2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

burda da masal bitmiş haaa, çok güldüm ya kimi çocuk kitaplara meraklı olmuyor işte.. kimi doğaya, kimi oyuncaklara, kimi tamir edavatlarına vs.. bizimkinin de oyuncakla arası hiç yoktur mesela. 2 dakika bakar, sonra da attırıverir:) bu dediğim 200 kitap şu an odanın içine yayılmış vaziyette mesela. işi gücü boyu. ŞİMDİ DEEE, KİTap ZAMANIIII der ve kucağıma lap diye oturur. sıkıysa okuma bakalım!

deryacım başınız sağolsun canım, çok üzüldüm.

ayşegüüüüül, günün sürprizi oldu bu,,, hadi gözünüz aydın bakalım, çok sevindim:) sağlıkla gelsin inşallah yavrucuk... acaba kız mı oğlan mı.. şimdi bunun merakı başlar bende:)

denizcim kreşe vermiyo musun aralı? aslında aktif çocuklar için birebir biliosun.. ben de halen veremedim. şubat 1 de başlıycaz hayırlısıyla..yarın doğa kolejinin(hamitlerdeki) kreş üzerine semineri varmış sabah 9 da. bursada olsaydım kesin giderdim. akademisyenler konuşma yapacaklarmış.ben oraya takmış durumdayım zaten

egemin öksürüğü durmak bilmiyor. özellikle geceleri. bildiğiniz bi yöntem var mı kızlar?

ayşegül çok sevindim canım.düşünüyormuydun sen..
tekrar hayırlı olsun

deryacım ankarada inan aklımdan geçtin biliyo musun, sonra da telini almadığım için çok üzüldüm. keşke nonu almış olsaydım. evet, ben çok sık gidiyorum ankaraya.. bu gidişimde de baya gezdik. kızılayın falan altı üstüne geldi. çocuğu ondan hasta ettim zaten. feysten nonu gönder de kaydedeyim canım. ben de yazıyorum şimdi.

bu arada yasemincim, kekeleme işini kafana takma canım. egede de bi dönem oldu, 4 ay kadar sürdü, geçti. bu yaşlarda olabiliyomuş. sakın konuşmalarını düzeltmeyin.biz psikiyatriste gitmiştik, sakince lafını bitirmesini beklememiz gerektiğini söyledi. öylece atlattık çok şükür. çok sinirlenince olabiliyor. geçici şeyler bunlar. düşünme hızı konuşma hızına yetişemediği için oluyormuş kekemelik. fazla hızlı çalıştığı için beyinleri.

selam kızlar.

evrımcım keske benı arayıp ısteseydın bende var deryanınnumarası verırdım sana..

sen hangı pskologa goturdun oglunu ? ozel mı bende aralı gosterıcem
bugun sureklı oraya yaklasmamasını soyledıgım halde
dvd yı bozdu sonunda...

günaydın kızlar dayanamayıp test yaptım şimdi ikinci çizgi çok silik çıktı bu ne demek oluyor hatalı değildir test değilmi

ayyyyyyyy cok sevındım canımm.. yeğenler cogalıyor ..
ıstıyordun sen .. umarım yanılmıyordur test.. saglıkla kucagına gelsın
bana bak hangı ayda dogucak bebişşş burcu ne olucak acepp
ben burcunu kesınlıkle ıkızler yapmıcam bı dahakı sefere
ztn aral kazara olan bı cocuk oldugundan ıkızler oldu yoksa yapmazdım abımden bılıyorum
adam 40 yasında hala aral gıbı hıperrrraktıf :))))

Ankara demişken
bende bu yıl yaz aylarına dogru ankaraya gıtmeyı duşunuyorum..
2 gun kalabılıcez sanırım .orda eşımın akrabaları var cok kafa ınsanlar. bırde arkadaşlarımı gorucem inşallah..

ıkıncı olarak adalara gıtmeyı duşunuyoruz..
eşimle bısıklet ve fayton turu yapıcaz oraya gunu bırlık bı planımız var

uçuncu olarak tabıkı BODRUM var ..
Allahım ın izniyle inşallah bı aksılık cıkmazzzzz ..
ankara ve adalara gecen sene gıdecektık fakat arabayı sattık ve hemen araba bulamadık bı yere gıdemedık
ztn son anda araba alınca hemen fethıye ve bırguncukte bodrum yapabıldık
ama bu yıl Allaha cok şükür araba var tutmayın benıııııı

birde ben izmire gitmeyi düşünüyorum cok yakın can arkadaşım orda sureklı gorusuruz telde
hep cagırıyor gıdıcem ınsallahhhh
izmiride cok severim bı kac kez gıtmıştıım

