2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biri ev silmekmi dedi ben o uyurken yapıyorum gizli gizli yapmasam ayağıyla sildiğm yerlere basıyor paspasa basıyor şu an şu yazıyı yazıyorum ve doğaç bütün çeyizlik fincanlarımı çıkarmış servise hazır yapmış durmuyor hiç ama kızmam ben bu tür şeylere sağlığına zarar verecek şeyleri engellerim engellerken çok ter dökerim ikna etmeye çalışırım

deniz bende beter sabırlı her zaman söylerim aralın yaramazlığı yaramazlığı aşmış kızlar aralın bir bakışı var görmelisiniz her an hain plan kuruyor bakışlarından nasıl belli çok hareketli 2dk yapıyor herşeyi ona sahip olmak çok zor ben deniz kadar sabırlı olamam zayıf olmasının altında bu yatıyor bence :)

nurancım çok sevindim canım bebeğin iyi olmasını bizim altta komşu var erzurumlu kirpikten anlıyor hamileyi öncede belli demişti şimdide var gibi dedi bakalım bekliyorum yeni bi hayat yeni bir yaramaz oyyy oyyyy

yasemincim git bir doktora ne dicek bakalım inş sağlıklı olur bebişin

kızlar aralı acıle goturduk
ama acımadıgı ıcın ıcım suan rahat
hastalıgından dolayı deıl baş pamagının ıcınden kemık yada kıkırdak gıbı bışey dışarı dogru buyuyor
bugun eşım gec geldı bılıyorsunuz yemek yedı vs aralla ılgılenırken farkettı bırden
baş parmagının ıcınden kıkırdak gıbı bışeyın farklı bı yere yanı dışarı dogru oldugunu farkettı
hemen bana gosterdı gorunce şok oldum resmen başı vardı...
hemen acıle gıttık ..
nobetcı doktor bnm cok rastlamadıgım bır durum cok fazla bılgım yok ama buyuk ıhtımalle
ıcerdekı kıkırdak yön degıstırıp uzamaya devam edıyor dedı
bır ortopedıye gosterın gunduz gelıp dedı
barız bellı bısey bugune kadar varmıydı varsa nasıl hergun 10 kere elımızı yıkadıgımız halde farketmedım..
yenı mı cıktı bılemıyorum kı
ya kesıp kıkırdagı torpulerlerse...
Dua edın yavruma....
resmen kırılmış gıbı orası

Son düzenleme:
evrim maşallah ege ne çok kitap okutuyor ben okumuyorum çünkü doğaç ezberlemiş kendi anlatıyor anlat diye kitabı getirtiyor başlıyor kendi anlatmaya

ay canım yaaaa
ne guzel dızmışş onun o kucuk parmaklarını yerım ben cokta hamarat :))
sıze gelınce bunlar bıze sofra bıle hazırlarlar Aralla

maşallahhhhhhhhhhhh aral okutmuo kıtap valla yenı bı tane aldım okurken fırlayıp gıdıyor :)))
neee fal mı dedın bayılırımmm heh örgumude aldım hadı hemen taşının yamacıma yamacıma gelın de kahve ıçmeye gelıyımmm :13:

canım ecrinde suyla oynamayı çok seviyor hiç bir şey bulşamazsa bu her gen kaç kere yapıyor su ist,yor içimyor bardaktaki suyla oynuyor yazın ecrinde havuzuna su doldurup gırıyordu ama tabi iş yerleri silmek olunca başka oluyor ((
çok üzüldüm canım umarım bişey çıkmaz daha önceden olsa farederdin canım yada çok küçüktü büyüdü belki bu sıraalr o yüzden şimdi belli olmuş olabilir ama netten bir araştır istersen bende hiç duymADIM BÖYLE BİİŞEY...

