2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevdacım kızım basta agladı ama alıştı sayılır.her sabah benimle kalkıyor anne okula gitme diyor sonra ikna olupbeniyolcu ediyo kapıydan öpüyo cok sev anne diyo,babası okula gidiyo ya benide öle sanıyo,kardes fikrine alısamadı belkide tam ne oldugunu kavrayamadı ama küçüklerden cok büyüklerle oynamak istiyo varsa yoksa abla..kardesimin kızıyla oynamadı küçük diye..ona ablada doguramam:)))annemle babam ona cok alıstı annem bana bırak sen esının yanında dogur gel diyo..artık bu benim kzıım diyo Allah kimseyievladından ayırmasın..
Denizcim hiç sorma 5 aydır eşimi toplam 6 gün gördüm..5 günlük kızımla gittim bayramda... bide 1 günlük gidip geldim kontrol için ne zor ya...günleri say say bitiremedim..kafayı yiycek gibi oluyorum bazen umarım bebek kolik filan olmaz cok zor zamanlar geldi gecti.ev iş yeni düzene girer gibi oldu..bizde erkek oldugunu duyunca cok sevindik cesitlilik bakımından tabi inş en azablası kadar saglıklı ve akılllı olur cok sükür hala antibiyotik bile kullanmadı kuzum..hastalar içeri girmiyo hayret içerde hasta var sanıyolar galiba..bu arada herkese günaydın ben bi bakayım...

adaşım hoşgeldin çok sevindim oğlun olacakmış ALLAH sağlıcakla kucağına almanı nasipeylesin ..eşinde yok yanında yeni düzen oldukça zor olmuş senin için doğumda yurt dışında olacak demek neden türkiye de değil oraya gerimi döneceksiniz eşin gelmeyecek mi böyle ayrı gayrımı çalışacaksınız zor valla....

canım çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin...
canım bende çok görüyorum daha 1 yaşında yada en fazla iki yaşında olupta karnı burnunda çok fazla anne var herkes araka arkaya doğuruyor .bende daha hamile değilken kardeşler arasında kaç yaş olmalı diye yazı okumuştum 2 yaş bile idal diye yazıyordu :)))..

canım hayırlı olsun inş.sağlıcakla kucağına alırsın çok sevindim....

benim miğde bulantım hiç geçmiyor kızlar ama kilom aynı eskiden olsa bir deri bir kemik kalmıştım hamile olunca pek belli olmuyor...hiç keyfim yok yaaa başım kalkmıyor birde çok halsizim ....

ay yasemın yaaa mıde bulantısı deemee.. ben cok cekmıstım aralda off offf
ama ınsallah 4 . ayda bıter cogu kısıde oyle oluyor cunku ..

selam güzel anneler:)

bugün kreş işini bağlamak için bursaya gidecektik ama planda olmayan aksilikler oldu. bizim fabrikada işçilerimizden birinin kafasına sunta düşmüş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. adamın kendi hatası tabii, tedbirsizlik yapmış ama eşimin ifadesini aldılar doğal olarak. şikayetçi falan olmadılar zaten. ama günümüz böyle geçti yani. adam iyiymiş. 1 gece hastanede kalacakmış.Allah beterinden korusun.olacağı varmış işte. görünmez kaza.

yarın kısmetse doğa kolejine gidicez. saat 13 e randevu aldık görüşmek için. bakalım ne diyecekler.şubat 1 de başlatmayı düşünüyorum.tabii egemin sevmesi de önemli okulu.oraya ısınırsa okey. yok beğenmezse yine başka okul alternatifleri düşünücez artık.

işte böyle..

biz de kuzumla çarşıda gezdik biraz. ikimiz yemek yedik, biraz alışveriş yaptık, döndük.şimdi uyuyor ege.

sizlerden naber?

adaya çok geçmiş olsun bu aralar kimi görsem hasta kışı tam olarak yaşamıyoruz ondan sanırım havalar çok garip bugün burda çoookkk güzel bir hava vardı sahile indik zeyneple saatlerce gezdik parka gittik oynadık çok iyi oldu
gerçi soğukta olsa mutlaka hergün çıkıyoruz dışarıya biz markete kadar bile gitsek yetiyo
canım sıkılıyo benim çıkmazsam :)

ege kreşe başlıcak demek inşallah ortama çabuk alışır evrimcim methini çok duyuyoruz doğa kolejlerinin çok iyi bir yer olduğuna eminim
carrefordaki stantlarında bizide görüşmeye çağırmışlardı ama gitmedim tabiki şu an fiyatı bizi aşar gerçi daha sonralarıda aşar :)
bi tek eşm çalışıyo oda devlet memuru malum
önümüzdeki yıl uygun fişyatlı bi yer bulabilirsem göndericem bende

slm kızlar aaa yasemin uğramış ne güzel bide erkek geliyor demek az kaldı yasemin senin ya bizim daha çoook offf offf şimdiden kalp atışını duyma çabası var

evrimcim olacağı varmış canım herşeyde bir hayır vardır ohhh ana oğul sefa yapmışsınız maşallah

deryacım noldu teoya öyle ya usluydu benim kuzum yaramaz abimi oldu :)

ader derya canım ada hastaymış geçmiş olsun canım çok korkuyorum ben ya hep kendim hem doğaç adına şu kışı bi atlatsak dicem ama yazda benim hayrıma olmucak

