2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin şimdi iyi kızlar ama ecrinede yeni yeni huylar türedi her büytün şeyelri tersini diyor tersini yapıyor abartısız mesela bir şarkıyı bile ali babanın çiftliği yok çiftliğinde iankleride yok mömö diye bağırmaz :))) bu sıralar agrastif ne oldu anlamadım ....:84::84::84:

kızlar müjdeeee hamileliğim kesinleşti bugün 1000 çıktı hormonum dış gebelik değilmiş normalmiş dr. ilaç verdi düşmesin diye bide elevit verdi yarın hormon testi yapılcak meşhur kan testi genel olan 1hafta sonrada kalp atışı ve keseye bakıcakmışız içim bi hoş oldu yaaaaaaaa

çok sevindim ayşegül hayırlısı olsun hep böyle güzel haberler ver bize bebekle ilgili inşallah kendininde yormamaya çalış doğaçtan fırsat buldukça yatıp dinlen

banada mutlaka beklerim bursaya gelirsen zaten bursaya gelip bana uğramazsan darılırım deniz evi biliyor emineyide alırsınız arabayla 20-25 dadikada getirir deniz sizi ayyyne güzel olur yine buluşmak

ah ahhh sevda fırsat bulamıyorum inan bende kaç gündür sabahın körü hastaneye git tahlile kan ver bilmem ne iyice yoruldum dr. düşük olmasın diye progestan yazdı o da bi mide bulantısı baş dönmesi yapıyoki sorma gitsin günde 2kere alınıyo gece yatarken biri o bişey değil sabah olan kötü canım bişey istemiyor doğaçtan korumam çok zor oluyor sürekli tepemde zıp zıp hop hop oturmuyor elim karnımda paniğim hep rahat olamıyorum olmadı oyuncak fırlatıyor gecen leğen kemiğime oturdu ama kemiğime oturduğunun farkındayım eşimde nasıl baktı içerliye içerliye işimiz var doğaçla der gibi çok zor ya her an kaza olabilir tehlikeli doğaç nuranla yaseminde yaşıyomu aynı şeyleri bilmiyorum odasında uyuyor normalde ama sabah geliyor deli yatıyor tekmeler sallıyor doğaç uyurken bişey olcak diyede tırsıyom allaha emanet yani

kısmet olursa inş. geliriz sevdacım çok istiyorum bi bursa ziyareti

Kızlar ben ıstanbuldayım eşım ben ve aral son anda arabayla geldık eşım arabayı ablamın kapısının onune park ettı ve hava alanına gıttı burdan taksıyle dun gece 1, de geldık ve hemen cumburlop yattım kocacım 2,30 da kalkıp hava alanına gıttı
ama yanlışlıkla arabanın anahtarınıda goturmuşşş
ama boyle olması daha hayırlı olur belkı ıstanbul trafıgı cok zorrr
ben kendıme guvenıp cıkardım fln sonra allah korusun cocuklarla bısey olsa

ya ama eşımı cok ozledımmmmm anlatamammm .. burnumda tutuyor daha dun gece gıttı .. bugunu zor gecırdım
hep yanımda olsa ...
Allahım sağsalim gelsinde...

aralla ırmak azdılar mahfettıler bızıı.. off kı ne offff

yasemın ecrın nasıloldu kekelıyor arada dıyordun duzeldımı canım..haber et

lıstede her cocugun annesınınde adı yazıo benım oglumun anasının adı nıye yazmıoo ulennnn

aral denız (anasının adıda denız,)

ankarada kı o arkadasom dogum yapmıs hanı bnm kızıma koymayı dusundugum adı çalan
nehır senamız dogdu dıye yazmıs

bırde londradakı arkadasımda dogum yapmış sanırım ıkısı aynı gun dogurmuşlarr ztn aynı donemde hamılekalmıslardı
onunda kızı oldu onun adıda duruolmuşş..
ayyy ozendım yaa
ayşegul senıde tebrık edıyorum canm dıkkat et kendıne çok sevındım senın adına eşın ne tepkı verdı
nuran ıyı deıl heralde ugrayamıyor artık.. umarım bu zor gunlerınız hemen geçer keyıflı gunler gelır

kızlar bendemı hamıle kalsam acepppp (kafasına huni takıp dolaşan smiley)

Son düzenleme:

aysegul bı gelsın getırırım tabı canım harıka olur.. emıne zaten ogleden sonra calısmıyor
zeynepıde ozledık zaten

ayşegül ve yasemin hanım hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.

bizde efeden dolayı pek düşünemiyoruz ikinciyi ama tek çocuklu olan arkadaşlar mutlaka ikinci olmalı biz hata etmişiz diyorlar. 10 yaşında hala biz oyalıyoruz gezdiyoruz vs.. efede öyle olur diye düşünüyorum. ikinci çocuğu olanlarda hamilelik ve ilk bir yıl zor geçti ama sonra daha da rahatladık. en azından evde süreki bir oyun arkadaşı var ve bizi pek aramıyor, sürekli arkadaş arama derdimiz bitti diyorlar. eşim ve ben de gerçekten kararsız kaldık. Ha bir de yaş arası açıldıkça birinin okulu ödevi birinin öğlen uykusu, dişi ateşi vs.. çok zor oluyormuş. yaş yakın olunca problemlerde benzer oluyormuş.

hayırlısı diyelim.

