2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım davetini gördüm teşekkür ederim deniz gece gelicem falan diye bahsetmiş biliyosun sizin ev bize çok uzak 3 araba değişmem gerikiyor gündüz olursa bi gün gelirim inşallah senide beklerim
burak hangi okula gidiyor senin çalıştığın okuldamı ?

sevdacım bi gün bekliyorum mutlaka...konuşalım ayarlayalım...benim eşim gece 11e kadar evde olmuyor...bursaya geldiğin bi zaman uğrarsın inşallah

yok sevdacım ben ilköğretim okulunda çalışıyorum,6yaşın altı olmuyor bizim okulda..burağı bizim eve yakın özel bi okula verdik

ay aglamaktan helak oldum yaaaaaaaaaaaaaaaa
5 yıldır ızledıgım yaprak dokumu sona erdı
off hala gozlerım sızlıyor.. ((

sevdacım basınız sagolsun canım arkadasım demeyı unutmusum (
dedenız cok ıyı yasamıs bellı kı canım Allah rahmet eylesın
emıneye gıtme konusuna gelınce bugun son anda cıktık evden dun
bugune sozlesmıstık ama bugun aral benı mahfettı... uyuycambenı salla dıye dırettıı tam evden cıkarken sut yaptırtttı..
ıyı dedım sallıyım barı o uyusun babanneye bırakıp gıderım
bukez tv yı aç şurayı kapa yokb u yok şu derken uyumadı
gozunu kapat yavrum dıyorum gozumu acıcam ıstee dıoo
sırff ınat etmek ıcın delı edıo hep benı..
sonunda dayanamadım
bana dıo kı buraka gıtmıuyelımb urdaberaber uyuyalım dıo .
neyse uyumayınca kalktı hadı gıdelım dedım tamam dedı bu kez son and abır cıkısım var evden anlatamam.. tam emıneyı arıyım gelemıom dıyıcektım yanı
sınırlerım cok cok cok bozuk kızlar..
boyle bı cocuk yok ya...

bı dahakıne arabayla sana gelırız musaıt oldugun bı gun...
burak kendı kendıne uyuyor annesını uzmuyor onu yemek yaparken fln hıc rahatsız etmıyormuss gıdıp
odada oyun oynuyormus
allahım ben aralı ıkı saat sallıyorum ne zorluklarla tekmelerle.. bırde gece sallıyorum
gece uyumuoo
gunduz yaramaz ( Rabbım acısını gostermesın)
ınsallah ıkıncı cocugum uysal olur

sevda senın buralara gelmen zor oluyor dıye o teklıfı ettım sana
ıstersen tabı çık gel davete bıle gerek yok bılıyorsun...

kızlar derya nerelerde yaa ıyıler mı acaba ???? :44:

secosel mesaj kutun doluymuş sana mesaj attım ama ulaşamadım boşaltman lazımmış posta kutunu

deryacım hoşgeldin o kadar uzun zamandır uğramıyosunki kızının adını bile unuttum vallahi nisanur muydu ? nasıl iyilermi kızların...

cnm benim haklısınz tabikide unutmakla büyük kızım IRMAK küçük cadım ADA :)) bu ara üşüttüler ikiside ama iyiz çok şükür.. sen nasılsın cnm meleğim nasıl maşallah resimlerine baktımda facede pek bi güzell umarım bahtıda yüzü kadar temiz güzel olur inş...

ayhh denizim okudum yazdıklarını gün boyu yaşadıklarınızı aral la :))) inan bana ada da araldan farklı değil her an benimlee şu anda bile yanımda -- anniciim ne yapooon ---diooodelirmeme ramak kalddı benimde benimle uyur benimle oynar benimle tw izler benimle resim yapar benimle wc ye bile geliyorr ....we bu böyle uzayıp gider

okul meselesine gelince banada çok söylediler wer kreşe rahatlarsın sende oda dediler ama ben weremedim bilmiyorum ama ada nın şimdi bana ihtiyacı war gibi geliyor inş. birdahaki kışa werecem o zman işe de başlıyacam inş. rahatlık wermiyor minik cadım sonra dewam ederm
grşmk üzere kızlar bu arada saate dikkat edermisinz bizim hala uyku problemimiz war nolacaz biz yaaa kutu kutu pense oynamaya gidiom ben küçük hanımefendi şarkıyı sölemeye başladı bile
hoşcakalın ...