ay canım yaaaa
ne guzel dızmışş onun o kucuk parmaklarını yerım ben cokta hamarat :))
sıze gelınce bunlar bıze sofra bıle hazırlarlar Aralla
aynen yaparlar valla doğaçta simetri hastalığı var bebekkenden beri çok dikkat ediyor dizmeye

bu arada geçmiş olsun canım inş. önemli bişey yoktur aralın

selcancım teşekkur ederım .
bende liseden beri psıkolojıyle baya ılgılenen bırıyım..
çok çok ilgimi çeken bi dal
bu dedıklerını cok cok ıyı bılen bırıyım ve ben şahsen baskıcı bırı deılım cocuguma karşı
aral benım sınırlarımı cok zorladıgı zamanlarda dahı sabrımı sonuna kadar kullandım.. ve cevremdekıler gelen mısafırlerım hep ne kadar sabırlısın
Allah sana kolaylık versın ben coktan patlatmıştım bı tane dıyorlardı.. gel gorkı her zaman cok zor cocugu olan bırı olarak soyluyorum aynı sabrı gosteremıyorsun..
senın cocugun sabah kalkıp tek başına takılan bı cocuk bunu sen soyluyordun
aral dogdgundan berı ben bunu asla yaşamadım bı sanıye oturup cızgı fılm ızlemezzz
ısımı bıle onunla zar zor yaparım
suan bıle tek elımı tutup cekıyor...
yanı yaşamayana konuşmak cok kolay..
ben tuvalet konusunda arala ılk bı hafta kızmadım sonra kızmaya başladım baktım olacak gıbı deıl
ama hıc bı zaman kakası ıcın deıl çişini oraya buraya yaptıgında kızdım
ben ne kendıme ne evıme zaman ayıramıyorum ... aral sureklı zarar verıyor.. ve ınanırmısın
sureklı konuşurum dayak soz konusu olamaz.. ama hıc bı sekılde anlamıyor aslında anlıyor ama yapmıyor...
ben evı dagıtmasına kızmıyorum sadece zarar vermesıne
mesela supurgenın sapıyla avızelere vurmasına kızıyıroum
sence anormal mı bu durum... (10 - 15 kere konuştugum halde anlamadıgında yıne tekrar ettıgınde kızıyorum)
yada gıdıp banyoda şampuanları getırıp halıya sıkmasına kızıyorum
bazen bazı durumlarda o okudugumuz kıtaplar hıc bır ıse yaramıyor..
yardım etmek ıstedıgını anlıyorum ama bunu yaşayan bnm gıbı ınsanları ancak bırbırımız anlayabılırız
tuvalet konusu dışında kızdıklarımda ben kendımı haklı buluyorum
tuvalet konusunda ıse dun bır cok kez altına yaptı kakasını ama hıc bı tepkı vermedım
o konuyu daha onceden bıldıgım ıcın
ama çişine kızmıştım ne yalan soylıyım burayada yazdım
cunku 5 dakıkada bır soruyorum aral çişin varmı acaba gelmış olabılır mı oglumm ıstersen beraber yapalım gıbııı...
ama yok annecım yok annecım deyıp cumlesı bıter bıtmez gıdıp gıdıp altına yapmasına kızdım
bana almanyada yaşayan yegenım anaokulu ogretmenı kendısı ..
halacım ceza ver mesela altını ıslattıgında kendın cıkar ustunu ben dokunamam de demıstı
kı bu kız psıkolojı egıtımı almış bırı ama ben cocuguma kıyamıyorum...
her psıkolojı egıtımı almış kışı doguruyu soylıcek dıye bır kanınında oldugunu sanmıyorum ben
bazı şeylerın yaşanarak ogrenılecegı kanısındayım..
sen evde ekmek yapabılen bırısın
ben ıse aralsız tuvalete bıle gıdemeyen bırı
tum bunların bırıkımınde ıse asabı bırı oldum cıktım
hee bu arada benle tuvalete gelmesı sorun deıl .. gelınce orayı talan etmesı sıvı sabunu agzına sıkan bır cocuk ben çişimi yaparken
dışarda tutsam cok aglıyor
ne yapacagımı şaşırıyorum
sureklı onun dıkkatını başka şeylere yoneltmekten (zarar vermesın dıye) yoruldummmmmm.....
dun bı zaman psıkolog un yanında calısmıs bır arakadsımla konustum telefonda
anlattım durumları . tesadufen ben aglarken o benı aramıstı ...
denız kesınlıke once aralın pskologa gıtmesı sonrada senın gozukmen şart dedı...
sinirlerim harap... kendım ıse yorgunum bitkinim kendımı çirkin hıssedıyorum..
fazla yazdım kusura bakma.. ama bu boyle..
ınan sen bnm yerımde olsaydın çoktan delırmıştın ben yınede o yukarda saydıklarını yapmadım.. sadece kızdımmm haklı olarak.. o da sadece çişine ve eve zarar vermesıne
yaşadıklarımın hepsını anlatmıyorum bırde
gece de uykusuzum... 2,5 yıldır uykularım hep az ve yarım
alt katta babannesı dedesı oturuyor ama orda cok yapma etme dedıklerı ıcın
aral artık hıc gıtmıyor oraya
46 kılolarda gezınıyorum.. moralımın bozuklugundan bazen vaktım olsa bıle yıyemıyorum..
aral bırakmıyor yazamıyorum[/QUOTE

