kızlaaaar buluşma mı vaar, kıskandım ben amaaabensiz bensiz buluşun bakalım, hıh, küstüm işte... biz bursaya bi taşınalım siz bi buluşma daha ayarlamayın da göreyim sizi o zaman hıh
ooo, kızlar, wc ye alıştı mı bebetolar, biz geç kalıyoruz galiba. yazın bi deneme yapmıştık, hüsranla sonuçlanmıştı. tekrar deniycem yakında..
okuldan çok yorgun geliyorum, oğlumla uyuyoruz, pek nete giremiyprum.. herkes iidir umarım. ayşegül regl oldun mu kız?
eşimin dedesi vefat etti kızlar dün cenazesi vardı 93 yaşındaydı rahmetli çok çok iyi biriydi onu çok özlücez zeynebide çok severdi onu her gün bana getir derdi ama ben malesef hergün götüremiyodum ölmedende 2 gün önce götürmüştüm zeynebe olan son bakışı aklımdan çıkmıyor hiç allah rahmet eylesin
kafkas kökenli insanlar çok uzun ömürlü ve sağlıklı oluyo kızlar maşallahları var 80 yaşın altındaki insanlara bile genç diyorlar burda 90 ları 100 leri gördükleri için
cenazede o kadar çok yaşlı insanlar vardıki şaşırdım vallahi maşallah hepsine
selam kızlar nasılsınız:))
ben aynı durumdayım kanamam durdu ama kahverengi lekelenmelerim hala devam ediyo
doktorla görüştük ilaçlara devam ayağa kalkmak yok dedi. yemek yiyemiyorum bulantıdan ölüyorum resmen batuahnda hiç böyle değildim yemeğimi falan yapar yerdim ama bunda çok kötüyüm
4 günde 1.5 kilo verdim. yemek yiyemiyorum yesem sadece salatalık, tost az bişey bide patates püresi ve yağsız olcak. başka bişey yok yani
sağolsun kayınvalidem eşim hep yardım ediyolar hiç ayağa kaldırmadılar. başım dönüyo zaten ayağa kalkınca açlıktan.. zorluyorum yemek için ama olmuyo
hepinizi öpüyorum
eşimin dedesi vefat etti kızlar dün cenazesi vardı 93 yaşındaydı rahmetli çok çok iyi biriydi onu çok özlücez zeynebide çok severdi onu her gün bana getir derdi ama ben malesef hergün götüremiyodum ölmedende 2 gün önce götürmüştüm zeynebe olan son bakışı aklımdan çıkmıyor hiç allah rahmet eylesin
kafkas kökenli insanlar çok uzun ömürlü ve sağlıklı oluyo kızlar maşallahları var 80 yaşın altındaki insanlara bile genç diyorlar burda 90 ları 100 leri gördükleri için
cenazede o kadar çok yaşlı insanlar vardıki şaşırdım vallahi maşallah hepsine
AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY kızlarrr bız geldık sırf aral benı rahat bıraksın dıye sut verdım
ay tepemde her dakka
emınede gordu ısın zor senın dedı
burak bız gıttııgmızde uyuyrdu canım hastaymıs zaten ıyılesememıs hala.. ay bayılıyorum o cocuga yaaa maşallahh benım burakıma. cok tatlıydı ama hıc oyuncaklarını arala vermedı sureklı dıdıştıler aralın oyle huyları yoktur ama o da ınadını burak vermedıkce elınden cektı oraya buraya fırlattılar lego mego ne varsa :)))
emınecım cok guzel mamalar yapmıstı hepsını yedık valla ohh yarasın ..
dun gece bı yandan oyle bır gecer zaman kı dızısını ızlemıs bı yandan da aglayarak onları yapmıss :))))
kızlar o kadar uzaga ılk kez aralla tek basıma araba kullanarak gıttım gıdene kadar Allahım bana yardım et yanımd aol dedım besmele ceke ceke gıttım
aralda bı yandna Allah bızı korusunn bısmıllahhh dedı durdu arkadaa :))))
cok azgın bnm oglum oraya gıdene kadar evde benı mahfettı yaa bugun hep cısını altına yaptı
ne yapıcam kızlar bana akıl verın ne olur yaa
gıderken bezledım aralı
orda actık burak kendı tuvaletıne ıseyınce aralda oraya ısemek ıstedı ıkı kere orda cıs yaptı suan bezlı deıl altı
bu arada donusyte careeforu a gıtttık bız aralımla.. ayyy donerken cok tırstım kızlarrrrr
acayıp trafık vardı ve kocaman kocaman servıs mınıbuslerı vardı her yanımda okullar dagılmıs megersem.. basım agrıo suan stresten ..
ama ıyı oldu
emınelere gıttım murat aradı gıttınmı dıe evet ne oldu kı dedım ( o babasının bnmle gelmesını ıstıyordu kendın gıdemezsın dıyordu oralar cok karısık) cokta guzle geldık cokta guzel bı yere park ettık dedım
kıskanççççç nolcakkk :)))
bu arada waıkıkının cocuk bolumunden KIZIMA .. yani IRMAĞIMA cokkkk guzel bı kazak aldım ablam ve ırmak bayılıcaklar.. aralda eofman altı aldım harıka o da..
kızlar emınecımle konsutuk (fırsat buldugumuz ksıa surede yanı) ve ben aralı okula vermeye karar verdım .... boyle olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?