2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııın deryacım ben sigara olayını paket almadan içmeye döndürdüm akşam deniz gelince otlaklanıyom hafta sonu evde olunca full tabi :) çok zor ya bırakmak bide istemiyosan bırakmayı zararsızı yokmu bu meletin ya canımın acıması bitti ya bide çok sitres yapıyorum ya hamilemiyim adet olucammı diye sürekli dikkat etmek çok sıkıcı ne zamandır cam silicem belki hamileyimdir diyorum saçımı boyuycam bekliyorum ilaç alıcam bekliyorum çok gıcık ya adetsemde olsada bitse sıkıntı yapıyorum kolay bişey değil kürtaj olmak istemiyorum artık dikkatli olmam gerek bu sefer

derya ciclerin çok güzel canım ben böyle pullu elbise almıyorum ya giycek yerim yok düğünler dernekler bitti bizlerde olsada çok iddalı benim için senin gibi aktif olsam alır giyerdim çok şıklar gerçekten

ayşegül ve derya güle giyin kızlar.ayşegül bende en çok 1.elbiseni sevdim.senin şişman gösterdi dediğini de beğendim ama eger senin tam içine sinmediyse değiştir çünkü öyle olunca hiç giyilmez dolapda dururlar.ayrıca sen de farkettin mi hep aynı tonlarda almışsın.tesadüf mü yoksa böyle mi giyiyorsun hep.
derya seninde dantelli çok hoşmuş.pullu elbise de kınaya gider.
ben bir boleroyla normalde de giyerim onu.şıkır şıkır severim ben.
ayşegül dogaç kabız olmuş canım.kabızlık da kakanın kıvamından çok,kaç günde bir yapıldıgı önemlidir.
öncelikle bagırsakları yumuşatman lazım.
sıcak bal şerbeti
bir gece suda bekletilmiş ,mürdüm eriği,kuru kayısı,kuru incir çok şe yarar.
sabah 1 tane yedirebilirsen ,2 saat sonra bir daha yesin.akşama kadar 4 tane yese yeter.
ve hatta sürekli yerse çok iyi olur.
biz yiyoruz çok faydasını gördük.eger yemezse bunların suyundan hoşaf yap.şekerli oldugu için içer belki o zaman.
kızlar sigarayı ben üniversitedeyken çok içiyordum.eşimle tanışınca azalttım ama kesin olarak,hamile kalmak istedğimde vazgeçtim.
nasıl bir annelik duygusuna büründüysem artık içilen ortamdan bile kaçtım.
onun dışında emzirmeyi bıraktıkdan sonra,bazen arkadaşlarla kahvenin yanında tekrar içtim.ama bende bagımlılık yapmıyor.
bende kağanın videosunu çekeyim bari..

Son düzenleme:
selcancım doğaç kabız değil yaptığı zaman normal kıvamda yapıyor bugün yine yapmış ama ben dedim oğlum sıkma kendini kilotunada yapabilirsin dedim yapmış o da bida söyle bide beze yapalım tamammı dedim kilotun kirleniyor dedim tamam dedi tutmucak sanırım artık dünde bugünde yaptı yani canına tak dedi sanırım renk olayına gelince selcancım kışın canlı renkleri çok tercih etmiyorum yazın severim ben canlı renkleri ama resimde çok belli değil renkleri mesela o değişik hırka diyeyim rengi mor grili var bi tane içinde pembeler var az bir şekilde içinde renk olabiliyor kahve ve gri renklerini içindeki azıcık canlı renkleri seviyorum anlıcan ama yazın fuşya bile giyerim hatta deryayla bu yaz ilk buluşmamızdaki bluzuma bakarsan canlı bir yeşil öyle işte

alemsin serpilcim ama haklısın çok cicili giyinme bak öğretmen aşkı olmasın :)))..aksiliğe bak bende hep 40 bende buluyorum :)))
çok çok eğlenmişsiniz canım benim ...kilolalara üzüldüm ama verince kolay alınıyor diyorlar ...

deryacım kıyafetlerin hepsi çok güzel güle güle giy canım benim...kına gecesinede çok uygunlar pırıl pırıllar...

