aynen denizcim, ben de yazları giyinip süslenmeyi daha bi seviyorum:) yazlık kıyafet almak en büyük zevkim. hatta 15 gün önce kendime yazlık bi body aldım çok güzelmillet kazak mazak alıyo ben tatilde giyeceklerimi tasarlıyorum D
kıymayı kavur, üstüne 2 yumurta, tamamdır. canım yemek yapmakla uğraşmak istemediğinde ben hep böyle yapıyorum. ya da kıymalı patates yemeği. ama bugün gaza geldim sarma sardım hehehevolkan bayram edecek
valla iyi alıştın arabaya kız, ne güzel ya,, hemen alıcam ben de ehliyetimi. benim tüm planlarım bursaya taşınmaya endexli zaten. yeni ortam, kurslar, her şey.. beni yalnız bırakmayın orada haa, bursada hiç arkadaşım yok daha benimyazık bana
kızlar yılbaşında ne yapıyorsunuz<? benim annem babam kardeşim gelecek.aile saati klasik. gulu gulu da alırız, müzik açar oynarız artıkege küçük olduğundan plan yapamadık. en geç 12 de yatıyor, bi yerlerde rezil olmasın dedik. seneye uyku konusunda daha dirayetli olur sanırım. o zaman gideriz bi yerlere. bakalım bursada ne tarz mekanlar var, meraktayım doğrusu..
dün akşam bursa high out diye bi yerde 80 ler partisi varmış. arkadaş söyledi. yeni evimize yerleşmiş olsaydım egeyi kaynanama bırakır kaçardım kesin. 80li yılların şarkılarına hastayım ben.. hem de kıyafetli partiymiş, yani o yıla has giyinecekmiş herkes, ne hoş yaaaD
denizcim iyiyim canım düzeldim çok şükür...
demek kızlarla buluştun ve çok iyi anlaştın hee,merak ettim valla kimler acep:82:
ben de geleyim bi gün ne iyi olur,ama ben burağı nereye bırakıcam bilmem
kizlar cok kotuyum
kanamam var doktora gittik dusuk tehlikesi var diyo
cok moralim bozuk kizlar dua edin..
Bugün esrayla da telefonda tanıştık :)) tam beklediğim gibiydi ses tonu konuşması falan..biz birbirimizi görmesek de burdan gerçekten tanıyoruz sanırım yaaa..
gerçi telefon sesi olarak beni en çok ayşegül ve deniz şaşırttı niye derseniz ayşegülün sesi beklediğimden daha inceydi ve denizinki de daha kalındı(yani hayal ettiğim seslerinden:97:)
Naptın esracım bu arada alabildin mi randevü?
kızlar bızım de tuvalet kucultucumuzden var
ama klozete koydugumda tam oturmuyorr o alet bızım klozete kayıyorr aralda cok korkuoo dusucem sanıyor ve ona yapmıyorr.. aslında buyuk tuvalete yapmayı cok ıstıyormus kendı soyledı
ama o kaydıgından ve onunde de bı barıyerı var pipisi oraya sıgmıyor kıı...........
sız nerden aoldınız bırde bız bunu toyz shoptan aldık sımsek mc quınlı yanı 25 lıra verdık bı poka yaramadı aldıgımızdan verı
kakasını soylemesı bende daha buyuk bır basarı.. bız daha kakaya baslamadık
yok kullanmadım hıcc alıstırma kılodu dıyorsun dımı
valla alıyımmı acep dıyorum
varmıdır avmlerde fln ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?