2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa anaokuluna gıden cocuklar hep hasta yaaa.. yok ben yollamıcam aralı ..
fulınde cok hasta baslar baslamaz hatlalık kapmış arala gecırmez umarım sureklı beraberler ama dun ve bugun almadım fulını .. dun o hasta dıe okula gıdemedı bugunde benım gunum oldugu ıcın ve kızlarla bulusacagım ıcın alamadım ..

selam kızlar
egeyi uyutup geldim.
nurancım, güzel haberlerini bekliyoruz. ayşegülcüm senin de canım:) inşallah bi bebiş daha yoldadır:)
on ne güzel deniz, demek kızlarla buluşacaksınız:) bol sohbetler size bakalım.
eminecim sizlerle buluşmayı iple çekiyorum canım :) bi taşınalım da..

emoşumda bende cıvıl cıvıl ınsanlarız.. zaten yan yana geldıgımızde ınankonusmaya doyamıyoruz..
kırk yıllık arkadasm dostum gıbı hıc cekınmeden herseyımı anlatıyorum ben ona o da bana anlatır sagolsun
doktorlarımz bıle aynıydı duşun yanı..
umarım en kısa zamanda tasınırda katılrısın aramıza..

evrım wow otele baktım netten harıkaaa bı yere benzıoo ama cok pahalıymıs sen bılıomusn fıyatlarını ?

ne güzel canım, aman nazar değmesin, darısı benim de başıma inşallah sabırsızlanıyorum valla aranıza katılmak için :) ben de çok konuşkanımdır, anlaşacağımıza eminim

wow otel süper bi yere benziyo evet canım. fiyat konusunda inan hiç bilgim yok. ararız bakalım ne diyecekler. erken rezervasyonlarda baya indirim oluyor.:82:

sınırlerıım tepeme cıktı yıne bısey yazıyım sıze dedım yazdıklarımın hepsını sıldı aral
ya nefes bıle aldırmıyor
artık ben dayanamıyorum kızlar...
gercekten dayanamıyorum kımse dayanamaz buna
daha sonra yazarım yazacaklarımı..
ellerım tıtrıyor sınırden

ooyyy canımsın fıstığım benim
senin kalbin çok güzel,çokcandansın,çok doğal,çok dürüst,çok sıcaksın...seni kim sevmez?ilk gördüğüm andan itibaren hep rahat oldum yanında...iyi ki tanıyorum seni
evrimcim seninle de tanışırız inşallah,konuşkanım demişsin anlaşırız ne güzel

denizim çok bunalmışsın sen yaa kıyamamallah kolaylık versin arkadaşım,gerçekten çok hareketli çocuğun var...

ayşegülcüm geçen gün yazmayı unutmuşum...geçmiş olsun düşük için...hayırlısı olsun,sağlık olsun...istediğiniz zaman allah yine verir inşallah

ayşegülcüm okulda kendisi yer canım,şşarsın valla:) diğer çocuklara bakarak o da alışır...
burak kendisi yiyor şükürama yemeyenlere yediriyorlar bizim okulda...ücret çok farklı tabii,duysan şaşırırsın
sizin çok uygunmuş...kesinlikle ver canım,çok faydası var okulun...

inşallah ii anlaşıcaz eminecim, sabırsızlanıyorum valla :)
ayşegül düşük mü yapmıştı,, ayy kıyamam, çok geçmiş olsun yaaaa, üzüldüm .. hayırlısı olsun artık, inş yeni bi bebek geliyodur:)
yemek hazırlıycam kızlar.. byesss

evrimcim tam gün 700,yarım gün 500dü...öğrt indirimi var,tam gün 630 oluyordu...ama ben yarım gün veriyorum,ben yarım gün çalışıyorum sonuçta...oğlum daha çok küçük...kıyamadım tüm gün okulda olmasına,anneye de ihityacı var sonuçta...ben sabahçıyım,o da sabah gidiyor öğlen 1de geliyor...ben evde oluyorum,alıyorum servisten...ama okuldan çok memnunum,çok güzel bi okul

bayadır giremiyorum dr.la uğraşıyorum geçmişi zorzar okudum ..aktim çok yok zaten fazlada oturamıyorum biraz keyfim yok..

