2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabaaaaaaa
çok özledim kızlar sizi..hiç giremedim..artık yazışmıyorsunuzdur diye düşünmüştüm..selcan hala yazıştığınızı söyleyince 3 yıllık sanal arkadaşlarım neler yapıyor bakayım dedim....herkes hala burda ne güzel bırakmamışsınız hiç..tebrik ediyorum sizi..faceden de takip ediyorum sizi ama buranın havası bir başka oluyor..ilk göz ağrımız burası..2,5 yaşındaki çocuklarımızın ilk kıpırdanışlarından beri(hatta daha da önce)paylaşıyorduk yaşadıklarımızı....süper bir şey bu..
gelelim kardeşleri arda beye..her zamanki gibi en son bıraktığınız gibi yani;hiç doğru düzgün yemek yemeyen,her yedireceğimde yemiyeceğim diye ağlayan,yedikten bir kaç saat sonra herhangi birşeyi bahane edip(mesela istemediği bir pijamayı giyerse)bütün yediklerini çıkaran,annesinin psikolojisini altüst eden biri..
nurancım ve yaseminci allah sağlıkla kucğınıza bebişlerinizi almayı nasip etsin.bana gelince kesinlikle 2.çocuğa hazır değilim..1-2yıl daha hazır olacağımı zannetmiyorum..gerçi böyle durumlarda büyük de konuşmamak gerekir..
tuvalet eğitimine henüz başlamadık..arda nn henüa hazır olmadığını düşünüyorum.bir iki kez denedim..olmadı bıraktım.3 yaşını bulucaz bu gidişle fazla bu konuda ilgilenecek zamanım da olmuyor..
çok zor bir çocuk arda kızlar beni çok yoruyor.okuldan geldiğim zaman sürekli kendisiyle oynamamı istiyor.kendi kendine oyuncaklarıyla yada arabalarıyla oynadığını hiç görmedim.ya ben yada babasıyla beraber oynuyor..bizmi böyle alıştırdık acaba diye düşünüyorum bazen.geçen sene bronşit oldu..o yüzden çok dikkat ediyorum .sürekli sırtına havlu koyuyorum..evde koşturmuyor,terlemesi için elimden geleni yapıyorum..buda çocuğu sıkıyor tabi..en ufak bir soğuk algınlığı bronşite çeviriyor ve balgam çıkartıyor.çıkartamassa balgamı yutup kusuyor..bir ara her gün kusuyordu..sürekli halılarımın üstünde koltuklarımın üstünde örtüler bulunduruyorum..günde 3 kez yıkandığı oluyor.aa bu hafta hiç kusmadı dediğim bir hafta olmadı..en son pazar günü kusmuştu..bakalım şimdilik birşey olmadı. ama ben sürekli tetikteyim.. sabrımın kalmadığını ve tükendiğimi düşünüyorum
bana gelince hafta içi kendi sınıfıma hafta sonuda yetişkinlere okuma yazma kursu veriyorum.çok yoğun geçiyor bu dönem..son 3 hafta iple çekiyorum tatili.annemin yanına gidicem ve sadece dinlenicem gezicem alışveriş yapıcamm..çok yoruldummmm.hem bedenen hem de ruhen..

günaydın kızlar dayanamayıp test yaptım şimdi ikinci çizgi çok silik çıktı bu ne demek oluyor hatalı değildir test değilmi

kızlar ben size bişey soracağım üzülerek ama ....ecrin bir kç gündür çok fazla konuşuyor zaten biliyorsunuz habşre susmadan birde özelliği kelimeleri yanlış çıkartmak istemiyor biz gibi hatta abartısız r harfini bile vyurgulayarak tam çıkarıyor ama bu sıralar heycanlandımı bişeyi anlatırken çok olmuyor ama takıldım doğrusu kekeliyor sorunun ne olduğunu bilmiyorum kötü bir gün olmadı her zamanki şeyelr işte kormuş olabilr mi desem hiç hatılamıyorum öyle bişeyden çoktuğunu kızmadım öyle çokta çileden çıkmadım eskiden daha çok çıkardım yemek konusunda ama ozmanalar böyle bişey yoktu acaba nedne olabilirki geçicimi kii sürekli değil ama arda bir oluyor hani bişeyi bilirsinizde hemen atlarsınız anlatmaya çalışırsınızya heycanlanırsınız ecrinni de aynı böyle durumda oluyor yani normal konuşmalarında yok ama kafama takıldı.(((

günaydın kızlar dayanamayıp test yaptım şimdi ikinci çizgi çok silik çıktı bu ne demek oluyor hatalı değildir test değilmi

aaaaaaaaa hamilesin cnmmm hadi bakalım hayırlı olsun inşallah....

cnm birşeylerden korkmuş olma ihtimali var bence doktora danış...

acaba nazar mı değdiki kızma

evet gerçekten iyi dayanmışsın.ama allah nasıl bir duygu vermiş ki bize herşeye katlanıyoruz değil mi?
benim bulantım olmamıştı.siz anlatınca tırstım.çünkü arabaya falan binince mahvolurum ben.çok kusarım.ne kadar kötü bir duygu oldugunu biliyorum ,o yüzden sordum .

ayşegülll hamilesin heralde kız.hadi hayırlısı.

yasemin bu yaşta olabilir ara sıra kekemelik heralde.ama sen yine de bir araştır.ona belli etmeden bak bakalım yine kekeliyecekmi? nazar da değiyor ona ,maşallah dikkat çeken bir çocuk....

atike hoşgeldin .