deniz hanım sizinle aynı durumda olan bir anne olarak yazdığınız son cümleye (aslında tüm paragrafa) son derece katılıyorum.
ben kendi fiziksel ihtiyaçlarımı bile zor karşılıyorum evde eşim varken bile. asla hiç kimsenin elinden yemek yemiyor, gece 01:00 den önce uyumuyor (o da saaterce uğraştan sonra). ben iki yıldır günde toplamda 5 saat (o da sürekli kesintili) uykuyla hem çalışıyor hem de oğluşuma annelik ediyorum. psikooji benim işimde en öncelikli bildiğimiz konu. ama ben de oğluşuma patlıyorum bazen. bunun yanlış olduğunu bu bloktaki tüm annelerden daha fazla biiyorum ama patlıyorum bağırıyorum. burdan ay çok yanlış diyenleri duyuyorumda bağırmadan 2 gün bakabilene arabamı bile verebilirim. çocuklar kreşte günlük 5 etkinlik yapıyosa oğluşum beni 5 saatte nerdeyse otuz etkinliğe katıyor, kesinlikle bir dakika boş olmaya kesinlikle tahammül edemiyor. uyku ve yemek zaman kaybı gibi görüyor. anneler olarak bir şeyi yanlış biliyor ve uyguluyoruz. psikoloji kitapları okuyup çocuk büyütürken bunları uygulamaya çalışıp hayal kırıklığı yaşıyoruz. NEDEN: çünkü o kitaplarda hap bilgiler yok psikolojinin temeli ve geneli vardır. özgüvenli çocuk demek her istediği yapılan çocuk değildir. o zaman elimizde potansiyel bir suçlu olur. çocuk sadece kendi hayatını igilendiren ve derece olarak azdan çoğa giden bir önemlilik sırasıyla konularda söz sahibi olmalıdır. sizin hayatınızı ilgilendiren konularda söz hakkı olduğunda büyüdüğünde herkesin hayatında söz hakkı olduğunu savunan bencil bir insan olabiliyor (bu lafım da çocuğumu hiç üzmüyorum diyen cici annelere) . neyse eşim bilgisayarı istiyr. günde en fazla 20 dakika sakinlik içinde olan bir insan olarak ben çok bile sabırlıyım diyerek konuya ara vereyim. ben artık o bilmişlerin hi birini dinlemiyorum gel oğluşuma bak sonra kounuş diyorum. ama hayatımda başka hiç kimsenin vermediği mutluluğu veriyor.
]

Son düzenleme:
Ya kızlar neler olmuş burda böyle..
Neden bu kadar yanlış anlaşılma olmuş,kızılıp,kırılınmış?
Bence çok ve gereksiz tepki vermişsiniz,selcan gayet iyi niyetle faydalanırız diye bilgi vermiş hiç üşenmemiş bir de uğraşmış yazmış bizler için sağolsun..(keşke isim kullanmasaymış)
ben kendi adıma çok memnun oluyorum böyle faydalı bilgiler vermene selcancım,benim yapamadığımı sen yapıyorsun,araştırıyorsun,öğreniyorsun ve paylaşıyorsun.. Ve yorumlarını çok beğeniyorum canım!

hepsini uygulayabiliyormuyuz orası tartışılır çünkü bir konuda yüzlerce yazar,psikolog vs..farklı farklı görüşlerle tespitlerini yorumluyor ee biz de bize hangisi mantıklı geliyorsa uyguluyoruz ya da kendi tarzımızı belirliyoruz..

