2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bencede kal deniz son tatiline bi çık sonra hamilelik 9 ay hemen olmucakki çocuk önünde zaman var ozamana kadar büyür yaramazlar baya bide kreşe zaten vermicekmiyiz eeee daha ne o zaman rahata ermeden yapmalıki sonunda toptan erelim

onu ozledımmmmmm..ozledımmmmm ozledımmmmmm...................
kocamı cok ozledım

MERHABAAA
GECE KUŞU GELDİM
ayşegülüme katılıom kızlar ikinciyi düşünenler sakın çok ara wermeyin cidden çok zor oluyor ben yaşıyorummm tawsiye etmiyorumm düşünenler ikinci bebişi çalışmalara başlasınlar
kendi adıma güzel yanları fazlasıyla war mesela özlediğimiz bebek özlemini yeniden tattık ewimize tekrar tatlı telaş geldi heyecan oldu anneliğimi daha güzel anladım we yaşadım ...vs
zor yanlarıda büyüğü okula giderken ufaklığın kitap defter sewdası başladı büyük kızımında oyuncak sewdası biriyle fen tarih matematik çalışırken diğeriyle ewcilik oynayıp kayu izliom inanın çok zor ... ve sayamadığım niceleri...

denizimm aralın parmağı nasıl oldu cnm geçmişi okuyamadım kusura bakmayın yazmışta olabilrsin
merak ettim önmli değildir inş. ALLAH kawuştursun btnm sizide en kısa zamanda hasretin biter inş.
grşmk üzere kızlar bnde uyumaya gider...

günaydın kızlar bugün geçgidecem eğitim varmış eşimide gönderdim rahatça bi gireyim ece uyurken ayyy babannemizin gelmesi çok iyi oldu en yoğun haftamızdaydık eşimle eceyi nerdeyse hiç görmüyorumdesem yeridir evde oda bizi istemiyo babannesiyle oynayıp duruyolar arada gelip bizi yokluyo burdamısınız çalışıyomusunuz siz ben de karıştırabilirmiyim filan sonr gidiyo odasında babnnesine konser veriyo bu aralar herşey mikrofon şarkı söyleyip duruyo sizinkilerde öylemi ayaklı mkrofon alıcam burda yk esk de vardır 15 tatilde artık
dün akşam odasını ldık henfendinin bugün getircekler bakalım pembe istiyodu ece ama piyasadakiler hep klasik bizim küçüklüğümüzden beri olanlar bizde bellonadan turuncu aldık nasl olcak merak ediyorumodamız küçük olduğundan gardropla yatak aldık sadece işten gelince birde onların temizliği olcak

ayşegül yasemin nuran nasıl gidiyo hamilelik bi sorun yoktur inş ; korumak zor olur yaa küçük çocuk varken ama daha iyi oluyo derdi hep bu durumda olanlar hiç bişey anlamadan doğurdum filan inş sizinkide öyle olur geçmişi pek okumadım herkesler iyidir inş
derya bigudilerim geldi bende sardım 1 saat tuttum ama spreyim filan yoktu hemmen indi yaa bu gece filan sarıpp yatayımda sabah açayım bakalım nasıl olcak birde elidorun saç şekilllendiricisinden alıcam bugün inş daha güzel olur

