2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım nedır ne degıldır bızde henuz bılemıyoruz gorur gormez acıle gıttık ama acıldekı dr bursada cok anlamadıgını kıkırdak buyumesı olabılıcegını muhakkak ortopedıye gostermemız gerektıgını soylemıstı
fakat esımın fuarı oldugu ıcın delı gıbı calısıyordu pazar dahıl o yuzden cocugu goturemedık
snra ztn gıttı ve bend eıstanbula ablama geldım daha dogrusu beraber geldık o burdan almanayay gıttı .. ben burda gosterdım.
bana ozelden de yazıpılgılenmışşsın cok cok teşekkur ederım orda da bahsettıgım gıbı ortopedıden randevu alamadık cocuk bolumundekıne goturduk dr yuzumuze bıle bakmadı acımıyor dıyor Aral
ama tabıkı bursaya döndugumde gösterıcem ortopedıye

ohhhhhhhhhh sefan olsun nurancımm :)) :13:
valla bnm ılk hamılelıgım prensesler gıbı gecmıstı o kadarrahattımkı anlatamam .. nazım mazım herseyım oldu ıkıncısınde de ılk 4 ay (bulantılardan sonra) başlıcam nazlanmalara
ozendırıyorsunz valla :)
okadar mutluyum kı sızler adına maşallahhhhh aılemız buyuyor dıyorum

ay ınanmıyorum ecrıne yaa canım bnm maşallahhh sımdıden ablalık edalarına gırmış super
ınşallahh hep boyle surer .. cok bılınclı bır cocuk
Aralda oyle ya ıstanbuldayız 5 gundur ablam cok şeyıne tanık oldu bunu ozel bı okula gonderın
bu cocugu psıkologa gostern deyıp deyıp duruyor
ama hamılekalsam yıne böyle koala gıbı bana yağışık yaşarsa aral karnımdakıne kesın zararverır
uzerımden ınmıyor kı kerata :)) ecrın gıbı dikkat edıcenı sanmıyorum şahsen :26:
evet bende senın gıbı tam bır pımpırık anneyım dedıgıne katılıyorum kesınlıkle tekte kalmamalıyım yoksa cocugu cok sıkarım ben .. hem sevgmle hem karısmakla.. hemde cok yapısık olmak ıstemıyorum var olan ozguvenını bana olan duşkunlugu nedenıyle bozmak ıstemıyorum
kardeşı olsun Rabbımın ıznıyle .. abılık yapsın ıyı gunde kötu gunde beraber olsunlar cok ıstıyorum
eşim tek cocuk cok zor ..
hem cıdden ıkıncıler daha uslu oluyorlar dıye duydum bende
Aralda kız olmasını ıstıyor sanırım ırmak ve fulınden dolayı :))
bırde dıyor kı kardeşler bebek olur ve onlar sevılır opulur sıkılmaz dıyor :)))))

evrımcım sacını bende cok merak ettımmm
resmını koyyyyyy
kreşişini ne yaptın sen

ay ne dıyorsun nurancım yaaa Allahım inşallah öyle bişey değildir
inşallah cocugum bır operasyon gecırmez.. barız farkedılır bışey var orda ama dışarı cıkmaya calısan
bursada gosterıcem yazarım sızlere

evet canım abla edalarına g,rd, gerçekten ama ileride ne olur artık bilemiyorum ama ecrinin hep aşırı bir sevgisi vardı bebekelre belkide ondandır bilemiyorum ama dediğin gibi gayet bilincinde çünkü abartısız bebek arabasına bineceğine yemek yiyeceğine ve hatta ona biberon alacağımıza kadar sayıyor yani ben asla şunu bunu alıcaz demiyorum zaten ortada daha bebek bile yok saçma olur demekte ama ecrin b,z,m yerimize fazlasıyla sayıyor onu bunu ihtiyaccı olacak alıncakları ilginç yani ben duydukça şaşırıyorum beni korkutan tek şey kız değilde erkek olurs nasıl tepki göstereceği hiç ama hiç istemiyor asla diyor sanki umarım her şey yolunda gider...sende bana benziyorsun kişilko lraka çocuğun hakkına bişeyelri kaldıramıyorsun çok üzerine düşüyorsun belli tek çocuklarda iş daha da büyüyor çok sıkıyoruz sanırım biz :)))
off off 9 ay nasıl olacak yaa yemek yemek işkence yataktan bile kalkmak istemiyorum (((
yasemincim sende de baslamis bulantilar. cok zor valla cok iyi anliyorum seni artik ben umudumu kaybettim 9 ay boyle gecicek gibi geliyo
aysegul kiz dilini isir olmasin hic bulantilar.

