yasemincim sen bana al ben de sana alıyım bariçünkü bende 38 40 arıyorum kalmamış oluyo hep küçük bedenler oluyo elbiselerde dayanamıyorum alıyorum dar yada kısa farketmiyo giyiyodum memurkene ammaa artık giyemiyorum hep bol pantlar diz altı etek giydim filan önceden tayt tunikle git işe bişey diyen yoktu şimdi üstüne atlarlar valla hepsi ergen hepsi erkek
Bu arada hepimiz için şanslı,uğurlu bir yıl olur 2011!
yılbaşımız nasıldı? Çok kalabalık,curcuna,eğlenceli bir yılbaşıydı.Çocuklarla 16 kişiydik
Ama dediğim gibi eğlenceliydi yeni orgumuz iyi iş çıkardı bir oynadık,bir oynadık sormayın..karaoke yaptık,fasıl yaptık..çocuklar kurtlarını döktü vs..herşey güzeldi yani ama ev talan oldu,ben çok yoruldum yemek vs..yine de tüm yorgunluğa değerdi..
resimlerimizin büyük bir kısmı uçtu makineden uyuz oldum dosya hatası verdi bende silmek ve formatlamak zorunda kaldım(benim gibi bir japona yapılır mı bu ama yaaa) kalan kısmı eklerim face..
Bu arada 2 günde 2 kilo aldım varmı benim gibisi yaaaa..deli oluyorum öyle çok abartmadım hatta hareket halindeydim ama almışım:78: herkele aynı yedim kimse de tık yok diyorum ya su içsem yarıyor bünyesi var bende 2 gün ip kaçsın hoppp geliyor kilolar..
Bugün cigarayı da bırakacaktık lafta ama offf çok zor geliyor kızlar yaaa 2 tane kaçamak yaptık eşimle ama ikimizde bomba gibiydik bugün çok gergindik..
ayşegül sen naptın bacım?
ay yasemın cok sevındım yaaa... demek gozun kesıyorr ecrınle ıkıncı bebegı..
ben dusunemedıgıme gore Aral ın tavırları ecrınden de beter..
Allahım bu gunlerıde atlatıcam ınşallahh..
senın adına hayırlı gecmesını dılerım...
saglıkla gelsın ınsalahh
ayyyy çok sevindim yasemincim inş. bişey olmaz sağlıklı olur bebeğin hayırlı olsun şimdiden bendede hala tık yok adetim gecikeli 11.gün bugün olduysada yine geç döllenme sanırım bugün kasıklarımda batmalar oldu belki adet olucam beklemekten çok sıkıldım ya off offf inş. birlikte hamile kalırız aynı dönemleri takip ederiz
ay ayşegul sendemı hamılesınnn hemen test al yap.. mrk ettım ben şımdı..
allahım yalnz kaldım aranızdaaaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?