2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

grip aşısını bi söyleyim bakıyım ona biz eceye yaptırmadık hiç yalnız balın pekmezin büyük faydaları var tabiii kayra da iştahsız bi çocuk daha doğrusu emiyorum diye yemek istemiyo ama maşallah kilosu yerinde hep ilaç kullanmak da olmuyo yaa midesine yazık çocuğun biz hiç kullanmadığıızdanüzülüyorum sürekli ilaç içir dra götür öyle görünce
gerçi bizimde dolap ilaç dolu hepsi nolur nolmaz diye aldıklarımız ece en çok iburamini seviyo babasının sevdiği şurupmuş o bazen akşamları aklına gelir bana şurup ver hadi der artık şişesini açıp kaşığada pekmez koyup bak şurup diye veriyorum her gün bal sütümü içicem diyo arı sütünü seviyodu yemeyi bende onun şişesini gösterip demir ilacı veriyorum zorlanmıyoruz hiç birde mutfağın şeklini değiştirdim masada oturup tv izliyo çokseviyo mutfakta zaman geçirmeyi hadi ben acıktım diyo geliyoruz tv açıyorum resim yapıyo yemek koyuyorum yiyo maşallah bu akşam babası gelmeden acıktım dedi karnıyarık yedi bitane ekmek banarak sonra babası gelincede pilav yedi biraz kestane yedi bide meyve suyu istdi benden 1 bardak kadar da onu içti mides şişti ağzına geliyo yedikleri yinede sütümü içmeden uyuyayım demiyo sıpa sğt delisi hala daha

yasemincim hediyeni güle güle kullan canım sende ooh vala yeni yl hepimize güzel geliyo anlaşılan inş hep böyle gider herkese iyi seneler şimdiden

ayy bu arada derya saçların harika olmuş fotolarını görmüştüm yazamadım bende istiyorum o bigudilerden bayıldım yaaa ben hep topluyorum saçlarımı arada öyle yapsam ne güzel olurdu

canım her zaman yazıyorum maşallah eceye çok sorunsuz uslu bşr kız oldu her zaman yemek konusunda da maşalahı var o kadar şeyi toplasam ecrin abartısız gün içerisine yemez maşallah yani.....ecrinde hiç üzmüuor beni yormuyor söz dinliyor çok iyi resim kalem vs. ilgileniyor rahatça yemmeğimi işimi yapıyorum uzun zamnadır sabır işte ama zaten asla ecemin yemek konusunu ecrinle kıyaslayamam çünkü küçükkende oldukça iştahlı bir bebekti ecrinin 3 günde yiyemediği şeyleri 1 günde çok güzel yerdi maşallah eceye bu yüzden :))))bu konuda çok şanslısın ama olsun ben her zaman takviye etmeye çalıştım bir şeyelrle zor oldu ama ilaçlarda var tabi ilaçsız gğnğmz geçmediki kuzumun (( bu da beni üzüyor ama elden gelecek bişey yok ecrinin bünyes,de böyle her zamna şükrediyorum halimize her zamna .

Son düzenleme:
serpilcim ben elma sirkesi sürerek yavaş yavaş bıraktırdım.kendim de sürekli maydanoz ve nane yedim.agrım sızım hiçbirşeyim olmadı.
ama arkadaşın için bence daha erken.ne yerse yesin gögüsleri şişecektir.ben kağanı sütden keseli 3 ay oldu.hala biraz sütüm var.
eger kesin olarak kesmek istiyorsa bişey diyemem ama,bence kesmesin.eger kararsızsa bana haber ver ona bazı ipuçları vereyim.özelden yazarım.
böylece annesini sürekli rahatsız etmez .diğer şeylerden de yer.en azından 2 yaşına kadar emsin.
1.5 yaşından sonraki,emerek geçirdiği her 1 ay ona 1 yıllık koruma sağlar.
doğaçın konuşmasını merak ettim.şimdi ona bakacagım.
derya nerdesin bu gece yokmusun?
hiç uykum yok yaaa

canım gönüller güzel arkadaşlarım iyiki varsınız isizinle iyi kötü bir çok günümü anımı paylaştım her zaman bana destek oldunuz iyi ki varsınız ...hepinizin yeni yılını kutlar sevdiklerinizle hayırlı sağlıklı mutlu güzel bol bereketli gönlünüzden ne diliyorsanız gerçekleşmesi dileğiyle mutlu yıllar....

artık giremembirazdan ecrinle çıkıcaz dışarıya sokak gezmesine......

merhaba kızlar herkese hayırlı bir yıl diliyorum...

denizcim tabiki borç olarak destek olmalarını istiyoruz.. kimseden sadaka da istemiyoruz annem 2007 yılından bu yana biizm için nelere katlandı hem maddi hem manevi yanımızdaydı hala da öyle Allah başımızdan eksik etmesin.. Damat kıymet bilmiyor ayrı tabi.. Onlarda biraz taşın altına koysunlar ellerini eşim işe girince zaten öder borcunu...

yasemincim güle güle kullan hediyeni.. Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşallah...

denizcim fotolar çok güzelmiş canım,çok beğendim,aldım kaydettim hemen:))
aldıklarınız da çok güzelmiş,güle güle giysin kuzular...

hepinizin yeni yılı kutlu olsun kızlar,mutlu yıllar diliyorum herkese...

