- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
aaa denizcim arala ne oldu ki, valla şimdi duydum, geçmiş olsun hayırdır? benim niye haberim yok? geçmiş sayfaları fazla okuyamıyorum da, fransız kalıyorum çoğu zaman. haftanın belli günleri ancak girebiliyorum.
canım nedır ne degıldır bızde henuz bılemıyoruz gorur gormez acıle gıttık ama acıldekı dr bursada cok anlamadıgını kıkırdak buyumesı olabılıcegını muhakkak ortopedıye gostermemız gerektıgını soylemıstı
fakat esımın fuarı oldugu ıcın delı gıbı calısıyordu pazar dahıl o yuzden cocugu goturemedık
snra ztn gıttı ve bend eıstanbula ablama geldım daha dogrusu beraber geldık o burdan almanayay gıttı .. ben burda gosterdım.
bana ozelden de yazıpılgılenmışşsın cok cok teşekkur ederım orda da bahsettıgım gıbı ortopedıden randevu alamadık cocuk bolumundekıne goturduk dr yuzumuze bıle bakmadı acımıyor dıyor Aral
ama tabıkı bursaya döndugumde gösterıcem ortopedıye
canım aynı ben hehehe
valla batuhanda hiç nazlanmadım ama bunda fena nazlıyım
zaten bulantılarım var iş güç yapmıyorum ama tadıda iyi çıkıyo
dün gece yatıcağım sırada çıkardım eşim hemen geldi patates falan haşlıyım tutsun mideni dedi
yiceğim yoktu ama yap dedim gecenin 1 inde haşladı getirdi eşim :))
bulaşıkları falan yıkıyo evi topluyo batuhanı yedirip uyutuyo çok yükleniyorum bazen farkındayım ama başımı kaldıramıyorum bulantılardan napiimm :))
diyorum bunca sene ben sana baktım şimdi sıra sende :)) sağolsun bir dediğimi iki ettirmedi
ohhhhhhhhhh sefan olsun nurancımm :)) :13:
valla bnm ılk hamılelıgım prensesler gıbı gecmıstı o kadarrahattımkı anlatamam .. nazım mazım herseyım oldu ıkıncısınde de ılk 4 ay (bulantılardan sonra) başlıcam nazlanmalara
ozendırıyorsunz valla :)
okadar mutluyum kı sızler adına maşallahhhhh aılemız buyuyor dıyorum
yorgun bitkin benden slmlar :)))) çok bulantılarım var kafam kalkmıyor uykum geliyor sürekli off offf geçecek diyorum bu günler(((....
bir kaç gündür nuranın hesap bende kç.valdemelrde kaldım sağolsun çok ilgilendi ecrin ama hat safaya çıktı şımarık huysuz hiç yemek yemeğen bir erkek fatma oldu nasıl başedicem ben bu cadıyla..kekelemeside bazen hiç yok bazen arada oluyor takılmıyorum onada geçer inş..çünkü dr.sorukduk geçiciymiş ondanda haberler yazayım aklını yenemezmiş yani aklından geçenelr kelimeye dökülürken yetişemiyormuş takılıyormuş kii ecrin bu yani düşünün aşırı konuşan bir çocuk olunca ben bile yetişemiyorum :))) ama buna çok sevindim çok üzülmüştüm tamda bebeğime bakmaya gittiğimiz gün olmuştu hiç bir şey anlayamamıştım 2 hft.oluyor arada oluyor geçen hiç olmadı çok az 1 yada 2 kere oldu yani birazda üstünde duruyorum heralde ondan bu yüzden 2. çocuğu aslında yapıyorum(( herkese tavsiyem ben gibi deli gibi pimpirikli olup çocuğunu çıldırtan annlre 2. çocuk şart çünkü 1.üzerinede kalakalıyoruz :)))
bugün biraz iyi hissettim kendimi eve geldim evi bir topladım işte öylesine hiç dışarı çıkmıyorun yürüyecek halim yok yemek yemiyorum açlıkta ölücem dedim artık karnım acıkıyor ama bulantu kesiyor((( erken başladı kızlar benimki 5 hft.lıkkken başladı erken canlandı sanırım ..
birde ecrin çok mutlu zaten ben hamile kalmadan önce annem hamile diyordu içine doğmuş kuzumun :)) sürekli öpüyor karnımı kardeşim benim onu çok seviyorum daha çok küçük o büyücek annmin karından sonra çıkacak diye ayy bir görseniz nasıll ballandıra balladıra anlatıyor valla çocuk yapanız gelir :))))dahasıda var hiç demediğimz halde kucağıma aldımğımda tepki gösteriyor kardeşimin üzerine oturdum indirrrr diye ...ve tabi bunca güzel şeyden sonra ecrin kız istiyor asla erkekği kabuletmiyor '' BEN GİBİ KIZIMIZ OLCAK ERKEK İSTEMİYOR '' diyor yaa taktı hemde öyle böyle değil ilk duyduğundan beri zaten hamile kalmadan önce hamile dedi annem cinsiyet yok daha ortada kız diyor hadi hayırlısı bakalım.......
ay ınanmıyorum ecrıne yaa canım bnm maşallahhh sımdıden ablalık edalarına gırmış super
ınşallahh hep boyle surer .. cok bılınclı bır cocuk
Aralda oyle ya ıstanbuldayız 5 gundur ablam cok şeyıne tanık oldu bunu ozel bı okula gonderın
bu cocugu psıkologa gostern deyıp deyıp duruyor
ama hamılekalsam yıne böyle koala gıbı bana yağışık yaşarsa aral karnımdakıne kesın zararverır
uzerımden ınmıyor kı kerata :)) ecrın gıbı dikkat edıcenı sanmıyorum şahsen :26:
evet bende senın gıbı tam bır pımpırık anneyım dedıgıne katılıyorum kesınlıkle tekte kalmamalıyım yoksa cocugu cok sıkarım ben .. hem sevgmle hem karısmakla.. hemde cok yapısık olmak ıstemıyorum var olan ozguvenını bana olan duşkunlugu nedenıyle bozmak ıstemıyorum
kardeşı olsun Rabbımın ıznıyle .. abılık yapsın ıyı gunde kötu gunde beraber olsunlar cok ıstıyorum
eşim tek cocuk cok zor ..
hem cıdden ıkıncıler daha uslu oluyorlar dıye duydum bende
Aralda kız olmasını ıstıyor sanırım ırmak ve fulınden dolayı :))
bırde dıyor kı kardeşler bebek olur ve onlar sevılır opulur sıkılmaz dıyor :)))))
kızlar valla bi özendim ki sormayın. inanın hamiş kalasım geldi gaz verin biraz ya,,,
kolaylıkla atlatırsınız inş.. hepiniz yırtmak üzeresinz doğurma derdinden, ne güzel. 3 çocuk düşünen var mı gerçi onu bilmiyorum..
denizcim bgn girmemişsn, çok merak ettim, dün de yazmıştım. aralın ciddi bişeyi yoktr umarm. ist.a dr a gittik fln yazmışsn telaş yaptım.
ben de saçımı boyuyorum şu an. bekleme safhasındayım. az snra yıkıycam. kestaneye boyadm. bahara sararmayı düşünüyorum yeniden, kızıllıkları yok etmeye çalışıyorum şimdi. gıcık gıcık kızıla boyamıştm öf beee, çabuk uzasa saçım bari... yoksa oriallicem valla bana ne..
evrımcım sacını bende cok merak ettımmm
resmını koyyyyyy
kreşişini ne yaptın sen