2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yasemincim sen bana al ben de sana alıyım bari çünkü bende 38 40 arıyorum kalmamış oluyo hep küçük bedenler oluyo elbiselerde dayanamıyorum alıyorum dar yada kısa farketmiyo giyiyodum memurkene ammaa artık giyemiyorum hep bol pantlar diz altı etek giydim filan önceden tayt tunikle git işe bişey diyen yoktu şimdi üstüne atlarlar valla hepsi ergen hepsi erkek

inş yasemincim hayırlısıyla atlatırız 10 dklık bişey ama düşündürüyo işte ; iş görüşürüz de hep bu sefer daha rahat olucam diyorum ama çıkıyo bişeyler inş bu sefer çıkmaz

ayyy serpilcim benide güldürdün atlarlar üstüne diyince hakkaten öyle oluyor ergenler aman dikkat et genç güzel hocasın nede olsa batıkentteki pazarda dediğin gibi fyatı orda bide storda satılıyor haır tek monte ediceksin evde onlarda o fiyata taşıması olmasa alırdım ben stor çocuk odasına falan iyi oluyor güneşi kesiyor baya

burası kadar olması zor tabi ucuzluğun kızlar tekstilin mekanı burası o yüzden komşular öyle bir değerlendiriyorki burayı hediyelik eşlerine dostlarına alıyolar ben çok fırsat bulamıyorum doğaçtan ötürü ben doğaç varken mızmızladığında ağladığında bütün keyfim kaçıyor ne alacağımı neyi beğeneceğimi şaşıyorum herkes bize bakıyor o ağlayınca laf atıyolar sus oğlum falan niye ağlıyosun sen falan diye dikkatim dağılıyor moralim keyfim yerlebir oluyor grip ya huysuz nasıl ya bugün öğlen uyumadı eşimin kuzeni geldi bursadan onunla top oynadı yoruldu buna rağmen 11de uyudu yaaa sinir olduk ağla ağla uyudu o da bir diş daha çıkarmış sıpa hemde baya büyümüş belki son dişte yolda ondan böyle huysuz iştahı sıfır akşam 2köfte yedi ekmeksiz o kadar bütün gün onunla durdu kaka yaptı sonunda sen git kapının arkasına ıkın dur kilotuna yaptı anne bana öğret kakamı diyor utancından ama çişte hiç sorun yok maşallah nasıl atlatıcaz acaba bu sıkıntıyı yaşayanınız yokmu kızlar nasıl atlatılıyo öğretiliyor bileniniz yokmu selcan sen çok araştırıyosun sabiha paktunanın yöntemi çoktu nelerdi bu kaka tutmada

ayşegül yaptımı kkasını doğaç ben ece uyuduktan sonra wcye tutmuştum başlarda acayip yapıyodu ve uyanmıyodu uyurken daha güzel yapıyodu alıştı heralde hep böyle yapıcak derken artık her oturuşunda kaka yapmadan kalkmıyo ayy anne kaka yapmamışım dur onuda yapıyım diyo acayip fantazileri var kakasıyla ilgili ayy annesi çıkmış yavrusu yookkk dur yavrusunuda yapıyım anne dök sen bunu yavrularının yanına gitsin neye benzesin anne bak bu kuş gibi bak aydede yavrusuda yıldız lazımlığa bakıp bakıp bişeye benzetiyo manyak yaa anne kakam geldi hadi gidip yapalım sen kendin yap kızım ben görmek istemiyorum senin kakanı diyorum ama sana süpriz yapcaktım anne görmem gerekecek hadi gel diyo doğaöda alışır canım merak etme ama kabız olmasın dikkat et bitki çayı içsin nar filan yiyosa yemesin portakal suyu içmesin oda pişiriyo diyolardı ben gece uyuyunda bağlıyorum halaaa eşim kızıyo kaçırırsa diye ama maşallah kaçırdığı yok ne zararı var bağla seni diyo bağlıyorum sabaha karşı geliyo çişim geldi diye o zaman çıkarıyoruz bezsiz yatıyo şimdi bi gece bağlamayım derim eşime demeden ondada kaçırı filan papaz olmaya luzum yok

sorma canım yaa ben kısa kalıyorum yanlarında görsen bide ufak tefek olsam kaybolcam heralde
yanımdan filan geçerken geçen hafta duyuyodum yeni hocaymış la bu ; güzelmiş te haa ; evliymiş laaa ; ay ne güldüm yaa eşime anlattım yazık çocukalrın umutları söndü bekar olsaydım yazcaklardı heralde diye yalnız bende iyice argo konuşmaya başladım senelerce oda arkadaşım bozamadı ağzımıda şimdi bozuldu

kızlar slmmm
nasılsınız??

