyorum canım. orada can müzik var, piyanomu ordan almıştım, o yüzden biliyorum.
senin evin nerede?
ben ancak bursaya taşındıktan sonra size takılabilirim. yani 1 ay sonra. şubat tatili itibariyle bursalıyız artıkın:)))

egişim halen bezli. maşallah size.

evet canım ekledim ben de...
ben evime çok yakın bi okulda çalışıyorum şu anda...dikkaldırım tarafında...
ne zaman müsait olursan ayarlayıp görüşürüz inşallah

slm kızlar gece kuşu bugün benim sanırım doğaç sonunda çişini söylüyor kızlar fakat kakada sorun var 2gündür bazen altına bazen söyleyerek baya ilerleme kaydettik sabah kuru kalktı hemen koştuk wcye yaptı öğle uykusundan kalkınca kaçırmış alışcak gibi fakat kakayı tutuyo yapmıyo sonunda dayanamadı anne kakamı beze yapıcam dedi hergün kakasını yemek masasının altına girip ıkına ıkına yapıyodu yine bezi taktık girdi oraya ıkına ıkına doldurdu 2günlük yazık yavrum nasıl tutmuş aynı ece gibi olcak kakayı beze yapcak gibi yatmadan önce yine dedi çişim geldi diye gittik yaptı maşallah ama lazımlığı acil değiştirmem gerek çok küçük geliyor pipi dışarda kalıyor acaba müzklilerdenmi alsam tavsiyeniz varmı kızlar bu konuda geniş bişeyler olsun pipiler sığmıyor kabına

ayşegül hani lazımlıgın tas gibi olan yeri var ya,işte orayı çocugun pipisine yaklaştırıp ,ayaktayken içine yapmasını söyle.yeni bir lazımlıga gerek yok yani.
hadi bakalım ne kadar yapacaksın?
ne renkmiş falan de..ilk başlarda böyle yapınca çok kolay oluyor.hiçbiryere damlamıyor.hem üstünü başını çıkarmaya da gerek kalmıyor.
iyice alışınca da ,yere çömelip tuvalet deliğine yapmaya alıştırırsın.
çişi öğrenince gerisi kolay .yavaş yavaş ,korkmadan alışsın.
hadi kolay gelsin bacım.ara sıra ufak kazalar olabilir tabi...olur o kadar.

slm güzeller..
gece gece yatmadan iki satır yazayım dedim..

serpilcim sen ank gelince hbr ver telefonda anlatayım ok!

Denizcim güle güle kullan yeleğini bence madem beğendin adam da jest yapmış almış değiştirme,giy derim..

orga gelince inşallah hayırlı olur kızlar olmazsa bizim battığımızın resmidir:18:
eşimin bir kuzeni konservatuar mezunu,diğeri de müzikle uğraşıyor ama askeriyede ve sağlam bağlantıları var orduevleri falan..(zaten ona güveniyorum)umarım ayda en az 4 gece falan iş çıkar da kendi borcunu çıkarır alet..yaza düğün sezonunda çok iş olurmuş bize öyle dendi..çalıgıcı karısı binnaz oldum bende ben şaka yaptım kızlar yok öyle sahneye çıkmam,zaten eşim çok kıskançtır hayatta çıkartmaz biri baksa anında dalar deli..

Doğaç da vedalaşıyor demek bezle..biz araya hastalık girince gevşedik arada çıkarıp ben çiş yapcam diyor ama her zaman değil..ben onun keyfini bekliyorum hala canı isterse çıkarırız bezi..
lazımlıkta da bizim de pipimiz hep dışarıda kalıyordu şimdi kendini iyice arkaya çekerek oturuyor eliylede itiyor sıpa:))

Selcancım detoks bitmiş hayırlı olsun..eee sonuç nasıldı çıktı mı içinden taş,kum,yaratık vs..

evrimcim biz de evdeyiz yılbaşında hazır karaoke orgumuz da var eğleniriz heralde..yine geçen sene ki tayfa gelcek sanırım kızlar yine ev kalabalık olcek hatta belki daha da kalabalık olabiliriz..derya yine pestil olacak yawww..

