2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm ya aklın akötü şeyler getirme...
bak inşallah sağlıklı görceksin bebişini :)

esra gecmıs olsun . pekı suan nasılsınız enes nasıl ?bende gıda zehırlenmesı hıc yaşamadım . hele hele beklemış yagdan hıc.
evet kızlar dısarda fast food satan yerlerdekı yaglarda buyuk olcude zararlı maddeler var
ayrıca cokkkkkk bekletılıyor o yaglar
bende 13 yaşımdayken calısmıstım oyle bı yerde ordan bılıyorum
ama arada yemeden duramıyorum

Aral bugun babannede uyuyor ıslerımı yapıyorum bende
dunden yemegım var yanına salata bıde corba yaparım yaparım .
umarım daha buyumezde kisti kesip almak zorunda kalmazlar... kucuk bı operasyonda olsa şimdiden canım acıyor duşunurken...
ayşegulunde dedıgı gıbı nasıl durucak bandajla fln hep bunları dusunuyorum

ayşegulcum ya neden kötu duşunuyorsun pozıtıf gıt oraya bebegını gor ve gel bıze anlat...
kemıkm yapısı bellıyse erkektır derler kızların kı daha gec olusuyormus ultrasonda daha yumru seklınde gozukuyormuş
aralı 7-8 haftalıkken gormustuk ılk bız
ve baya barız bellıydı ınanırmısınız gorunce şok olmuştuk kıpır kıpırdıııı kafasının yanından ıkı el kıpır kıpırdı el sallıyordu resmen bacaklarınıda sureklı cırpıyordu
o zamandan bellıydı nasıl bışey olacagı :)))

Allahım saglık sıhhat versın hepsıne .. hepsını cocugum gıbı sevıyorum .. beraber buyumuşler gıbı.

Son düzenleme:
geldim dr.dan gelişimi normal gidiyor şimdilik kızlar keseyi gördük resmini aldık doğaç şimdi komşuda gelmek istemedi teyzede kalsın arkadaş oluyo bana diyo sağolsun çişi gelince söylüyor teyzesine teyzede götürüyo çişe alışmış çocuk bakmaya torun bakıyo o da büyümüş torunlar ama çocuk işte bakıma hep muhtaç onlar için duruyor annane o da karşı komşumun annesi karşı komşumda hemşire geçen bana geldi sağolsun hayırlı olsun demeye çok destek oluyor bana hep moral veriyor korkuyor insan ya üzülsemmi sevinsemmi hiç belirti yaşamıyorum hamilelikle ilgili ondan endişe ediyorum bişey olursa anlamam diye allah sağlık versin güç versin ne diyeyim 6 haftalık olmuşuz 10 gün sonra kalp atışına bakmaya gidicez nasipse denizcim cinsiyet öyle zor anlaşılır canım ya ben doğaçın keseyide kalp atışınıda çok erken öğrendim 5 haftalıktı bilemiyorum belki buda erken belli oldu ama görünmedim daha erken ultrasonasağlıklı olsunda farketmez gönlümden geçen ayrı ama sağlıklı olsun yeterki

kız ne demek belkı buda erken bellı oldu anlamadım

ay neysee yaaaaaa yeğenımız gelıyor ya ona bakalım bızz..
maşallahhhh senden sonra sıra bende demeyı cok ısterdım ama eşım ı ıhhh ıstemıyorr
kandırıcam senı dıyorum hahahahah adambenden kacar oldu
şaka bı yana yaz sonu kalırsam 2012 de bebegımı Rabbımın ıznıyle kucagıma alırım
ee ıyı deılmı arası yaaa daha bekleyıp kart mı olam cocuk mocuk bakamam o zaman