sorun yok şükür serpilcim doğaçtan daha rahat gibi şimdilik bide ilki kadar heyecan verici değil çok dikkat etmiyorum açıkcası doğaçta hayatımı çok değiştirmiştim yok hazır çorba içmem et bulyon kullanmam kola içmem kahve içmem çok kısıtlamıştım sıkmıştım kendimi bunda yapmak istemiyorum açıkcası tabiki yine dikkat edicem aşırıya kaçmıcam ama tamamende soyutlamıcam yoksa zaman geçmez ve bu dönemde zor olur zaten yaz sıcağına gelicek doğum allah sabır versin sizleride bekliyoruz ama gelin kızlar ya 2.de daha bilinçli oluyosunuz bence hele doğunca sanırım daha farklı olacaktır haftaya çarşamba kontrolum var ilk defa keseyi görücez aslında oluşmuşturda hastanede görüneyim dedim sonra kalp atışı için özel dr.a gitmeye başlıcam kısmetse ama progestan ilacı mahvediyo beni çok uykum geliyor nuran sanada verdimi düşük tehlikesi olana veriyolar iştahımda yok hiç midem bulanmıyor ama canım bişey yemek istemiyor zorluyorum azda olsa özellikle tatlı yeme isteğim hiç yok aşermiyorumda 6. haftada başlıyomuş gerçi anya konya haftaya belli olur çizelgemi koydum ordan takip edin kaçıncı haftaymışım ok.

selam kızlar
bugün boş günüm, dinleniyorum evde..
ayşegülcüm progestan bende de feci uyku yapıyodu, leş gibi uyuyordum ben de :)
haklısın, bidaha hamile kalsam ben de fazla sakınmam herhaldeç pideciye gittiğimizde bile domatesin mevsimi değil diye pidenin içindeki domatesleri ayıklıyodum hahaha çok komik yaa millet ne dalga geçmiştir benimle, ay utanç vericiD abartmamak lazım sakınma olayını gerçekten de. rahat olunca daha güzel geçiyo zaman. yoksa sürekli diken üstünde ıyyy
benim egeye hamileliğimde plesenta previa vardı. sürekli düşük tehlikesi ve sürekli istırahat. bu yüzden ikinciden tırsıyorum. ya gene aynısı olursa diye.. bu sefer çocuk da var, o ilgi isteyecek, yemeği var, evin işi var, nasıl yapıcam.. hadi ilkinde idare ediyodum. dışarıdan da yemek söylüyorduk, ev fazla dağılmıyordu zaten vs vs.. bütün gün oyuncakları ben topluyorum, kuzum döküyor şimdi, bilirsiniz...aslında bi cesaretle hamilelik işine girişmek lazım da, korkuyorum işte. 9 ay yine yatmak istemiyorum.. öff

derya ben ıstanbulda ablamdayım (onun adıda derya) :)) aralı burda hastaneye goturdum ama
ortopedı bolumunden randevu almak ımkansız dı ve bızde cocukbolumunden aldık
hanı bı ıhtımal bızı ortopedıye sevk eder dıye
ama oyle olmadı
parmaga baktı yuzumuze bıle dogru durust bakmadı ıkıkelıme zor konustu
ben yapamam sevk edemem ben anlamam
dedı bızde gerı eve donduk tabıkı..
bursada tekrar bıldıgım ıyı bı hasteneden randevu alıcam
nasılsa araba bende evımın onunde metro var gıderım ogluşumla
sagol sordugun ıcın canım

ada ve ırmak nasıllar sende bızlerı bılgılendır lutfen
ablamın kızının adıda ırmak ay kac gundur aralla bırbırılerıne gırıyorlar hep ve sureklı ınatlasıyorlar
kapatıcam kapatmıcaksın gıbı

aaa denizcim arala ne oldu ki, valla şimdi duydum, geçmiş olsun hayırdır? benim niye haberim yok? geçmiş sayfaları fazla okuyamıyorum da, fransız kalıyorum çoğu zaman. haftanın belli günleri ancak girebiliyorum.