bu arada dün şehirfırsatından bir fırsat aldım face de yayınladım belki görmüşsünüzdür..bir alışveriş sitesinde 30 tl indirim çeki aldım 5tl onunla da şimdi baktım kocama twen cüzdan ve damat kravat alacağım sürpriz..çok güzel ve uygun elbiseler falan da var aslında ama kararsız kaldım..denemeden alamam düğün için bakıyorum 2 gündür internetten..

hatta çinden ithal gece elbiselerine falan baktım nasıl uygun kızlar yaaa..para olsa ticaretine gircem onun da..gelinlikler falan 40-50dolar tabi gümrük,vergi vs..işlemleri zordur ama denenebilir..

selammmm
nasılsınız hatunlar:))

denizcim yeleğin çok şık bende çok beğendim. aynılarında çok varsa başka indirim olursa değiştirirsen daha iyi bencede. eşin alınmazsa tabi:))

deryacım orgunuz hayırlı olsun inşallah bol bol iş çıkar canım. benim eşimde keman aldı çalmayı çok istiyo küçüklüğünden beri hayaliymiş keman çalmak. bi kursa gitmesi kaldı :))

slm kızlar selcancım dediğin gibi yaptım oluyor canım öğretiyorum o zaman sığıyor pipi sağol canım kızlar sabah lojmanın kreşine gittim bilgi almaya öğretmen çok hoş karşıladı doğaçı aldı sınıflara götürdü çocuklarla tanıştırdı doğaç çok mutlu oldu haziranda kayıtları başlıyormuş 24 kişilikmiş kontenjan olur merak etmeyin dedi yarım ve tam gün oluyormuş ama yaş sınırı 3ten başlıyor beklicez mecbur fiyatını duysanız şaşırırsınız tam gün 160lira yarım gün 100 lira eğer öğlen yemeğinide yesin dersen yarım gün içinde tüm gün ücretine tabiymiş öyle yapana kadar tam gün kalır değilmi vericem ben haziranda hem 3ü doldurmuş oluyor sizce nasıl yemek yeme olayı kendileri yiyormuş ilk başta yardımcı oluyoruz bir iki kere diyolar sonrasına karışmıyoruz dedi öğrenmek zorundalar kendileri yemeye dedi (

Son düzenleme:
kızlar yarın doktora gidiyoruz
bebeğimizle ilk buluşmamız olacak tabi önce keseyle:)))
bütün kontrollerimde batuhanla gidicem onuda yavaş yavaş alıştırmak lazım
bi ara geliyo bebek cici gel diyo bi anda vuruyo tükürüyo:S
bu aralar batuhan tükürmeye başladı yaa çok tükürüyo nerden gördü hiç anlamadım
uyarıyorum bak biz tükürmüyoruz diyorum inadına yapıyo.. aklına başka şeyler sokuyorum dikkatini dağıtmaya çalışıyorum banamısın demiyo..
bazen geceleri kalkıyo anne gel diyo gidiyorum sonrada bana gitt tühh diyip tükürüyo
çok üzülüyorum yaa bu huyundan nasıl vazgeçiricem bilmiyorum..

canım ücretleri gerçekten çok ucuz.
temiz ve güvenilir yerse hiç kaçırma derim. yemeğide hiç sorun etme canım öyle öyle öğrenicek.
tam gün ver canım sende kendine zaman ayırmış olursun.
ben batuhanı artık nerdeyse hiç yedirmiyorum kendi kendine yiyo. masasına koyuyorum yemeğini suyunu ayranını kaşığıda veriyorum öyle yiyo bitiyo anne koy diyo mesela:)) bende bu konuda çok rahatladım bide kendi kendine uyumaya alışsa çok rahatlarım

ayyy nurancım çok zor anlıyor olabilirmi kıskançlık başlıyor olmasın bi arkadaş demiştiki kucak istemeyen çocuk kucak istemeye başladı demişti hamileyken kucaklayamam düşük yaparım diye korkuyorum diyor çocuk inadına yapıyormuş olabiliyor yani kolay değil onlar içinde sende kreş olayını düşün bence doğunca kıskançlığı belki fazlalaşmaz

