slm kızlar selcancım dediğin gibi yaptım oluyor canım öğretiyorum o zaman sığıyor pipi sağol canım kızlar sabah lojmanın kreşine gittim bilgi almaya öğretmen çok hoş karşıladı doğaçı aldı sınıflara götürdü çocuklarla tanıştırdı doğaç çok mutlu oldu haziranda kayıtları başlıyormuş 24 kişilikmiş kontenjan olur merak etmeyin dedi yarım ve tam gün oluyormuş ama yaş sınırı 3ten başlıyor beklicez mecbur fiyatını duysanız şaşırırsınız tam gün 160lira yarım gün 100 lira eğer öğlen yemeğinide yesin dersen yarım gün içinde tüm gün ücretine tabiymiş öyle yapana kadar tam gün kalır değilmi vericem ben haziranda hem 3ü doldurmuş oluyor sizce nasıl yemek yeme olayı kendileri yiyormuş ilk başta yardımcı oluyoruz bir iki kere diyolar sonrasına karışmıyoruz dedi öğrenmek zorundalar kendileri yemeye dedi(
kızlar yarın doktora gidiyoruz
bebeğimizle ilk buluşmamız olacak tabi önce keseyle:)))
bütün kontrollerimde batuhanla gidicem onuda yavaş yavaş alıştırmak lazım
bi ara geliyo bebek cici gel diyo bi anda vuruyo tükürüyo:S
bu aralar batuhan tükürmeye başladı yaa çok tükürüyo nerden gördü hiç anlamadım
uyarıyorum bak biz tükürmüyoruz diyorum inadına yapıyo.. aklına başka şeyler sokuyorum dikkatini dağıtmaya çalışıyorum banamısın demiyo..
bazen geceleri kalkıyo anne gel diyo gidiyorum sonrada bana gitt tühh diyip tükürüyo
çok üzülüyorum yaa bu huyundan nasıl vazgeçiricem bilmiyorum..
canım ücretleri gerçekten çok ucuz.
temiz ve güvenilir yerse hiç kaçırma derim. yemeğide hiç sorun etme canım öyle öyle öğrenicek.
tam gün ver canım sende kendine zaman ayırmış olursun.
ben batuhanı artık nerdeyse hiç yedirmiyorum kendi kendine yiyo. masasına koyuyorum yemeğini suyunu ayranını kaşığıda veriyorum öyle yiyo bitiyo anne koy diyo mesela:)) bende bu konuda çok rahatladım bide kendi kendine uyumaya alışsa çok rahatlarım
ayyy nurancım çok zor anlıyor olabilirmi kıskançlık başlıyor olmasın bi arkadaş demiştiki kucak istemeyen çocuk kucak istemeye başladı demişti hamileyken kucaklayamam düşük yaparım diye korkuyorum diyor çocuk inadına yapıyormuş olabiliyor yani kolay değil onlar içinde sende kreş olayını düşün bence doğunca kıskançlığı belki fazlalaşmaz
doğaç zaten iştahsız çocuk biliyorsun canım ama önemsemiyorum canı isterse yer yemezse yemesin napıyım ya kendi yiyebiliyor az çok canı isterse eskisi gibi değil çatalla ama kaşık kullanamıyor hala makarna salata gibi şeyleri yiyor çatalla sandiviç tarzı şeyleri elinde yiyor ama çok az yiyor sıkılıyor elinde tutmaktan
bebeği görceksiiz demek çok sevindim canım gelince dr.dan yaz ne dedi kalp atışını duydunmu falan anlat olurmu benim adetim gecikti 1güncük bakalım nolcak bekliyorum bende
canım öğrenir orda yavaş yavaş kendi başına kalınca. ordaki çocuklardan göre göre yapmaya heveslenir. korkma sıkıntı yapma kendine canım
bende çok heyecanlıyım çok ta merak var inşallah bir sorunla karşılaşmayız kızlar dua edin..
canım inşallah sende de vardır bir bebek:)) seninde haberini merakla bekliyorum beni yanlız bırakmayın heee peşimden gelin bebekler gelsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?