2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm, bulantılarının geçmesine sevindim canım. bence çıtı pıtı bi kız geliyo, hazır olll:))) melis harika bi isim, ben de çok severim.

tüm hamişlere acil şifalar diliyorum bulantılarında.. hepinizi öpüyorum göbüşlerinizden:)=

biz de cumartesi günü egeyi kreşe yazdırdık. çekirge doğa kreşine. 3700 lira, artı 1400 de servis ücreti, temmuz 1 e kadar gidecek. okul çok güzel öğretmenine bile hemen alıştı egem:) elinden tuttu, parka çıktılar. ingilizce dersine amerikada eğitim görmüş bi öğretmen girecekmiş.derste türkçe konuşmak bile yasakmış:) bakalım nasıl olacak:)))

cumartesi taşınıyoruz hayırlısıyla..sayılı gün çabuk geçti:)hala inanamıyorum:)

yarın okul var kızlar.öğlen eve turşu gibi gelirim bu hafta, giremeyebilirim nete.

denizcim, biz bu hafta AVM işini cumartesiye aldık. aksilik işte, görüşemedik seninle. ama artık çok zamanımız olacak inşalla:)

hepinizi öpüyorummm:)

bu gün çok canım sıkkın kızlar eşimi geçici olarak 1 aylığına başka bir iş yerine gönderiyorlar emekli oluyormuş orada çalışan müdürde eşimden başkasınada güvenemedikleri için gidiyor yakın ama sabahın köründe iş başaı zaten gecede geç çıkıyor nasıl olacak bilmiyorum gelip giderim diyor ama ne zaman kadar lojmanı var yanında belki kalır bende kalakalıcam kendi başıma off offf .

hiç bu soralar hiç bir şey yolunda gitmiyor ((( zaten hamilelik stresi başladı hr şeye ağlıyorum kafaöda takılıyor her şeye((( annemde yok burada değil dayımın hanımı felç geçirdi onun başında geçici olarak dönşümlü olarak kalıyorlar eve gelsede yorgun hastane oratmı çok yoruluyor hmen bir kaç gün evde kalıp gerigidiyor hastaneye hiç yolunda değil ......

nurancım o ılac kılo mu aldırıyor yanı ıştah mı açıyor yoksa sadece hamılelere ozel bı ılac mı ?
bende alsam ıştahım açılır mı

canım kilo aldırıcı ilaç değil. bulantıyı hafifletiyo. ondan yemek yemeğe başladım ama çok içmekte istemiyorum bulantılar yine devam ediyo(

canım hayırlı olsun egemizin kreşi:)) pahalı bi kreş ama eğitimi iyi anlaşılan. ingilizceyede alışır artık orda erkenden dil öğrenmiş olcak:))

yasemincim seni çok iyi anlıyorum bulantılar benide mahvetti 9. haftadan sonra ilaçla birlikte biraz hafifledi benim bulantılar. bende belli şeyler yiyodum 4 kilo vermiştim..
maşallah canım bebeğine gelişimi çok iyiymiş. bende çok korkuyodum yemek yiyemiyorum gelişimi iyi değildir diye düşünürken banada çok iyi demişti 1-2 gün önden gidiyo dedi hatta çok sevinmiştim:))
bizimde şubatın ilk haftası 2li testimiz var inşallah bi sorunla karşılaşmayız

ayşegül canım geçen turşu yedim canım çekti dedinya.
bende onu okudum sonra Allahım canım nasıl turşu çekti koştum dolaba aldım turşu bidonunu içtim suyunu yedim turşuyu:))) açtım hemde sonrada karnım ağrıdı:)))) çok iyi geldi valla ama ilk defa canım bişey çekti dedim:)))

bende de tam tersi miğdem daha da bulandı ne yzık ki (((

ayyy çok güldüm nuran aklıma getirdin benimde canm çekti yine bak şimdi oyyy oyyyy ekşi ekşiiii

yasemincim üzülme eşlerimizin bir işi olduğuna şükredelim hem yalnız değiliz bizim en büyük gücümüz kuzucuklarımız abi abla olacaklar artık onlar büyüdüler ve yanımızdalar

evrimcim hayırlı olsun canım egenin yeni okulu ama çok paraymış ya 3 memur maaşı ya sorması ayıp eşin ne iş yapıyor

canım üzülme, 1 ay çabucak geçer, hiç merak etme. ben taşınmak için gün sayıyodum, daha koskoca 3 ay var diyodum, bak 5 günümüz kaldı.. hamilelikten dolayı da hassassın tabii biraz, normal şeyler bunlar biliosun.. dert etme bitanem.. hayırlısı herşeyin..

teşekkürler kızlar, egem için.. çok mutlu bebişim okula başladım diye.

