ayyyyyyyyyyyyyy kıskanclıktan catlıcam sımdı aysegulllll
bende hamıle kalmak ıstıyorummm ıkıncıyı ıstıyorummm
sız kahve yudumlarken ben bez egıtımındekı cılelerı yaşamak ıstemıyorummmm ayolll :)
offff valla haklısın yapmalı bence ama bnm eşım hıc ıstemıyor yaaa
araldan tırsıyoruzzz
elıfcım cok yazamadım sana . tuvalet egıtımı konusunda da dıger konularda da cocugumu egıtırken
hem baya arastırırım hemde kendı hıssıyatıma gore davranırım ve ogretırım ona herseyı demek ıstemıstım burnumun dıkınede gıtmem muhakkak okurum ogrenırım . tek annelık hıslerıde yetmeyebılıyor tek kıtaplar ınternet yada dr.larda yetmıyor bnm fıkrm bu.
bence hepsını harmanlamalı...
sende hıslerıne ve gozlemlerıne dayanarak bez egıtımıne baslamıs (benım gıbı) ve cok kısa surede basarılı olmus bı annesın..
aysegul ben bu yaz hamiş kalmayı planlıyorumm canım kesın karar verdım ama kocamın haberı yok suanda :))))))
aral uyudu ablamla muhtesem yuzyılı ızlıyoruzzz
ya ben ya ben?((((
sorun yok şükür serpilcim doğaçtan daha rahat gibi şimdilik bide ilki kadar heyecan verici değil çok dikkat etmiyorum açıkcası doğaçta hayatımı çok değiştirmiştim yok hazır çorba içmem et bulyon kullanmam kola içmem kahve içmem çok kısıtlamıştım sıkmıştım kendimi bunda yapmak istemiyorum açıkcası tabiki yine dikkat edicem aşırıya kaçmıcam ama tamamende soyutlamıcam yoksa zaman geçmez ve bu dönemde zor olur zaten yaz sıcağına gelicek doğum allah sabır versin sizleride bekliyoruz ama gelin kızlar ya 2.de daha bilinçli oluyosunuz bence hele doğunca sanırım daha farklı olacaktır haftaya çarşamba kontrolum var ilk defa keseyi görücez aslında oluşmuşturda hastanede görüneyim dedim sonra kalp atışı için özel dr.a gitmeye başlıcam kısmetse ama progestan ilacı mahvediyo beni çok uykum geliyor nuran sanada verdimi düşük tehlikesi olana veriyolar iştahımda yok hiç midem bulanmıyor ama canım bişey yemek istemiyor zorluyorum azda olsa özellikle tatlı yeme isteğim hiç yok aşermiyorumda 6. haftada başlıyomuş gerçi anya konya haftaya belli olur çizelgemi koydum ordan takip edin kaçıncı haftaymışım ok.günaydın kızlar bugün geçgidecem eğitim varmış eşimide gönderdim rahatça bi gireyim ece uyurken ayyy babannemizin gelmesi çok iyi oldu en yoğun haftamızdaydık eşimle eceyi nerdeyse hiç görmüyorumdesem yeridir evde oda bizi istemiyo babannesiyle oynayıp duruyolar arada gelip bizi yokluyo burdamısınız çalışıyomusunuz siz ben de karıştırabilirmiyim filan sonr gidiyo odasında babnnesine konser veriyo bu aralar herşey mikrofon şarkı söyleyip duruyo sizinkilerde öylemi ayaklı mkrofon alıcam burda yk esk de vardır 15 tatilde artık
dün akşam odasını ldık henfendinin bugün getircekler bakalım pembe istiyodu ece ama piyasadakiler hep klasik bizim küçüklüğümüzden beri olanlar bizde bellonadan turuncu aldık nasl olcak merak ediyorumodamız küçük olduğundan gardropla yatak aldık sadece işten gelince birde onların temizliği olcak
ayşegül yasemin nuran nasıl gidiyo hamilelik bi sorun yoktur inş ; korumak zor olur yaa küçük çocuk varken ama daha iyi oluyo derdi hep bu durumda olanlar hiç bişey anlamadan doğurdum filan inş sizinkide öyle olur geçmişi pek okumadım herkesler iyidir inş