Şu görüş kesinlikle doğrudur gibi birşey olamaz zaten..

Ben kendi adıma mesela senin bu yazdıkların ve kendi okuduklarım doğrultusunda Teonun hala hazır olmadığını biliyorum o yüzden şimdiye kadar bezini çıkartmayı düşünmedim..gündüz bana gelip kendi söylese bile o bez o popoda duruyor ta ki tamamen hazır olup her geldiğinde bana söyleyene,gece kuru kalkana kadar..(bu da benim tarzım) mesela 2 gecedir anne çiş diye ağlayarak uyanıyor çişini yaptırıyorum,bezini takıp geri uyutuyorum ve sabah kuru kalkıyor doğrumudur? tartışılır normal şartlarda bezin olması çocuk için rahatlık olacağı için yanlış biliyorum ama dediğim gibi bu da benim tarzım yanlış olduğunu bilsem de o hazır olup bu işi tamamen eyleme dökene kadar böyle olacak ve siz bana bu konuda herhangi bir yorum yaparsanız da ben emin olun kırılmam hatta bir çok konuda bana yorum yapılması olumlu yada olumsuz beni çok memnun ediyor bilesiniz..
Çünkü insan her zaman kendini,yanlışını göremiyor 3. bir göz en azında farkındalık açısından faydalıdır diye düşünüyorum..
ve zaten burda olmamızın bir amacı da bu değil mi? Çocuklarımızı kıyaslamak değil ama en azından yaşıtları ne durumda,şu davranışı normal mi..siz böyle bu durumda nasıl tepki veriyorsunuz gibisinden birbirimize sorup yorum almıyormuyuz.. atıyorum ecrinin ve doğaçın yeme probleminde hepimizden farklı yorumlar gelmedi mi ,destek olmak açısından belki faydası olur diye..(kimsenin hiç bir konuda yorum yaparken art niyet taşıdığına inanmıyorum)

Her çocukda farklı sebeplerle farklı dönemlerde kriz anını hepimiz yaşıyoruz hepsi ama hepsi farklı farklı..gelişimleri,karekterleri,yemeleri,hareketlilikleri,zekaları vs.. bu bizi de yıldırma zamanlarında birbirimize çok güzel destek olduğumuzu düşünüyorum..
Hiç birimizin çocuğu aynı değil görüyoruz burada sorunlar hep var ama büyük ama küçük..ve hepimiz de birbirimizi anlıyoruz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz..
teoş ağlıyorrr döncem yine!

Geçmiş olsun yaa.. nerden de çıkar böyle tuhaf hastalıklar durduk yere insanı geriyor ben de duymadım daha önce ama umarım canını acıtmadan yok ederler..
Ben o simetri hastasını yerim yerr... biz de de öyleydi ya asrının arabalarını falan konvoy yapıyordu hizalı hizalı elleyince de kıyamet kopuyordu Canım yaaa seni çok çok iyi anlıyorum ben de senin gibiydim ilk 5 ay kilo alacağıma vermiştim ekmek bile durmuyordu midemde çok zor bilirim bana 16 haftadan sonra geçer demişti doktor resmen gün saymıştım ama geçmemişti benim kuzenimin de aynıydı ona doktoru bitkisel tablet vermişti bulantı için onu bi araştırsan aslında ona çok faydası olmuştu onun da 2,5 yaşında oğlu vardı o dönem ancak öyle hafifletmişti
off yaaa valla nerden çıktı bu meret ya ne güzel iğrenerek yaşıyordum hep sorumlusu eşim nasıl kızıyorum ona..
sen gündüz içmeden yapabiliyorsan ne mutlu sana ben kahvaltıdan sonra arıyorum yaaa
şimdilik günde 3-4 düşürdüm bakalım giderek daha da azaltıp bırakacağım inşallah birden küt diye kesemiyorum..
sen ne güzel istikrarlı gelmiştin bana son geldiğinde hatta senin o haline özenmiştim yaaa hep eşin içtiği için başladın dimi?

