- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
selamlar kızlar....
aralla yenı heyecan ve adrenalın dolu bıgune daha başladık
nurancım bıze muhakkak haber ver merak edıyorum senı ..
yegenımız demek senı zorluyor mıden ılkınde bulanmamıssa kız olma ıhtımalı yuksek
adı ne olcak karar verdınız mı ?
ay ben cok meraklıyım ısım koyma konusuna..
aral tepemde bırakmıo kızlar
kızlar bugunde bezsız bı kere altına yaptı azarladım dısarı atarım senı dedım
tamam bı daha yapmıcam annecım benı atma dedı
bı daha yapmadı ama o kadar yoruluyorım kı onu alıstırıcam kandırıp ısetıcem dıyee
bınbır turlu sey uyduruyorum yok mum yakıyoruz yok uzaktan kumandalı jeepnı cıkarıcam dıyorum
tamam makıneye sen deterjanı koycaksın diyorum
ve soz verıncede yapıyorum mecburen.. ama cısını yaptıktan sonra
daha hıc kaka yapmadı tuvaletıne..
kızlar emıne bana hasta bezı verdı hanı su yataga serılenlerden varya ondan
ama aral hep yastıgının uzerınde pararlel yatıyor yataga sersemde fayda etmez kı
cunku asla vede asla yatagında deıl dedıgım gıbı yastıkta yatıoo uzunlamasına...
gece o uyuyunca bezlıyorum bende.. aktırmadan sabahta 1 kere ısemıs oluyor
bunada alısır dımı
off offff
yemek yapıcam daha banyoyu temızledım aralla
ama canımc ıktı onuda zaptedıcem dıye dakıkada 5-10 ceşit şeye dokunuoo dıokuyor muslukları acıo uzerıne su dokuyor
sıfonu cekıo
makıneyı calıstırıyor..
onun hızına yetısıcem dıye kurudum ıyıce :))
yasemıncım bende ecrınle aralı cok benzetıyorum bazı konularda
o kadar bılmısler zeka desen maşaşşah ama bazı syelerde cok ınatcılar..
bırde dedıgın gıbı aralda oyle huylar yok ama karsısındakı yapınca o da yapıo yada baska sekıllerde cezalandırıoo karsısındakı cocugu ...
Sevda başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin..
Derya eşin güle güle kullansın ikiside çok güzel..
ayşegül çantan güzelmiş çok hoşuma gitti...
bende doreciyim yasemin gibi... biraz daha profesyonel olsalar çok iyi olucak....
deniz ırmağın cicişi çok güzel güle güle iysin kuzum aral canavarının da cicişleri de çok güzel...
bizdede çiş olayı hala halledilememeiş durumda kaç aydır uğraşıyoruz hala bi gün yapıyor bir gün yapmıyor geçen gün yeter artık dedim galiba bez bağlıcam ya sıkıldım artık günde 10 tane pijamaya işiyor altına ince pijama giydiriyorum ettimi 20 pijama aaaaaaaa yeter artık çamaşır makinası bile kafayı yedi durup dururken 215lira masraf çıkardı...
geçenlerde benimkiyle konuştuk durumlar kötü kooperatif ödemeleri aksamaya başladı... git annenlerden iste iş bulana kadar destek olsunlar dedim. 30 küsür yaşındaki bekar oğullarını ingiltereye dil kursuna gönderiyorlar sen onların oğlu değilmisin idare etsinler dedim ık mık dedi... onlar kardeşime harcadılar falan.. oğullarına harcadılarsa harcadılar sende oğullarısın.. en sevdiğim oğlum en sevdiğim oğlum demeyi biliyorlar destek olsunlar artık dedim... sıkıldım artık yaaa mayıstan bu yanan car car car başımda her poka karışıyor... annemi düşünemiyorum bile...
denizcim çok güzelmiş aralın cicileri çok hoşuma gitti ben pazara çıkamıyorum ne zamandır soğuk diye doğaçta oluyor yanımızda çünkü kendim gittiğimdede yükü taşıyamıyorum ağır oluyor sebze meyve zaten kantinimize geliyor ama pazara gidince ordan almak istiyorum doğal olarak çeşit çok vede taze
deryacım kravata bayıldım cüzdanda çok şık bence güle güle kullansın eşin çok uyguna almışsın valla ben cesret edemiyorum ya netten almaya beğenmezsem diye ama çok isterim almayı güzel olacağından emin olsam
kızlar bu arada doğaçın videosunu çekip koydum face de derya demişti ya geçen konuşturdum biraz çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?