kızlar dün başladı benim mide bulantılarım ya çok kötüydüm dün sabah biraz vardı akşam patlama yaptı resmen önce avmye gittik doğaçı top havuzlarına soktuk sonra market alışverişine girdik o reyonlardaki çikolata bskivü ne varsa hepsinden nefret ettim o an her reonda çıkarasım geldi resmen inş. devam etmez bu sabahta erkenden kalktım uyku tutmuyor sabah ve gece gündüz uyukluyorum doğaçla gece kalktım ne yaptım bilin turşu çekti canım bi dalmışım turşuya anam ne yemek ya ekşi ekşi off içim ferahladı sanki

selam canlarım
bu aralar pek uğrayamıyorum özlüyorum valla hepinizi
ayşegülcüm 6. haftadasın başladı bulantılar demek(
yasemincim sende benle aynı durumdasın
canım benimde bulantılarım çoktu biliyosunuz 4 kilo verdim.
sonra doktorumla görüştüm oda tekrar idrar testi yaptı sonuca göre ya serum yada ilaç yazarım dedi
hamilelikte keton seviyesi yükseldiğinde bulantı ve kusma oluyomuş benimde yüksekti 1 hafta sonraki testte negatif çıktı ilaç verdi doktorum Allah razı olsun bulantılarım çok hafifledi:))
1 haftada 1.5 kilo aldım tekrardan:)) bulantılarım yine var ama yemek yememi engellemiyo 1 ay sonra ilk defa yediğim yemek karnıyarık pilav ve yoğurt oldu:))
canım ama çok etkili bi ilaç olduğu için doktorum yarım içmemi söyledi zaten kutuda da 6 tane var ve çok bulantılarım olunca içmemi söyledi bende 4-5 günde bir yarım içtim. nettede araştırdım ilacı benim gibi olup da ilaçtan sonra yemek yemeğe başlayanlar olmuş bende deniyim dedim bi tyane yarım içtim ve yarım saat sonra açım yemek getirin diye bağırmaya başladım :))
ilacın adı zofran. bu ilacı doktorumdan başka 2 doktorada sordum hepsi sakıncası yok ama çok az içmemi söyledi kuvvetli olduğu için.

slm.kızlar ben geldim bugün dr.gittik bebeğimizin kalp atışlarını duyduk 7 haft.1 olmuş pekbişey yok daha küçük yani umarım bir sorun çıkmaz canlandı ilaçlar etki yapmadı sanırım umarım sonrası içinde iyi olur sorum bir sorun olurmu diye dr.dedi ilaçlar içsende içmesende olma olasalığı her gebede var dedi inş..sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız sıkıntı oluyor bu bende ya umarım sorun çıkmaz...
dr.bana serum yazdı miğde bulnatı var ...

aysegul ınanamıyorum hala senın hamıle olduguna yaa :)))
tursu mu cektı canım ay belkıde kzı olur
adını sanını dusundunuz mu bebegın .. ? ne olucak adı merak edıyorummm
dıger kızlarında neler dusundugunu mrk edıyorum.. ısım konusunda

ınsallah bulantıların kısa surer..

kızlar bugun emoş geldı bana .. aksam uzerıydı bızım burda bı ışı varmış banada ugradı
bıraz oturduk, sonra beraber pazaraa gıttık buranın pazarına.
cicilere baktık ben ztn bugun gıtmıştım arala bışeyler almıştım ..

goruşmuş olduk ıyı geldı bu kısa goruşme bıle bana :)

nurancım o ılac kılo mu aldırıyor yanı ıştah mı açıyor yoksa sadece hamılelere ozel bı ılac mı ?
bende alsam ıştahım açılır mı

benim bulantım geçti o gün oldu sadece bida olmadı çok şükür ama kabız oluyorum ya off benimde bu derdim fena oluyor isim kız düşündüm ama erkekte çok zorlanıyorum ya kız olursa değişmezse fikrim melis olacak çok seviyorum o ismi çok çıtı pıtı bi isim eşimin teyzesinin torununu adı ama napıyım çok seviyorum yinede koymak istiyorum hem o kızıda çok seviyorum ben dumlupınar üniv. matematik bölümünde okuyor kız maviş gözlü çok tatlı bıcır bıcır bi kız :81: inanamıyorsun değilmi deniz bende hala inanamıyorum tam bir mucize ya dr.lar zor hamile kalırsın deyip durdular bana hep umudumu yitirttiler hatta ergenliğimde biri senin çocuğun olmaz bile demişti ama maşallah kedi gibi çıktım zırt bırt hamile kaldım

haftaya cumartesi gidicez bizde kalp atışı için 7+3 olucam o gün bakalım ne dicek dr. kayısı fındık fıstık yiyorum balık falan beslenmeye başladım en sağlıklısından bakalım nolcak

nurancım o ılac kılo mu aldırıyor yanı ıştah mı açıyor yoksa sadece hamılelere ozel bı ılac mı ?
bende alsam ıştahım açılır mı

deniz sen kilo için prakten kullan bence öncede faydasını gördüm demiştin bide hamile kal en kısa yolda kilo için

maşallah canım ben bugün ilk serumumu yedim b vitaminlerinden taktılar birde bulantım içinde iğne vurdular ama hala miğdem bulanıyor hastaneye yatmam gerekiyormuş off off daha ben hiç bir şey yiyemiyorum öyle çok az sınırlı öyle herşey yiyemiyorum ( bzim gittiğimizde aslında 7 hft.lık bile olmamalıydı ilk gittiğimize gire ama maşallaah gelişim iyi sanırım fazla bile çıktı ilkine göre ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…