2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım bende balıkesirde oturuyorum sen neresindensin

selam kızlar
doktordan geldim bende keseyi gördük
doktorumuz çok iyi problem yok dedi. 5 ocakta kalp atışları için gidicez
batuhana gösteremedim ultrasondan doktor alttan baktı çünkü neyse bi dahaki sefere inşallah
testler yapılacak şimdi. batuhanda yaptırdığım testleride götürmüştüm yanımda doktor da baktı bazılarını tekrar yapmaya gerek yok dedi.

yasemincim çok geçmiş olsun
çok şükür çok önemli bişey değilmiş ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım canım

yasemincim geçmiş olsun ; önemli bieşy olmamasına sevindim ahhaahhh bi dra gitsek neler neler çıkacak kimbilir çürüğüz biz yaa ben de grip oldum ama senelerdir hiç böyle olmamıştım bu hafta hem okuluntemposu yordu hemde soğuk havada üstüme kabanımı almadan a bloktan b bloğa gittim hergün kaç kere böylew dolaşıyoruzblok blok şifayı kapmışım ayy ben alışık değilmişim yaa çalışmaya senelerdir otur otur bide :))))))))))9
şimdi boğazım yanıyo burnum tıkalı (hemen tuzlu karbonatlı su yapuyorum anınd açıyo aklınızda olsun) ilacın etkisi geçtikede başım ağrıyo işlerde duruyo tabiii temizlik yaptım yemek yaptım iyice yoruldum ece az nce uyudu kızım hastayım yaklaşma diyorum illa sarılcak öpücek şimdi iyileştinmi annecim diyo inş ona bulaşmaz tabii bu çok düşük bi ihtimal sabah ıhlamur zencefil tarçın adaçayı karanfil kaynattım ecede içti 2 3 bardak bende içtim meyve yedik pekmez veriyorum o yüzden heralde bu gün doymak bilmedi maşalllaahhhhh
deniz en iyisini yapmışsın çocukları bırakıp çıkmak gibisi yok yaa kafa dinliyosun rahat rahat gülüp eğleniyosun bizde dün akşam çıkacaktık ama bi arkadaş hastaymış diğerininde çocuğu uyutmamış gece yorgunmuş ben iyidim misafirliğe gittik bizim ikizlere yolda yamuldum ses mes gitti
zaten biz artık çıkamayız heralde bu arkadaşlarda hep öğretmen yazılı hazırlıyolar ödev bilmem ne ben ağırdan alıyorum ama benim işim daha çok ikinci yazılıları herkes yaptı bitirdi ben bu hafta yapıcam ortada soru yok iki hafta sonra 3. yazılıları yapıcam sözlü glip gidip dönem ödevi istiyolar bide sınav koçluğu varmış aileleriyle görücem bi kaö öğrencinin anaammmmm bi dolu işim varr

Son düzenleme:
yasemincim çok geçmiş olsun canım. benim da 1 haftadır boğaz ağrım geçemedi...

denizcim gününün ii geçmesine sevindim.. arada kızkıza free bi şekilde takılmak çok hoş oluyor valla. insan yeniden enerji depoluyor yorgunluğunun üzerine..

eminecim demek ki fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı hep aynı civarda.. arkadaşla konuştum, onun kızı da doğaya gidiyormuş. tam gün 800 veriyolarmış, servis hariç. ama eski kayıtlı olduğu için. biz de konuşucaz bakalım bize ne diyecekler..olmuşken iyi bi okul olsun istiyorum.. sizinkiyle de görüşücem bi, servis var mı yok mu konuşmak lazım..

nurncım keseyi gürmüşsün canım ya, gözün aydın :) çok sevindim inan:) yeniden o müthiş duyguyu yaşıyorsun, bu harika! bakalım biz napıcaz 2. çocuk işini. şu an hiç düşünemiyorum. belki tek çocukla kalabilrim ben:)

ege uyudu, ben de uyusam mı ne yapsam bilemedim valla. temizlik işim de yok, uyuz uyuz dolanıyorum ortalıkta. akşam yılbaşı hediyeleri almaya çıkıcaz özdileğe falan. ana baba kaynana cart curt:)

bugün hava güzel.. ama ben yazı özledim. yaz gelsin yaaaaaaaaaaa

bende yazı ozledımmmmmmmmmmmm bnm o kadar cok yazlık gıysım var kı onları ozluyorum bılıomusunuzzz :))) yazınnedense kendıme daha cok bakıyorum cok sevıyorum yaz mevsımını yaa sıcagıda cok severım.. dungece yatarken mayo almayı dusunuodum yanı bu derece yaz kadınyıım

serpılcım valla bende yenı yenı basladım kızlarla cıkmaya ee 3 yılımb ıttı bursada yenı yenı baslıyorum bu tur seylere.. valla dun arabayla gıttım arabayla geldım ay supermıss yaa
murat dıo kı bunu alıskanlık halıne getırmee sureklı kacarsın dıoo :)))