yaz gelsınnnnnnnnn ıstıyorummmm

tekrar sağolun kızlar inş. hayırlı olur kucağımıza alırız sağlıkla hamiş bütün arkadaşlarım için geçerli bu dileğim doğaçın kilosu 12.5 eridi gitti yine yemiyor bişey demekki çocuklar kışın mahvoluyor ya doğaçta çok ökrüyor balgam söküyor burnu akıyor ama çok şükür şişmedi boğazı çok huysuz yeni kardeş duygusu değişik bazen seviniyor bazende sen kardeşimi boşver anne diyor yada oynamıcam onunla diyor bazende araba sürmesini öğretecem çişi öğretecem diyor

ayşegül çok sevindim canım.düşünüyormuydun sen..
tekrar hayırlı olsun
evet atikecim istiyorduk aslında birazda zaman olarak istemiyorduk ama dr.lar yapmalısın dediler hep hamile kalmam zor olabilirmiş ama maşallah hızlı çıktım tıbbı yanıltıyorum sürekli
eylülün sonları denizcim kısmet olursa burcu terazi zaten ikizlerle en iyi terazi ve kova anlaşırmış doğaç inş. anlaşır terazide biraz ikizler gibi hareketli zeki oluyolar benim için hareketli olması önemli değil inatcı olmasın bide güzel yemek yesin yeter hareketten kastım yine doğaç kadar olsun hiperaktif olmasın zorlanırım yoksa

çok sevindim canım benim tekrardan hayılrı olsun inş.3vet dr.dedi eylül ekim diye belirtti ultrason kağıdınıda verdi ...
evet canım araştırdım hiç müdale etmiyorum zaten çok sağol canım benim bende hiç böyle belklemediğim bir anda olunca doğrusu pimpirikli anne olunca böyle takıyorum kafama dr.götürecektim bu gün yanii hemen revdevu olmaz diye kaldım ama az çok dğeil dediğin gibi çok konuşuyor ne anlatıcağını şaşırmamak için duraksıyor yada tekrarlıyor böyle geçiyor heycanlanınca özellikle oluyor bizde de...
ecrin için de geçerli canım ecrinin maşallah ı vardı kilo boy iyi gidiyordu 20 gün oldu bir iyi bir kötü hep böyle mi geçecek kış çok üzülüyorum ilaçsız olmuyor düzelmiyorda...

merhaba canım..sen yenisin galiba yada ben 4 aydır girmediğim için seni yeni tanıyorum.ben atike..
benim oğlumda sürekli öksürüyordu..arasıra yine var ama en azından biraz daha azaldı.karaturpn içini iyice oyup içine bal koyuyorsun..bir bardapğın içine koyuyorsun ama turp bardağın ağız kısmında kalmalı.2-3 saat içinde bal turpunda öz suyunu alarak bardağa akıyor ve onu çocuğa içiriyorsun.öksürüğe birebir mutlaka dene derim evrimcim..püf noktası turpun tabanının ince bir zar olacak şekilde oyulması.parmakların turpun arkasından görülmeli o kadar ince olmalı.delmemeye dikkat et..2 günde azalttı ardanın öksürüğünü.çok şey denedim çörek otlu bal,zencefilli bal ama en çok bunda fayda gördü..yalnız arda da balgamda vardı..

tam 4 ay olmuş kızlar..ama ardada sadece 600 grlık bir artış var..

1-AHMETARDA(ATİKE).........................26 haziran2008..................14KİLO-89CM.......şimdi...14.6kilo92cm
2-BATUHAN(NURAN)...........................02.06.2008.... ..]...............18 kilo-96cm
3-DOĞAÇ EFE(AYŞEGÜL)..................12.06.2008..........................11KİLO-86,5CM......şimdi...........12,5kilo
4-ZEYNEP(SEVDA).................................29.05.2008.....................12.5kilo-91cm
5-VEDAT KAĞAN(SELCAN).....................25.06.2008......................15.5kilo-96cm
6-TEOMAN ASRIN(DERYA)..................11.06.2008.......................17.5KİLO-99CM
7-ECE(SERPİL).......................................10/06/2008.....................12,5 kilo-91cm
8-ARAL DENİZ ...................... ...............14.06.2008.....................13,5kilo-91cm
9-ECRİN NİSA(YASEMİN)....................30 mayıs2008...................10.80kilo.......91cm
10-RÜYA(SERPİL).................... .........................................89cm-12.5 ..
11-ENES(ESRA).......................................................................12KİLO[/QUOTE]

tebrik ederim ayşegül.
bir melek daha geliyor.
sevda sen kaç yaşındaydın.