doğaç zaten iştahsız çocuk biliyorsun canım ama önemsemiyorum canı isterse yer yemezse yemesin napıyım ya kendi yiyebiliyor az çok canı isterse eskisi gibi değil çatalla ama kaşık kullanamıyor hala makarna salata gibi şeyleri yiyor çatalla sandiviç tarzı şeyleri elinde yiyor ama çok az yiyor sıkılıyor elinde tutmaktan

bebeği görceksiiz demek çok sevindim canım gelince dr.dan yaz ne dedi kalp atışını duydunmu falan anlat olurmu benim adetim gecikti 1güncük bakalım nolcak bekliyorum bende

canım bilemiyorum yaa normalde batuhan çok severdi bebekleri falan. gerçi ikizimde hamile onu görünce bebk geldi bebek geldi diye çığlıklar atıyo hemen elini koyuyo seviyo falan. acaba daha karnım çıkmadığı için mi böyle yapıyo bebk yok gibi düşünüyo belkide..ultrasanda göre göre alışır belki diyorum bide inatlaştırmadan sevdirebilsek kıskançlık falan olmadan. iş bize düşüyo birazda

canım öğrenir orda yavaş yavaş kendi başına kalınca. ordaki çocuklardan göre göre yapmaya heveslenir. korkma sıkıntı yapma kendine canım

bende çok heyecanlıyım çok ta merak var inşallah bir sorunla karşılaşmayız kızlar dua edin..
canım inşallah sende de vardır bir bebek:)) seninde haberini merakla bekliyorum beni yanlız bırakmayın heee peşimden gelin bebekler gelsin :)))

dualarım seninle nurancım güzel haberler bekliyorum

kızlar selam.. cok cok doluyum cok yogunum anlatamam .. sabahtan berı aral benı mahfettıı
teker teker cvp yazmayı cok ısterdım ama vaktım yok arada bakıyorum ..
aralı uyuttum neysekı
bugung unum vardı ama gıdemedım aral orda durmadı gıdelım evımıze dıye delı gıbı agladııı mahfettı ortalıgı paramı verdım cıktık eve geldık
emıne annemlerde yok gemlıge gıttıler kuzenının yenı evını gormeye aralıda almadılar bende teklıf etmedım .. goturun yanınızda dıye cunku orda yalovadakı arala hasta olan teyzelerde olucaktı baya kalabalık olcaklardı yanı (teyzeler emıne annemın kızkardeslerı bılıosunuz)
bende erken gelınkız arkadaslarımla bulusucam aksam dedım
araba bana lazım ..
bu aksam kızlarla bulusuyoruz.. bı kafede oturucaz
arabayla gıdıcem umarım hakkından gelebılırım .. oraya kadar tek basıma arabayla hıc gıtmemıstım daha evvelden
ay sımdıden heyecan yaptım....

kres ısını orda oylece bıraktım .. kıcımızı dogrultamıyoruz kı
aysegulcum cok guzelmış fıyatları ama yaz aylarında kreşe başlaması uygun olur mu kı
sen antalyaya ankaraya fln gıdıosun nasıl olcuak ...

nurancım dr dan gelınce bıze bıldır havadıslerı... kac haftalık oldu sımdı yegenımız ..?

