2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aralın bun yanaşacagını sanmıyorummmm

neyse gündüzler bi düzene girsin de geceleri de halledersin inşallah...
bende keremi uyandırsam çiş diye sabaha kadar daha uyumaz :)ayrıca sabaha kadar doğaç gibi kuru kalkması şimdilik imkansız.keremin bezini sabah tartsam 5 kilo gelir herhalde o kadar dolu oluyo ki :))))

kızlar hemen ümitsizliğe kapılmayın zamanla tutuyo gecede yaşları çok büyüdü 2.5ta tam tamamlanıyormuş kaslarını tutmaları beyninin alışması lazım biraz zaman sadece denizcim aslında adaptörler standart boy bizimkide kayıyor o önemli değil önemli olan içine düşmüyor olması doğaçın yandan tutmak için tutaçları var ordan tutuyor yaparken 7.5 liraya aldım laımlıklarda standart oturturken dik oturt yaylım yalım oturtma aşağı eğik nasıl alaturkaya otururken bükülüyoruz ya dizlere doğru o şekilde oturt sığıyor pipi merak etme bende sığmıyor diyodum selcanın dediği gibi yaptım oldu bide kendide pipiyi içine sokmaya alıştı kendide sokuyo lazımlığın içine öyle öğret sen olur

keremce canım aslında denizinde dediği gibi kaka daha zor zoru başarmışsınız üstüne düş çişte olur bence

doğaçla arala kocaman maşallah çok rahat edecek küçük popoları zeynebin bezsiz 1 ayı doldu maşallah
ama denizcim bence karar verdiysen bidaha bez bağlama derim mesela bugün emine annenin bağlaması hiç iyi olmamış bence okuduğum uzman görüşlerinde bunun çocuğun aklını karıştırdığını yazıyodu .gece bağlama olayını sormuşsun bende ilk söylediği günün gecesi bağlamıştım sabah dolu kalkmıştı ertesi gece kendi bağlatmak istemedi ağladı bağlatmamak için zaten bende bağlama taraftarı değildim ve bağlamadım ama uyumadan önce sürekli altında bez olmadığını üstüne basa basa hatırlattım eşimle defalarca kalkıp kontrol ettik gece ve sonuç sabah kupkuruydu ondan sonra zaten hiç bağlamadım ve allaha şükür hiç kaçırma falan olmadı
yinede her ihtimale karşı çarşafının altına büyük hasta bezlerinden yaydım

nurancım sakın kendini üzme bol bol dinlen bendede olmuştu aynı olay dr progestan diye bi ilaç vermişti 3 ay kullandım bende yalnız tek sorun o ilaç çok uyku yapmıştı bende o zamanlarda yalnız olduğum için akşama kadar uyuyodum umarım sende öyle bi etki yapmaz batuhanla ilgilenmekte zorlanabilirsin öyle bi şey olursada ananne ve babannesiyle arası çok iyiydi batuhanın galiba onlar yardımcı olurlar sana

deryacım saçların süper görünüyo bakımlı kadın seni maşallahın var vallahi kendine iyi bakıyosun incelme seasları karaoke bar internetten bol bol ama bol bol alışveriş :) en iyisini yapıyosun canım taktir ediyorum seni...

sevda sen nerelerdesin yahu napıyorsun sen onları anlat yahu kayınvaliden iyileştimi nasıl oldu

slm kızlar ben geldim.kaynanamgil gittilertemizlik falan yaptım.anca geldim.
neler yaptınız şöyle bir baktım.
-nuran hayatım ödüm koptu bişey oldu diye.nasılsın şimdi.allahım yardımcın olsun.
-kız derya sen de mi yengeç burcuydun.bende yengec burcuyum.kagan da yengec burcu.
-okuduklarımı unuttum yaa ,yeniden bir göz atayım

