2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

birde ben özür dilemesini bilen bir anneyim ne kadar haklı yere kızsamda özür dilerim onu kırdığım için anlatırım sana kızmak istemedim annecim ama çok yaramazlık yaptın beni çok üzdün diye anlatırım o da bana bana kızmak istemedin anne der

aynıyız ayşegul
kaka konusunda da oglum rahat ol donuna yaptıgında uzulme dedım (yapabılırsın demedım de )
ama tuvalete yaparsak onların sekıllerıne bakabılırız dedım

bırde bende aynı senın gıbı ozur dılemesını bılen bırıyım.. aralın yanlıslıkal gıydırırken vs yada yıkarken canını acıtsam hemen ozur dılerım ..
o da oyle yapar..
mesela gecen gun yanlıslıkla dırsegı gogsume geldı fecı acıdı anlatamam
kalbım sıkıştı resmen ayyyyy dedım hemen annecım ozur dılerım acıtmak ıstemedım dedı
oglum ozur dıleme bılıyorum dedım ay hemen gozlerım doldu o an..

kısacası konuyu şu şekilde sonlandırmak istiyorum her çocuk ve her anne bir değil kesinlikle çok fazla kitap yada bilimsel şeylerede inanmıyorum bir milyon çocuk izlenip sonuca varılıyorsa benim oğlum bir miyon artı birinci karakter olabilir genelleme yapmak aynı gözle bakmak doğru değil bence

benim oğlum doğarken inat etti bana daha ötesi varmı ne doğmak bildi kendini itmiş geri dr. dedi bide bir kez dahi emmedi beni ben şurup içirirken bile neler yapıyorum bazen şişeler döküyoruz iççek diye ben hiç sevmiyorum ilaç vermeyi o da ayrı mese ağır olmasa yine vermem ateşlenince veriyorum ben doğaçın üstünü yarım saatte peşinde gezerek giydiriyorum ikna edene kadar göbeğim çatlıyor asla zorlamıyor ikna ediyorum ama neler yapıyorum offf offf anlat anlat bitmez inadı burda beni tanıyan herkes çok aşırı inat diyolar görüyor herkes annemde bunada şükür kızım daha zor günleride gördük diyor eski videolarını izleyemiyoruz annemle hep ağlıyor çünkü o günler aklımıza geliyor neyse hatırlamak istemiyorum depresyonlara girmiştim o günlerde allah sonumuzu hayır etsin

selcancım yanlış anlaşılmalara sebep olmadan daha dikkat ederek daha çok soru ve cvp şeklinde anlaşırsak daha güzel olacaktır ben geçen sana danıştım kaka işi nasıl olacak diye bilgin varmı diye araştırdığın için yapmadığım birşey varsa denemek içindi ama netten baktım normal davrandığımı gördüm ve başka tezat görüşlerede rastladım hangisi doğru hangisi yanlış bilemedim ama en güzeli annelik iç güdüsü diyorum en iyi yol gösterici o bence herkes kendi çocuğunun nabzını daha iyi bilir

deniz ben anladım seni.
başka bişey yazmıyorum.
zaten çocugun kendi agzıyla söylemiş.'ben annemi üzecem 'demiş.
ayrıca o yazdıklarımı ben değil,üniversite de okutulan gelişim psikolojisi kitabından yazmıştım.
ve orada ne diyor çocuklar annelerini pretosto etmek için ,üzmek için bunları yapar diyor.sen bilirsin ben sanki seni suçlamışım gibi konuşmuşsun.
ne alakası var ben ayşegül sordu diye tam 1.5 saat bu paragrafı arayıp buldum.
sen demedin mi kızdım diye ,altına yapıyor diye bütün bunlar onun hazır olmadıgını göstermez mi?
sanki ben sana aralı dövüyorsun ilgilenmiyorsun demişim gibi davranmışsın sok oldum ve sana kızdım demedim kırıldım dedim ikisi farklı şeyler.
sana ne zaman cahil dedim.bişeyler paylaşmayacaksak burada ne işimiz var.

