çok sevindim ayşegül hayırlısı olsun hep böyle güzel haberler ver bize bebekle ilgili inşallah kendininde yormamaya çalış doğaçtan fırsat buldukça yatıp dinlen
banada mutlaka beklerim bursaya gelirsen zaten bursaya gelip bana uğramazsan darılırım deniz evi biliyor emineyide alırsınız arabayla 20-25 dadikada getirir deniz sizi ayyyne güzel olur yine buluşmak
çok sevindim ayşegül hayırlısı olsun hep böyle güzel haberler ver bize bebekle ilgili inşallah kendininde yormamaya çalış doğaçtan fırsat buldukça yatıp dinlen
banada mutlaka beklerim bursaya gelirsen zaten bursaya gelip bana uğramazsan darılırım deniz evi biliyor emineyide alırsınız arabayla 20-25 dadikada getirir deniz sizi ayyyne güzel olur yine buluşmak
merhaba canım..sen yenisin galiba yada ben 4 aydır girmediğim için seni yeni tanıyorum.ben atike..
benim oğlumda sürekli öksürüyordu..arasıra yine var ama en azından biraz daha azaldı.karaturpn içini iyice oyup içine bal koyuyorsun..bir bardapğın içine koyuyorsun ama turp bardağın ağız kısmında kalmalı.2-3 saat içinde bal turpunda öz suyunu alarak bardağa akıyor ve onu çocuğa içiriyorsun.öksürüğe birebir mutlaka dene derim evrimcim..püf noktası turpun tabanının ince bir zar olacak şekilde oyulması.parmakların turpun arkasından görülmeli o kadar ince olmalı.delmemeye dikkat et..2 günde azalttı ardanın öksürüğünü.çok şey denedim çörek otlu bal,zencefilli bal ama en çok bunda fayda gördü..yalnız arda da balgamda vardı..
herkese selamlar....
yazılarınızı hep yakından takip ediyorum kızlar ama yazmaya fırsat olmuyo
burak artık öğlen 3 ten sonra uyuyo öyle oldumuda bende ancak yemek iş vb. yapmak zorunda kalıyorum
arada tatsızlıklar oldu sanırım ama bitmiş olmasına sevindim
gerçekten herkesin çocuğu çok farklı ve çocuk yetiştirmek büyütmek çok zormuş heleki çalışmıyorsanız
tuvalet eğitimi gerçekten çok zor biz allahtan çabuk atlattık bu olayı
burak çok fazla konuşmamasına rağmen bu olayda beni hiç üzmedi
zaten dil gelişimi açısından geride olduğu için yeterince üzülüyorum bari bununla üzmeyeyim dedi anneşini:2::2:
bende burağın akıcı olarak konuşmasını dört gözle bekliyorum
hamiş arkadaşlar varmış ayşegül ve yasemin çok sevindim sizin adınıza
3 tane yeni hamişimiz oldu ne güzel
kısmetse bizde artık istiyoruz çevremdeki herkes 3-4 yaş farkının tam ideal olduğundan yana
bende öyle düşünüyorum artık burağın tüm gün evde çok canı sıkılıyo
bende burağın üzerine çok düştüğüm için hem onun için hemde benim için bi bebek şart
apartmanda arkadaşımın 22 ay arayla bi oğlu bide kızı var
çok zor oldu ilk yıl ama şimdi çok güzel oynuyorlar iki kardeş kavgayıda sevgiyide birbirlerinden öğreniyorlar arkadaş diyor ikisininde hiç canı sıkılmıyo artık
çok yaş farkını kimse önermiyo ve benimde izlenimleri aynen öyle
herkesi çok çok öpüyorum :79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?