araştırdım kızlar 2 yaşlarda olabliyormuş arada oluyor bişeyden korktuğunda da oluyormuş esracım dediğin gibi ama ecrinle abah konuştum benim ve eşim hakkında vurmaktan tutunda kızmaya kadar korkusu hakkında hep sordum bana kızmıyorsunuz vurmadınız mutluyum vs.sözler dedi ama içim hiç rahat değil bu konuda ...

sanırım nazar değdi yine off off böyle şaka gibi ama başına gelincce anlıyor insan ama dr.danışsamda aynı şeyi diyecekler pc baktım hiç ilgilenmeyin üzerine düşmeyin diyor..çok düzgün akıcı konuşuyor halada öyle arda bir oluyor heycanlanıyor ama osırada...tabi eskiden bu kadar düzgün konuşmuyordu şimdi daha net birde tam biz gibi çıkarmadan konuşmuyor kelimeleri yani baştaki yada oratadaki kelimeleri dşye bir şart yok kekelemesinde...illaki tam dediğimiz gibi çıkartacak kelimeyi yoksa işte oarada duraksıyor bekliyor yada tekrarlıyor yni kekeliyor acasba kelimeleri düzgün çıkarmka için kendisinin yapğtığı bişey mi ki ..

Son düzenleme:
atikecim hoşgeldin cnm... özllettin kendini..

yasemincim evet fazlada üstelememek gerekiyor..
eğer sık sık olmuyorsa üstelemeyin tabiki
nazar olma ihtimali tabiki yüksek maaşllah çok zeki ecrinimiz
Allah nazarlardan korusun...

slm kızlar hemen hastaneye gittim ultrasonda gözükmedi karnımdan baktı ama kan testi yaptırdım öğleden sonra alıcam sonucu komşularım var hamilesin diyor idrar testinde ama çok yeni sanırım

yasemincim normal bişey korkma doğaçta 2haftadır her cümle başına nanananeeeeeeee diyerek başlıyodu 2gündür normale döndü korkma oluyodur arada

ayşegül biliyosun silikte çıksa hamilelik var demek hadi hayırlısı olsun bakalım
valla bende gaza gelmeye başlıyorum bu konuda acep çalışmalara başlasak mı :))

ecrinin kekelemesinin geçici olduğunu düşünüyorum çünki bende 2 li yaşlarda böyle şeylerihn olabildiğini okumuştum
ama sen yinede dikkatli bi şekildi takip et tabiki eğer uzun sürerse doktora danışırsın
nazar oma olasılığıda çokk ama çokkk yüksek tabiki ee okadar çok bilirse ...tatlı cadı

atike aşk olsun kuzum yaa nasıl düşünürsün artık buraya yazmadığı falan biz hiç birbirimizi bırakabilirmiyiz 3,5 yıldır kesintisiz burdayız kk kapanana kadarda burdayşız :)
seninde derslerin yşoğun heralde 15 tatilde bekleriz gelişim listesi yapmayalıda çok oldu hocam hadi şu listeyide güncelle bi zahmet :)

hoşbulduk.sık sık girmeye çalışıcam artık..paylaşımlarınız benim için önemli gerçekten..
sevdacım hemen listeyi ekliyorum..
ayşagül benimde çok silikti..kesin hamilesin ccanım.hayırlı olsun..

tam 4 ay olmuş kızlar..ama ardada sadece 600 grlık bir artış var..

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008..................14KİLO-89CM.......şimdi...14.6kilo92cm
2-BATUHAN(NURAN)...........................02.06.2008.... ..]...............18 kilo-96cm
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL)..................12.06.2008..........................11KİLO-86,5CM..
4-ZEYNEP(SEVDA).................................29.05.2008.....................12.5kilo-91cm
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN).....................25.06.2008......................15.5kilo-96cm
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)..................11.06.2008.......................17.5KİLO-99CM
7-ECE(SERPİL).......................................10/06/2008.....................12,5 kilo-91cm
8-ARAL DENİZ ...................... ...............14.06.2008.....................13,5kilo-91cm
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008...................10.80kilo.......91cm
10-RÜYA(SERPİL).................... .........................................89cm-12.5 ..
11-ENES(ESRA).......................................................................12KİLO

ayşegülcüm hayırlı olsun canım benim çok sevindim büyük bir ihtimalle var silikte çıksa gebelik var demek ama yeni olduğundan görülmeyebilir ...
demek doğaçta da oldu umarım ecrininkide geçicidir.
hadi canım katıl sende lütfen....
ayşegül biliyosun silikte çıksa hamilelik var demek hadi hayırlısı olsun bakalım
valla bende gaza gelmeye başlıyorum bu konuda acep çalışmalara başlasak mı :))

hoşgeldin canım ...ama maşallah boyu uzamış öyle olsa gelişimi etkileyen bişey boyu uzamaz...

bugün dr.gittim keseciğim görüldü yuttuğum ilçlar çok aşırı yuttum ama yinede çok büyük zararl ıkesin felanm değilmiş yani belki gibi ihtimaller ama 4 hft.lık daha kalp atışları yoktu 15 gün sonra gideceğiz tekrardan bakalım ozman ne olacak...

slm kızlar kan sonucunu aldım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm 213 çıkmış sonuç dr. pazartesi bida kan testi yapalım geç yumurtlamamı yoksa dış gebelikmi bakalım dedi sonucun ilerleme durumuna bakıcak ama bence geç yumurtladım yine düşükteki gibi :))))

yasemincim seninle eğer olursa rabbim izin verirse eylül annesi olacağız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…