evet denizcim nazlanma lüksümüz yok malesef sen 79 lusun değilmi ben 80 liyim devirdik 30 yaşını sabrım doğaçta bile azaldı ara verirsem hepten çıldırırım sanırım kaldıramam 2. isteyen herkese tavsiyem yapın biran önce o da aradan çıksın çoğunuzun ailesi yakınında bide yardım edecek insan var bende o da yok gurbetteyim annem var ama o da gelse gelse bi kaç aylığına gelebilir babam izin vermez kayınvaliye gelince kendi kızına faydası dokunmadı banamı dokuncak kendine hayrı yok herşey bana kalıcak yine tek güvencem kreş doğaçı oraya göndermek bide uslu bebiş olursa değmeyin keyfime düşünsenize kızlar emen iştahlı bi bebeğim olmuş ağlamıyor fazla hareketli değil fazla falan tadından yinmezmi o bebişin

benımde tek guvendıgım aralı krese verıcek olmam zaten o zamanlar 4 yasında olucak tam gun gıdıcek
kayınvalıdem gecen seneden berı bana guvenme dıyor .. hep lafı acıldıgında yada şaka yaptıgımda kadın kalpten gıdecek gıbı oluyor
cunku dızlerı cok cok cok agrıyor artık ınanırmısın evde bıle zor yuruyor..
gecen sene 3 gun aralı bırakıp tatıle gıttık yanında kardesının hanımı ve onun kızı olmasına ragmen
bakamamış arala geldıgımde her yerı isilikti.
elınden gelenı yapmıs tabı ama gucu dermanı yok eskısı gıbı hıc deıl. bakkala gıdemıo kadın
asla guvenmem ona bu konuda ona artık yaslanamam
arala cok emegı gectı sagolsun ama kadın ztn hasta

kreş bızı paklar dedıgın gıbı..
bnm annem ztn yaşlı kadın gelemez gelsede asla bakamaz.
o da amelıyatlı sonucta
şımdıde koları fecı agıroy rhıc bısey yapamıyor gecelerı ınlıyor

sende gurbet sayılırsın deniz gurbette olmayanın bi sürü yakını oluyor elbet biri destek çıkar yada dediğimiz gibi kreşlik zamandalar bizde 3.5 yaş olcak nerdeyse ara yaza yapsan 4yaş düşünün 2 yaşındayken ilkokula başlıcak büyükler yaş farkları çok küçük değil bence ben doğaça hamileyken bi kadın vardı çıtı pıtpıtı bişey eşi ve oğluyla geliyodu kontrole oğlu 1.5 yaşında fırlama bişeydi kadında 5aylık hamileydi düşünün yaş farkını hatta ve hatta ben kürtaj olurken kanamsı olan hamile geldi kadın 4aylık hamile ve evde 7 aylık bebeği varmış düşünün o tamamen cahillik zaten bi bebek var biri daha geliyor düşsün diye bakıyodu kadın sanki sevincek gibiydi günah diye aldırmamış yani kısacası yaş farkları çok ideal bence ader deryanın dediği gibi birine ders çalıştırırken diğeriyle bebek oyunları oynamak güzel değil bence

kızlar nerdesiniz ya derya serpillll dr. yasemin vardı o da hamişti noldu acaba selcaaann nerdesiniz kızlarrrrrrrr hiç gözükmüyorsunuz gelin ya topik bitti resmen ben yeni 2011 eylül annelerindede varım nasıl coşmuş vaziyette topik görmelisiniz okumaya yetişemiyorum genelde ilk gebelik nasıl heyecanlılar tuhaf geliyor bana şimdi yaşadıkları o heyecan herkes ne yaşayacağını merak ederken ben şimdiden nasıl doğuracağımın derdindeyim yaşadığımız için farklı oluyor 2.lerdeki korku heyecan ya ne dicem eşimin ailesi benim ailem bildikleri halde tebrik etmediler ikimizide hala çok ilgnç 2.ler çok kıymetsiz oluyor ya

ay aysegul sakın bızı terk etmeee o topıge kapılıpp burası senın ılk goz agrınn
çeker çeker getırırım zrla senı buraya :)))