evrimcim benimde ilk hamileliğim zor geçmişti canım bulantı falan değil düşük tehlikesi ve son zamanlardaki şişmeler ayaklarım falan çok acımıştı 2.yi düşündüğüm için korkunun ecele faydası yok dedim öyle böyle çekicem dedim öyle oldu bu ilaç mahvediyor onu biliyorum ve ne zamana kadar kullanacağımıda bilmiyorum ama şimid dört gözle kontrole gitmeyi bekliyorum haberini almak için bi ultrasonda iyi olduğunu öğrensem çok rahat edicem geri bütün zaman daha kolay geçicek gibi geliyor doğaçla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum o olmadan önce hep kendimi dinlerdim şimdi dinlemiyorum keyfime bakıyorum eşimde süper bi dediğimi iki etmiyor sağolsun önceden sallardı şimdi kızmayım diye hazırda herşeyde onu çağırıyorum gel fırını kaldır onu çek bunu it çalıştırıyorum çok zevkliymiş yav

ayşegülcüm progestan beni mahvetti. onu kullandığımda hiç bişey yiyemiyodum ve baygın gibiydim.
doktor 1 ay daha kullan dedi ama ben kullanmıyorum çok zorladı beni mahvoldum.
şimdide bulantılarım var yine yemek yiyemiyorum ama ilaç kullanırken daha kötüydüm.
bende 6 haftama kadar sanki hamile değilmişim gibi geliyodu bulantım falan hiç yoktu. herşeyi yiyodum. 6 haftadan sonra herşey tersine döndü canım bişey çekmiyo ağzımın tadı yok. 1 kilo daha verdim toplam 1 ayda 3 kilo gitti. 59 kilodayım şuan. batuhnda çok rahattım çalıştığım halde. bulantım yoktu sadece acıkınca oda azdı yani. bu mahvetti beni.

canım aynı ben hehehe
valla batuhanda hiç nazlanmadım ama bunda fena nazlıyım
zaten bulantılarım var iş güç yapmıyorum ama tadıda iyi çıkıyo
dün gece yatıcağım sırada çıkardım eşim hemen geldi patates falan haşlıyım tutsun mideni dedi
yiceğim yoktu ama yap dedim gecenin 1 inde haşladı getirdi eşim :))
bulaşıkları falan yıkıyo evi topluyo batuhanı yedirip uyutuyo çok yükleniyorum bazen farkındayım ama başımı kaldıramıyorum bulantılardan napiimm :))
diyorum bunca sene ben sana baktım şimdi sıra sende :)) sağolsun bir dediğimi iki ettirmedi

aramızda 3 hafta var nuran bende 6. haftadan sonra başlarım herhalde az kaldı ya ne dicem sendede uykuda gerinme oluyormu ayaklarını sırtını falan elinde olmadan geriyormusun benim doğaçtada olmuştu sanki çok rahatlıyorum gerinince zararlımıki yapmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor uyku halindeyken oluyor

evet canım bende de oluyo ayaklarım özellikle aynı şeyi bende düşündüm zararlı olurmu diye ondan çok germiyorum kendimi

yorgun bitkin benden slmlar :)))) çok bulantılarım var kafam kalkmıyor uykum geliyor sürekli off offf geçecek diyorum bu günler (((....

bir kaç gündür nuranın hesap bende kç.valdemelrde kaldım sağolsun çok ilgilendi ecrin ama hat safaya çıktı şımarık huysuz hiç yemek yemeğen bir erkek fatma oldu nasıl başedicem ben bu cadıyla..kekelemeside bazen hiç yok bazen arada oluyor takılmıyorum onada geçer inş..çünkü dr.sorukduk geçiciymiş ondanda haberler yazayım aklını yenemezmiş yani aklından geçenelr kelimeye dökülürken yetişemiyormuş takılıyormuş kii ecrin bu yani düşünün aşırı konuşan bir çocuk olunca ben bile yetişemiyorum :))) ama buna çok sevindim çok üzülmüştüm tamda bebeğime bakmaya gittiğimiz gün olmuştu hiç bir şey anlayamamıştım 2 hft.oluyor arada oluyor geçen hiç olmadı çok az 1 yada 2 kere oldu yani birazda üstünde duruyorum heralde ondan bu yüzden 2. çocuğu aslında yapıyorum (( herkese tavsiyem ben gibi deli gibi pimpirikli olup çocuğunu çıldırtan annlre 2. çocuk şart çünkü 1.üzerinede kalakalıyoruz :)))

bugün biraz iyi hissettim kendimi eve geldim evi bir topladım işte öylesine hiç dışarı çıkmıyorun yürüyecek halim yok yemek yemiyorum açlıkta ölücem dedim artık karnım acıkıyor ama bulantu kesiyor((( erken başladı kızlar benimki 5 hft.lıkkken başladı erken canlandı sanırım ..