cicilere gelince pulluyu sadece ve sadece kınada falan giyebilirim başka yerde çok zor yaaa ışıl ışıl çok dikkat çeker zaten biraz da kısa benim ki giydirtmez ama kınada sırf kadın olur dedim aldırdım

ya ama o bir yılbaşı sofrası denizcim napıyım valla masumum insanlara ot,salata mı yedirseydim gerçi yine hafif yaptım geçen seneye göre hep meze salata tarzıydı tatlı bile yapmadım bu sene ama bi baktım hamarat komşum 3-4 dilim pasta yollamış herkes bi çatal aldı yetti

Bu arada bu sabah yine 71.5 kg çıktım yani o ödemmiş sanırsam zaten regliydim şişim gitti sanırım ve çok mutlu oldum kaldığım yerden devammmm!başındaki 7 sayısı bi gitsin artık yaaaa

kahverengi mayokiniyi sana kaptırmıycammmmmm

evrimcim sen buralardamıydınnn...(yani ank da) ya ne diycem ara tatilde ank falan gelirseniz ara lütfen ok sen sanırım ank-bursa arası mekik dokuyorsun denk geldikçe görüşürüz..

bu arada kitap aşkınıza bayıldım ne kadar güzel ya maşallah asrın biraz okuyunca sıkılıveriyor,şımarıyor keşke dinlese hiç sıkılmadan okurum benim gibi bir kitap kurdunun böyel bir oğlu onasıl oldu yaaa! (babasına çekmiş nolcek)

Son düzenleme:
piştttt.. neler olmuş burda...

denizcim selcanı yanlış anlamışsın bence.
biraz fazla tepki vermişsin gibime geldi.
yardımcı olmaya çalışmış sadece
genel olarak okumamız için yazılmış bir yazı bence
isim yazması seni rahatsız eden anlaşılan.

arala da çok geçmiş olsun...
kıyamam kuzucuğa ya...
inşallah önemli bişey değildir...

nurancım iyi olmana çok sevindim..

kızlar sorun şu denizinde aynı durumda olduğunu gözlemliyorum biz yani sorunlu çocuğu olanlar psikolojik olarak yıpranmış kişileriz her çareyi deneyen çocuğumuzu güzel yetiştirebilmek için çaba göterip sonuçsuz kalan kişileriz inanın biz çok yıpranıyoruz selcanı ben yanlış anlamadım ama tanımasam ters gelebilirdi belki sonuçta ben talep ettim bilgi istedim çünkü çare aramaya devam ediyoruz belki denizi katmamalıydı hassasız bu konularda ister istemez mesela bende suçluluk duygusu eksiklik duygusu var belki bunu hissettirmişimdir herşeyde kendimi suçluyorum bunun gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama onun için çözüm arıyorum sürekli denizde çok hassas başka çocuklarla kıyasta kıyas yok asla yapmıyorum objektif olarak bakıp kendi çocuğumu yargılarken doğrumu yanlışmı yapıyorum ben neler yapıyor ve o öyle diğerleri nasıl onlar nasıl olmuş diye inceliyorum bunu yapmayan yoktur aramızda asla falancanın çocuğu çok yemek yiyo sende yemelisin falan diye uğraşmam sadece bakarım yiyen çocuk nasıl yiyor nasıl psikolojisi annenin tekniği ne ben nerde yanlış yapıyorum acaba diye irdelerim inanın çok zor çocuklara sahibiz kolay değiller aral gerçekten doğaçtan beterdir gözümle gördüğüm için söylüyorum sakın yanlış anlama selcan sana hitaben yazmıyorum genel olarak anlatıyorum deniz zor durumda hiperaktif bi çocuk aral doğaçta kimsede olmayacak inat var ve huysuzluk sürekli ağlama huyu var ama bu sonradan olmadı doğdu doğalı var neyse kısacası deniz çok hassas ben de öyleyim yaptığımız yanlışmış gibi bir bilgi okumak üzdü tabi selcanın kötü niyeti olduğunu sanmıyorum o bilgilere isyanım benim uygulayıp sonuçsuz kaldığım bilgiler