slm milettttt ben geldim (tabi ki yine gece gece :)))

Kaç günlerdir misafirlerim vardı eşimin kuzeni,eşi ve 2 çocuğu..çok şenlikliydi ev çokkk!
org denemeleri yaptık geceleri çocukları uyutunca açtık benim mor ışıklar evi bar ortamına çevirdik eşim ve kuzeni de bize program yaptılar,yorum aldılar (tabi biz çok eğlendik onları izlerken:81:)

amaaa çok yoruldum sanırsam sabah 5-5.30 falan gibi yattık her gece 4-5 saat uykuyla takıldık hep,gözleriminaltı falan mosmor bi görseniz..sigarayı da abarttık onlar gelince ama kesin kararımız 1 ocak itibarıyla toptan kesiyoruz cigara olayını..umarım başarabiliriz yaaa nerden başladık tekrar şu illete ne güzel onsuz yaşıyordum off off..ayşegül sen naptın hala içmiyorsun demi?

kızlar dün mangodan bir gece elbisesi aldım resmini yarın çeker eklerim size kınada falan giyerim diye aldım biraz fazla pullu mullu ama benim hoşuma gitti ve fiyatı da çok komik 24tl!
Sevdacım evet bu aralar alışveriş olayını abarttım evden çıkamayınca internetten almaya başladım ama çok hoş şeyler yaaaa.. ama artık frene bastım almıycam zaten limit bitti kartta saol tatlım güzel sözlerin için..

Bu arada başınız sağolsun..Allah herkese o yaşa kadar sağlık verse keşke,mekanı cennet olsun..

Bezsizler kervanına katılan tüm miniklerimi mıncırıyorum:81:
veeee diğer bezli tembellere de bi an önce abi ve abla olmalarını diliyorum(asrın gibi)
Bizim de bu aralar hiç niyetimiz yok yaa..bi ara ne güzel söylüyordu ama şimdi altına kaka yapıyor ve inatla söylemiyor ,değiştirmemi istemiyor inatlaşıyor,beni çıldırtıyor..

Denizcim araba olayını ne güzel aşmışsın maşallahhh ama sen de olduğu kadar eşine de:81: çünkü destek süper tatlım ben düşünüyorum da benim eşim sıfır arabasıyla(hadi onu da geçtim)yanımda oğlumla beni asla tek başıma yollamazdı her ne kadar bilersem bileyim..zaten o yüzden ben de tık yok hiç yanımda değil bu konuda cesaretlendirmiyor gıcık..ben hatayı hamile kalmadan önce,hatta arabamı ilk aldığımda evlenmeden önce trafiğe çıkmamakla yapmışım..ama şu korkaklığı,paniği atmam lazım üzerimden..:18:
Ne güzel buluşmuşsunuz yaa..okuyunca özeniyor insan aynı şehirde olsak uzak muzak dinlemez atlar gelirdim yaaa..oğlum yaşıtlarıyla oynayınca falan çok mutlu oluyorum,o evde sıkılıp bunaldıkça da çok üzülüyorum..
eşimin kuzeninin de kızı var bizimkilerden 1 ay ufak onunla da çok güzel oynadılar 2-3 gün boyunca hiç sıkılmadılar..

Nurancım yat biraz dinlen sefanı sür tatlım madem eşin ve kayınvaliden yardımcı oluyorlar azıcık saltanat yaşa 8 ay sonra bu imkansız biliyorsun..
benim de 5 aya kadar şiddetli bulantım vardı seni çok iyi anlıyorum canım 7/24 bulantıysa vay haline(benim öyleydi wcden çıkamıyordum ne günlerdi beee) bakalım cinsiyet ne olacak kızımız mı,oğlumuz mu olacak?

Adaşımmmm hoşgelmişsinnnn.. hiç uğramıyordun buralara özlettin ama bak yine alıştırıp alıştırıp kaybolma emi!