maşallah canım inş.hiç olmaz çok zor oluyor inankii yemek yemek sorun pişirmekte ayrı bir sorun ecrine yedirmek ayrı sorun ((

selam güzel hatunlar...

derya nerelerde ya sesi soluğu çıkmıyor...

aralımın inşallah önemli bir şeyi yoktur... güzel haberlerini bekliyoruz inş..

hamiş bayanlar kıskandırıyorsunuzz haaa
şaka bir yana sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah...
ay yapasım geldi vallaaa ama durumları biliyorsunuz

cadılar ben geldim hu huuuuu

denizcim çok geçmiş olsun canım. tek bu olsun ya, Allah korusun yavrularımızı.. Bursada da gösterirsin bidaha..

saçımı çekip koycam en kısa zamanda feyse:) herkes çok beğendi. siyah oldu resmen:) zaten denemek istiyodum siyah saçı, ii oldu.. yüzüme renk gelmiş, öyle diyolar.

kuzuma bugün brokoli çorbası yaptım, 2 kaşık yedi.. böğğğ dedi yaaa ( e haklı çocuk:)))

günaydın kızlarrrrrr
herkesler iyidir umarım zeynep uyuyoken giriyorum yine bilgisayar onun ya elletmiyo bize cadı
hamişlerdende güzel haberler okudum maşallah hepinize siz önce doğurun 2 çocukla yaşamak kolaymı zormu bize anlatırsınız bizde ona göre karar veririz :))

herkese ıyı haftalar dılıyorum..

haftaya cok Aralımla beraber cok mutlu başladık
ama ıçımde kocaman bı sıkıntı var aslında..
cunku
dun medıcal park hastanesıne goturduk aralı eşımle (dun ızınlıydı almanya dönuşu oldugu ıcın)
ortopedıye goturduk
parmaklarına fılm cekıldi sol elıne ve sag elıne
doktor kist oldugunu soyledı ((
ve alıonması gerekıyormuş
sağ elındekı minik bişey ama o da buyuyebılırmış buyuk ıhtımalle
aslında bu durumlarda hemen kisti alıyoruz ama bır bekleyelım takıbe alalım egetr buyurse mudahele ederız dedı dr.
cok uzuldum...
zorlamayala olan bışeymış. az rastlanırmış cocuklarda.
dr aralında normal bır cocuk olmadıgını soyledı yanı cok hareketlı dedı
sureklı hastaneye kaçtı asansorlerı cagırdı tum drların kapısını açarak pat dıye ıcerı daldı ve ışıklarını kapattııı
hıc durmadı duramadı
dr kreşe vermenız gerekıyor dedı. baya sohbet ettık adamla
gozlemlerını anlattı.
odasına goturun orda oynasın dıoo
pekı nasıl cocuk odasında oynamıyor kı bızsız..
anne babayı oyuncak etmeye calısıyor dedı sureklı ılgı bende olsun dıyor dedı
okuldada hep dıkkat cekmeye calısıcak dedı.
adamın arka taraftakı muayene bolumundekı muslugunu açtı sureklı bı< konusurken ışıgı actı kapattıı kapıyı açıp kaçtı ve kaybolursun senı başka adamlar alır dedıgımız halde asansorlerı cagırdı ust katlara alt katlara kactı eşım hep peşındeydı bende dr la konuştum
fılm cekılırken cok uslu durdu ama her denılen şekle ellerını soktu. bunu doktora gosterıcez annecım
oda bıze ılac vercek dedı
her goren konuşmasına zekasına hayran kaldı
dr bu yaşta ıngılızce bılmesı ıyı mı deılm ı onuda araştırmak lazım dedı
zekasının dogru yonlendırılmesı ıcın bı uzmana gozukmesı gerekıyor dedı
kreşete başlatıcaz
bu ay arabanın taksıtı dışında bırde vergısı cıktı 400 lıra :S
900 de taksıtı

neysee 2 hafta sonra dr a yıne gıdıcez bakıcak tekrar buyume varsa kesıp kıstlerı alıcaklar
ama bu hareketlılıkle bandajla nasıl durucak 1 hafta ben onu dusunuyorum
Allah yardımcım olsun.

bu arada ben 1 haftadır aralı gecede baglamıyorum zaten dısarda baglamıyorduk
ve Allahıma bınlerce kez sukurler olsun kı ablamlarda gecede baglanmadı evde de aynen devam edıyoruz

Son düzenleme:
aferim arala bez olayınını çabuk bitirdi bezli bebemiz pek kalmadı sanırım teo enes var ege yi bez bağlıyomu evrim bilmiyorum
parmağına çok üzüldüm aralın neden oluşmuş o kist acaba ? aral bi keresinde parmağını bi yere sıkıştırmıştıda çok kanamıştı ya acaba onla ilgili olabilirmi deniz ?

