ayyy serpilcim benide güldürdün atlarlar üstüne diyince hakkaten öyle oluyor ergenler aman dikkat et genç güzel hocasın nede olsa batıkentteki pazarda dediğin gibi fyatı orda bide storda satılıyor haır tek monte ediceksin evde onlarda o fiyata taşıması olmasa alırdım ben stor çocuk odasına falan iyi oluyor güneşi kesiyor baya
burası kadar olması zor tabi ucuzluğun kızlar tekstilin mekanı burası o yüzden komşular öyle bir değerlendiriyorki burayı hediyelik eşlerine dostlarına alıyolar ben çok fırsat bulamıyorum doğaçtan ötürü ben doğaç varken mızmızladığında ağladığında bütün keyfim kaçıyor ne alacağımı neyi beğeneceğimi şaşıyorum herkes bize bakıyor o ağlayınca laf atıyolar sus oğlum falan niye ağlıyosun sen falan diye dikkatim dağılıyor moralim keyfim yerlebir oluyor grip ya huysuz nasıl ya bugün öğlen uyumadı eşimin kuzeni geldi bursadan onunla top oynadı yoruldu buna rağmen 11de uyudu yaaa sinir olduk ağla ağla uyudu o da bir diş daha çıkarmış sıpa hemde baya büyümüş belki son dişte yolda ondan böyle huysuz iştahı sıfır akşam 2köfte yedi ekmeksiz o kadar bütün gün onunla durdu kaka yaptı sonunda sen git kapının arkasına ıkın dur kilotuna yaptı anne bana öğret kakamı diyor utancından ama çişte hiç sorun yok maşallah nasıl atlatıcaz acaba bu sıkıntıyı yaşayanınız yokmu kızlar nasıl atlatılıyo öğretiliyor bileniniz yokmu selcan sen çok araştırıyosun sabiha paktunanın yöntemi çoktu nelerdi bu kaka tutmada