günaydın kızlar dayanamayıp test yaptım şimdi ikinci çizgi çok silik çıktı bu ne demek oluyor hatalı değildir test değilmi
kızlar ben size bişey soracağım üzülerek ama ....ecrin bir kç gündür çok fazla konuşuyor zaten biliyorsunuz habşre susmadan birde özelliği kelimeleri yanlış çıkartmak istemiyor biz gibi hatta abartısız r harfini bile vyurgulayarak tam çıkarıyor ama bu sıralar heycanlandımı bişeyi anlatırken çok olmuyor ama takıldım doğrusu kekeliyor sorunun ne olduğunu bilmiyorum kötü bir gün olmadı her zamanki şeyelr işte kormuş olabilr mi desem hiç hatılamıyorum öyle bişeyden çoktuğunu kızmadım öyle çokta çileden çıkmadım eskiden daha çok çıkardım yemek konusunda ama ozmanalar böyle bişey yoktu acaba nedne olabilirki geçicimi kii sürekli değil ama arda bir oluyor hani bişeyi bilirsinizde hemen atlarsınız anlatmaya çalışırsınızya heycanlanırsınız ecrinni de aynı böyle durumda oluyor yani normal konuşmalarında yok ama kafama takıldı. (((
acaba nazar mı değdiki kızma
aynen öyle bir de ben hamileliğimin son 3 haftasına kadar çalışmıştım...
selcan senin miden hiç bulanmadımı ya
evet aynen araba tutması gibi birşey...
valla ben kusunca rahatlıyordum ne günlerdi yaaa
sabah kalkaz kalkmaz lavaboya koşardım...
sonra yolda poşet mutlaka yanımda olurdu..
iş yerine gelir gelmez koşşş lavaboyaaa
yani sabah 3 postaa...
o yüzden hatırlamak bile istemiyorum
iyi dayanmışım ya....
slm kızlar hemen hastaneye gittim ultrasonda gözükmedi karnımdan baktı ama kan testi yaptırdım öğleden sonra alıcam sonucu komşularım var hamilesin diyor idrar testinde ama çok yeni sanırım
yasemincim normal bişey korkma doğaçta 2haftadır her cümle başına nanananeeeeeeee diyerek başlıyodu 2gündür normale döndü korkma oluyodur arada
ayşegül biliyosun silikte çıksa hamilelik var demek hadi hayırlısı olsun bakalım
valla bende gaza gelmeye başlıyorum bu konuda acep çalışmalara başlasak mı :))
tam 4 ay olmuş kızlar..ama ardada sadece 600 grlık bir artış var..
1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008..................14KİLO-89CM.......şimdi...14.6kilo92cm
2-BATUHAN(NURAN)...........................02.06.2008.... ..]...............18 kilo-96cm
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL)..................12.06.2008..........................11KİLO-86,5CM..
4-ZEYNEP(SEVDA).................................29.05.2008.....................12.5kilo-91cm
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN).....................25.06.2008......................15.5kilo-96cm
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)..................11.06.2008.......................17.5KİLO-99CM
7-ECE(SERPİL).......................................10/06/2008.....................12,5 kilo-91cm
8-ARAL DENİZ ...................... ...............14.06.2008.....................13,5kilo-91cm
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008...................10.80kilo.......91cm
10-RÜYA(SERPİL).................... .........................................89cm-12.5 ..
11-ENES(ESRA).......................................................................12KİLO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?