sondakı derken o benı şişman gosterdi dedıgınden bahsetmıştım
gri en son koydugunda supermışş.. 5 tl olduguna ınanamadımm bursadakı pazarda 15 den aşağı verılmez hee
yeni yılın ilk günleri hepinize hayırlı olsun kızlar tekrar kutlu olsun
biz bezi tamamen hayatımızdan çıkardık şu an kesinlikle istemiyor ne gece ne gündüz nede çarşılarda pazarlarda hiç bir yerde takmıyor istemiyor kaçırmıyorda gece bile geçen market alışverişine gittik orda geldi dedi tam kasada tut biraz oğlum dedim tamam dedi marketin tuvaletine götürdüm kendi istedi ordaki tuvalette tek kullanımlık oturak kağıtı vardı oturttum yaptı sabahta kuru kalkıyor ama çişe başladığımızdan beri hiç yatağa kaçırmadı yatak temizlemedim amaaaaaaaaaaa ne varki kaka hala sorun 4gündür yapmıyor karnı ağrıyor bez istemiyor bekliyoruz hala kendi gelsin diye tutuyor korkuyor yapmaya grip bide üstüne offf offff çok huzsuz eridi yine çok zayıfladı bişey yemiyor hiç nasıl büyüyecek bu çocuk bilemedim
selcancım çok güzel koltuk takımları bende beğendm canım
bizim yılbaşına gelince tam bi facia doğaç sinir krizlerindeydi herşeyi fırlattı sinirliydi ve uyumak bilmedi ben uyuyarak girdim yeni yıla eşim geldi uyurken yeni yıla girdik dedi doğaç kendi kendine sızmış 1de babasıda yerine yatırmış o kadar yoruldumki hem güzel yemekler yapmak hem doğaça ve sinirine yetişmek perişan etti beni ptt oldu anlıcanız doğaç çişe başladı başlayalı uyku düzeni bozuldu uyumak bilmiyor saatlerce uğraşıyoruz eşimde bende şaşkınız
dün pazardan 70 liraya bir sürü cici aldım inanamazsınız bi görseniz 70e nasıl alırsın dersiniz bi ara foto çekip koyucam
en pahalısıda o zaten deniz karar veremediğim değişik dediğin değişik olduğu için aldım zaten :) adam değiştirmek istersen haftaya değiştirebilirsin dedi başka bişey bakarım artık ya ben geniş omuzluyum o hırkanında kolları püsküllü kabarık amerikan futbolcuları gibi oluyorum sanki çok beğendiysen deniz buraya gelde al getirmem bak başka türlü geleceğin yok zaten balıkesire hem bizim bu pazarlar cumartesi kuruluyor parayla gel biriktir 1liraya bile güzel şeyler bulabiliyosun
komşularım kapış kapış nevresim takımı almış 24liraya takım yapmışlar hemde kumaş bi kaliteli anlatamam kızlar sanki yatak örtüsü gibi sarkıt sarkıt perdeler var ya onlar 20 lira
en pahalısıda o zaten deniz karar veremediğim değişik dediğin değişik olduğu için aldım zaten :) adam değiştirmek istersen haftaya değiştirebilirsin dedi başka bişey bakarım artık ya ben geniş omuzluyum o hırkanında kolları püsküllü kabarık amerikan futbolcuları gibi oluyorum sanki çok beğendiysen deniz buraya gelde al getirmem bak başka türlü geleceğin yok zaten balıkesire hem bizim bu pazarlar cumartesi kuruluyor parayla gel biriktir 1liraya bile güzel şeyler bulabiliyosun
komşularım kapış kapış nevresim takımı almış 24liraya takım yapmışlar hemde kumaş bi kaliteli anlatamam kızlar sanki yatak örtüsü gibi sarkıt sarkıt perdeler var ya onlar 20 lira
canım sana şaka yaptım o benım olsun dıye begendıgım ıcın aldıklarını o sekılde belırttım..