ne güzel yaa bi çoğumuz öğrenmiş çişini bizim küçük hanımda tık yok offf ne yapıcam bn yaa
Ayşegül bayıldım doğaçın wideosuna denizim aral da öle çok şekerler maşallah
ayşegül cicilerin hayırlı olsun bebişim ....
gece gelir uzun uzun yazarım inş. ada hanım beni çağırıyor grşmk üzere

ilahi serpil bozulma merak etme tatillerde düzelir sen o tatilleri düşün asıl yarı yıl yaklaştı heeeeyyyyt ecenin ameliyatıda çıkardınmı aradan bitti kuzucuğumda kurtulur biran önce belki kiloda alır artık yerim ben o akıllı fıstığımı nerdeee benim doğaç kaka değilki sadece herşeye inat sırf inat yaaa çok fena çişide öğrenemezdide korkusundan yola geldi

bu arada ben hala adet olmadım 5.gün test yaptım yoktu bugün yaptım 10. gündü hala tık yok düşük yaptığım bebeği 19. gün öğrenmişim 9 günüm var daha öğrenmeye tabi adet olmazsam göğüslerim çok şişti normalde şişmesi 10 gün sürer adet olurdum bugün 4. günü 6 gün sonra adet olmazsam büyük ihtimal bebiş geliyor geçen ay 15 gün gecikti normalmiş kürtaj sonrası ama bu ay düzenli olması gerekmiş bekliyorum beklemek çok sıkıcı bu kez içimden nedense olursa kızım olcak gibi geçiyor adını bile hazırladım melis olsun istiyorum

ooooooo hadi bakalım canım inş hamilesindir istiyosunuz siz yaa olsun bi an önce

bize çok uzak hayırlısı bakalım

ben yatıyım artık iyi gecelerrr canım öpüyorum doğaçıdasenide

derooooo demin okudun kaçtın gördüm gel kız buraya ader derya sende gel arada adanın videosunu koy sende bakalım acele etme öğrenir bizimki gibi yarım yamalak oluyor ama zamanla işte hepsi ayrı çeşit bu yaramazların

ooooooo hadi bakalım canım inş hamilesindir istiyosunuz siz yaa olsun bi an önce

bize çok uzak hayırlısı bakalım

ben yatıyım artık iyi gecelerrr canım öpüyorum doğaçıdasenide

iyi geceler canım sizede bende yatıcam şimdi bizde öptük en kocamanından

Yok Ayşegülcüm kaçmadım burdayım hem teoya ninni söylüyorum hem de sizi okuyordum..offyine döktürmüşsünüz ben yokken böyle birikince de nereden başlayacağımı şaşırıyorum..:26:

ayşegülümm balım bebiş kaybettiğini şimdi öğrendim cnm benim hayırlısı olsun btnm çok gçmiş olsun

ayyyy hadi bakalım doğaçada bi kardeş gelsinnn ewet kızlar sakın benim kadar uzun ara wermeyin bitaraftan ırmağın dersleri diğer yandan ada nın oyunları çizgi filmileri başım dönüyor
uyudu sanırım sizin kuzular benim cadım oyun oynuyor hala :)))

Öncelikle cicilerden başlayım hepsi çok güzel canım güle güle giy özellikle kemerli olan sanırım ilk eklediğin benim tarzıma uygun,beğendimm!
Bir balıkesirli olaraktan Derya o pazarları fethetmemişmidir sanıyosun? balıkesirin pazarlarına gidemesem de edremit pazarı olur çarş günleri özellikle asrından önce hiç kaçırmazdım oradan neler neler buldum zamanında ne abiyeler,ne pantolonlar.. hem de dediğin gibi hep markalı ürünler falan..bu yaz pek gidemedim ama önümüzdeki yaz mutlaka giderim,hatta senin pazarı da merak ediyorum geçerken bi uğrayabilsem sana bir gece kalsak ne güzel olur..

sendende kaçmıyor haaaa derya bende ilk o ciciyi beğenerek almıştım dero çok sevdim üstündede güzel duruyor bence diğerlerini deneme şansım fazla olmadı doğaç yüzünden bide bu ara ödem var vücüdumda sabhaları ayaklarım şişiyor şiş hissediyorum psikolojik olarakta etkileniyorum kıyafet giyerken yakıştıramıyorum kendime 55 kiloyum ama sanki 60 gibi duruyorum yaa bu arada beklerim muhakkak dero hemde istediğin kadar kal başımla beraber canım arkadaşım kızlar hepinize açık kapılarım aklınızda bulunsun