Slmmmmm
Ayşegülcüm zor çocuk hakkında hassaslığınızı farkındayım dediğin gibi hepimiz kendimizi paralıyoruz çocuklarımız,onların psikolojileri ,gelişimleri için..belki siz çok daha fazla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz bizlerden ufaklıklar inatçı ve zor oldukları için ama konu bu değil tatlım..ben tepki gösterdim çünkü konu nerden nereye gelmiş dediğim gibi selcan sırf sizin söylediğiniz tepkilerden yola çıkarak okuduğu bir bilgiyi bizlere aktarmış eğer bir yanlışımız varsa çocuklar bu şekilde tepki gösteriyor gibisinden..ama konu uzamış uzamış kırıcı bir noktaya gelmiş kelimeler..

yani sırf paylaşım olsun diye yazılan bir bilgi bu sonuçları doğurmamalıydı ve Selcana bu şekilde tepki gösterilmemeliydi bence fazla olmuş.. eğer böyle bilgiler ve birbirimiz hakkındaki eleştiriler böyle sonuçlanacaksa ben de hiç bir özel konuda yorum yapmam bundan sonra,kırılıyorsanız lütfen söyleyin..
Hepimiz eleştiriye açığız sanıyordum ama..
her neyse bu konu çok uzadı ben kapatıyorum..zaten benlik birşey yok ama kendi adıma konuşayım tepkinizi fazla buldum..

canım tepki derken ben ne tepkisi vermişim yazılarıma baktım oldukça normal bir tepki göremedim sadece doğaçın ne kadar zor bi çocuk olduğunu anlatıp durmuşum yazıya yada selcana yönelik tepki gösterdiğimi sanmıyorum ben yine selcanın verdiği bilgiye göre doğaçı ve aralı anlattım o kadar

amaaan her neyse canım sıkıldı yazmak istemiyorum ben bu konu hakkında kimi kırdıysam yanlış anlaşıldıysam herkesten özür diliyorum

arkadaşlar ben selcanı yanlış anlamadım .. sanırım ıyıce okuyamadınız takıldıgım noktayı yada es gectınız
ben sen zorla tuvalete goturme bırak o soylesın kısmına taktım .. ne aysegul nede ben boyle bısey yapmadık .. kı ben aysegulunde tarzını yakından gormuş bırı olarak soyluyorum bunu ..
ılk yazımda hatta baya kendımden ve araldan ornekler vererek selcana acıklama yapma geregı duydum
ama o hala ısrarlı ısrarlı yazınca .. bende haksızlıga ugradıgımı hıssedıp cunku uygulamadıgım bışey zorla tuvalete tutmak yada dakka başı cısın varmı vardır senın çişin vs.. demedım ogluma bu yuzden tepkı verdım. bnm yerımde sızde olsaydınız tepkı verırdınız
suclandıgımı hıssettım yazılarda.! bılgı amaclı yazılarla karsılasmadım ben selcanın yazdıklarında

ayrıca yıne tekrarlıyıp ılk yazısında verdıgı orneklere kendısınede belırttıgım gıbı katılıyorum
sadece ama ben bunu uygulamıyorum selcan neden benım adımı yazdın dedım.. uzun bır anlatımla..
yoksa yazdıkları yanlış demedım kı ben ama o sekılde davranan annelere ışık tutsun bana degıl .

soylermısın derya
ben senın teo ya davranmadıgın bır bıcımı davranıyormussun gıbı duşunup
sen neden o sekılde davranıyorsun cocuguna desem ne dusunurdun..
lutfen kendınızı bızlerın yerıne koyun.
ben bılgıye ogrenmeye her zaman açıgım .. bundan da zevk alırım fakat yapmadıgım bı konuda neden suclanayım..