gule gule gıy ıyı gunlerde gıy cicilerini..
uzerınde de gormek ısterız
ben şaka yapmıyorum ama madem beğendin bize gel senin olsunbizide görmüş olursun haaaa haaaa
yasemincim sanada göndermek isterdim hatta hepinize kızlar ama kargo ücretiyle pahalı dükkan fiyatına gelir nerdeyse dediğim gibi para biriktirip gelin misafirim olun alın bidaki sizleri ziyaretlerimde elim boş gitmicem ama zevklerinizide bilsem daha güzel olurdu
burası tekstil yönünden çok uygun bunların hepsi marka adi değil ihraç fazlası ürünler bunlar istanbuldan geliyor mango falan oluyor bazen içlerinde etiketiyle fiyatıyla falan derya burda olsa göçertirdi sanırımaslında akçaya geldiğinde uğrasa süper olur
herkese mutlu huzurlu yıllar kızlar yeni yılımız kutlu olsun
ayşegül hepsi çok güzel valla canım 70 liraya bedeva güle güle giy
kırıkkalede bu yönden kötü yaa yok öyle ucuza bişey ben ne alırsam esk den alıyorum yasemin yani bu kadar ucuza bulamazsın belki ama esk dede ucuza çok şey var canım ben bi çarpaya gidemedim ablam ordan neler neler alıyo hayret edersin val hem kendine hem çocuklara ama bni bunaltıyo işte pazar kalabalık olmııcak rahatça dolaşıcam eşimle giderim ben o bulur alışverişe filanda ben bi parça alır denemeye giderim o peşimden 5 10 tane getirir çoğunuda alırım iyi buluyo o yaaa
bende geçen salı arkadaşla bi yere gittim burda zaranın kotlarını filan satıyolar defolu ama arada güelleride var dayncolorsın evresimleri pikeleri filan çok uyguna bize göre beden kalmamış her zamanki gibi ama eceye iki pant aldım bi kadife kapri bide şalvar kot ikisi 15 e bi nevresimdede gözüm kaldıda 15 tatilden sonra eceye odayla kendimize baza alıcaz o zaman saklıyorum artık
heee yasemin bide addax var eskde kızılayın karşısında gittinmi canım oraya çok güzel şeyler var ben bayramın 4.günü gitmiştim pek bişey kalmamıştı ama 5 6 parça aldım yine elbiseler çok güzel çok da uygun 30du en pahalısı aboneye giderim mutlaka
ben şimdi deryanın bigudilerine taktım eşimde kredi kartım alayımda o da gerçi dvd player arıyo nette arkadaş almış tv navigasyon dvd player filanmış derya senin bildiğin bi sitede varmı anım biliyomusun vaktimiz olmuyo yaa oturup arasak raha rahat ne güzel bi aralar 8 saat bilg başında oturuyodum
selcancım kreş çok iyiymiş burdada öyle fiyatlar ben hala istemiyorum ama eşim gönderelim seneye diyo akşamları onu çok yoruyo artık da ondansürekli yakalayamazsın saklambaç oynuyoruz bugünde illa gülceyi ara bize gelsinler dedi aradık bi güzel oynadılar çok özlemiş uykuları geldi annesi uyutayım güleyi dedi ağlııcam diye mahvoldu oynııcaz uyumayalım eve gidince uyusun diye
ayşegülcüm batıkenttemi ne sosyete pazarı varmış yaa o perdeden aldırıcam bende arkadaşa ecenin odasına hani her rengi var o dimi dediğin metresi 25 miş ordada mobilyasının rengine karar versek ben odasını lila tülünü fuşya istiyorum halısı morecenin sevdiği renkler hep güzel olurmu bilmiyorum beğendiğim bi odayı ekliyim bende buraya bakın bakalım nasıl aynısını beğenmiştim mağazada biz sadece gardrop yatak sifonyer alıcaz 1300 filan oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?