herkese selamlar....
yazılarınızı hep yakından takip ediyorum kızlar ama yazmaya fırsat olmuyo
burak artık öğlen 3 ten sonra uyuyo öyle oldumuda bende ancak yemek iş vb. yapmak zorunda kalıyorum
arada tatsızlıklar oldu sanırım ama bitmiş olmasına sevindim
gerçekten herkesin çocuğu çok farklı ve çocuk yetiştirmek büyütmek çok zormuş heleki çalışmıyorsanız
tuvalet eğitimi gerçekten çok zor biz allahtan çabuk atlattık bu olayı
burak çok fazla konuşmamasına rağmen bu olayda beni hiç üzmedi
zaten dil gelişimi açısından geride olduğu için yeterince üzülüyorum bari bununla üzmeyeyim dedi anneşini:2::2:
bende burağın akıcı olarak konuşmasını dört gözle bekliyorum

hamiş arkadaşlar varmış ayşegül ve yasemin çok sevindim sizin adınıza
3 tane yeni hamişimiz oldu ne güzel
kısmetse bizde artık istiyoruz çevremdeki herkes 3-4 yaş farkının tam ideal olduğundan yana
bende öyle düşünüyorum artık burağın tüm gün evde çok canı sıkılıyo
bende burağın üzerine çok düştüğüm için hem onun için hemde benim için bi bebek şart
apartmanda arkadaşımın 22 ay arayla bi oğlu bide kızı var
çok zor oldu ilk yıl ama şimdi çok güzel oynuyorlar iki kardeş kavgayıda sevgiyide birbirlerinden öğreniyorlar arkadaş diyor ikisininde hiç canı sıkılmıyo artık

çok yaş farkını kimse önermiyo ve benimde izlenimleri aynen öyle

herkesi çok çok öpüyorum :79::79::79::79:

selam kızlar
ayşegülcüm yasemincim çok çok sevindim 2. ler geliyoo
Allah kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi

batuhanın boyu 100 cm kilosu 19.5

denizcim sende de bekliyoruz artık haberleri deryacım sende varsın sırada :))))

ya ben ya ben? ((((

çok teşekkürler canım :) işe yaradı, sağol

denizcim, geçmiş sayfalara baktım, psikolog adı istemişsin. ankarada RUNA İDİL USLU' ya götürdük biz. teli yok ama nette vardır. 300 lira aldı eşşekama iyiydi:)

selam elifcim.. aral kucagımda cok yazdırmıyor..
bende netten tuvalet egıtımını arastırırken tamkonuşamayan bır cocugun tuvalet egıtımıne başlanmaması gerektıgını yazıyordu bır psıkolog şıklardan en cok bu dıkkatımı cekmıştı hatta.
ama bak sız cok başarılı olmuşşsunuz.. bence bır anne her zaman daha ıyı bılır vede hısseder cocuguyla ılgılı seylerı
onun dılınden ancak o anlar. sızde maşallah hıc zorlanmamışsınız.
oglun cok konuşmasada ıletısımızın harıka olduguna ınanıyorum
bızde tamamen bazeı bıraktık.. tam beklenen surede bıtırdı bu ısı aral ..
cok yazamıyorum araldan dolayı

hepınızı opuyorum

ayşegülcüm ya çok seviniyorum senin adına ve imreniyorum da doğrusu.. ben halen cesaret edemiyorum. ne güzel, tam ideal zaman:) sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah bitanem:)

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar allah herkesin gönlüne göre versin inş. evrimcim aslında rahatlamadan yapmak mantıklı şimdi bizler doğurcaz büyütcez siz ikinci yapıcaksınız biz kahveleri yudumlarken siz bez değiştircekniz düşünmesi bile kötü değilmi 2.yi düşünmüyosanız bişey diyemem ama düşünüyosanız elinizi çabuk tutun derim ilerleyen dönem vazgeçmenizde ihtimal rahata alışınca ben tek çocuğum ve sevmiyorum o yüzden küçük aile olayını kalabalık olmak istiyorum evet ilk başta sıkıntılı oluyor ama büyüyünce curcuna olur hareketlilik olur evde bide ben ilkinden çektim ya 2. ler uslu oluyomuş diyolar ona güveniyorum eğer düşük yaptığımı sayarsak yine yaramaza denk gelir bu döngüde allah sağlık sıhat versin hepimize inş.

kızlar bu arada eşimin yük taşıtmaması cam sildirmek için kadın tutma fikirleri falan bi görseniz çok hoş ya ben ilkinde yaşayamamıştım ya şimdi aşercem hususi belli zaman sonra şimdi değil hemencecik olmaz çeksin biraz varmı hemen baba olmak doğaçtaki gibi değilmi

ayyyyyyyyyyyyyy kıskanclıktan catlıcam sımdı aysegulllll
bende hamıle kalmak ıstıyorummm ıkıncıyı ıstıyorummm
sız kahve yudumlarken ben bez egıtımındekı cılelerı yaşamak ıstemıyorummmm ayolll :)
offff valla haklısın yapmalı bence ama bnm eşım hıc ıstemıyor yaaa
araldan tırsıyoruzzz

elıfcım cok yazamadım sana . tuvalet egıtımı konusunda da dıger konularda da cocugumu egıtırken
hem baya arastırırım hemde kendı hıssıyatıma gore davranırım ve ogretırım ona herseyı demek ıstemıstım burnumun dıkınede gıtmem muhakkak okurum ogrenırım . tek annelık hıslerıde yetmeyebılıyor tek kıtaplar ınternet yada dr.larda yetmıyor bnm fıkrm bu.
bence hepsını harmanlamalı...
sende hıslerıne ve gozlemlerıne dayanarak bez egıtımıne baslamıs (benım gıbı) ve cok kısa surede basarılı olmus bı annesın..

aysegul ben bu yaz hamiş kalmayı planlıyorumm canım kesın karar verdım ama kocamın haberı yok suanda :))))))

aral uyudu ablamla muhtesem yuzyılı ızlıyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…