serpılcım sanada Allah kolaylık versın
bende aralı uyuttum makarna yaptım yenı dun ku yemeklerım bıtmıs boregım var
bı de ne yapsam acepppp kıyyma vardı onu cıkardım erısın dıee

aynen denizcim, ben de yazları giyinip süslenmeyi daha bi seviyorum:) yazlık kıyafet almak en büyük zevkim. hatta 15 gün önce kendime yazlık bi body aldım çok güzel millet kazak mazak alıyo ben tatilde giyeceklerimi tasarlıyorum D

kıymayı kavur, üstüne 2 yumurta, tamamdır. canım yemek yapmakla uğraşmak istemediğinde ben hep böyle yapıyorum. ya da kıymalı patates yemeği. ama bugün gaza geldim sarma sardım hehehe volkan bayram edecek

valla iyi alıştın arabaya kız, ne güzel ya,, hemen alıcam ben de ehliyetimi. benim tüm planlarım bursaya taşınmaya endexli zaten. yeni ortam, kurslar, her şey.. beni yalnız bırakmayın orada haa, bursada hiç arkadaşım yok daha benim yazık bana

kızlar yılbaşında ne yapıyorsunuz<? benim annem babam kardeşim gelecek.aile saati klasik. gulu gulu da alırız, müzik açar oynarız artık ege küçük olduğundan plan yapamadık. en geç 12 de yatıyor, bi yerlerde rezil olmasın dedik. seneye uyku konusunda daha dirayetli olur sanırım. o zaman gideriz bi yerlere. bakalım bursada ne tarz mekanlar var, meraktayım doğrusu..

dün akşam bursa high out diye bi yerde 80 ler partisi varmış. arkadaş söyledi. yeni evimize yerleşmiş olsaydım egeyi kaynanama bırakır kaçardım kesin. 80li yılların şarkılarına hastayım ben.. hem de kıyafetli partiymiş, yani o yıla has giyinecekmiş herkes, ne hoş yaaaD

denizcim iyiyim canım düzeldim çok şükür...
demek kızlarla buluştun ve çok iyi anlaştın hee,merak ettim valla kimler acep:82:
ben de geleyim bi gün ne iyi olur,ama ben burağı nereye bırakıcam bilmem

kizlar cok kotuyum
kanamam var doktora gittik dusuk tehlikesi var diyo
cok moralim bozuk kizlar dua edin..

kizlar cok kotuyum
kanamam var doktora gittik dusuk tehlikesi var diyo
cok moralim bozuk kizlar dua edin..

nurancığım geçmiş olsun canım.inşallah bebişini sağlıkla alırsın kucağına...

dinlen,ağır işler yapma.moralini de yüksek tut.dualarım seninle...

ya bi açtım çok mutlu oldum nuranın güzel haberini okudum okudum sonunda kötü yazılar nurancım dikkat et kendine canım yorma kendini sakin ol inş. bişey yoktur

serpilcim çok geçmiş olsun canım bu havalarda normaldir ne havaysa ne olduğu belli değil bir sıcak bir soğuk şaştı

denizcim kkdan buluştun demek heeee sendemi bursa topiğinden buldun yoksa bu akşam kkdan tanıştığım diğer arkadaşım geldi eşiyle oturmaya çok tatlılardı ya eşimde çok sevdi onları sohbet etti hemde bu iyi bişey bence herkesle kaynaşmaz çünkü bizde onlara gidicez görüşmeye devam edicez hamile olan arkadaşlada geçen görüştük bana geldi çok romantikti elektriklerde kesildi falan süperdi hepinize tavsiyem kızlar sıkılıyosanız bizim eller topiğinden illere girin arkadaş edinip görüşün sıkılmazsınız deniz devam et bence gurbette hemde sürekli evde başka türlü arkadaş edinilmez sosyalleşmemiz lazım

yasemincim sanad çok geçmiş olsun canım inş. biran önce düzelir çarpıntıların dikkat et kendine canım yorma kendini eşinide çok takdir ettim

bakıyorumda mamalar yapılıyor yeniyor bende isterem kızlar banada banada bu ara obiriksim dur dyemiyorum kendime yaaa geliyor kilolar yavaş yavaş 2. hamilelik ve hormonlar mahvetti beni sanırsam

Son düzenleme:
Nurancım inşallah kötü bir durum yoktur okuyunca çok üzüldüm hatta saat uygun olsaydı arayacaktım seni..umarım bebşimiz de sen de iyisinizdir canım..güzel haberlerini okumak istiyoruz hepimiz,dualarım seninle..

