grip aşısını bi söyleyim bakıyım ona biz eceye yaptırmadık hiç yalnız balın pekmezin büyük faydaları var tabiii kayra da iştahsız bi çocuk daha doğrusu emiyorum diye yemek istemiyo ama maşallah kilosu yerinde hep ilaç kullanmak da olmuyo yaa midesine yazık çocuğun biz hiç kullanmadığıızdanüzülüyorum sürekli ilaç içir dra götür öyle görünce
gerçi bizimde dolap ilaç dolu hepsi nolur nolmaz diye aldıklarımız ece en çok iburamini seviyo babasının sevdiği şurupmuş o bazen akşamları aklına gelir bana şurup ver hadi der artık şişesini açıp kaşığada pekmez koyup bak şurup diye veriyorum her gün bal sütümü içicem diyo arı sütünü seviyodu yemeyi bende onun şişesini gösterip demir ilacı veriyorum zorlanmıyoruz hiç birde mutfağın şeklini değiştirdim masada oturup tv izliyo çokseviyo mutfakta zaman geçirmeyi hadi ben acıktım diyo geliyoruz tv açıyorum resim yapıyo yemek koyuyorum yiyo maşallah bu akşam babası gelmeden acıktım dedi karnıyarık yedi bitane ekmek banarak sonra babası gelincede pilav yedi biraz kestane yedi bide meyve suyu istdi benden 1 bardak kadar da onu içti mides şişti ağzına geliyo yedikleri yinede sütümü içmeden uyuyayım demiyo sıpa sğt delisi hala daha
yasemincim hediyeni güle güle kullan canım sende ooh vala yeni yl hepimize güzel geliyo anlaşılan inş hep böyle gider herkese iyi seneler şimdiden
ayy bu arada derya saçların harika olmuş fotolarını görmüştüm yazamadım bende istiyorum o bigudilerden bayıldım yaaa ben hep topluyorum saçlarımı arada öyle yapsam ne güzel olurdu
emoşum senın boleronu getırmey unutmuşum yaa
ınan gozum gıbı sakladım ama sona da evde unutmusum artık bı aksam sadece ben gelıcem sana onuda bırakırım bahane olur banada (evde ızın alabılmek ıcın )
Eki Görüntüle 121588 Eki Görüntüle 121589 Eki Görüntüle 121590
deniz bak bunlar nasıl ben bu modelleri çok beğeniyorum.
KIZLAR HEPİNİZE MUTLU YILLAR
biz biraz önce anaokulundan geldik.kağan çokkk mutlu oldu.çıkmak istemedi.çok güzel bir yer.
bir an önce bir iş bulup kağanı buraya göndermek istiyorum.
müdürle aynı köylü çıktık.servis dahil tam gün 340 tl dedi.
mutlu yıllar yasemincim mutlu yıllar kızlar hepinize bol sağlık bol para diliyorum
Eki Görüntüle 121588 Eki Görüntüle 121589 Eki Görüntüle 121590
deniz bak bunlar nasıl ben bu modelleri çok beğeniyorum.
KIZLAR HEPİNİZE MUTLU YILLAR
biz biraz önce anaokulundan geldik.kağan çokkk mutlu oldu.çıkmak istemedi.çok güzel bir yer.
bir an önce bir iş bulup kağanı buraya göndermek istiyorum.
müdürle aynı köylü çıktık.servis dahil tam gün 340 tl dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?