bende zeynep öğlen uykusunu tamamen bıraktığından beri katılamıyorum size ne güzel kaynatıyosunuz
bilgisayarı açar açmaz tepemde bitiyo (zaten hiç ayrılmıyo o ayrı bi konuda )
bu iyimi kötümü bilmiyorum ama kızlar zeynep acayip bilgisayar kullanıyor hayret ediyoruz eşimle
bilgisayarı açık görsün hemen oyun oynamak istiyo
paint ten cayunun resimlerini boyuyo mausu çok güzel sürüklüyo rengarenk boyuyo:)
internetten giysi giydirme oyunları oynuyo kıyafet seçip giydiriyo ayakkabı şapka saç seçiyo
kral oyunvar oraya giriyoruz ordaki bütün boyama oyunlarını oynuyo
bite gta diye bir oyun var şehirde araba sürmeli bi oyun onuda oynuyo
sanırım eşime çekecek bu konuda eşim bilgisayar mezunu tam bi hacker yapamadığı şey yok
bu yüzden bilgisayarı açık göstermemeye çalışıyoruz gördüğü anda zıplıyo 15-20 dakika oynatıyorum ama yinede zararı olabilir diyede korkuyorum
duşun kı doktor arala ne yapsın......
emıne bılıyorsunuz anaokulu goretmenı
o gun ona gıttıgımızde aralla. bu konuyuda konuştuk..
onun sınıfında hıperaktıv bır cocukvarmış hatat cocuk kendı kendıne orgazm oluyormuş
bu boyle olmıcak deyıp anasına babasına soylemışler
anası babası dr a goturmuşş pskologa..
ve sonuc
cocuk p tesı okula geldıgınde tum ogretmenler cocugun halıne aglamış..
cunku dr cocuga bır damla vermış (ben bılıyorum o damlayı)
ışte suyuna fln katıyorsunuz neyse cocuk bır gelmış okula ruhhh gıbı mal mal ortalıga bakıo
oturdugu yerden kalkmıyormuş..
emıne ankatırken bıle gozlerı doldu .. bende cok etkılendım
bnm de yegenıme o ılactan vermıslerdı hıperaktıvıte var dıye
zaten hıperaktıvıdtenıdne cesıtlerı var..
neyse yegenım o gun mal gıbı oldu ruh gıbıydı
annem yengeme kızdı varsın evı mahfetsın bı daha vermeyın o ılacı dedı
ve serhatım ayaga kalkınca annem borek yapıp komuşara dagıtmıştı
ben cok karşıyım o tur ılaclara.. mahfolurum ben aralı oyle gorunce
ıstedıgım cok degıl kı sadec ıkı dakkada olsa cızgı fılm ızlesın yada ben yemek yaparken
aynı emınenın oglu burak gıbı benı rahat bıraksın...
bu arada aysegul sen dogac ı zorla tuvalete goturdun mu hıc? ben mı kacırdım orayı dıye soruyorum
dun bende ızledım sabıha hanımı
ztn cok begenıyorum onu
evet ayşegulcum zaman sadece bırazcık zamannnnn
bu arada dun gece de Aral kustu yavrum cok hasta yaa((
yatagını fln batırdı yetısemedık
bızde de durumlar oyle gayet normal bışey oldugunu vurguluyoruz hep eşımle
eşımde cok cok sabırlıdır. hatta ben kızarım o kızmaz arala
banada cok kışı sende peygamber sabrımı var dedı..
bnm annem de bana gecen gelışınde senın kayınvalıdenın soyledıklerını soyledı
dayan sık dışını dıyor ..ben boyle cocuk gormedım vs vs.. bu lafları hep duyuyorum ben
ve arallada bızım dışımızda bazı kışıler konuşuyor bak annenı uzmee babanı uzme kı hep mutlu olun gıbı
ama yok tabı anlamak ıstemıyor
gecen gun polısın bırıne ben annemı uzucem dedı :))))
selcan kağanın videosunu izlerken içim gitti inan çok özendim ama asla kıyas yapmadan doğaç benim sözlerimle ilgilenmez bildiğini okur mesela yeri siliyorya kağan kameraya uzandı seni çekiyorum dedin doğaç olsa o kamerayı almıştı beni dinlememişti emin oldeniz ben anladım seni.
başka bişey yazmıyorum.
zaten çocugun kendi agzıyla söylemiş.'ben annemi üzecem 'demiş.
ayrıca o yazdıklarımı ben değil,üniversite de okutulan gelişim psikolojisi kitabından yazmıştım.
ve orada ne diyor çocuklar annelerini pretosto etmek için ,üzmek için bunları yapar diyor.sen bilirsin ben sanki seni suçlamışım gibi konuşmuşsun.
ne alakası var ben ayşegül sordu diye tam 1.5 saat bu paragrafı arayıp buldum.
sen demedin mi kızdım diye ,altına yapıyor diye bütün bunlar onun hazır olmadıgını göstermez mi?
sanki ben sana aralı dövüyorsun ilgilenmiyorsun demişim gibi davranmışsın sok oldum ve sana kızdım demedim kırıldım dedim ikisi farklı şeyler.
sana ne zaman cahil dedim.bişeyler paylaşmayacaksak burada ne işimiz var.
