aynen denizcim, ben de yazları giyinip süslenmeyi daha bi seviyorum:) yazlık kıyafet almak en büyük zevkim. hatta 15 gün önce kendime yazlık bi body aldım çok güzel
millet kazak mazak alıyo ben tatilde giyeceklerimi tasarlıyorum
D
kıymayı kavur, üstüne 2 yumurta, tamamdır. canım yemek yapmakla uğraşmak istemediğinde ben hep böyle yapıyorum. ya da kıymalı patates yemeği. ama bugün gaza geldim sarma sardım hehehe
volkan bayram edecek
valla iyi alıştın arabaya kız, ne güzel ya,, hemen alıcam ben de ehliyetimi. benim tüm planlarım bursaya taşınmaya endexli zaten. yeni ortam, kurslar, her şey.. beni yalnız bırakmayın orada haa, bursada hiç arkadaşım yok daha benim
yazık bana
kızlar yılbaşında ne yapıyorsunuz<? benim annem babam kardeşim gelecek.aile saati klasik. gulu gulu da alırız, müzik açar oynarız artık
ege küçük olduğundan plan yapamadık. en geç 12 de yatıyor, bi yerlerde rezil olmasın dedik. seneye uyku konusunda daha dirayetli olur sanırım. o zaman gideriz bi yerlere. bakalım bursada ne tarz mekanlar var, meraktayım doğrusu..
dün akşam bursa high out diye bi yerde 80 ler partisi varmış. arkadaş söyledi. yeni evimize yerleşmiş olsaydım egeyi kaynanama bırakır kaçardım kesin. 80li yılların şarkılarına hastayım ben.. hem de kıyafetli partiymiş, yani o yıla has giyinecekmiş herkes, ne hoş yaaa
D