*senın tum yorumlarını yada tum yazılarını kk dakı dıger kızlar gıbı kabul etmedıgım ıcın olabılır mı *

ayrıca bu ne demek allah aşkına ben anlayamadım
hayatım boyunca ben en iyisini bilirim demedim.sordum danıştım araştırdım.
kendi hatamı da yazdım ben orda ama devam ettirmedim kendimi düzelttim.
ben sana neler yazmışım sen bana neler demişsin.
bu tepkiyi vereceğini bilsem yazarmıydım.

sağol canım benimmm daha görüşmedim yaa doğru hiç aklıma gelmedi bu bakalım cuma günü bir gideyimde dr.görüşeyim ondan haber veririm dr.[101QUOTE=sevce;16952714]yasemin çok güzel bi haber tebrik ederim canım inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin bende dediğin gibi ilk günlerde bilmeden ilaç kullanmıştım çok şükürki sorun olmamıştı allaha havale et canım senin için hayırlı olacaksa sağlıklı bir bebek olacaksa devam etsin inşallah hnamileliğin
gittiğin kalp doktoru ilacı bıraktığını biliyormu ? bence doktorunu arayıp bir kkonuş hamile kaldığını söyle belkide kullandığın ilacı hamileykkende devam edebilirsin[/QUOTE]

canım ecrin çok küçüklüğündenb beri açmayı boyama yapmayı biliyordu çok istiyordu ama sonra banada yanlış geldi oturtmuyorum zate küçükkende ben ecrini bilgisayarla doyuyyordum ama sonrada artık tv başında yeyince bıraktırdım bu yüzden alıştı ...belli bir saat oturdumu zararı yoktur heralde hem zekayı geliştiren oyunlarda var :)))
ayy ilaç çok kötüymüş yaa ama bende duymuştum böyle ruh gibi yapıyormuş..
çok geçmiş olsun canım bu sıralar bütün çocuklar hasta sanırım...

selam kızlar
çok fazla geçmişi okuyamadım ama yasemincim haberini okudum ve çok çok sevindim. peşimden gelin kızlar:)) ayşegülcüm inşallah senden de güzel haberler alırız inşallah hamilesindir canım:)))

benimde kanamam durmuştu ilaçla ama tekrar başlayınca tekrar doktora gittik ve iğne verdi 5 gün iğne oldum yine durdu kanamam. bugün doktora gittik kalp atışlarını duyduk 7 haftalık oldu. düşücek bir bebeğe benzemiyo, kesesi ve bebek çok sağlıklı gözüküyo dedi
1 ay sonra tekrar gidicez zeka testine gidicez ama o zamana kadar yine düşük ilacını kullan dedi. ne de olsa bir risk var dedi. inşallah bişey olmaz sağlıkla alırız kucağımıza

selcan kağanın videosunu izlerken içim gitti inan çok özendim ama asla kıyas yapmadan doğaç benim sözlerimle ilgilenmez bildiğini okur mesela yeri siliyorya kağan kameraya uzandı seni çekiyorum dedin doğaç olsa o kamerayı almıştı beni dinlememişti emin ol

çok merakettim canım seni güzel haberlerini almak çok iyi oldu bizi habersiz bırakma...

deniz bak ben sana neler demişim.

*peki sence bu kadar zeki ve tatlı bir çocuk neden bunları yapıyor.
sen aglıyorum diyorsun peki bunun sebebi ne.
bunlar aşılmayacak şeyler değil.sen kendini çirkin hissediyorum diyosun ama biz seni güzel buluyoruz.
demek ki herşey sende bitiyor.
sen gençsin güzelsin iyi bir annesin.
sadece biraz bunaldıgını hissettim ve yardım etmek istedim.
bekara karı boşamak kolay der gibi konuşmak kolay yazınca kırıldım biraz.
zamanında bende bunaldım ,kendimi çirkin hissettim,inek gibi hissettim,kendime bakamadım ,ev işlerini yetiştiremedim.ama bunların hepsini aştım.
bunu yapabileceğini bildiğim için yazdım bunları tatlım.senin anneliğini tutumunu eleştirmedim.*