selam kızlar
çok fazla geçmişi okuyamadım ama yasemincim haberini okudum ve çok çok sevindim. peşimden gelin kızlar:)) ayşegülcüm inşallah senden de güzel haberler alırız inşallah hamilesindir canım:)))
benimde kanamam durmuştu ilaçla ama tekrar başlayınca tekrar doktora gittik ve iğne verdi 5 gün iğne oldum yine durdu kanamam. bugün doktora gittik kalp atışlarını duyduk 7 haftalık oldu. düşücek bir bebeğe benzemiyo, kesesi ve bebek çok sağlıklı gözüküyo dedi
1 ay sonra tekrar gidicez zeka testine gidicez ama o zamana kadar yine düşük ilacını kullan dedi. ne de olsa bir risk var dedi. inşallah bişey olmaz sağlıkla alırız kucağımıza
çok merakettim canım seni güzel haberlerini almak çok iyi oldu bizi habersiz bırakma...
canım bende sizi çok özledim
ilaçların etkisinden de hiç yemek yiyemiyorum mide bulantım felaket durumda kaç gün kayınvalidem de kaldım annemde kaldım onlar bana geldi hala tam iyi değilim kaç kilo verdim inan. yılbaşında açlıktan baygınlık geçiriyodum resmen çok kötüydü yılbaşı benim için baygın halde girdim açım açım diye sayıkladım ama hiç bişey yiyeiyodum ağzımı açamıyodum inan. rüyalarımda kaç tabak yemek yiyorum bi ondan bi ondan :)) annem eşim çok üzüldü hortlağa döndüm remen yüzümün rengi gitti.
selcan kağanın videosunu izlerken içim gitti inan çok özendim ama asla kıyas yapmadan doğaç benim sözlerimle ilgilenmez bildiğini okur mesela yeri siliyorya kağan kameraya uzandı seni çekiyorum dedin doğaç olsa o kamerayı almıştı beni dinlememişti emin ol
deniz ben anladım seni.
başka bişey yazmıyorum.
zaten çocugun kendi agzıyla söylemiş.'ben annemi üzecem 'demiş.
ayrıca o yazdıklarımı ben değil,üniversite de okutulan gelişim psikolojisi kitabından yazmıştım.
ve orada ne diyor çocuklar annelerini pretosto etmek için ,üzmek için bunları yapar diyor.sen bilirsin ben sanki seni suçlamışım gibi konuşmuşsun.
ne alakası var ben ayşegül sordu diye tam 1.5 saat bu paragrafı arayıp buldum.
sen demedin mi kızdım diye ,altına yapıyor diye bütün bunlar onun hazır olmadıgını göstermez mi?
sanki ben sana aralı dövüyorsun ilgilenmiyorsun demişim gibi davranmışsın sok oldum ve sana kızdım demedim kırıldım dedim ikisi farklı şeyler.
sana ne zaman cahil dedim.bişeyler paylaşmayacaksak burada ne işimiz var.
*senın tum yorumlarını yada tum yazılarını kk dakı dıger kızlar gıbı kabul etmedıgım ıcın olabılır mı *
ayrıca bu ne demek allah aşkına ben anlayamadım
hayatım boyunca ben en iyisini bilirim demedim.sordum danıştım araştırdım.
kendi hatamı da yazdım ben orda ama devam ettirmedim kendimi düzelttim.
ben sana neler yazmışım sen bana neler demişsin.
bu tepkiyi vereceğini bilsem yazarmıydım.
ecrinde bir keresinde tel alıp suya atmıştı :))birde ecrin silmek yerine içiyor yaa enterasan yemesi gerekenleri yemez yememesi gerekenleri böyle içer ...
al iştee aralda boylee yasemın dıyorum ya bende onları benzetıyorum dıye aralı bı an gozumun onundan ayırmamam hep tek elımın ona yonelık olması şart.. hanı bısey yaparsa mudahele etmek ıcın
ınanırmısın bazen yerlerı tek elımle aralı tutuyorum tek elımlede yerlerı sılıyorum yoksa yere yatıp yalıyor...
ama bunu yaşamayan bılemez.. anlayamazda
aşılır gıbı gelebılr cogu kışıye ama oralardan gozuktugu gıbı deıl durum...
şşşttt relax olalım lütfen :)
denizcim evet ya, annem hakikaten de taşdır. çok bakımlı ve gerçekten de çok güzeldir, makyajsız hali bile. Bursa'ya taşındığımızda sizi tanıştırırım. hem çok güzel kahve falı bakar
ege komşuya gitti.azıcık nefes alalım dedik :)
bizimki de acayip hareketli ama ben artık anlatmıyorum. yakınmaktan sıkıldım çünkü, tüm gün okulda da çocukların haylazlıklarından yakınıyoruz:))) bi büyüseler, hepimiz rahatlıycaz hayırlısıyla.. tepemizden aşağıya inmiyor. sürekli kitap okumamızı istiyor. dilimiz damağımız kurudu valla.evde 200 kadar(hiç abartısız)kitabı var şu an, sırayla tek tek okutturuyor. arada kendi de bana anlatıyor. hepsini ezberledik artıkyatarken de masal şeklinde anlatıyoruz.otomatiğe bağladık, eksik cümleleri ege tamamlıyor."ninecim ninecim senin burnun neden bu kadar büyük" demiş...gibi..bu çocuklar bi alem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?