2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

off aysegul valla ısımız ıs yanı
ama ınat ettım ben baglamıcam yaa gerı donuş yok....!
gecelerıde selcanın dedıgı gıbı zamanla ogrenıcektır zaten sabaha kuru kalkıo neredeyse
bazende dolu kalkıo

çantayı begendım ama cok klasık geldı bana .. ben daha spor seylerı tercıh edıyorum
fakat bu canta yemeye cıkarken bıle cok şık durabılır

yasemıncım bende ecrınle aralı cok benzetıyorum bazı konularda
o kadar bılmısler zeka desen maşaşşah ama bazı syelerde cok ınatcılar..
bırde dedıgın gıbı aralda oyle huylar yok ama karsısındakı yapınca o da yapıo yada baska sekıllerde cezalandırıoo karsısındakı cocugu ...

deryacım kravat çok güzelmiş ben beğendim güle güle kullansın eşin...

ayşegülcüm hoş bir çanta rengide çok canlı güle güle kullan canım benim...bende dore saatıyorum doreden alıyorum bu tür şeyleri...

denizcim çok acele etme canım illaki gecede bezi bırakacak diye bişey yok ama ecrin hem gündüz hem gece hemde dışarıda bıraktı dışarda da hiç altına kaçırmıyor bekliyor tuvalete kadar sabrediyor güzelce oturup yapıyor maşallah diyeyim nazarım değmesin en başlarda da böyleydi ama...

ecrinde yatakta uyumaz yastığın üzerinde uyuyor aynı yani..
evet canım ecrinde karşısındaki hırçınlaşırssa vurursa oda yaparki haklılarda yani hakkını arıyorlar aslında :))))

kızlar bu da Aralıma pazardan aldıgım takım ve coraplar

bu da dun aldıgım kazak ırmagıma .. cok cici dimi amaaa

Sevda başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin..
Derya eşin güle güle kullansın ikiside çok güzel..
ayşegül çantan güzelmiş çok hoşuma gitti...
bende doreciyim yasemin gibi... biraz daha profesyonel olsalar çok iyi olucak....
deniz ırmağın cicişi çok güzel güle güle iysin kuzum aral canavarının da cicişleri de çok güzel...
bizdede çiş olayı hala halledilememeiş durumda kaç aydır uğraşıyoruz hala bi gün yapıyor bir gün yapmıyor geçen gün yeter artık dedim galiba bez bağlıcam ya sıkıldım artık günde 10 tane pijamaya işiyor altına ince pijama giydiriyorum ettimi 20 pijama aaaaaaaa yeter artık çamaşır makinası bile kafayı yedi durup dururken 215lira masraf çıkardı...
geçenlerde benimkiyle konuştuk durumlar kötü kooperatif ödemeleri aksamaya başladı... git annenlerden iste iş bulana kadar destek olsunlar dedim. 30 küsür yaşındaki bekar oğullarını ingiltereye dil kursuna gönderiyorlar sen onların oğlu değilmisin idare etsinler dedim ık mık dedi... onlar kardeşime harcadılar falan.. oğullarına harcadılarsa harcadılar sende oğullarısın.. en sevdiğim oğlum en sevdiğim oğlum demeyi biliyorlar destek olsunlar artık dedim... sıkıldım artık yaaa mayıstan bu yanan car car car başımda her poka karışıyor... annemi düşünemiyorum bile...

bencede bı yardım etsınler durumları musaıtse esroşum
ılerde sızde onlara yardıme dersınız gun gelır ..
zaten borc alıcaksınız dımı..
bak sen calısıyorsun el kapılarında neler yasıyorsundur gun ıcınde .. ben ıyı bılırım
bırde oglun var onun masrafları dıger masraflar .. tek basına yetısemezsın tabı...
esınde bence ıyı kötu bı yere gırsın..