Son düzenleme:
deryacım ılk yazında (yeşil olan) yorumlara kapalı oldugumuzu yazmışsın
ben sanırım kendımı anlatamadım .
o yorum yapmamış kı sen bunu yapıyorsun yapma demış.
ama ben o dedıgını zaten yapmıyorum kı
o yuzden sınırlendım.
ılk yazımda selcana yanlış hıc bışey yazmadıgım acıkca ortada zaten
sonrakı yazılarına kırıldım hemde cok kırıldım.

umarım yeterınce acıklayıcı olabılmışımdır..

ya tamaum denizcim bu konu uzarda uzar artık ortada yanlış anlaşılma var selcanın yazısı tamamen bir bilgi niteliğinde o bilgiyi ben istemiştim senin adını kullanması seni kızdıran özü bu ama selcanın kötü niyetle yazdığına inanmıyorum sen bunları yapıyorsunda dememiş sadece isim kullanması bu düşünceye yol açmış işte yazı yazarak anlaşmanın sonuçları bunlar malesef tamam kapatın konuyu sıkıldım gerçekten

aynur arkadaşım yazılarına fazlasıyla katılıyorum cunku o durumları bende yaşıyorum..
Allah sanada sabır versın tabıkı bu zamanlarımızıda aşıcaz Allah evlatlarımıza saglık sıhhat nasıp eylesın herşeyden once
onlarda buyuyecek bu gunlerı gulerek konuşucaz:)
konuya gelınce ben bılgılendırmeye ve ögrenmeye cok meraklı bırıyımdır
bırı bana bışey ogretırse cok memnun olurum hepte dıle getırım senden ogrendım dıye
fakat var olmayan bır konu gereksız yere uzadı.
yukarda da ılk yazımdan alıntı yapmışşsın art nıyetlı hıç bışey yok
evet bunu yaşamayan bılemez yazdım selcan buna kırılmış
bekara karı boşamak deyımıne getırmış anlamını.... (ama ben gayet masumane yazdım o kadar argo duşunemıyorum )
burdan bazı şeyler anlatılmıyor
ben haksızlıga tahammul edemıyorum
ogluma o şekılde asla davranmadım yukarda Rabbım şahıt herkesten once
ama zorla tuvalete goturuyorsun dıye suclanınca cok sınırlendım
halada sınırım gecmış deıl ama uzatmak ıstemıyorum konuyu
aslında uzatmamak ıcınde sana ozelden yazıcaktım fakat ozel msj atamadım sana .. belkı ozel msj kutunu kapalı yapmıştın uye olurken..
yanı özel msj atılamıyormuş şuan sana..
neyse

senın oglun kaç yaşında 1 temmuz dogumlu yazmışsın bı foruma
2008 dogumluysa aramıza katılabılırsın..
bakma sen bız aslında 3 yılı aşkındır hep bu topıkteyız ve cokta ıyı anlaşıyoruz
ara ara ugrarsan sevınırız..

hazır olmadıgını hissetseydim aralı bezden kesmezdım
ve ılk o ıstedı bılıyormusunuz.
ben oglum bnm çişim geldı yapıp gelıcem hemen dedım

oda annecım bende tuvalete kucultucume yapıcam benımde çişim geldı dedı
ust uste bu olunca bende artık başlamalıyız dedım..
zaten fulınden bunu goruyordu ozendı de...
ayrıca 2,5 yaşını gectıler tabıkı bızımde yardımımızla kesılcekler bezden
yoksa bence tamamen kendılıgınden bezden kesılmesını beklemekte yanlışş.. cunku altta o rahat ve artık hıc ıslaklıgı hıssettırmıyen bezler oldukca bu ış fazlasıyla uzar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…