ayy söylemesi bile çok garip geliyo ama ben 31 yaşındayım selcan
ama hala 18 hissediyorum :)))
yaşım daha fazla ilerlemeden bi çocuk daha düşünüyorum allah izin verirse
eşime kalsa 3 çocuk ama bilemiyorum kısmet

listeye göre zeynep iyi kilo almış 4 ayda şu an 14 kilo maşallah iştahı çok iyi bu aralar
ama yediği çeşit hep aynı makarna pilav tarhana çorbası cicibeli süt birde kahvaltıda tereyağlı ballı ekmek -azcık çokokrem- peynir -bu yaşa kadar sadece bunlarla geldi değişik hiç birşey yemiyor tatlarına dahi bakmak istemiyor
doktora söylediğimde bunlar gelişimi için yeterli demişti gerçektende maşllahı var çok nadir nezle olur ondada sadece 1 gün burnu akar o kadar ilaçsız iyileşir şimdiye kadar sanırm 1 kez antibiyotik kullandık oda çok küçüktü hırıltısı vadı dr antibiyotik vermeye gerek yok demiştide benim isteğimle yazdırmıştım salaklık işte ilk kez hasta olunca korkmuştum iyileşmicek diye :)
boy 94 cm
kilo 14

Son düzenleme:
gunaydın
herkese ıyı hafta sonları dılıyorum
aralda 14 kılo
saglık ocagında ıkı hafta once 14,400 cıkmıstı ama hastalıgı esnasında vermıstır
14 kılo flndır suan
bızım boyumuzda 92 cm fln orda olcmustuk yıne

atikecimm hoşgeldınn cok ozlemıştıkk.. bır daha arayı bu kadar açmaa yaaa
ardayı cok op yerımıze..

günaydin kızlar yasemincim senin göğüslerin acıyomu acıyosa gün içinde acımadığı anlar oluyomu sanki dün benim daha çok acıyodu bugün var yok arası düşük yaparkende azalarak düştü ondan korkuyorum ben yine düşük yapmaktan

dun eşim bana kocaman bır cıcek almışm eve oyle geldııı

aralıda alıp koruparka gıttık yemekten sonra..
ama aral mahfettı bızı..
cok luks bı ayakkabı magazaasına gırdı koşarak ve ayakkabıları yerlere fırlattı
yururkende hep yerlre yattı durduk yerde kendını
bunları yaparken hep yuzunde o hin bakış ve o haylaz gülüşü vardı

zaptedemek ıkı kışı ve eve dönduk
yasakı onun ıcın gıtmıştık
toyz shopta aya durdu oyun salonunda da takıldı ama oralra gıdene dek ve oralrdan sonra hep boyleydı
bu arada trene bındı babasıyla bende o ara bı magazaya gırebıldım
yuruyen merdıvenlerın aşağıya inen kısmından yukarı cıkmaya calıştı elımızden kurtulup
ve tabı anında cok kötu duştuuu şapşall Allahtan bışey olmadı ama o merdıvenler cok tehlıkelı
cevremızdekıler cok korktular ama bız alışık oldugumuz ıcın artık cok tepkı gostermıyoruz

Son düzenleme:

canım su ara cok yorulma .. tam ne nedır bılmyoruz zaten.. temkınlı davran bu aralar
keşke anne gelebılse yıne yanına

canım su ara cok yorulma .. tam ne nedır bılmyoruz zaten.. temkınlı davran bu aralar
keşke anne gelebılse yıne yanına

keşke deniz ama malesef martta önce gelemez babamla işleri var antalyada dükkan ev var onlarla uğraşıyolar kiraya verme durumları var bu sene 2sinide onlarla uğraşıyolar çok tuhaf unutmuşum doğaçta yaşadığımı sanki dün akşam çok acıyodu göğsüm şimdi yok gibi nerdeyse belki akşam başlar yine zamanı varsa hatırlamıyorum işte hatırlasam off off çok korkuyorum yine düşükten çok zor kolay değil

ilk zamanlar çok aşırı acıyordu şimdilerde daha iyi canım bazen benim genelerde sol göğüsüm zaten çok acır sağ göğüsüm acıyordu ama diğeri kdar değil diğeri sanki bıçak saplanıyor gibi birden bişeyler oluyordu 2 gündür hafifledi neyseki..ama çok uykum geliyor çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli (((( ayakta zor duruyorum bazen miğdem bulanıyor sonra bi geçiyor iştahım gitti canım bişey yemek istemiyor hiç...

kızlar baya bi hamilemiz oluyor sanırım bu gidile serpilde bir ara kalmıştı düşmüştü sonra rüya nın annesi sonra diğer yasemin hamileydi hiç girmedi nuran hamile ayşegül ve ben :))) liste büyür müü acep hadinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…