2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

derya uyumadın mı nenn gece kuşubenim de uykum kaçtı sorma:97:
saçların çok güzel olmuş...benim de düzleştiriceim var,bukle yapmak için özellikle tavsiye etmişlerdi ama ben beceremiyorum
ne güzel gezmişsin eğlenmişsin yaa
akşam da eğlenmişsin falan oohhh süperne güzel hayat...ben eve hapis kaldımeşim 11de eve geliyor,tüm gün çocukla evde yalnızım:2:çok bunalıyorum valla...çarşıya falan çıkıp iki insan görsem ne yapacağımı şaşırıyorum...gerçi çıkamıyorum ya neyse:97:

ayşegül de arkadaş bulmuş kaynaşmışlar maşallahsevindim senin için de
deniz de beni unuttu yeni arkadaşlar buldu:2abucum dama atıldı ühühühüüüü

evrim okul fiyatları genelde bu ayarda...koejlerin anasınıfları 1000küsür lira yalnız...siz eriklide olacaksanız servisle de olsa çok uzak olur canım,kıyamam oğlunabizim okul eve çok yakın...ama servise verdik mecbur...sabah babsı veriyor öğlen ben alıyorum servisten...

esteda kanamam var yazmış...inşallah kötü bi şey yoktur...çok üzüldüm,geçmiş olsun

kızlar dünden beri yatıyorum ayağa kalkmıyorum.
çok şükür kanamam durdu gibi sancımda yok doktor böyle giderse sorun yok dedi. yarın tekrar görüşücem doktorla.
eşimde sağolsun sürekli peşimde batuhanda huysuzluk yapmadan babasıyla oynuyo. arada bana kalk kalk diye söylensede babası hemen oyuna götürüyo.

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum..
düşük ilacı verdi doktor onu kullanıyorum
inşallah bi daha böyle bişeyle karşılaşmam çok zor bi durum. zaten kanamayı görünce şok oldum resmen nolcak şimdi dedim. hastaneye nasıl gittik bilmiyorum..

esteda ben de merak etmiştim canım,iyi haberine sevindim...geçmiş olsun,yat dinlen,kendine dikkat et...ben de hamileliğimin ilk 4ayında progestan kullanmıştım,günde 6tane içiyordum çok zor oluyor bilirim,ama benim kanamam içerideydi,dışarıda bi şey yoktu...
tekrar geçmiş olsun,allah başka sıkıntı vermesin

çok sevindim nurancım doğaçta benimde kahverengi akıntım gelmişti dr. düşük riski demişti onada ilk aylarda dikkat etmek gerekiyor banada iğne ve ilaç vermişti 2 gün yat demişti kanamaya dönmeden geçmişti dinlen hareket etme gerekmedikçe çok geçmiş olsun canım

derya saçların çok hoş olmuş canım videoya baktım ama senin bugidi daha iyi oluyo bence düzleşticiyle sade uçlar kıvrılıyor çok uzun olmalı saç onda gülee güle kullan mp3 çalarıda güzele benziyor

o barı bılıyorum canım eşımle cıkarken ben ıstanbuldan bursaya geldıgımde oraya gıderdık . daha sonrada gıttık evlıyken
cok kucuk ama sırın bı mekan.. hatat bnm burda cılgın bı kız arkadasım var o hep orda

denizcim iyiyim canım düzeldim çok şükür...
demek kızlarla buluştun ve çok iyi anlaştın hee,merak ettim valla kimler acep:82:
ben de geleyim bi gün ne iyi olur,ama ben burağı nereye bırakıcam bilmem

emoşummmm bu kızlarla ben daha onceden tanıstım zaten bıgun bulusmustukk o gun bıle cok guzeldı
hemen kaynasmıstık
bu ıkıncı bulusmamızdı yanı .. aksamları cıkamazsın dıye senı davet etmedım ben yoksa eve bırakırdım senı 22,00 gıbı evdeydım ben :26:
bız yıne bulusucaz kızlarla ama zamanı henuz bellı deıl buragı babasına bırakırsın canım ne olcak yaaa
burak kocaman delıkanlı cısını bıle soyluooo

kizlar cok kotuyum
kanamam var doktora gittik dusuk tehlikesi var diyo
cok moralim bozuk kizlar dua edin..

