2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaar buluşma mı vaar, kıskandım ben amaaabensiz bensiz buluşun bakalım, hıh, küstüm işte... biz bursaya bi taşınalım siz bi buluşma daha ayarlamayın da göreyim sizi o zaman hıh

ooo, kızlar, wc ye alıştı mı bebetolar, biz geç kalıyoruz galiba. yazın bi deneme yapmıştık, hüsranla sonuçlanmıştı. tekrar deniycem yakında..

okuldan çok yorgun geliyorum, oğlumla uyuyoruz, pek nete giremiyprum.. herkes iidir umarım. ayşegül regl oldun mu kız?

olmadım hala 5 gün geçti polikistik overli olduğum için gecikme normal 10 yada 15 günden sonrası şüphe duymam gerekiyor düşük yaptığım bebeği 19 gün gecikince öğrendim :))polikistik over olanların ne zaman yumurtlayacağı belli değil canım bakalım bekliyorum henüz bi belirti yok adet içinde :)

slm kızlar ben geldimmm Sanırım unutuldummama hepinizi çook özledimmm :90:inş. herkesler iyidir.
bizde idare eder durumdayız ...tuwalet terbiyesine başlanmış ve bi çoğuda öğrenmiş ayhh ne güsel darısı başımıza geçmişi fazla okuyamadım... inş.sonra bol bol waktimiz olur sohbet etmek için kendinize çook ii bakın grşmk üzere.. hoşcakalın

kız deryaa nerdesın sen bız deıl ama sen bızı unuttun valla
hadi artık katıl sende aramıza neden bu kadar az ugruyorsun ozel degılse anlat lutfen

geldim denizim artık sizlerleyim[ özel değil denizm gelemeyişim sebebii yetişemiyorumm cnm bnm ama artık inş. biraz kendime de zaman ayırıcam ayhhh nasıl özledim sizleri muuuccckkkssss

selam kızlar nasılsınız:))
ben aynı durumdayım kanamam durdu ama kahverengi lekelenmelerim hala devam ediyo
doktorla görüştük ilaçlara devam ayağa kalkmak yok dedi. yemek yiyemiyorum bulantıdan ölüyorum resmen batuahnda hiç böyle değildim yemeğimi falan yapar yerdim ama bunda çok kötüyüm
4 günde 1.5 kilo verdim. yemek yiyemiyorum yesem sadece salatalık, tost az bişey bide patates püresi ve yağsız olcak. başka bişey yok yani
sağolsun kayınvalidem eşim hep yardım ediyolar hiç ayağa kaldırmadılar. başım dönüyo zaten ayağa kalkınca açlıktan.. zorluyorum yemek için ama olmuyo
hepinizi öpüyorum

nuran kendini çok zorlama hayatım.zorla yemeye çalışma.canın çekince yersin.demek ki 2.bebekde hamilelik daha değişik olabiliyormuş.
inşallah kısa zamanda geçer bulantıların..

eşimin dedesi vefat etti kızlar dün cenazesi vardı 93 yaşındaydı rahmetli çok çok iyi biriydi onu çok özlücez zeynebide çok severdi onu her gün bana getir derdi ama ben malesef hergün götüremiyodum ölmedende 2 gün önce götürmüştüm zeynebe olan son bakışı aklımdan çıkmıyor hiç allah rahmet eylesin
kafkas kökenli insanlar çok uzun ömürlü ve sağlıklı oluyo kızlar maşallahları var 80 yaşın altındaki insanlara bile genç diyorlar burda 90 ları 100 leri gördükleri için
cenazede o kadar çok yaşlı insanlar vardıki şaşırdım vallahi maşallah hepsine

allah rahmet eylesin canım nur içinde yatsın baya uzun ömürlülermiş maşallah

derya hoşgeldin canım gittimi kayınvaliden yoksa hıııı

nurancım zorlama kendini yemek için vitaminlerini alsan o da yeter bişey olmaz korkma yoksa bu seferki kızmı değişik olduğuna göre hayırlısı olsun sen dikkat et kendine

sağol ayşegül bizim o yaşları görmemiz imkanszız zaten
doğaçla aralda kurtuldular bezden darısı diğerlerinin başına kaka olayındada çoğu çocuk zorlanıyormuş kakası gelince bez bağlatanlar bile var zamanla inşyallah onada alışır

HOŞBULDUM KIZLAR
YOK BEE ayşegülüm nerde gitmedi hala yanımda malesef wee kalacak yanımda ümitsiz wakka yanii nurancım cnm hayırlı olsun bebiş geliooo ilk zamanlarda olur btnm bu durumlar üzülme sen dikkat et kendine
sewce cnm başınız sağolsun mekanı cennet olsun

benim adaş nerde yaaa deroşşmm nerelerdesin balım
deniz de gezmede sanırım
bende çıkım barii grşmk üzere fıstıklar

canım çok geçmiş olsun aman ayağa felan kalkma acaba farklımı olacak ki cinsiyeti ne dersin :)))
canım başınız sağolsun maşallah 90 yaşlar çok çok çok uzun yaaa

aralada doğaaçada maşallah bezden çıktılar demek geçmişi okuyamadım maşallah kuzularımı...

