slm kızlar
nslsnz inş. hrkesler iyidir ... geçmişi çok okuyamadım ayyhh sabah oldu ve bn uyumadım ada çok hasta yaa fena üşütmüş meleğim((
2 gün önce yengem mewlüt okuttu ordaydım ewi soğuktu alışkın değil üşüttü kızım(
gitmesen olmuyoo gitsen böle yaa nasıl canım sıkkın
ayşegül sewindim cnm iyi olmanıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
sende gurbet sayılırsın deniz gurbette olmayanın bi sürü yakını oluyor elbet biri destek çıkar yada dediğimiz gibi kreşlik zamandalar bizde 3.5 yaş olcak nerdeyse ara yaza yapsan 4yaş düşünün 2 yaşındayken ilkokula başlıcak büyükler yaş farkları çok küçük değil bence ben doğaça hamileyken bi kadın vardı çıtı pıtpıtı bişey eşi ve oğluyla geliyodu kontrole oğlu 1.5 yaşında fırlama bişeydi kadında 5aylık hamileydi düşünün yaş farkını hatta ve hatta ben kürtaj olurken kanamsı olan hamile geldi kadın 4aylık hamile ve evde 7 aylık bebeği varmış düşünün o tamamen cahillik zaten bi bebek var biri daha geliyor düşsün diye bakıyodu kadın sanki sevincek gibiydi günah diye aldırmamış yani kısacası yaş farkları çok ideal bence ader deryanın dediği gibi birine ders çalıştırırken diğeriyle bebek oyunları oynamak güzel değil bence
geldim dr.dan gelişimi normal gidiyor şimdilik kızlar keseyi gördük resmini aldıkdoğaç şimdi komşuda gelmek istemedi teyzede kalsın arkadaş oluyo bana diyo sağolsun çişi gelince söylüyor teyzesine teyzede götürüyo çişe alışmış çocuk bakmaya torun bakıyo o da büyümüş torunlar ama çocuk işte bakıma hep muhtaç onlar için duruyor annane o da karşı komşumun annesi karşı komşumda hemşire geçen bana geldi sağolsun hayırlı olsun demeye çok destek oluyor bana hep moral veriyor korkuyor insan ya üzülsemmi sevinsemmi hiç belirti yaşamıyorum hamilelikle ilgili ondan endişe ediyorum bişey olursa anlamam diye allah sağlık versin güç versin ne diyeyim 6 haftalık olmuşuz 10 gün sonra kalp atışına bakmaya gidicez nasipse denizcim cinsiyet öyle zor anlaşılır canım ya ben doğaçın keseyide kalp atışınıda çok erken öğrendim 5 haftalıktı bilemiyorum belki buda erken belli oldu ama görünmedim daha erken ultrasonasağlıklı olsunda farketmez gönlümden geçen ayrı ama sağlıklı olsun yeterki
slm kızlar aaa yasemin uğramış ne güzel bide erkek geliyor demek az kaldı yasemin senin ya bizim daha çoook offf offf şimdiden kalp atışını duyma çabası var
evrimcim olacağı varmış canım herşeyde bir hayır vardır ohhh ana oğul sefa yapmışsınız maşallah
deryacım noldu teoya öyle ya usluydu benim kuzum yaramaz abimi oldu :)
ader derya canım ada hastaymış geçmiş olsun canım çok korkuyorum ben ya hep kendim hem doğaç adına şu kışı bi atlatsak dicem ama yazda benim hayrıma olmucak
kızlar dün başladı benim mide bulantılarım ya çok kötüydüm dün sabah biraz vardı akşam patlama yaptı resmen önce avmye gittik doğaçı top havuzlarına soktuk sonra market alışverişine girdik o reyonlardaki çikolata bskivü ne varsa hepsinden nefret ettim o an her reonda çıkarasım geldi resmen inş. devam etmez bu sabahta erkenden kalktım uyku tutmuyor sabah ve gece gündüz uyukluyorum doğaçlagece kalktım ne yaptım bilin turşu çekti canım bi dalmışım turşuya anam ne yemek ya ekşi ekşi off içim ferahladı sanki
selam canlarım
bu aralar pek uğrayamıyorum özlüyorum valla hepinizi
ayşegülcüm 6. haftadasın başladı bulantılar demek(
yasemincim sende benle aynı durumdasın
canım benimde bulantılarım çoktu biliyosunuz 4 kilo verdim.
sonra doktorumla görüştüm oda tekrar idrar testi yaptı sonuca göre ya serum yada ilaç yazarım dedi
hamilelikte keton seviyesi yükseldiğinde bulantı ve kusma oluyomuş benimde yüksekti 1 hafta sonraki testte negatif çıktı ilaç verdi doktorum Allah razı olsun bulantılarım çok hafifledi:))
1 haftada 1.5 kilo aldım tekrardan:)) bulantılarım yine var ama yemek yememi engellemiyo 1 ay sonra ilk defa yediğim yemek karnıyarık pilav ve yoğurt oldu:))
canım ama çok etkili bi ilaç olduğu için doktorum yarım içmemi söyledi zaten kutuda da 6 tane var ve çok bulantılarım olunca içmemi söyledi bende 4-5 günde bir yarım içtim. nettede araştırdım ilacı benim gibi olup da ilaçtan sonra yemek yemeğe başlayanlar olmuş bende deniyim dedim bi tyane yarım içtim ve yarım saat sonra açım yemek getirin diye bağırmaya başladım :))
ilacın adı zofran. bu ilacı doktorumdan başka 2 doktorada sordum hepsi sakıncası yok ama çok az içmemi söyledi kuvvetli olduğu için.
nurancım o ılac kılo mu aldırıyor yanı ıştah mı açıyor yoksa sadece hamılelere ozel bı ılac mı ?
bende alsam ıştahım açılır mı
benim bulantım geçti o gün oldu sadece bida olmadı çok şükür ama kabız oluyorum ya off benimde bu derdim fena oluyor isim kız düşündüm ama erkekte çok zorlanıyorum ya kız olursa değişmezse fikrim melis olacak çok seviyorum o ismi çok çıtı pıtı bi isim eşimin teyzesinin torununu adı ama napıyım çok seviyorum yinede koymak istiyorum hem o kızıda çok seviyorum ben dumlupınar üniv. matematik bölümünde okuyor kız maviş gözlü çok tatlı bıcır bıcır bi kız :81: inanamıyorsun değilmi deniz bende hala inanamıyorum tam bir mucize ya dr.lar zor hamile kalırsın deyip durdular bana hep umudumu yitirttiler hatta ergenliğimde biri senin çocuğun olmaz bile demişti ama maşallah kedi gibi çıktım zırt bırt hamile kaldım
haftaya cumartesi gidicez bizde kalp atışı için 7+3 olucam o gün bakalım ne dicek dr. kayısı fındık fıstık yiyorum balık falan beslenmeye başladım en sağlıklısından bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?