derya bigudilerim geldi bende sardım 1 saat tuttum ama spreyim filan yoktu hemmen indi yaa bu gece filan sarıpp yatayımda sabah açayım bakalım nasıl olcak birde elidorun saç şekilllendiricisinden alıcam bugün inş daha güzel olur
MERHABAAA
GECE KUŞU GELDİM
ayşegülüme katılıom kızlar ikinciyi düşünenler sakın çok ara wermeyin cidden çok zor oluyor ben yaşıyorummm tawsiye etmiyorumm düşünenler ikinci bebişi çalışmalara başlasınlar
kendi adıma güzel yanları fazlasıyla war mesela özlediğimiz bebek özlemini yeniden tattık ewimize tekrar tatlı telaş geldi heyecan oldu anneliğimi daha güzel anladım we yaşadım ...vs
zor yanlarıda büyüğü okula giderken ufaklığın kitap defter sewdası başladı büyük kızımında oyuncak sewdası biriyle fen tarih matematik çalışırken diğeriyle ewcilik oynayıp kayu izliom inanın çok zor ... ve sayamadığım niceleri...
denizimm aralın parmağı nasıl oldu cnm geçmişi okuyamadım kusura bakmayın yazmışta olabilrsin
merak ettim önmli değildir inş. ALLAH kawuştursun btnm sizide en kısa zamanda hasretin biter inş.
grşmk üzere kızlar bnde uyumaya gider...
kızlar bu arada eşimin yük taşıtmaması cam sildirmek için kadın tutma fikirleri falan bi görseniz çok hoş ya ben ilkinde yaşayamamıştım ya şimdi aşercem hususi belli zaman sonra şimdi değil hemencecik olmaz çeksin biraz varmı hemen baba olmak doğaçtaki gibi değilmi
ayşegülcüm progestan beni mahvetti. onu kullandığımda hiç bişey yiyemiyodum ve baygın gibiydim.
doktor 1 ay daha kullan dedi ama ben kullanmıyorum çok zorladı beni mahvoldum.
şimdide bulantılarım var yine yemek yiyemiyorum ama ilaç kullanırken daha kötüydüm.
bende 6 haftama kadar sanki hamile değilmişim gibi geliyodu bulantım falan hiç yoktu. herşeyi yiyodum. 6 haftadan sonra herşey tersine döndü canım bişey çekmiyo ağzımın tadı yok. 1 kilo daha verdim toplam 1 ayda 3 kilo gitti. 59 kilodayım şuan. batuhnda çok rahattım çalıştığım halde. bulantım yoktu sadece acıkınca oda azdı yani. bu mahvetti beni.
aramızda 3 hafta var nuran bende 6. haftadan sonra başlarım herhalde az kaldı ya ne dicem sendede uykuda gerinme oluyormu ayaklarını sırtını falan elinde olmadan geriyormusun benim doğaçtada olmuştu sanki çok rahatlıyorum gerinince zararlımıki yapmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor uyku halindeyken oluyor
kızlar valla bi özendim ki sormayın. inanın hamiş kalasım geldi gaz verin biraz ya,,,
kolaylıkla atlatırsınız inş.. hepiniz yırtmak üzeresinz doğurma derdinden, ne güzel. 3 çocuk düşünen var mı gerçi onu bilmiyorum..
denizcim bgn girmemişsn, çok merak ettim, dün de yazmıştım. aralın ciddi bişeyi yoktr umarm. ist.a dr a gittik fln yazmışsn telaş yaptım.
ben de saçımı boyuyorum şu an. bekleme safhasındayım. az snra yıkıycam. kestaneye boyadm. bahara sararmayı düşünüyorum yeniden, kızıllıkları yok etmeye çalışıyorum şimdi. gıcık gıcık kızıla boyamıştm öf beee, çabuk uzasa saçım bari... yoksa oriallicem valla bana ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?