bnm enıştemde sorunlu. sorumsuzzz....
annem olmasa gecınemıcekler
sımdı gırdıgı yerede cok borcu olmus.. aksam eve gelır gelmez pc yı acıp gece yarınlarına kadar poker oynar yemegı onune gelır ıckısı onune gelır..
sıgarasını ıcerr occukların yanında..
pislik yaa
ablamda tam tersı melek gıbıdr ne bı ılgı ne bı alaka yok .. okuz okuzzz
hergun yıkanır cıkar super gıyınır kıcına basına sıvar cocuklarını dusunmez
Allahtan bu yenı yılde ablam ıcın yepyenı pıslıklerden arınmış bır hayat dılıyorum....
ınşallah o herıften kurtulur...
ızın gunu bıle o da tek gun bekar arkadaslarıyla gorusur ıcer ıcer gelır.. gece 3 -4 kac olursa artıkk

denizcim çok güzelmiş aralın cicileri çok hoşuma gitti ben pazara çıkamıyorum ne zamandır soğuk diye doğaçta oluyor yanımızda çünkü kendim gittiğimdede yükü taşıyamıyorum ağır oluyor sebze meyve zaten kantinimize geliyor ama pazara gidince ordan almak istiyorum doğal olarak çeşit çok vede taze

deryacım kravata bayıldım cüzdanda çok şık bence güle güle kullansın eşin çok uyguna almışsın valla ben cesret edemiyorum ya netten almaya beğenmezsem diye ama çok isterim almayı güzel olacağından emin olsam

kızlar bu arada doğaçın videosunu çekip koydum face de derya demişti ya geçen konuşturdum biraz çektim

esracım çok haklısın canım ben her zaman derim ailelerin yaşamları boyunca çocukları için bişey yapmadan ömür geçirmelerine çok kızıyorum annelik babalık bence ölene kadar bugün buldun bugün ye oluyor genelde geride kim kalmış önemli değil sinir oluyorum böyle ailelere çocuğu yapmayı biliyorlar eşin çekiniyordur bence evlat ayrımı yapacağını sanmıyorum eşin biraz geride tutuyor kendini sanırsam

kızlar selam eceyle babası içerde oynarken biraz takılayım dedim babasıyla oynamaya bayılıyo bu aralar akşamları rahat ediyorum babası geldikten sonra gerçi hatta bugün bakıcısıyla güne gitmişler orda yediği mamalardan istemiş babamda yer onada götürcem diye getirmiş kurabiye çörekfilan :) beni düşünen yok
sevdacım başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin bende gece kötü kötü rüyalar gördüm Allah hayırlara çıkarsın karabasanmıydı ne uyanamadım bi türlü eşime dönüyorum korktum diye yatakta ölmüş oda Allah korusun meğer o da rüyaymış ağlıyorum bağıra bağıra rüya olduğunu biliyorum sesli ağlıyorum uyanamıyorum eşim niye uyandırmıyosa diyorum bide zar zor uyandım döndüm eşime yooo sesin çıkmadı diyo ece bebekkende olurdu böyle şeyler bana yaa ayyy inş eşim nöbetteyken filan olmaztırsıyorum çünkü bide böyle olduğunda dua okumaya başlıyım bitiremiyorum hooop tekrar kabusa dönüyo yine başlıyorum duaya yine bitmiyo sizede oluyomu arada

derya kravat cüzdan çok şık ve ucuzgüle güle kullansın ayşegül o çantayıdasen mi aldın canım sende güle güle kullan çok güzelmiş benimde çnta ve cüzdana ihtiyacım var ama 15 tatilde eskişehire saklıyorum kendimi memleketimin insanı kazansın eşim ordan çetintaşın fabrika satış mağazasından iki takım elbise aldı 100er liradan damat ds bayıldı herkes burdakinin 5te1i .....

geldi bizimki

ayyy ne güzel mesaj yazmışım nereden düzelteceğimide bulamadım kusura bakmayın

yarın akşambizde yemeğe gidelim dedim ama hastaymış arkadaşın oğul gidemiiicez belki onlara gideriz bi plan yapmadık yarın öğlene kadar derim eve gelince bişeyler yapıcam ben bu aralar çok yiyorum yaa özellikle çrşları okulda öğle arası etkinlik oluyo daha ben bişey yapmaya başlamadım alışma turları yapıyorum ama kaç çeşit pasta salata börek tıka basa yiyorum değişik bişeyler öğrenmem lazım ders konusunda olmasada yiyecek konusunda kendimi geliştireceğim sanırsam

ayşegül doğaç busene daha rahat değilmi alerjen olduğundan hasta oluyodu sıksık arkdaşın oğluda kurban bayramından bu yana iyileşemedi öksürüğü geçmedi kbb ci alerjik demiş napmak lazım sen değişik ilaçlar kullanıyodun bak onun iki kutu antibiyotik bitti gelişme yok