Kızlar ne güzel hepinizde buluşmalar ,gezmeler vs..ne güzel yaaa özendim ben de! o topiği bilmiyorum ayşegül ben de bi bakıyım kendime bi arkadaş bulayım :))
ya ben yeni tanıştığım insanlarla hemen kaynaşamıyorum biraz zamanı var yani tanımam gerekiyor o yüzden biraz kapalıyım sanırım ama sardırınca da ölümüne kankayız modunda oluyorum (tipik yengeç burcu işte)
3-4 sene önceki yaşantımı düşününce o kadar değiştim ki resmen kabuğuma çekildim,antisosyal oldum çıktım yeni arkadaşlar,yeni ortamlar hep gözüme büyüyor..ee tabi körle yatan şaşı kalkar hesabı bu işte eşimin etkisi de büyük beni de kendine benzetti sanırım..

yasemincim,serpilcim,evrimcim ve hasta olan meleklerimiz hepinize acil şifalar..

serpilcim ne değişik bir iş ortamına geçtin bir anda hem zevkli hem de bir o kadar yorucu ve zordur tahmin ediyorum..ama sen bunu çokk istedin hepimiz şahidiz eminim zevkle gidip geliyorsundur işe.. yazılılarda azıcık toleranslı davran bari,kolay sor el üstünde tutulan öğretmen olursun valla

Son düzenleme:
Bugün araamız nihayet 1 ay sonra servisten çıktı tabi buna en çok asrın sevindi hemen ona bir optimum yaptırdık o babasıyla oyuncaklara binerken ben de kıyafet falan baktım ama hiç bir şey yoktu(beğenememe şaşırdım )

zaten dün o sosyete pazarına gittim sahibini bulamadığım benim olan o 100tl sahip buldu elbise,şort vs.. ciciler aldım kendime tabi hemen sakladım eve gelince eşim görmeden :))
Bu arada aldığım elbisede ,şortta üzerime olmuyor özellikle küçük aldım küçülcemmmmm kararlıyım ve giyip size göstercem..

neyse bugün bir de şarjlı,usb den mp3 falan çalabilen,radyolu, uzaktan kumandalı falan bir alet aldık zaten kaç zamandır istiyordum mutfakta falan radyo dışında istediğim parçaları dinleyebileceğim bir şey yoktu,süper bir şey tavsiye ederim hemi de 25tl..

İşte kendileri..

Son düzenleme:
Evet kaldığım yerden devam ediyim sonra bir telefon arkadaşlar aradı(hani bizim eküriler) geliyoruz diye hemen eve döndük teoyu uyuttum ,evi toparladım ve sofra hazırladım(alem yapcakmışız öyle sipariş geldi :)) derken eşimin kardeşi ve nişanlısı vs.. yine kalabalık olduk,çocuklar kendi havalarında pynadılar biz de muhabbet ettik şu müzükçaları denedik fasıl falan yaptık çok güzel bir geceydi yani..

Yarın da şu alıp bir türlü gidemediğimiz brunchı yapalım diyoruz bakalım teoyu bırakabilirsek kaçarız..

Kızlar saçlarımı sardım geçen o size gösterdiğim bigudilerle gece de öyle yattım yumuşak,batmadı sabah bir açtım çok güzelllerdi bukle bukle çok sevdim hatta hemen bir resim :)) (japon ben iş başında )

Nasıl olmuş? gece gece uğraştığım işe bak bazen gülüyorum kendime..ama baktım her resimde renk farklı çıkmış hepsini koydum ,suratımdaki o aptal ifadeyi görmezden gelin emi!

Kızlar ne düşündüm ticaret manyağı ama bu işi hakkıyla bir türlü beceremeyen ben!:)
bu bigudiler,şu size gösterdiği ped egg ve manikür seti sadece iki ürünle ankarada kültür merkezinde hep 10 günlük fuarlar oluyor (bi tanıdığım her fuarda en az 5-6 milyar kazanıyor onun ürünü çeyiz gerçi) ama satmaz mı? fiyatı da böyle aldığım gibi uygun satarsam özellikle kadınlara cazip gelir gibime geldi hemen evrekaaa oldum hatta o malları çinden getirtebilirmiyim falan diye araştırıyorum ama zaten getiren toptancı vardır burda onu bulmak lazım,aldığım o dükkana da sorulmaz ki adam söylermi ki malını aldığı yeri başka şehirde dükkanım var falan desem..:26: pazarda o manikür setli ped egge 35tl dediler millet kapışıyordu yaaa şaşırdım kaldım..

Son düzenleme:
Bugün esrayla da telefonda tanıştık :)) tam beklediğim gibiydi ses tonu konuşması falan..biz birbirimizi görmesek de burdan gerçekten tanıyoruz sanırım yaaa..
gerçi telefon sesi olarak beni en çok ayşegül ve deniz şaşırttı niye derseniz ayşegülün sesi beklediğimden daha inceydi ve denizinki de daha kalındı(yani hayal ettiğim seslerinden:97:)

Naptın esracım bu arada alabildin mi randevü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…