çok merakettim canım seni güzel haberlerini almak çok iyi oldu bizi habersiz bırakma...

canım bende sizi çok özledim
ilaçların etkisinden de hiç yemek yiyemiyorum mide bulantım felaket durumda kaç gün kayınvalidem de kaldım annemde kaldım onlar bana geldi hala tam iyi değilim kaç kilo verdim inan. yılbaşında açlıktan baygınlık geçiriyodum resmen çok kötüydü yılbaşı benim için baygın halde girdim açım açım diye sayıkladım ama hiç bişey yiyeiyodum ağzımı açamıyodum inan. rüyalarımda kaç tabak yemek yiyorum bi ondan bi ondan :)) annem eşim çok üzüldü hortlağa döndüm remen yüzümün rengi gitti.

çok üzüldüm canım inş.tamamiyle toparlanırsın zor geçiyor bu sefer senin.....

ecrinde bir keresinde tel alıp suya atmıştı :))birde ecrin silmek yerine içiyor yaa enterasan yemesi gerekenleri yemez yememesi gerekenleri böyle içer ...

bişeyi dırekt soylemek yerıne ımada edebılırsın
cahıl demedın ama demekten beter seyler yazmıssın..
ayşegul sordu dıye yazdıysan ona hıtaben yazsaydın agır sozlerını.
evet aral polıse ben annemı uzucem dedı cunku ben ona oto koltuguna oturmuyor dıye oglum bak ben cok uzuluyorum hem bak polıs amcalar bıze ceza yazar demıştım ıstersen soralım dedım plıs vardı yolda durduk ve sorduk oto koltuguna oturmalı dımı polıs amcası cocuklar dedım aral hemen atladı ben oturmuyorum annemı uzuyorum uzucem dedı
selcan bence senın cocugun durma yapma etmeden anlıyor aysegulunde dedıgı gıbı ..
bend eızledım vıdeosunu gayet normal bır cocuk kaan. ama bnm oglum hıoperaktıv bunu yaşamayan bılemez.. bununla ılgılı yazılarıda okumuşşssundur emınım ama yaşamakla okumak arasında cok buyuk farklar var.. bunuda bılmenı ısterım.
bnm sınırlendıgım kırıldıgım noktayıda sana gayet acıkca anlattım.. ama hala başka alıntılardan bana cvp yazıyorsun.. ben yada aysegul cocuklarımızı zorla tuvalete goturmedık.. umarım şımdı anlamıssındır
bız sadece sız ne gıbı taktıkler uyguladınz dıye sorduk sorunlarımız paylaştık
wc egıtımı hakkında..
tabıkı bazı seylerı paylasıcaksın ama dıkkat cercevesını aşmadan.
cunku burası karşılıklı konuşmak gıbı olmuyor...

senın neler yazdıgını ıkı kere okudum o yuzden duşunerek yazdım .
ben danışmanlık yapıyorum hepte teşekkur msjı alıyorum demek ne demek oluyor bı tek sen bnm yazdıklarıma yada goruşlerıme karşı cıkıyorsun demek
eleştırılere karşı çıkmalara hazırlıklı olacaksın . bu arada ben senın yazılarınada karsı cıkmadım sadece bız oyle davranmadık o yazı bıze hıtabern olamaz demeye calıstım

sen kaan a dur dıyorsun ve duruyor cocuk arala dur de bakalım neler oluyor ..
ben saatlerce ılgısını dagıtsam bıle yıne doner dolasır aral o seyı unutmaz ve yapar..
sadece şunu belırtmek ıstıyorum annelık kesınlıkle yaşayarak ogrenılıcek bişey
bu yolda herkesın hataları olabılır duzeltmekte gerekır ama yapmadıgım bısey ıcın sacma sapan bı yazı okurken ben şahsen sınırlenıyorum ..

ben geçmişe gittim ve acaba yanlış anlaşılacak bışey mı yazdım dıye yazılarımı okudum
fakat buna mahal verecek bı yazımla karşılaşmadım.. nerden cıkardın zorla tuvalet egıtımı verdıgımzıı yada tuvalete goturdugumuzu anlayamadım hala
ama bende bu konuyu uzatmak ıstemıyorum ..