D eşimin işini sormuşsun canım, eşim müteahhit. bi de mutfak dolabı üzerine fabrika var.çok şükür kazanıyor eşim.. Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah. herkse bolluk versin..hayat zor.. tabii memur maaşıyla zor biraz bu okul, ama inan ki bizim okulda çift öğretmen maaşıyla gönderen bi arkadaş var. zaten ondan duymuştum metnini. yani ayda yaklaşık 1 milyarı buluyor okul. ama hani kredi borcu, vesaire yoksa, imkansız bişey değil ödemek. dedim ya, öğretmen aileler falan hep gönderiyor.

turşucu kızlarrr, ağzımın suyunu akıttınız beee!

denizcim anotoliuma gitmedik pazar günü.. gitsek aramaz mıyım hiç,,, cumartesi zafere gittik sadece.. o fotolar önceden çekilmiş olanlar. zaten makinem de bozuk. tarihlere bakarsan 2007 tarihli bisürü foto var. yanlış yunluş tarih koyuyo kafasına göre...2013 ler var, bi incele fotoları bakD

ooo evrimcim mutfak dolabı üzerine fabrika demek şimdiden senin mutfak dolabını görmek için can atıyorum emin ol bana mutfak demeyin güzel bir mutfak olmadan ölüp gidicem bu hayattan diye korkuyorum artık çok sıkıldım mutfağımdan nefret ediyorum kırık kapağından herşeyi eğilip çekiştirip çıkarmaktan offf anam offf 2.de doğsun büyüsünde lojmandan artık kiraya çıkarsak kısmet en güzel mutfaklı evi seçicem en önemlisi benim için bi o bide ısınması başkada önemli değil valla

ılk gunu ılk gunlerı nasıl gecıcek egenın bıze muhakkak bıldır anlat evrımcım. cok mrk ettıgım konular bunlar benım.

ben daha aralı verememmm.. kendı kendıne yemek yemıyor sallanmadan asla uyumuyor
arabada bıle sallaa benı dedı ıst a gıderken salladım kolumda kocaman bı yastıkla.. oyle uyudu ancak
oda bınbır zorlukla.. delı gıbı uykusu olsada salla benı der baska bısey demez bu sekılde saatlerce agladıgını bılırım..
neyse bunlarda gecıcek ınsallahh
dusunsenıze 10 yasına gelmsı ben hala aralı saallıyorum
okul cok guzel bızde gıdıp gorduk. ogretmen ındırımı yaptılarmı ayrıca sıze

ayşegul melis ismi gercekten cok cici kibar ve hoş bende cok begenıyorum o ismi..
erkek olursa ne olcak acep
bende sımdıden yegenlerıme ısım dusunem :44:
benımde şayet bır kızm olursa adı lara nehir olucak buyuk ıhtımal.. ama bellıde olmaz bu ısler
erkek olursada demır olabılır ateş olabılır kayra olabılır beren vs.. vs...
kız ısımlerındende yıne berenı ve berıl adını cok begenırım mesela
nil selin ... gibi yada

valla az once ablamla 1 sat telde konustuk . ben ona yazın hamıle kalmayı dusundugumu soylemıstım
sakın dogurma demek ıcın aramıs delıı
aralı gordukten onunla 5 gun gecırdıkten sonra sana dahada acımaya basladım dıyor :)

evrim siz dağa cıkarmısınız kaymaya fln ?

yasemıncım 1 ay dedıgın cabuk gecer tabı hamıleyken cok cok cok hassas oluyoruz . hakverıyorum sana
Allah yardımcınız olsun cnm

birileri bulantımı dedi ay ben ne çektim 5 haftalıkken başladı en az 1 ay yatak döşek yattım kusmadıgım için hiç rahatlamadım ozaman eşimin yanındaydım ve oda tatildeydide bana baktı şimdi olsa napardm..
bizimki geçici bi durum ayrı geçirdiğimiz son 1 ay diye umut ediyorum ama bide askerlik varrr.zaten hamileliği düşünmemde 1.etken kızıma kardeş 2.etken yaş ilerlemeden 3.etkende doğum izniyle eşimin yanında olmak..
tek tutmayan plan ve en kötüsü ücretsiz izin alamayacagım yasal olan 8 hafta dogum öncesi 8 hafta dogum sonrası izinden sonra başlayacam yoksa sözleşmem fes oluyo yeniden yer bulmam lazım döndüğümde buda aile hekimi olmanın en kötü dez avantajı ne cok teferruat varmış,şuan ben ücretsiz izinli devlet memuru sözleşmeli hekimmişim..2 aylık bebeği nasıl bırakıp çalışacam işte o beni perişan ediyo aile sağlığı merkezi eve 5 dk yürüyerek süt iznimde olacak ama hala içim rahat değil..
bugün druma gidecem usg ile bakacak ona göre çalışabilir raporu alacam 32 haftada ayrılmam lazım ben 35de düşünüyom.izin alıp gidecem diye eve net filanda almadım..
dönüşte bende kreş düşünüyorum kızımın oynayabileceği enerjisini atabileceği anneannesini ve dedsini perişan ediyo oynayalım diye..