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY kızlarrr bız geldık sırf aral benı rahat bıraksın dıye sut verdım
ay tepemde her dakka
emınede gordu ısın zor senın dedı
burak bız gıttııgmızde uyuyrdu canım hastaymıs zaten ıyılesememıs hala.. ay bayılıyorum o cocuga yaaa maşallahh benım burakıma . cok tatlıydı ama hıc oyuncaklarını arala vermedı sureklı dıdıştıler aralın oyle huyları yoktur ama o da ınadını burak vermedıkce elınden cektı oraya buraya fırlattılar lego mego ne varsa :)))

emınecım cok guzel mamalar yapmıstı hepsını yedık valla ohh yarasın ..
dun gece bı yandan oyle bır gecer zaman kı dızısını ızlemıs bı yandan da aglayarak onları yapmıss :))))
kızlar o kadar uzaga ılk kez aralla tek basıma araba kullanarak gıttım gıdene kadar Allahım bana yardım et yanımd aol dedım besmele ceke ceke gıttım
aralda bı yandna Allah bızı korusunn bısmıllahhh dedı durdu arkadaa :))))
cok azgın bnm oglum oraya gıdene kadar evde benı mahfettı yaa bugun hep cısını altına yaptı
ne yapıcam kızlar bana akıl verın ne olur yaa
gıderken bezledım aralı
orda actık burak kendı tuvaletıne ıseyınce aralda oraya ısemek ıstedı ıkı kere orda cıs yaptı suan bezlı deıl altı
bu arada donusyte careeforu a gıtttık bız aralımla.. ayyy donerken cok tırstım kızlarrrrr
acayıp trafık vardı ve kocaman kocaman servıs mınıbuslerı vardı her yanımda okullar dagılmıs megersem.. basım agrıo suan stresten ..
ama ıyı oldu
emınelere gıttım murat aradı gıttınmı dıe evet ne oldu kı dedım ( o babasının bnmle gelmesını ıstıyordu kendın gıdemezsın dıyordu oralar cok karısık) cokta guzle geldık cokta guzel bı yere park ettık dedım

kıskanççççç nolcakkk :)))
bu arada waıkıkının cocuk bolumunden KIZIMA .. yani IRMAĞIMA cokkkk guzel bı kazak aldım ablam ve ırmak bayılıcaklar.. aralda eofman altı aldım harıka o da..
kızlar emınecımle konsutuk (fırsat buldugumuz ksıa surede yanı) ve ben aralı okula vermeye karar verdım .... boyle olmıcak

he bu arada oraya gıttıgımızde bezını actım ve kuruydu orda da hep cısım geldı dıye kendı soyledı
dengesızzzzzzzzzzzz
evde de böle olsa ya

deryacım hoşgeldin o kadar uzun zamandır uğramıyosunki kızının adını bile unuttum vallahi nisanur muydu ? nasıl iyilermi kızların...

deniz tebrik ederim seni araba o layını kıvırdın artık kim tutar seni
bizde arabayı alalı 1 ay oldu eşim hiç bilmiyordu tereddüt ederek aldık ama maşallahı var eşiminde ilk önce mudanyada sürdü falan şimdi bursada gitmediğimiz yer kalmadı öğrenilcek bişey kimse anasının karnından bilerek çıkmıyo :)) öyle derler ya :)
ama ben gerçekten süremem sanırım çok paniğim yanımızdan tır ,kamyon geçerken bile tırsıyom bu yüzden ehliyetim bile yok...

maşallah denizcim bu araba işini sen iyice aştın ..aralda sanırım evde daha aksileşiyor byüzden mi acaba çişini evde yapıp dışarda heber verdiki..
aralın hareketlerini ecrine benzettim ecrinde asla kıskançlık yok oyuncaklarını paylaşır benimle oynayın diye peşinde gezer ama oynanamasın yada oyuncaklar verilmesin çok aşırı kızar fırlatır kaçırır eline alıpta ...her çocuk farklı işte ecrinde hiç hala süt içimiyor nasıl laıştı sizinler maşallah ben çok zorlanıyorum içirmekte meyvesuyunuda su hariç herşeyi ((

sevda başınız sağolsun canım,allah rahmet etsin dedeye...sana da gel diye yazmıştım görmedin galiba...ne zaman dersen beklerim canım çık gel lütfen

deniiiiiizzz,kıyamam ben sanaaaşu sıpalardan 2dk rahat rahat oturup konuşamadık fıstığımla...ama ne iyi oldu,arkadaşımı özlemişim,ne zamandır görmüyordum denizimi
aral baştan masum masum durdu,sonra gösterdi arallığınıyazık denizcim çok yoruluyor,haklı olarak çok bunalmış kıyamam...çok hareketli aral,enerji dolu...dediğin gibi okula verirsen enerjisini atar inşallah o da rahatlarsan sen de rahatlarsın canım...
daha çok görüşelim kuu,özlemişimben hep yalnızım gördün işte:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…