hepınıze selamlar aral hasta kızlar...
suan uyuor dıye gırebıldım
burnu akıo grıp olmus ılaca basladım bende

dun bnm ıcın cok cok cok kötu bırgundu.. ama gectı.
deryacım aldıkların cok guzeolmıs sende gule gule gıy
ümuratta geceng un mango ındrımınden bana taba rengı botumun rengınde kazak aldı
gogus kısmı delırlı fln degısık bısey

aysegul sıze gelınce ugrarız o pazara beraber

bugun oglum bı kere tuvalete kakasını yaptı dıgerlerınıde (koyun kakası gıbı yıne)
donuna yaptı tepkı vermedım
cunku tepkı vermek yanlıs olurmus
onceden kızıyordum hemde cok kzııyordum hafta gectı kacırıyor dıye
ama dunden verı hıc kızmıyorum ve daha ıyı suanda bugun hep cısını tuvalete yaptı
suan bezsız uyuyor
yemek yaptım ,ama yemedımmmm ....... açım ... ıştah sıfır
derya bak yemeye yemeye mıdede kuculuyor bısey ıstermıyor canın ...
ama sen sanrıım aralarda da atıstırıyorsun ana yemekler harıcınde..
asıl kılo yapan seyler zaten onlar canım
2 kıloyu ben 15 gunde ancak alırdım sanırımm

kızlar size bir haberim var ben hamileyim sevindik ama ben biliyorsunuz istemednede olsa bu ay çok rahatsızlandım ve şuan kalp için ilça alıyorum kestim umarım iyi olur herşey ..çarpıntımda var eğer taşımyamam gibi bir durumum olur mu ki acaba bebeğimi doğurmak istiyorum ama....

ay yasemın cok sevındım yaaa... demek gozun kesıyorr ecrınle ıkıncı bebegı..
ben dusunemedıgıme gore Aral ın tavırları ecrınden de beter..
Allahım bu gunlerıde atlatıcam ınşallahh..

senın adına hayırlı gecmesını dılerım...
saglıkla gelsın ınsalahh

canım ecrin benim sözümü bazen dinliyor bazne dinlemiyor ama eski halleri çok yok yani ben beterin beterini gördüm şimdi o günler pek yok bu yüzden eskisi gibi yormuyor ama hala çok uslu olduğunu söyleyemem doğrusu yemek konusuda mesala çok yemiyor.ama olsun allah ım sağlıcakla versinde kucağıma ben onada razıyım nasıl olsa olacaktı önemli olan şu günleri geçirsek bakalım ne olacak daha bişey belli değil...ama senin anlattığın gibiydi eskiden ecrin sürekli değil artık..

Son düzenleme:
ayyyy çok sevindim yasemincim inş. bişey olmaz sağlıklı olur bebeğin hayırlı olsun şimdiden bendede hala tık yok adetim gecikeli 11.gün bugün olduysada yine geç döllenme sanırım bugün kasıklarımda batmalar oldu belki adet olucam beklemekten çok sıkıldım ya off offf inş. birlikte hamile kalırız aynı dönemleri takip ederiz

ay ayşegul sendemı hamılesınnn hemen test al yap.. mrk ettım ben şımdı..
allahım yalnz kaldım aranızdaaaaa:84:

hadi hayırlısı inş.canım benim pek umudum yok ama bakalım ne olacak eğer zaten bu bebişimide kaybedersem 2 aylık müddetim var sonra doğrusu düşünüyorum eşim çoktandır düşünüyor... umarım sende hayırlısıyla kalırsın benim bebişimde iyi sağlıklı olurda hamileliğim devameder...

ay ayşegul sendemı hamılesınnn hemen test al yap.. mrk ettım ben şımdı..
allahım yalnz kaldım aranızdaaaaa:84:

daha dün yaptım deniz bişey çıkmadı bende geç döllenme oluyor ya ondan beklemem lazım düşük yaptığım bebeği 19 gün gecikince öğrendim testte ve o testte de net değildi çizgi negatifti tamemen çöpe atmıştım sonra aklıma takılıp aldım çöpten bi baktım pozitif olmuş yani 8gün daha beklicem ama 5gün daha adet olmasam yüksek ihtimal hamileyimdir :44:

aaaa ne güzel bir hbrrrrr!
yasemincim tebrik ederim canım..ne güzel yaaaa herkesler hamiş insanı özendiriyorsunuz vallada billada..
denisss yanlız değilsin kuzum sen bekle belki bir gün bizde beraber hamile kalırız kızlarımıza
Şaka bi yana sağlıklı ve huzurlu bir dönem olur inşallah yasemincim..
ayşegülcüm hadi bakalım senden ne hbr çıkacak acaba? biz yemende bir avuç türk misali kalcaz sanırım 2 yasemin,nuran ve belki sen derken liste uzayıp gidecek gibi görünüyor..