yine kaçamak girdim zeynep uyuyoken ya bir saniye bile izin vermiyo buraya oturmama nasıl ağlıyor oturtmamak için görseniz çıldırtıyo beni ya gıcık :)
öğlen uykusunu kaldırdığımız için geç uyanıyo küçük hanım ama gecede biri buluyo uyuması çok düzensiz ne yapıcaz bilmiyorum
belki yazın günler uzayınca yine uyumaya başlar öğlenleri

kızlar mide bulantılarınız bir an önce geçer inşallah bende o konudan çok çekmiştim iyi bilirim ama o zamanlar tektik akşama kadar yataktan kalkmadığım günler oluyodu
şimdi sizde o ne mümkün allah kolaylık versin

bizde geçenlerde arabayı sattık afalladık birden arabasız:)
eşimin arkadaşı getz satıyo bugün bakıcak bakalım 2005 model gri beğenirse alıcaz
he biude ben zeynebe oto koltuğu yerine yükseltici koltuk aldım kızlar bursada bi çok yer gezdim herkes bunu önerdi yaşından ve kilosundan dolayo
15-36 kilo arası bunlar kullanıolıyomuş
zeynepte 14 kiloyu geçti çok rahat baya kullandık
zaten oto koltuğuda alsaydım sonradan minder olarak kullanılanleardan alıcaktım
böylesi daha iyi oldu yani hemde ucuz kanz ın 35 tl

iyi yapmışşsın sevdacım . hayırlı olsun gule gule kullanın.
bız aralı oto koltuguna zar zor oturtuyoruz ve nasıl edıyorsa emnıyetı acıyor.. arkadan onc egelmeye calısıyor
ıyıce azdı bu konuda

sevda ve deniz bu pazar müsaitmisiniz kızlar eşim zorunlu izne ayrıldı 10 günlüğüne sevdaya gidelim diyorum denizde emineyi alsın geçsin sevdaya diyorum ne dersiniz müsaitmisin sevdacım

sevdacım arabanız hayırlı olsun canım, güle güle kullansın bebiş.
ayşegülcüm, taşınınca mutlaka beklerim,foto yerine canlı canlı görürsünüz evimi:) dolaplarımın kapağı kırık demişsin, insan ister tabii güzel dolabı olmasını. ama en önemlisi o evde sağlık, huzur olması canım ya.. Allah hepinize her şeyin en iyisini versin inşallah.
bu cumartesi taşınıyoruz hayırlısıyla.. tam toplandım artık..bi sürü yorgunluk..

Son düzenleme:
denizcim egenin ilk günlerini mutlaka anlatırım canım, ben de merak ediyorum. ege de yalnız yemek yiyemiyor, ama öğretmeni sorun değil dedi bize. genelde hepsi öyleymiş.orda alışsın işte kendisi yemeye evet okul çok güzel.o yazdığım fiyat öğretmen indirimli fiyatı. 3700+1400 bakalım egeciğimi neler bekliyor

benim eşim kardan hiç hoşlanmaz ne yazık ki ya.. kara doymuş çünkü, uzun yıllar doğuda bulunduğu için.. denizi sever daha çok.. zaten yaz da geliyor inşallah, az kaldı diyelim daha doğrusu

canım sanada sürpriz yapak isterdim ama biliyorum aklımda yeni taşıncağın o yüzden bişey diyemedim bende her zaman beklerim dolap işine gelince doğru söylüyosun sağlık huzur olsun önemliside o öyle olmasa çoktan çıkmıştık loj.dan

canım aradıgında gundeydım . demek bursaya gelıyorsunuz
bende gelmeyı cok ısterım
ama dedıgım gıbı yıllardır gormedıgım hatta bnm buyuttugum yegenım gelıyor ara tatıl dıye gorusucez
annesı yuzunden bıze küsmüştü (yanı yengem)
neyse c tesı gunu gelıcek 2 - 3 gun kalırım demıştı . pazar gunu bende sevdalara gelmeyı cok ıstıyorum ama gelırse onu bırakamam sanırım..
p tesı donucek ıstanbula buyuk ıhtımalle.
planda degısıklık olursa ararım . sevdalarda toplasırız.
ayrıca emıneyede soyledım . eger ben gelemezsem nasılsa sız arabayla gelıyorsunuz. onuda alırsınız burakla o da gelır. bı yerde bulusur gıdersınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…