geçenlerde bahsetmiştim size grip oldum birden hastalandım acil felan gittim diye iğne felan vurunca rahatladım diye geçenlerde yine aynı oldu ve dr.bu sefer tansiyonum mormal olunca kalbim hızlı hızlı çarpıyodu acaba kalpden mi kaynaklanıyorki diye kalp grafiğime bakıldı normal çıktı birde dinledi bi üfürüm olaabileceğini dedi kalp doktarına gitmeme gerektiğini söyledi bizede hemen özel kardiyoloji dr.rendevu aldık ne olur ne olmaz diye dün gittim artık dr.inceledi gerçekten üfürüm varmış kalbimde neyseki önemli bişey değilmiş ama bu kalp hızlanmasına diğer adıyla kalp çarğıntısını tetiklemiyormuş yani zarrı yokmuş küçük bir şeymiş kalbim normalmiş şükürüki dr.çok güzel saydı kal kapakçıkları kalp yetmezliği vs.yokmuş 1 saat ultrasonla baktı ve holter yani kalp dinleme cihazı takıldı ve tam 24 saat yani 1 gün onmunla durdum kalbiimn ritmini ölçtü onunla gezdim yedim içtim hatta eşim gezmeye götürdü cihazlada gezmek çok acayipti çünkü eğer çarpıntı olursa düğmesi var basman gerekiyor uazttım biraz artık bugnü gütütm kızlar çıkarıldı bakıldı meğersem benim nabzım normalden çok yüksek vede hızlı atıyormuş bu yüzden ben daha çabuk yoruluyor vede halsiz kalıyormuşum birde aklıma geldi belki pskolojik mi ki diye çünkü stresete tetikler sinielenme üzüntü felan ama benimki hiç alakaıs yokmuş kendisi yüksekmiş birde sinirlenme felan koşuncada bilirsiniz kalp atışlarınız hızlanırya nabzınız yükselir düşünün yani benimkini zaten çok yüksek ozaman daha da çok yükseliyor tansiyonumu artık oynattırıyormuş yani bütün bu rahatsızlıklarım grip uykusuzluk felan değilmiş böyle bir rahatsızlığım varmış neyseki gittim yaa eşimde çok üzüldü el üstünde daha bir tutar oldu yorulma sakın artmasın diyor çünkü arttımı çarpıntı oluyor hastalanıyorum bayılma derecesine getiriyor beni kalkamıyorum ayağa felan çok yorgun hissediyorum kendimi sanki saatlerce koşuş gibi ilaç verdi 2 ay sonra tekrar kontrolüm var umarım geçer

ohhhhhhhhhhhhhh beee
kızlarr evden sacımı basımı yola yola cıktım fatıh sultan mehmet bulvarı dıye bı yer var burda kafeler barlar olan bı yer. neyse kızlarla orda pastanede bulustuk cok cokk guzldı ay gulmekten gozlerımden yas geldı .. arabayla gıttım arabayla döndummm :hıhhhhh
harıka vakıt gecırdık 3 kız .. yıne en kısa zamanda bulusucaz.. emıne senden de bahsettım kızlara senıde tanımak ıstedıler.. kk dan kızlar bunlarda cok ıyı anlastık valla .. bı dahakı bulusma nıhan arkadasımızın evınde olucak..
off be tum stresımı attım yaaa harıkaydı bundan sonra sıks ık aralı babasıan atıp cıkıcam
eve geldıgımde ıse ayrı bır surprızle karsılastım...
esımı cok sevıyorum yaaaaaa
sımdı neler yaptıgın anlatmıyım ıstemez cunku erkek yaaa :90:
aralda cok uslu durmuss yemegınıde bı guzel yemıss
,bu cocuk bana yapıo ya ne varsa....

emoşummm nasıl oldun sen ?

denizcim yeleğin çok güzelmiş canım eşin yine çok güzel bir süpriz yapmış maşallah ....

bende bir tane yelek beğendim ama 120 tl dedi bana çok geldi eşim alalım dedi almadı doğrusu bir yeleğe 120 kıyamadım ....bizde dün alışveriş yaptık eşim geçenay kendisine deri mont almıştı benim çok hoşuma gitmişti dünde alalım sanda diye tuturdu ben istemiyorum dedi ozamanda başka mont aldedi istemiyorum şimdi almıycam dedim zaten keyfimde yoktu biraz çarpıntım vardı hala sonra azaldı neyseki bizde bayabi alışveriş yaptık ecrinin ateşölçerini kaybetmiştim chiccoya girdik oradan aldık uyku tulumunu aldık pembişşş çok sever pembe hastası bayıldı uykutulumuna sonra ecrinin aldık yanımıza lcw gittik onada banada yeni ciciler aldık gezdik birde bebek aldık şu tvde çıkarya hani ateşi felan çıkıyor konuşuyor gerçek mimikli felan ondan oyuncak oynamıyor ecrin belki değişik gelir diye dünden beri bizden kaçırıyor bebeğini iğne kakmayın acır diye iğneside var iğne yapınca ağlıyor ben arada oynuyorum :)))

ayşegulcum afıyet bal şeker olsun
Allah kabul etsınnn ah ahh seneye bende dökturucem
Aralım bı akıllansın bı buyusunnn :))

ıceangel aramıza hosgeldın canım kendını tanıtırmısın
merhaba kızlar!ben şirin.aslen balıkesirliyim ama 10 yıldır izmirdeyim.bugün tam 2,5 yaşında olan yiğit adında bi oğlum var.şuan evhanımıyım ama ilerde iş hayatına dönmeyi düşünmüyor da değilim.şimdilik aklıma bu kadar geldi.görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…