canımmmmmmmmmm kendını yormaa.. gecmı olsun
evde otur ıs mış yapmaa sen kesn kendını yordun yemektır temızlıktır derken
kanaman oldu .. dıkkatlı ol

derya sacların harıkaaaaaaaaaaa olmus bayıldım yaa
bende alıyım o bukle yapan zımbırtıdan nereden tedarık edebılıoduk canım
bnm saclarım ıstanbulda kestırmeme ragmen hala uzun
ben kullanırım onları
gece tabııı sabahta acarım gunduz aral bırakmaz kı

denizcim eşim avm de çalışıyo yaa,10da kapanıyo avm...adam 11de anca evde oluyoburağı bırakabilecek kimsem yok yani
ben gece yarsına kadar yalnızım bacım...çık gel akşamları falan ,rahat rahat kaynatırız

selammm kızlar...

deryacım kavitasyon randevularımı aldım.. ama tek uygulama olması iyi değilmiş sazan gibi atladım ya pişman oldum sonrada.. neyse oldu olan.. yapacak birşey yok iade prosedürlerinide bilmiyorum şimdi uğraşamayacağım...
ben senin sesini videolardan bildiğimden çok değişik gelmedi... yani konuşurkende sani kırkyıllık ahbabımla konuştum çok sıcak bir görüşmeydi... :13: seviyorum hepinizi

yasemincim geçmiş olsun cnm..

nurancım sananda geçmiş olsun dinlen cnm kuzucuğumuza iyi bak... kendine de tabiki...

aaa deryacım bu arada saçların çok hoşuma gitti söylemeden geçmeyeyim.....

eminecim yakın olsaydık gelir giderdik valla ben seviyorum ya sosyalliği yoksa gurbet nasıl çekilirdi

kızlar doğaç tamamen alıştı çiş olayına bezsiler kervanındayız bizde 1hafta olacak alışalı ilk çok kaçırmalar oldu size ilk haber verdiğimde 2gün düzenli söyledi çişini kötü bişey ama 2günden sonra cozuttu eve yapmaya başladı bırakın kaçırmayı oyuna vurdu ayaklarıyla çişine basıp basıp oyun oynuyordu bende dayanamadım çıldırdım resmen bu olay 5dk içinde 3. üst değiştirmemle oldu sonra bunun popoya 2tane sert bişekilde yapıştırmamla doğaççın ağlayıp özür dilerim anne bida yapmıcam demesiyle son buldu bida yapmadı hep söyledi pişmaınm vurduğum için ama gerekliymiş resmen kaçırmadan söylüyor hep kaka sorunu var hala ama 3gündür yapmıyodu oğlum gel bez takayım dedim ona yap yok bebekler takar bezi ben abiyim tuvalete yapıcam dedi durdu sonunda dayanamadı dün tak yapıyım dedi yaptı rahatladı onada alıştımı iş bitmiştir sabahları falan kup kuru geçen çarşıya gittik bez bağladım tuvalet bulamazsam diye 3saat dışardaydık yapmıştır dedim eve geldik kupkuru tuvalete götürdüm yavrum tutmuş şırıl şırıl bi yaptı çok sevindim ya darısı diğer yaramazlara olsun büyük kolaylık gerçekten tuvalet aparatı aldım klozete yapıyor artık kenarında elle tutma yeri var ordan tutuyor yaparken