Bu arada dün eşime aldığım hediyeler geldi..iyi güzel yakalanmadan kargoyu da hallettim derken açtım paketleri bir baktım kravat evet istediğim kravat ama ben tam açık haline bakmadan almışım meğer üzerinde desen varmış,biliyorum anlatamadım göstereceğim size şimdi :))

Ben bunu bu şekilde görüp sipariş verdim siyah düz çizgili sanarak meğer tamamında yani bağlama yerine gelen üst kısmında desen varmış ben onu görmemişim :82:

tam açık resmini bulamadım şimdi..gerçi kötü durmuyor hatta bu sene modaymış ama benim kafamdaki gelmeyince sanırım,çok şaşırdım,üzüldüm ama eşime hiç çaktırmadım..dün siyah gömlek almış kuzeniyle onu öyle görünce al bende sana erken yılbaşı hediyesi vereyim dedim o çok beğendi hatta çok ilginçtir hiç tuhafsamadı deseni.. bir tek cüzdanın lastiği keşke olmasaymış dedi(illa bi gıcıklık yapacak ya)

cüzdan da bu

Kızlar bu ikisi bana 30tl falan geldi(indirim çeki almıştım geçenlerde size de yazmıştım ya hani) çok iyi değil mi? zaten paketleri,kutuları görünce mest oldu bizim ki kaça aldığımı hala bilmiyor söylemiycemm..

Son düzenleme:
Bu arada yılbaşında en az 14 kişiyiz (çocuklarla beraber)
herkesi çağırdım ama şimdi de gözüm korktu yaaa..herşeye üşeniyorum ne yemek yapcam hala bi fikrim yok ne önerirsiniz?
çorba,tavuklupilav yaprak sarma ve bir sürü salata meze çeşidi düşünüyorum,pasta yaparım..kuruyemiş,meyve vs.. derken herkes şişmiş olur zaten dimi yaaa.. şimdi gözüme büyüdü ev rezil durumda zaten çocuklar (3 haydut)evin ırzına geçtiler resmen en son klozet kapağını bir kaldırdım tüm çadırdaki topları klozete doldurmuşlar şok oldum güleyim mi ağlayım mı bilemedim..
Ama temizliği yılbaşı sonrasına erteledim zaten ev batacak bi kere yapayım tam yapayım dimi ama..

Kayınvalidemlerde antalyaya gitti bu gece yılbaşını orada geçircekler 1 hafta falan yoklar..yılbaşında burada olsalardı iyi olacaktı (asrını bırakmak açısından) amannn zaten bugünlerde yine tilt oluyorum onlara neyse sonra yazarım..
ben kaçar..

hoşbuldum adaşımmm yok balım burdayım artık sende hoşgeldin bu arada fıstık olmuşsun adaşşşşbiz iki gece kuşu
cnm bnm ne güsel misafirinde ağırlamışsın eğlenmene sewindimm ama dinlen biraz kendin we teooo için kocaman öptüm bebişimmm

kızlarrrr ada cadısı şimdi uyudu bende uyumaya artık

selamlar kızlar....
aralla yenı heyecan ve adrenalın dolu bıgune daha başladık

nurancım bıze muhakkak haber ver merak edıyorum senı ..
yegenımız demek senı zorluyor mıden ılkınde bulanmamıssa kız olma ıhtımalı yuksek

adı ne olcak karar verdınız mı ?
ay ben cok meraklıyım ısım koyma konusuna..
aral tepemde bırakmıo kızlar
kızlar bugunde bezsız bı kere altına yaptı azarladım dısarı atarım senı dedım
tamam bı daha yapmıcam annecım benı atma dedı
bı daha yapmadı ama o kadar yoruluyorım kı onu alıstırıcam kandırıp ısetıcem dıyee
bınbır turlu sey uyduruyorum yok mum yakıyoruz yok uzaktan kumandalı jeepnı cıkarıcam dıyorum
tamam makıneye sen deterjanı koycaksın diyorum
ve soz verıncede yapıyorum mecburen.. ama cısını yaptıktan sonra
daha hıc kaka yapmadı tuvaletıne..