kızlar selammm
sabah aralı aşağıya vermıştım uyuyayım dıye daha dogrusu babası goturmuş
babannesı altını bezlemış
sınırlendım yaa..
sonra bır ara aralla babanneye tatlı vermek ıcın ındık kapıdan verdık orda soyledım
annen cocugu bezlemışsınız sabah bıseye basladım gerı donemem bu sekılde asla alısmaz dedım ve bugun cok kacırdı altına aral dun hıc boyle bısey olmamıstı.. sımdı bezımı baglaa dıye agllıyor zor ıkna ettım dedım bı daha olmasın dedım
aa ben ne bılıyım sureklı oldugunu dedı
arada baglıcaz sanıodum ben dedı
olurmu oyle sey anne dedım o zaman ogrenemez kı dedım
neyse bundan sorna dıkkat eder umarım..
yıne bnm araba onlarda gemlıge gıttıler kayınpederımın abısı dızınden amelıyat olmus gecmıs olsuna gıttıler
yarında ben emıneye gıdıcem yada persembe gunu gıdeyım dıyorum aral ıyıce bezsızlıge alıssın dıyorum
yarın sabah aralı vermeyı dusunmuyorum asagıya zaten..
gece uykusuz kalsamda vermıyım dayanıyım dıyorum ..
sımdı aralı uyuttum vee ıyıce daldıktan sonra o hıcc hıssetmeden altını bagladım
uyanınca hemen acıcam ve tuvalete goturucem
kucultucusunu tuvalete koyduk bugun cogu cişini oraya yaptık
cokkk mınıkte kaka yaptı ama cok kucuk parmak ucu kadar :)))
eger erken gelırlerse arabayla pratık yapmaya cıkıcam bugun

Son düzenleme:
ayşegul nasıl gıdıyor bezsızlıkkk
bız bugun cok kacırdık ama olsunn oglum bısey olmaz dedm hep
sızce emıneye parsembe gunumu gıtmelıyım kızlar yaa yarında evde duralım ıyıce alıssın dıyorum ben
ne dersınızzz

ay bızımkıler bugun gıtmıyorlarmışşş murat aradı annemler persembe gunune gıdıceklermış dedı
kayınpederımın ortak oldugu bı arsa var gemlıkte orayı kıralıcak bı adam vardı o persembe gunu gemlıge gelıomuştaaa
e madem bızde o gun gıdelım onlada gorusuruz demış kayınpederım..
murat soyledı sımdı arayıp bnde ben persembe gunuemıneye gıtmeyı dusunuyorum yarın gıtmıcem sanırım dedım.. ıyıce alıssın cocuk wc ye dıye dedım
kızdım yaa sımdı ben hep onlara gore ayarlamalar yapıyorum yaaa

fıstığım sen gel bize yarın...
aral buraktan görerek daha güzel yapar belki çişini...bizde klozet aparatı da var,lazımlık da var...istersen bez de var,yazın aldığım son paket duruyo öylece
gelin siz gelin...belki yaşıtı bi çocuğu görünce daha etkili olur öğrenmesi

tamam canım madem oyel yarın gelelım bızz
patates salatası yapam mı kızzz getırım mı severmısın

getirme nenn neetçen getirip de...burda yaparız beraber...
öğleden sonra gelirsiniz...evi bulabilirsin di mi?

emoşum evı bulamayabılırım aabayla gelecegım ıcın .. ama o aşağıdakı caddeye kadar gelmeyı bılıyorum taksı duragı varya orayı yanı.. gelıp alın nan bızüüüüü yada tarıf edersın ordan

1 hafta bekle derim söylemeye tutmaya alışsın bence doğaç kaçırmıyor artık ne uykuda ne uyanık alıştı kakaya geldi sıra onuda bekliyorum dünde yapmadı bugünde dün gün vardı bizim apt da anlaşma yaptım komşu teyzenin evi pis olur çiş olur yapma kızarlar dedim sürekli oyun oynarken çocuklarla gittim sordum geldim 3kez ordaki klozete yaptı adaptörsüz geldi söyledi duyduğum halde çişim geldi dediğini komşulara işaret ettim dinlesinler diye çişim geldiiii diyorum diye kızdı bana herkes duydu alkış yaptılar doğaç oda büyük görev yapmış edasıyla sevindi tuvalete yol aldı bi kız vardı 5yaşında o da geldi giiit sen bakma ayıppp diye bağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…