ayy aysegul bızde ıkı gundur cısımızı soyluyoruzz
cok mutluyum vallahı ohh beeeeeeeeeeee
ben ıkı gun once oglum benım cısım geldı tuvalete gıdıyorum bekle benı dedım
o da sanırım beklememek ıcın (cunku benle banyoda olmaya bayılıo her yerı karıstrıoo)
bende yapcamm annecım dedı bnmde cısım geldı dedı aa cıddımısın dedım cıddıyım dedı :))
beraber gıttık onun kucuk tuvaletı var onu orayaoturttum ellerını tuttum bende oturdum kendı yerıme
beraber cıs yaptık temızlendık bezını takmadım ben
sonra tuvaletını ıyıce temızleyıp oturma odasına goturdum cısın geldıgınde yıne soyle o zaman senı carreforudakı oyun evıne goturucez babanla dedım
tamam dedı cok sevındı
oynarken yıne cısını soyledı sonra ben sordum ara ara hep yaptı tuvaletıne sordukca yıneledım youn evı ödülü oldugunu
sonra o sekılde uyuttum uyanmasına yakın baktım ısememıstı hala
sonra alısverıse cıkmamız gerektıgı ıcın emıne annemı yukarı cagırdım aralın yanında dur dıye
bezını baglamıs emıne annem uyanınca altı kuru uyanmışş ama
tuvalete cısımzıı yapalım mı demış o da bezımı bagla demış o da baglamış cunku aral ogle uykularından uyanınca asırıd erecede sinirli oluyor neysee ıste
bugunde tekrardan basladık bez egıtımıne
suanda bezsız uyuyorr senı aksam yıne goturucem dedım oyun evıne
bugun cok mınıcık kacırmıstı annecımmmm azcık ıslandıııııı dedı olsunoglum bıseycık olmaz sen artık abı oldun boyunda uzadı bak cısını yapınca dedım
benım boyun uzadı deyıp duruyorr :))))

gecelerı baglamak gerekıo mu ılk gunler ıcın ? ne dıyorsunuz kızlar ??

Son düzenleme:
maaşallah aralla doğaça bi de biz halledebilsek.kakasını söylüyo ama çişini söylemiyo daha ( bakalım nasıl çözücez biz de bu konuyu

kızlar bızım de tuvalet kucultucumuzden var
ama klozete koydugumda tam oturmuyorr o alet bızım klozete kayıyorr aralda cok korkuoo dusucem sanıyor ve ona yapmıyorr.. aslında buyuk tuvalete yapmayı cok ıstıyormus kendı soyledı
ama o kaydıgından ve onunde de bı barıyerı var pipisi oraya sıgmıyor kıı...........
sız nerden aoldınız bırde bız bunu toyz shoptan aldık sımsek mc quınlı yanı 25 lıra verdık bı poka yaramadı aldıgımızdan verı

Bebe Confort Konfort Tuvalet Adaptörü - Anne ve Bebek - joker.com.tr

deniz ben bunu sipariş ettim.seninki nasıl bööyle bişi mi?resmi tek ekleyemedim.linkten bakabilirsin canım

kakasını soylemesı bende daha buyuk bır basarı.. bız daha kakaya baslamadık

kakasının geldiğini hemen anlıyorum dizlerinin üstüne çömeliyo :))hemen tuvalete götürüyorum yapıyo.çişinin geldiğini o da fark etmiyo gibi geliyo bana.sen çiş kilodu kullandın mı?acaba onu denesem mi?

yok bundan deıl canım sımsek mc quın arabaları varya
toyz shoptan aldık bız.
ama o kayıyo tam oturmuo klozete dedıgım gıbı
bızde sımdılık buna yapıyoruz yanı oturagına
zatn pipi buyuk maşallah buna bıle zor sıgıyorr yenı bısey alcam sanırım

yok kullanmadım hıcc alıstırma kılodu dıyorsun dımı
valla alıyımmı acep dıyorum
varmıdır avmlerde fln ?

yok kullanmadım hıcc alıstırma kılodu dıyorsun dımı
valla alıyımmı acep dıyorum
varmıdır avmlerde fln ?

ben de almak istiyorum da kararsız kaldım.ama alırım sanırım bundan sonra denemekten zarar gelmez...
bi de gece bezlenmesini sormuştun.aral uyanınca tekrar uyku geçmekte zorlanıyo mu? eğer zorlanmıyosa gece kaldırıp çişini yaptırabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…