birde derya selcan memeden nasıl kesmiştiniz siz yine aynı arkadaş bıraktracak artık hem sütü çok ona zor olacak hem oğlu çok düşkün ve 1 buçuk yaşında nasıl yacak ilaç kullandınızmı bişey sürdünüzmü naptınız ; yazık kızcaaaz çok zayıfladı sabaha kadar uyutmuyo emecem diye

bu arada nurancım geçmiş olsun diyim geçmiş sanırım zaten dimi iyisin şu anda

uyuyacakmış biZimki ben yine kaçar

serpilcim doğaç enteresan dediğin gibi alerjisi olmadı bu kış maşallah diyeyimde yaptığım tek farklılık grip aşısı olmuş olması vede çok sık grip oluyor olması ama çok kısa sürüyor 2güncük geçiyor ben aşıya bağlıyorum başka bişey yapmadım inan yemesi içmesi desem biliyosunuz iştahsız haaaaaaaaa duuur unuttum belki etkisi olmuş olabilir süte tekrar başladım ama çok değil yarım litre bile içmiyor bol bal koyuyorum içine balını süt bitince dibinde kalan içiyor o da etkili olabilir boğaza iyi geliyor biliyosun

kızlar doğaçın bi videosunu daha koydum yeni çektim lahmacun ve ayran yiyor kendi başına bakmayın iştahla yediğine bütün gün bişey sokmadı ağzına çok acıktı dayanamadı yarım lahmacun 1ayranı içti :))

canım çok güzelmiş güle güle giysin ...ırmağında kazağı çok hoş lcw aynısını görmüştümde :))) her gidişimde bir sokuluyorum bişey almadan çıkmıyorum ecrinede ondan ...
kızlar bu da Aralıma pazardan aldıgım takım ve coraplar

bu da dun aldıgım kazak ırmagıma .. cok cici dimi amaaa

maşallah size...burakta çok tatlı ...
BURAK ve ARAL ...........

esracım bu konuda gerçekten çokçokçok haklısın bir sorun varsa maddi manevi aileler destek olmalı heleki eşinin ailesi yani ..eşinde işi yok aslında yardım etmeleri şart ama işte herkes aynı değil ne yazık ki umarım düzelir her şey...
videoları gördüm çok tatlı konuşuyor yerim ben onu yaa maşallah ah ibr yakından görebilsem iyice şartlandırdım kendimi buluşmak istiyorum isiznle kafaya koydum ...

çok sevindim ayşegülcüm ecrin hergün baldayer polende mesir macunu valla çok fazla vitiminli şeyelr yediriyorum aslında ilgileniyorum ama ecrin hep hasta ne yazık ki sanırım doğaç daha dirençli ..ama biz aşı olmadık belki etkisi vardır onunda....alerjisininde olmamasına çok sevindim inş. olmaz hiç....

bugün çok mutlu oldum arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim eşim yeni yıl hediyemi bugünden verdi akşam eve gedlğinde yatağa bırakmış bana süpriz yaptı haberim yoktu benden bişey istedi bir gittim yatağın üzerinde bir paket çok hoşuma gitti sağolsun çok iyi bir eşim var eski eşim geri geldi ohh beeee dünya varmış diyorum çok şükür o sarsıntılı dönemi atlattık bitti inanıyordumda düzeleceğine çünkü eşim böyle kötü birisi hiç değildi :)))

ecri,nede süpriz yaptı aslında elinde getirmedi kapının arkasına koymuş kapının arkasındaki poşeti bir geitr dedi gitti getirdi çok sevindi ecrin oyuncak oynamaz istemzde biz hep alırız ama alsakta sevinir maşallah ev almış kurduk içinde oturdu baya bii ...oynadı ...

allah ım herkese sağlık sıhhat huzur mutluluk versin hayırlısıyla evlerimize bereket ihsaneyileisn...herkesin sıkıntısını gidersin inşallah.....

Son düzenleme:
ayşegülcüm doğaçın videosuna bakınca aklıma geldi ecrin çok aç olsa bile böyle ısırıp yemiyor püre daha çok yiyor bazen miğdesini bulandırıyor parçalar ağzından çıkarıyor sanırım daha yeni yeni yiyor ondan galiba pek alışmadı diye düşünüyorum dr.dedim zaten yesinde nasıl yerse yesin dedi püre olmasıda çok sorun değilmiş ama ekmeği 6.ayından beri yiyor yani onu eline alır ağzına teper yer onuda başka yemekleri yani çubuğu vs.yer ama lahmacunu felan küçük parçalar halinde yer ağzıda küçük lokmalarıda daha küçük oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…