Cicilerimi beğenmenize sevindim vakti gelince bir de üzerimde gösteririm size onay çıkarsa giyerim kınada:)
bu arada duş başlığımı,stickerımı beğenmediniz mi?

ne yazcağımı da unutuyorum gece gece..

asrın az önce çişim var diye uyandı inanamadım akşamüzeri bağladığım bezle yatırmıştım bez kupkuruydu çişini yaptırdım sonra yattı..biraz üzerine düşsem olcek sanırım ama ben de itiraf edeyim tembel davranıyorum ortalık batacak diye..

denizcim kiloya gelince ben aralarda yemiyorum en büyük hatam o zaten..bir sabah kahvaltı yapıyorum sıkı..sonra akşama kadar o beni tutuyor acıkmıyorum akşam da eşimle yiyoruz ve genelde yemeklerim az yağlıdır,haşlama,salata üzerinedir,ekmek çok tahıllı ekmektir ve 1 dilimi geçmem ama gel gör ki bünyem çok müsait almaya biraz kaçsa hemen kilo oluyor..geçen senalar gelince (senoşum aşerdi) künefe diye tutturdu gittik yedik onun ceremesini çekiyorum ve tabi yılbaşı akşamının :)) yoksa abartmıyorum eskisi gibi yaza kadar bişey kalmayacak göreceksiniz..size sözzz!

Çocukların videolarına tam bakamadım ablamlardaydım bugün yarım yamalak baktım ama çok şekerlerdi bıcır bıcır..yerim ben onları yaaa

bugün lazer randevüm vardı 2 seans..bakalım bi azalma olacak mı? koltukaltım bitti gibi 3-5 tane kaldı asıl diğer yerler gitsin istiyorum 3 seans daha var bakalım..

Ben face yılbaşı resimlerini atmaya gidiyorum..hem videoları izleyim sakin sakin!
bu sabah ilk açana gelsinnn!

günaydın kızlar bende bugün sabah kuşu oldum doğaç 5te kalktı saat 8 de beni uyandırdı babası gidince kendi uyudu şimdide ben kalakaldım ev soğuk uykum çok göğüslerim acayip şişti acıyor ya adet olcam yada bebiş var hormonlar tavan yapmaya hazırlanıyor 12.gün bugün hala tık yok sinirlerim gergin doğaç çok huysuz offf offf

kızlar sizde hamiş olun ya ne güzel işte 2dönemide hep beraber yaşardık çocuğu yaramaz olanlara özellikle tavsiye ediyorum 2.ler uslu oluyomuş valla kimi görsem çok doğru tersi olan görmedim hiç umudum 2.nin uslu olmasında anlamam nasıl büyüttüğümü uslu olursa

deryacım resimlere baktım çok eğlenmişsiniz gerçekten hele o mamalar yokmu o mamalar süper eline sağlık sen yeme ama bize gönder özellikle yasemin ve denizeee

yasemincim çok güzel bir haber hadi ayşegül darısı başına.. veee tüm isteyenlerin başına...

umarım bir sorun çıkmazda hamilelğimim sürdürürüm çıkarsada nasip kendimi çok kaptırmıyorum zaten cuma gğnğn randevu aldık artık ne olur bilmem..ama sorun şu ki çarpıntım var hapımı yutamıyorum belkide hamilelikte tetiklemiş olabilir hasas dönem kadın doğumcu bana demişti hamilelikte kalp çarpıntısı olabilir diye ama nasip yaa olsun ...sevdacım sende ilaç kullanmıştın değil miii zeynepte ama devamettirdin hamileliğini....

yasemin çok güzel bi haber tebrik ederim canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin bende dediğin gibi ilk günlerde bilmeden ilaç kullanmıştım çok şükürki sorun olmamıştı allaha havale et canım senin için hayırlı olacaksa sağlıklı bir bebek olacaksa devam etsin inşallah hnamileliğin
gittiğin kalp doktoru ilacı bıraktığını biliyormu ? bence doktorunu arayıp bir kkonuş hamile kaldığını söyle belkide kullandığın ilacı hamileykkende devam edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…