daha dün yaptım deniz bişey çıkmadı bende geç döllenme oluyor ya ondan beklemem lazım düşük yaptığım bebeği 19 gün gecikince öğrendim testte ve o testte de net değildi çizgi negatifti tamemen çöpe atmıştım sonra aklıma takılıp aldım çöpten bi baktım pozitif olmuş yani 8gün daha beklicem ama 5gün daha adet olmasam yüksek ihtimal hamileyimdir :44:
aaaa ne güzel bir hbrrrrr!
yasemincim tebrik ederim canım..ne güzel yaaaa herkesler hamiş insanı özendiriyorsunuz vallada billada..
denisss yanlız değilsin kuzum sen bekle belki bir gün bizde beraber hamile kalırız kızlarımıza
Şaka bi yana sağlıklı ve huzurlu bir dönem olur inşallah yasemincim..
ayşegülcüm hadi bakalım senden ne hbr çıkacak acaba? biz yemende bir avuç türk misali kalcaz sanırım 2 yasemin,nuran ve belki sen derken liste uzayıp gidecek gibi görünüyor..
Cicilerimi beğenmenize sevindim vakti gelince bir de üzerimde gösteririm size onay çıkarsa giyerim kınada:)
bu arada duş başlığımı,stickerımı beğenmediniz mi?
ne yazcağımı da unutuyorum gece gece..
asrın az önce çişim var diye uyandı inanamadım akşamüzeri bağladığım bezle yatırmıştım bez kupkuruydu çişini yaptırdım sonra yattı..biraz üzerine düşsem olcek sanırım ama ben de itiraf edeyim tembel davranıyorum ortalık batacak diye..
denizcim kiloya gelince ben aralarda yemiyorum en büyük hatam o zaten..bir sabah kahvaltı yapıyorum sıkı..sonra akşama kadar o beni tutuyor acıkmıyorum akşam da eşimle yiyoruz ve genelde yemeklerim az yağlıdır,haşlama,salata üzerinedir,ekmek çok tahıllı ekmektir ve 1 dilimi geçmem ama gel gör ki bünyem çok müsait almaya biraz kaçsa hemen kilo oluyor..geçen senalar gelince (senoşum aşerdi) künefe diye tutturdu gittik yedik onun ceremesini çekiyorum ve tabi yılbaşı akşamının :)) yoksa abartmıyorum eskisi gibi yaza kadar bişey kalmayacak göreceksiniz..size sözzz!
Çocukların videolarına tam bakamadım ablamlardaydım bugün yarım yamalak baktım ama çok şekerlerdi bıcır bıcır..yerim ben onları yaaa
bugün lazer randevüm vardı 2 seans..bakalım bi azalma olacak mı? koltukaltım bitti gibi 3-5 tane kaldı asıl diğer yerler gitsin istiyorum 3 seans daha var bakalım..
deniz benim yazdıklarım sanki çocuga şiddet uygulandıktan sonra böyle olurmuş gibi algılanmış.
öyle değil mesele kızmak ,dövmek değil.mesele çocuk kendini hazır hissetmiyorken onu tuvalete götürmek.tek yapman gereken bu konuyu kapatmak ve arala çişin var mı dememek.kendisi bunu söyleyene kadar bekle.
yani kağan sanki melekmiş gibi söylemişsin.kağanda her çocuk gibi o da avizelere vuruyor.evde suyla oynuyor,mercimekleri döküyor,tüm çekmeceleri indiriyor ve daha neler neler hepsini yaptı.ama birlikte aştık ve faydası olmaz dediğin kitaplardan yararlandık.ben 27 ay çocuk emzirdim ve gece en az 4 kere kalkıyordum.9 kere kalkardım ilk zamanlar.ama bunun da yanlış oldugunu öğrendim.kendi hareketlerime çeki düzen verdim.2 günde uyku sorununu çözdük.
ve gece kalkma olayını da beraber atlattık.şimdi kalkmadan uyuyo.
hani ara sıra cezalandır kendi üstünü çıkarsın demiş ya birisi.sen de kıyamam demişsin.
bence de dogru.kagan bugün süt döktü ben ona sildirdim.hatta face videosunu koydum.
peki sence bu kadar zeki ve tatlı bir çocuk neden bunları yapıyor.
sen aglıyorum diyorsun peki bunun sebebi ne.
bunlar aşılmayacak şeyler değil.sen kendini çirkin hissediyorum diyosun ama biz seni güzel buluyoruz.
demek ki herşey sende bitiyor.
sen gençsin güzelsin iyi bir annesin.
sadece biraz bunaldıgını hissettim ve yardım etmek istedim.
bekara karı boşamak kolay der gibi konuşmak kolay yazınca kırıldım biraz.
zamanında bende bunaldım ,kendimi çirkin hissettim,inek gibi hissettim,kendime bakamadım ,ev işlerini yetiştiremedim.ama bunların hepsini aştım.
bunu yapabileceğini bildiğim için yazdım bunları tatlım.senin anneliğini tutumunu eleştirmedim.
sadece aral sen yokken daha uyumlu ,
sen varken sana inat yaramazlık yapıyor gibi oldugu için yazdım.
sizi sevdiğim için,gecenin 2 sine kadar kitap aradım.belki yardımım olur diye.
sen bilirsin canım yine de.dediğim gibi bana güvenirsen her zaman kapım açık .
bu arada 1 yıldır kk da danışmanlık yapıyorum.şimdiye kadar hep teşekkür msjları aldım.
annelerin sorularına elimden geldiğinde cvp veriyorum ve sonuçlar hep olumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?