burda da masal bitmiş haaa, çok güldüm yaevrimcim egenin ve senin kitap aşkınıza bayıldım 200 kitap ne demek ayyy keşke zeynepte dinlese bende hiççç sıkılmadan okurum
kitabın daha birinci sayfasında burdada masal bitmiş diyo hiç dinlenemk istemiyo hemen başka yöne kayıyo
tabi çocuk şimdiye kadar ne babasın elinde bir kitap görmediki bununlada alakalı olabilir diye düşünüyorum
sen öğretmen olduğun için evde sürekli kitaplarla ilgilisin ege de sürekli gördüğü için dikkatini çekmiş demekki yavrum ya bu alışkanlığı hep devam eder inşallah
günaydın kızlar dayanamayıp test yaptım şimdi ikinci çizgi çok silik çıktı bu ne demek oluyor hatalı değildir test değilmi
evet atikecim istiyorduk aslında birazda zaman olarak istemiyorduk ama dr.lar yapmalısın dediler hep hamile kalmam zor olabilirmiş ama maşallah hızlı çıktım tıbbı yanıltıyorum sürekliayşegül çok sevindim canım.düşünüyormuydun sen..
tekrar hayırlı olsun
eylülün sonları denizcim kısmet olursa burcu terazi zaten ikizlerle en iyi terazi ve kova anlaşırmış doğaç inş. anlaşır terazide biraz ikizler gibi hareketli zeki oluyolar benim için hareketli olması önemli değil inatcı olmasın bide güzel yemek yesin yeter hareketten kastım yine doğaç kadar olsun hiperaktif olmasın zorlanırım yoksaayyyyyyyy cok sevındım canımm..yeğenler cogalıyor ..
ıstıyordun sen .. umarım yanılmıyordur test.. saglıkla kucagına gelsın
bana bak hangı ayda dogucak bebişşşburcu ne olucak acepp
ben burcunu kesınlıkle ıkızler yapmıcam bı dahakı sefere
ztn aral kazara olan bı cocuk oldugundan ıkızler oldu yoksa yapmazdım abımden bılıyorum
adam 40 yasında hala aral gıbı hıperrrraktıf :))))
slm kızlar kan sonucunu aldım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm 213 çıkmış sonuç dr. pazartesi bida kan testi yapalım geç yumurtlamamı yoksa dış gebelikmi bakalım dedi sonucun ilerleme durumuna bakıcak ama bence geç yumurtladım yine düşükteki gibi :))))
yasemincim seninle eğer olursa rabbim izin verirse eylül annesi olacağız :))
deryacım ankarada inan aklımdan geçtin biliyo musun, sonra da telini almadığım için çok üzüldüm. keşke nonu almış olsaydım. evet, ben çok sık gidiyorum ankaraya.. bu gidişimde de baya gezdik. kızılayın falan altı üstüne geldi. çocuğu ondan hasta ettim zaten. feysten nonu gönder de kaydedeyim canım. ben de yazıyorum şimdi.
bu arada yasemincim, kekeleme işini kafana takma canım. egede de bi dönem oldu, 4 ay kadar sürdü, geçti. bu yaşlarda olabiliyomuş. sakın konuşmalarını düzeltmeyin.biz psikiyatriste gitmiştik, sakince lafını bitirmesini beklememiz gerektiğini söyledi. öylece atlattık çok şükür. çok sinirlenince olabiliyor. geçici şeyler bunlar. düşünme hızı konuşma hızına yetişemediği için oluyormuş kekemelik. fazla hızlı çalıştığı için beyinleri.
tekrar sağolun kızlar inş. hayırlı olur kucağımıza alırız sağlıkla hamiş bütün arkadaşlarım için geçerli bu dileğim doğaçın kilosu 12.5 eridi gitti yine yemiyor bişey demekki çocuklar kışın mahvoluyor ya doğaçta çok ökrüyor balgam söküyor burnu akıyor ama çok şükür şişmedi boğazı çok huysuz yeni kardeş duygusu değişik bazen seviniyor bazende sen kardeşimi boşver anne diyor yada oynamıcam onunla diyor bazende araba sürmesini öğretecem çişi öğretecem diyor
burda da masal bitmiş haaa, çok güldüm yakimi çocuk kitaplara meraklı olmuyor işte.. kimi doğaya, kimi oyuncaklara, kimi tamir edavatlarına vs.. bizimkinin de oyuncakla arası hiç yoktur mesela. 2 dakika bakar, sonra da attırıverir:) bu dediğim 200 kitap şu an odanın içine yayılmış vaziyette mesela. işi gücü boyu. ŞİMDİ DEEE, KİTap ZAMANIIII der ve kucağıma lap diye oturur. sıkıysa okuma bakalım!
deryacım başınız sağolsun canım, çok üzüldüm.
ayşegüüüüül, günün sürprizi oldu bu,,, hadi gözünüz aydın bakalım, çok sevindim:) sağlıkla gelsin inşallah yavrucuk... acaba kız mı oğlan mı.. şimdi bunun merakı başlar bende:)
denizcim kreşe vermiyo musun aralı? aslında aktif çocuklar için birebir biliosun.. ben de halen veremedim. şubat 1 de başlıycaz hayırlısıyla..yarın doğa kolejinin(hamitlerdeki) kreş üzerine semineri varmış sabah 9 da. bursada olsaydım kesin giderdim. akademisyenler konuşma yapacaklarmış.ben oraya takmış durumdayım zaten
egemin öksürüğü durmak bilmiyor. özellikle geceleri. bildiğiniz bi yöntem var mı kızlar?
tebrik ederim ayşegül.
bir melek daha geliyor.
sevda sen kaç yaşındaydın.
günaydin kızlar yasemincim senin göğüslerin acıyomu acıyosa gün içinde acımadığı anlar oluyomu sanki dün benim daha çok acıyodu bugün var yok arası düşük yaparkende azalarak düştü ondan korkuyorum ben yine düşük yapmaktan
canım su ara cok yorulma .. tam ne nedır bılmyoruz zaten.. temkınlı davran bu aralar
keşke anne gelebılse yıne yanına
günaydin kızlar yasemincim senin göğüslerin acıyomu acıyosa gün içinde acımadığı anlar oluyomu sanki dün benim daha çok acıyodu bugün var yok arası düşük yaparkende azalarak düştü ondan korkuyorum ben yine düşük yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?