Son düzenleme:
ader deryacım evet düşük yaptım canım çok küçüktü 2.5 haftalık hayırlısıysa olsun diyorum her zaman sağol canım güzel dileklerin için ve de haklısın yaş ilerliyor çocuklar çekilmez hal alıyorlar ondanda hemen olsunda büyüsün bitsin istiyorum ayrı ayrı çile istemiyorum zaten kreşe verecem doğaçıda rahat olurum bide uslu bi bebek olursa değmeyin keyfime

beren bebek gelsene yazsana canım ya okuyup gidiyosun hep katıl sende aramıza hadi

kızlar ben yatıyorum mahvoldum bugünde uykum var deli gibi ama şimdi iyi fırsat bulup yazdım napıyım iyi geceler hepinize

Son düzenleme:
Videolara gelince doğaç da,aral da,ece de çok tatlılar yaaa maşallahhh hepsine en kocamanından..
hele doğaçın çene müthiş açılmış öyle hızlı konuşuyor ki çoğunu anlayamadım
Aral ve ece de aynı şekilde bıcır bıcırlar yaaa ne güzel konuşuyorlar artık sohbet ediyorlar valla..
ben de kuzumu çekerim bi ara tabi gönlü razı olursa,şımarmazsa..

Serpil senin de işin zor be kuzum ergen gençlerin arasında,doğru söylüyorsun valla dikkat etmek gerek sonra metenin aşkına dönmesin dikkatli ol!
Site sormuşsun ama elektroniğe pek bakmıyorum tatlım genel de ilginç ürünler ve giyim..
bakın bunlar da en son aldıklarım

Ledli duş başlığı ,su basıncıyla çalışıyor sıcaklığa göre de renk değiştiriyor..

Bunu aslında balkondaki bıktığım ve ne yapsam gitmeyen kuş pisliklerini temizlemek için almıştım ama banyo için süper..

Bu da priz stickerım.. Aslında şeytanlısını almak istedim ama o kalmayınca bunu aldım..

Kızlar işte bunlar da benim yeni cicilerim..hani geçen pazardan aldıklarım en sondaki geçen yazmıştım ya mangodan 25tl aldım diye işte o,rengi tam çıkmadı gece gece parladı falan (niye acaba?) neyse elbise hakkında yorum bekliyorum kına için düşünüyorum..

Bu arada hepimiz için şanslı,uğurlu bir yıl olur 2011!
yılbaşımız nasıldı? Çok kalabalık,curcuna,eğlenceli bir yılbaşıydı.Çocuklarla 16 kişiydik

Ama dediğim gibi eğlenceliydi yeni orgumuz iyi iş çıkardı bir oynadık,bir oynadık sormayın..karaoke yaptık,fasıl yaptık..çocuklar kurtlarını döktü vs..herşey güzeldi yani ama ev talan oldu,ben çok yoruldum yemek vs..yine de tüm yorgunluğa değerdi..
resimlerimizin büyük bir kısmı uçtu makineden uyuz oldum dosya hatası verdi bende silmek ve formatlamak zorunda kaldım(benim gibi bir japona yapılır mı bu ama yaaa) kalan kısmı eklerim face..

Bu arada 2 günde 2 kilo aldım varmı benim gibisi yaaaa..deli oluyorum öyle çok abartmadım hatta hareket halindeydim ama almışım:78: herkele aynı yedim kimse de tık yok diyorum ya su içsem yarıyor bünyesi var bende 2 gün ip kaçsın hoppp geliyor kilolar..

Bugün cigarayı da bırakacaktık lafta ama offf çok zor geliyor kızlar yaaa 2 tane kaçamak yaptık eşimle ama ikimizde bomba gibiydik bugün çok gergindik..
ayşegül sen naptın bacım?

günaydın....
senenin ilk iş günü müthiş bir mide bulantısı ve mide ağrısıyla uyandım... kahvaltı yapınca biraz geçti..
ay adetimde yaklaştı kaç gündür bulantım var hamile olma ihtimalimde yok ama ne ki bu ya....

ayşegüll cicilere bayıldım çokta uyguna almışsın.. güle güle giy canım...

deroooo senin cicişlerinde çok güzel elbise için özellikle yorum istemişsin bence oda harika... sana çok yakışacağına eminim...
faceye girmiyorum uzun zamandır ordan kuzuların videolarına da bakayım hemen.... çok merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…