birde ecrin çok mutlu zaten ben hamile kalmadan önce annem hamile diyordu içine doğmuş kuzumun :)) sürekli öpüyor karnımı kardeşim benim onu çok seviyorum daha çok küçük o büyücek annmin karından sonra çıkacak diye ayy bir görseniz nasıll ballandıra balladıra anlatıyor valla çocuk yapanız gelir :))))dahasıda var hiç demediğimz halde kucağıma aldımğımda tepki gösteriyor kardeşimin üzerine oturdum indirrrr diye ...ve tabi bunca güzel şeyden sonra ecrin kız istiyor asla erkekği kabuletmiyor '' BEN GİBİ KIZIMIZ OLCAK ERKEK İSTEMİYOR '' diyor yaa taktı hemde öyle böyle değil ilk duyduğundan beri zaten hamile kalmadan önce hamile dedi annem cinsiyet yok daha ortada kız diyor hadi hayırlısı bakalım.......

kızlar valla bi özendim ki sormayın. inanın hamiş kalasım geldi gaz verin biraz ya,,,
kolaylıkla atlatırsınız inş.. hepiniz yırtmak üzeresinz doğurma derdinden, ne güzel. 3 çocuk düşünen var mı gerçi onu bilmiyorum..

denizcim bgn girmemişsn, çok merak ettim, dün de yazmıştım. aralın ciddi bişeyi yoktr umarm. ist.a dr a gittik fln yazmışsn telaş yaptım.

ben de saçımı boyuyorum şu an. bekleme safhasındayım. az snra yıkıycam. kestaneye boyadm. bahara sararmayı düşünüyorum yeniden, kızıllıkları yok etmeye çalışıyorum şimdi. gıcık gıcık kızıla boyamıştm öf beee, çabuk uzasa saçım bari... yoksa oriallicem valla bana ne..

benimde dip boyam gelmişti boya almıştım boyamak için hamiş kalınca boya kaldı allahtan doğaçtaki gibi röfle yoktu çok çirkin olmuştu dipler doğuma kadar şimdi kumralım kendi saç rengime yakın evrim boyada koy resmini merak ettim nasıl oldun

yasemin doğaçta öyle kucağıma gelmek istemiyor kardeşim uf olur diyor üstümden geçerken karnıma basmamaya çalışıyor ama arada kaza oluyor ben diken üstünde oluyorum genelde elim hep karnımda ben şanslıyım bulantım yok tahminim olmucakta doğaçtada yoktu ondan millet kilo verirken bende alıyorum ilk aydan itibaren yaaaaa

denizcim doktor nasil anlamadi ilgilenmedi sasirdim. insallah sorunsuz atlatirsiniz
canim bende de 6 parmaklik varmis annemler sonradan farketmisler 2.5 yasinda ameliyatla alinmis hatirliyorum o ani doktorumu falan. kemik olsaymis tekrar olusma ihtimali olurmus ama benimki yumusak dokuymus daha olusmadi hic. batuhana hamileyken doktorumada anlatmistim bebekte olurmu diye tek tek parmaklarina bakmisti ultrasonla cok sukur yok.
insallah sizde sorunsuz atlatirsiniz

yasemincim sende de baslamis bulantilar. cok zor valla cok iyi anliyorum seni artik ben umudumu kaybettim 9 ay boyle gecicek gibi geliyo
aysegul kiz dilini isir olmasin hic bulantilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…