aralda ben pc deyken hayata bırakmıoo mahfedıo benı
ve aral yazı yazabılıo kızlar.. ogrenırler demıs ya sevda bahsedıyım bıraz..
bu yazı yazmaya vede okumaya cok meraklı ezelden berı bılıyorsunuz
ogretmedıgım halde zorlaa ogrendı.. ogret bana ogret bana dıye pesımde kosturdu
neyse harflerı sayıları bılıyor renklerı bazı saatlerı gunlerı bılıyor ve sımdıde ayları ogrenmeye asladı
kac zamandırda yazılanları okumaya calısıyor bazılarını okuyabılıyor bazılarında sapıtıyor tabıkı .
annecım bana google ' ı ac ben cailiou yazıcam dıo
acıyorum ve cai yazınca devamı altta cıkıoaşağı ok tuşuna basıp cailiou ya tıklıoo ve o sekılde cızgı fılmı acıp ıstedıgıne tıklayıp ızleyebılıyor.. bılgısayarıda kbaslat a tılalyıp annecım burda kapat yazıo burdan kapatılır bilcigayarımızz deyıp ordan yanı dogru yoldan kapatabılıo
tahtasına anne yazmıstı babaası oglum bu harflerı oku dedı ay oluo bu olay olalı..
neyse o da tek tek okudu sence burda ne yazıo olabılır dedı babası annee yazıo olabılır babacım dedı
bız şok olduk
sonra baba yazdı b - a - b - a dıye okudu tek tek sonRA BIRLESTIREREK BABA YAZIO OLABILR DEDI
dede flnda yazdıgımızda bılmmıstı . bu tur kolay yazılanları okuyabılıyor..
aralın en cok sevdıgı sey google da yazı yazmak ve cıkan seylere tıklayıp arastırmakk :)))

ayşegul yaza kadar ztn 3 yaşındaolcaklar yemek yıyebılırler bencede
bnm yegenım almanyada anaokuklu ogretmenı
hala burda 1 yasındakı cocuklar kasık tutuo kendılerı yıyorlar dedı
bence acıma ver krese dedı ama arala guvenemıyorum yaaa cok uzulurse orda yemek yedırmezlersee ac olunca cok asabı oluo zaten
off cok yufka yureklıyım ben yaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
slmmmmm
ay bugün güzel haberler alıyorum biarkadaşımın eşide hamileymiş 3 haftalık nuran seninle çok yakın heralde dimi bebek nasıldı heyecanlandınmı görünce tecrübeli olunca farklımı oluyo yoksa
sonraaaaa birde yine aynı arkadaşım liseden sınıf arkadaşım bozüyüke atanmış diş hekimi iyi oldu yaa çocuk muayenehanede uğraşıp duruyodu vala sevindim bebekler hep böyle bolluk bereket getiriyo heralde
geçen gece yattık eşim oh bee büyük bi yük kalktı omzumuzdan dedi ya başka bi ile atanırsam naparız diye endişeleniyoduk çünkü artık rahatız dedi sırada ne olcak bakalım deid bende eceye kardeş yapalım hadi dedim o istemiyo ya dalga geçiyim dedim tabiii reddedildim oooolllduu sana iyi gecler dedi döndü uyudu bize daha uzak yeni bebek fikri

ayşegülcüm hayırlı olsun kaka içinde merak etme alışır ece bez bağladerdi illa şimdi yapıyo artık çok şükür rahatladık ben yinede gece bağlıyorum ama o uyanmazsa ben hiç uyanamam çişe filan kaldıramam da yapar altına diye
kreşinde fiyatı iyimiş yemek dert olmaz biraz yemez ama sonra başlar 22 aylık başladı arkadaşımın ikizleri artık kendiler iyiyo heralde birde o gündüz yemiyolar heralde ben yediriyorum gelince iyi yiyolar diyodu ilk başladıklarında şimdi alışmışlardır heralde yalnız hep ilaç kullanıylar hep hastalar ona hazır ol sadece onlar yazın başlamalarına rağmen hergün normal iburamin balgamsöktürücü filan kullanıyolar sıksıkda antibiyotik serum filan başka bişeyden şikayet ettiğin duymadım ben bu akşam nlara bi gidelim hatta yaa küçücük kırıkkalede ramazan bayramından beri görüşmedik

deryacım tamam canım ararım ben seni bu pazar gidelim dedim ama kızların sınavı varmış artık ne zaman olur bilmem

bu arada evrim ve esacım eceyi sormuşsunuz geniz eti ameliyatı olsun diyoruz ama bakalım eskye gidince yaza ertelermiyiz bilmiyorum yaa aslıda netten okuyorum sık sık hasta oluyosa orta kulak iltihabı vs. diyo bizim yle bi surum yok ama büyük işte nefes alışı kötü olsun rahatlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…