Son düzenleme:
ecrinde bir keresinde tel alıp suya atmıştı :))birde ecrin silmek yerine içiyor yaa enterasan yemesi gerekenleri yemez yememesi gerekenleri böyle içer ...

al iştee aralda boylee yasemın dıyorum ya bende onları benzetıyorum dıye aralı bı an gozumun onundan ayırmamam hep tek elımın ona yonelık olması şart.. hanı bısey yaparsa mudahele etmek ıcın
ınanırmısın bazen yerlerı tek elımle aralı tutuyorum tek elımlede yerlerı sılıyorum yoksa yere yatıp yalıyor...
ama bunu yaşamayan bılemez.. anlayamazda
aşılır gıbı gelebılr cogu kışıye ama oralardan gozuktugu gıbı deıl durum...

bu akşam eşımın toplantısı var.. geç gelıcek bızde aralla cailliou fln ızlıyoruz netten tabı o açıyor ekranı buyutmeyıde ogrenmış bı suru vıdeo açmayı ogrenmışş..

şşşttt relax olalım lütfen :)

denizcim evet ya, annem hakikaten de taşdır. çok bakımlı ve gerçekten de çok güzeldir, makyajsız hali bile. Bursa'ya taşındığımızda sizi tanıştırırım. hem çok güzel kahve falı bakar

ege komşuya gitti.azıcık nefes alalım dedik :)
bizimki de acayip hareketli ama ben artık anlatmıyorum. yakınmaktan sıkıldım çünkü, tüm gün okulda da çocukların haylazlıklarından yakınıyoruz:))) bi büyüseler, hepimiz rahatlıycaz hayırlısıyla.. tepemizden aşağıya inmiyor. sürekli kitap okumamızı istiyor. dilimiz damağımız kurudu valla.evde 200 kadar(hiç abartısız)kitabı var şu an, sırayla tek tek okutturuyor. arada kendi de bana anlatıyor. hepsini ezberledik artık yatarken de masal şeklinde anlatıyoruz.otomatiğe bağladık, eksik cümleleri ege tamamlıyor."ninecim ninecim senin burnun neden bu kadar büyük" demiş...gibi..bu çocuklar bi alem:)

canım bu konuda asla zaten yorum yapmıyorum farkındaysan çünkü ecrine hala şu zaman geldik inaırmısın kovaya su koymuyorum bile çünkü her koyuşumda bir vukatla karlılaşmaktan usandım viladanın sadece sapını getiriyordum ve onu bile yalıyor eliyle oyunuyor yani kaç kere şahit oldum artık onuda bir hızla yapıyorum kii ona yaptırıyorum hani anlasın diye ama dediğin gibi ne dersen de bazen inaları inat işte..ama ısrarla anlatıyorum elimden başkada bişey gelmiyor bağır kız dahada asi oluyor (((.
maşallah canım 200 kitap ne gzzüel ecirnde çok masla dinlerdi severdi kitabı ama bu sıralar biraz ilgisi azaldı aslında iyi de oldu başka leyelrdlede ilgilenmeye başladı:)))

yasemin ayşegul sobbeeeeeeeeeeeeeeee
valla ben yazın cok kovaya su doldurup yada mınık havuzuna su doldurup balkonda aleö yaptırdım arala.. acaba onun ıcın mı bu kadar suyla haşır neşir :)))
ama kendı ıstıyordu ve o zamanda yıne kovaya oyuncaklarını atıp sonrada yalıyordu
yazınyazmıştım sıze havuzun suyunu ıcıyor dıye ay neysekı yaz sonu bu huyundan vazgecmıstı
ama bız kışında cok banyo yapıyoruz hatta gecen gun yıne kuvete su doldurduk köpukler ıcınde oynadı annecım cok mutluyum sende gel dıyor bırde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…