dr zorlanmadan dolayı olabılıcegını soyledı
bısıklet vs kullananlarda olabılırmıs

hadi geçmiş olsun canım. minik bi operasyonla hiç canı acımadan alırlar, hiç merak etme..

ege halen bezli canım ya, kreşe başlayınca atıcaz. okulda alıştırıyolarmış. kolayına kaçıyorum

Deniz Hanım çok geçmiş olsun. Umarım Aral için en iyisi ve en sağlıklısı en rahat şekilde gerçekleşir ve çabucak iyileşir.

ben geldim
pazartesi gecesinden beri gıda zehirlenmesinden hastanelerdeyiz
en çokta enes etkilendi ama şimdi iyi şükür ucuz atlattık...
3 tane serum yedi iğneler tahliller delik deşik oldu yavrum...
kusması uzun sürdüğü için 12 saat müşade altında tuttular enesi..
sabahtan kontrolü vardı birde damardan iğnesi çok ağladııı
ama şükür ki müşade altındayken beni hiç üzmedi
ben dedim damar yolu bandajlarını koparır atar ama
çok bitkindi.. onlarla uğraşamadı...

Son düzenleme:
geçmiş olsun arala yaa Allah daha büyük dert vermesin inşallah..

gıda zehirlenmesi bizde kızartma yağından kaynaklanıyor
benim dikkatsizliğim...
kızartma teceresinden pazar günü kullandığım yağı dökecektim ama unuttum
annem de pazar evde yoktu pazartesi sen o yağla patlıcanları kızart ve biz hastanelik olduk
sadece eşime bişey olmadı o gece geç geldi ve toktu.. Allahtan bir sağlamımız vardı...
Dikkatsizliğim nelere mal oldu.. Ben çok unutkanım ya Allahtan daha kötü birşey gelmedi başımıza...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun esracım yavrum enes çok etkilendi demkki bi kızartma yağının bu kadar etkileyebileciğini tahmin etmezdim çokmu uzun süredir duruyodu acaba ? evde annen yemek yaptığı için o daha iyi biliyodur
çok dikkat etmek lazım
ayy o zaman hamburgercilerdeki yağları düşünemiyorum bile kimbilir kaçkez kullanıyorlardır onları

çok geçmiş olsun esracım gerçekten kızartama yağından demek çok etkili ben zaten dışarda yemek yerken bi yandan lezzetine bayılıyorum bi yandan aklıma geldikçe sevdanın dediği gibi iğreniyorum neler var içinde acaba diye allah korumuş canım sizi kıyamam enese yavrum yaaa acı çekmitir çok

denizcim hoşgeldin sende evine aralın ameliyet olacağını yazmışsın zor günler seni bekliyor deniz aral bandaj falan nasıl tutcak durmaz o yerinde daha kötü olmasında iyileşir inş. allahın izniyle sizede geçmiş olsun canım tekrar

bende bugün ilk defa ultrasona gidicem bakalım ne dicek dr. içim kötü oluyor ya kötü haber alıcam diye doğaçla çok zor oluyor hamilelik hareketli çok kaza yapıyor üstüme atlıyor bişey fırlatıyor falan panikteyim sürekli

ya ben pazar günü o yağı 3 kez kullandım zaten...
dökmeyi unuttum ama ya annemde bilmeden
annemde 4.kez kullandı oda dokundu
annem çok üzüldü ya 50 senedir böyle birşey ilk defa başıma geldi diyor

dışarda kullanılan yağları bende düşünemiyorum
benim mide hassas zaten liseye giderken burger king de hamburger patetes yiyip zehirlenmiştim
kimseye bişey olmamıştı ama ben hastanelik olmuştum.
o yüzden dışarda fast food pek tüketmemeye çalışırım. kısmet

esracım çok üzüldüm geçmiş olsun canım ALLAH KORUMUŞ SİZİ ..çok hasas sanırım bu konuda bünyeniz eneste sana çekmiş bende dışarıda yerim kızartma felan ama başıma hiç gelmedi ((ama doğru yaa içerisinde neler neler vardır ((

aralımada çok geçmiş olsun böyle şeyelr başımıza gelince çok üzülüyorum hiç bitmiyor sorunumuz allah yardımcınız olsun denizcim inş..çabucak atlatırsınız...

ayşegülcüm hayırlısı olsun canım niye kötü şeyler getiriyorsun aklına hiç bir şey çıkmaz inş..bebişini görür gelirsin ...
ecrin tepemde rahat vermiyor yazamıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…