emoşum senın boleronu getırmey unutmuşum yaa
ınan gozum gıbı sakladım ama sona da evde unutmusum artık bı aksam sadece ben gelıcem sana onuda bırakırım bahane olur banada (evde ızın alabılmek ıcın )

kızlar aralın da face e yenı vıdeosunu ekledım bı ıkı tane
sızıde etıketledım gorun dıye.. bakarsınz vakıt bulursanız

hahaha ben unutmuştum onu denizim yaa:))
timem onu götürmem lazım mutlaka lazımmış de evdekilere:)))bekliyorum her zaman...

bu arada elif sana teşekkür ederim burağım için

aral sımdı uyudu altında bezı yokk
buraya yatırdım koltuga...
bu arada ben koltuk takımımızı sahıbındene ve gıttı gıdıyoya ekledımm 600 lıraya satıcam
burayada eklıyım mı dıyorum ama bu sıtedekıler hep yenı evlıler yada yenı evlenıcek olanlar bılemıyorum kı rabet ederler mı
bı an once satmam gerek kı yenı takım alıcam köşee

gelen yılın ve gelecek olan yeni yılların hepimize sağlık mutluluk huzur getirmesini diliyoruzzzz kızım zeyneple

deniz bak bunlar nasıl ben bu modelleri çok beğeniyorum.
KIZLAR HEPİNİZE MUTLU YILLAR
biz biraz önce anaokulundan geldik.kağan çokkk mutlu oldu.çıkmak istemedi.çok güzel bir yer.
bir an önce bir iş bulup kağanı buraya göndermek istiyorum.
müdürle aynı köylü çıktık.servis dahil tam gün 340 tl dedi.

çok beğendim selcancım tam benlik bu modeller..kağanda artık kreşli olacak sanırım sen iş bulmasanda belki eşinle anlaşır gönderirsiniz...fiyatıda uygunmuş ama tabi aylık bizi aşar doğrusu...
sağol canım benim...
mutlu yıllar yasemincim mutlu yıllar kızlar hepinize bol sağlık bol para diliyorum

ecrin yeni yıla gireceğimiizin sabahı ateşlendi artık yeni yıla girmemize 1 saat kala iyileşti bizde sabaha karşı yattık tabu oynadık yedik içitik iyi oldu kızımda iyileşince keyfimiz yerine geldi...

yeni yılın ilk günleri hepinize hayırlı olsun kızlar tekrar kutlu olsun

biz bezi tamamen hayatımızdan çıkardık şu an kesinlikle istemiyor ne gece ne gündüz nede çarşılarda pazarlarda hiç bir yerde takmıyor istemiyor kaçırmıyorda gece bile geçen market alışverişine gittik orda geldi dedi tam kasada tut biraz oğlum dedim tamam dedi marketin tuvaletine götürdüm kendi istedi ordaki tuvalette tek kullanımlık oturak kağıtı vardı oturttum yaptı sabahta kuru kalkıyor ama çişe başladığımızdan beri hiç yatağa kaçırmadı yatak temizlemedim amaaaaaaaaaaa ne varki kaka hala sorun 4gündür yapmıyor karnı ağrıyor bez istemiyor bekliyoruz hala kendi gelsin diye tutuyor korkuyor yapmaya grip bide üstüne offf offff çok huzsuz eridi yine çok zayıfladı bişey yemiyor hiç nasıl büyüyecek bu çocuk bilemedim

selcancım çok güzel koltuk takımları bende beğendm canım

bizim yılbaşına gelince tam bi facia doğaç sinir krizlerindeydi herşeyi fırlattı sinirliydi ve uyumak bilmedi ben uyuyarak girdim yeni yıla eşim geldi uyurken yeni yıla girdik dedi doğaç kendi kendine sızmış 1de babasıda yerine yatırmış o kadar yoruldumki hem güzel yemekler yapmak hem doğaça ve sinirine yetişmek perişan etti beni ptt oldu anlıcanız doğaç çişe başladı başlayalı uyku düzeni bozuldu uyumak bilmiyor saatlerce uğraşıyoruz eşimde bende şaşkınız

dün pazardan 70 liraya bir sürü cici aldım inanamazsınız bi görseniz 70e nasıl alırsın dersiniz bi ara foto çekip koyucam

aysegulcum cok sevındım
ama bızde durumlar oyle deıl 1 hafta oldu bugun egıtıme baslıyalı
acaba ben mı sabredemıyorum
bugun kakasını ıkı kere altına yaptı yanı donuna o da top top :)
ya sırf ınadından mı yapıyor acaba dıyorum
cunku soruyrum ıkı dakkada bır yok dıo sonra gıdıo ben altıma ısedım dıye gerı gelıoo
ya oglum sımdı sordum sana nedne yok dedın o zaman neden altına ısedın dıyorum isedımmmm dıyor
yenı cıcılerını mrk ettım koy resımlerını

fıyat cok guzelmış selcancım..
baştakı takımı cok begendım dıgerlerınıde begendım ama renk olarak benı anlamışsınn
evet oyel bısey ıstıyorum
ama kımbılır ne zaman alıcaz bu gıdışlee
evdekı takımın satılması gerek once....... (
ya moralım cok bozuk bı cıs olayınden dolayı gece bezlemesem nasıl olur dıyorum
sonra gozum yemıo acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…