kızlar emıne bana hasta bezı verdı hanı su yataga serılenlerden varya ondan
ama aral hep yastıgının uzerınde pararlel yatıyor yataga sersemde fayda etmez kı
cunku asla vede asla yatagında deıl dedıgım gıbı yastıkta yatıoo uzunlamasına...
gece o uyuyunca bezlıyorum bende.. aktırmadan sabahta 1 kere ısemıs oluyor
bunada alısır dımı
off offff
yemek yapıcam daha banyoyu temızledım aralla
ama canımc ıktı onuda zaptedıcem dıye dakıkada 5-10 ceşit şeye dokunuoo dıokuyor muslukları acıo uzerıne su dokuyor
sıfonu cekıo
makıneyı calıstırıyor..

onun hızına yetısıcem dıye kurudum ıyıce :))

Son düzenleme:
derya ben kravatı beğendim tarz bişey.
denizcim kafana takma.bende gece yatarken bezledim kağanı.çünkü gece çişe kaldırdıgımda sabah ezanına kadar uyumadı.oyun oynadık.ben de o yüzden bezledim.sabah kalkınca çıkardım.ilk aylarda gece bezine yapıyordu.zaman geçtikçe kuru kalkmaya başladı.
dışarı çıkarken de bağlıyordum.çünkü tuvaletde peçeteyle kendi silmeyi istiyor ,su dökmek istiyor.
her yer temiz olmayabilir.marketlerde filan tuvalete götürmek içime sinmedi.kagana
yapma elleme demektense,bezi baglıyordum.
zamanla alışıyor.hem sen rahat etmiş oluyorsun,hem de çocuk dışarı çıkmanın keyfini yaşıyor.
sen de böyle yap.zaten bezler falan artık çok ucuz.en son 56 tane primayı 15 liraya almıştım ben.
yaza kadar böyle yap,yazın bir kilot giydirirsin tam olarak öğrenir.
zaten uzmanlar tam anlamıyla tuvalet eğitiminin 3 yaş oldugunu söylüyor.
bizimkiler erken bile öğrendi yani.

ayyy deniz dün sen benim halimi görecektin canımdan bezdim resmen diş döneminde sanırım çok huysuz vede inatcı doğaç biliyosun bizdede kaka sorunu var yine 3gün geçti patladı patlıcak inat ediyor karnı şişti ve iyice huysuzlandı bezede yapmak istemiyor artık illa tuvalete yapıcam diyor dün 3kere altına kaçırdık psikolojij yapıyor kaka olayını bide tuvalette beklemeyi sevmiyor hemen kalkıyor işi bitince biraz beklese kaka gelcek ama yok durmuyor bende dün fitil attım hani kabız çocuklara kullanılandan hemen yaptırıyor o tutmasının imkanı yok o derce bişey neyse başladı ağalamaya geliyor tutamıyor ya geldi kaka hemen lazımlığına koştu ama oturmadı biraz çömelerek kakayı yaptı işte bu kadar oğlum bak yaptın dedim sonra yine geldi fitilin etkisi tabi bida koşturdu çömelerek yaptı ama asla oturmuyor bakalım bidahaki kaka nasıl gelecek tabi bunun yanı sıra ağlamaktan kusuyor heryere ben bi yandan temizliyorum bi yandan kakaya koşturuyorum cinnet geçirdim resmen ya zaten halsizim bu ara ne zaman öğrencek ya korkuyor büyüğünü yapmaktan

kızlar bugün oriflame çanta aldım komşum satıyor ürünleri çanta kapış kapış gitmiş stoklarda bitmiş tedarik etmiş bana getirdi resmini bulursam koyayım

ayşeğül siyah rugan çantayı mı aldın.nasıl beğendin mi?
ben de oriflamecıyım biliyor muydun

selcancım sende üyesin sanırım oriflame a resmi bulamadım sen koyarmısın rugan olan siyah çantayı

ayşeğül siyah rugan çantayı mı aldın.nasıl beğendin mi?
ben de oriflamecıyım biliyor muydun

evet çok beğendim ben tam tarzım hem spor hem klasik bence her renklede kullanılır büyüklüğüde ideal cüzdanda çok güzel onuda bi arkadaş almış cüzdanımda eskimediki alayım dedim çanta gibi olmuyor cüzdan zırt bırt değiştirilmiyor alıp alıp yığmak istemiyorum herşeyi evde yer kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…