2. lerde degerlı olur ya oyle demeee..
bnm ıkıncısı ıcın muthıss planlarım var bı kere sevıncle soylıcem herkese
aralda tam bır şok yaşamıştım hatta murata aldıralım demıştım ..hemen ve kazayla oldu dıye
hcı hazır degıldım
sevıncle soylememıstım
surprızlerle fln mesela...
ama ıkıncıyı cok guzel duyurucam herkese.. deee onlar bnm kadar sevınır mı bılemem
ablamlar hala aralı anlatıp bana dua edıyorlar

ya zaten anne için hepsi kıymetli sonuçta 9 ayı geçiriyorsun herşeyiyle ama başkaları için çok kıymetli olmuyor onu diyorum anne baba için bazen küçükler daha çok seviliyor büyük karta kaçtıkça

merak etme hep burdayım ben sık kullanılanlarda ekli iki topikte burayıda açıyorum oraya bakınca zaten zaman almıyor burası kimsele yokki :2:

slm kızlar
nslsnz inş. hrkesler iyidir ... geçmişi çok okuyamadım ayyhh sabah oldu ve bn uyumadım ada çok hasta yaa fena üşütmüş meleğim ((
2 gün önce yengem mewlüt okuttu ordaydım ewi soğuktu alışkın değil üşüttü kızım (
gitmesen olmuyoo gitsen böle yaa nasıl canım sıkkın
ayşegül sewindim cnm iyi olmanıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

scapula yasemın sobbeeeee
canımnasılsın ya ses soluk cıkmıyor senden mrk ettık senı yazzz durumları
ıstanbuldamısın ?

iyiyiz yasemıncım.. bızım kızlar hamişşşşş :))
aysegul yasemın ve nuran
senın hamılelık nasıl gıdıyor ..
anlatsana durumları

scapula yasemın sobbeeeee
canımnasılsın ya ses soluk cıkmıyor senden mrk ettık senı yazzz durumları
ıstanbuldamısın ?

sorma denizcim öyle yogunum ki dogum iznini bekliyorum size takılmak için..istanbuldayım ancak burda boş kadro buldum aile hekimi oldum 2 aydır..öyle yogunum ki bugün nedense az hasta varda bakim dedim..25 şubatta alacam izni 27sinde viyanadayım insaallah eşimi çok özledim ya..kızımda bende çok arıyoruz kızıma annemle babam bakıyor sıfırdan ev kurmak ne zormuş..bide maaşlar düzene girmedi yeni geçti istanbul aile hekimliğine..tam bir mücadele içindeyim..galiba ayşegül hamiş..hayırlı olsun canım başka varmı kızlar delikanlılar nasıllar herkes büyümüştür acayip merak ediyorum sizleri..

hamileliğime gelince cok büyüdüm ya füze gibi bir karnım var benimle çalışan ebem dr hanım ikiz olmasın sakın diyor:))))acayip tatlıya düştüm yemesem dayanamıyorum..dogumdan sonra kilo faslını düşünemiyorum..kontrollere viyanaya gittim dogumu orda yapacagım..oglumuz olacak..şimdilik normal herşey umarım kolay bir dogumla kollarıma alırım oglumu..

yasemin nerelerdesin ya özledik seni arada fırsat bulunca uğra bırakma bizi
hatice zeynep nasıl alıştımı ananne ve dedesine en önemlisi kardeşinin olacağı fikrine merak ediyorum nasıl davranıyo
kilolarını dert etme canım doğum ve emzirme olayından sonra sıkı bir rejimle halledersin

yasemıncım cok sevındım oglunun olucak olmasına Allah saglıkla kucagına almanı nasıp etsın
muthış bı mutluluk bence bı kız bı erkek
evet ıst aıle hekımlıgıne yenı gectı .. hersey gun gectıkce daha da da duzene gırecektır
benım esımde 5 gun almanyada kaldı ıs ıcın geberıodum hasretınden
Allah bu konuda da yardımcın olsun.. cok zorrrrrrrrrrrrrrr

kızlar slmmm
ben teonun isteklerine yetişemez hale geldim 2 dakikla bırakmıyor paçamı,gündüz de uyumuyor artık sürekli dibimde pc açtırmak yasak hale geldi beni burda otururken görünce çıldırıyor akşama kadar hamur oynuyoruz,boyama vs..
şimdi yine kucağıma çıkmaya çalışıyor fırsat buldukça yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…