nurancım o ılac kılo mu aldırıyor yanı ıştah mı açıyor yoksa sadece hamılelere ozel bı ılac mı ?
bende alsam ıştahım açılır mı
ayşegülcüm, bulantılarının geçmesine sevindim canım. bence çıtı pıtı bi kız geliyo, hazır olll:))) melis harika bi isim, ben de çok severim.
tüm hamişlere acil şifalar diliyorum bulantılarında.. hepinizi öpüyorum göbüşlerinizden:)=
biz de cumartesi günü egeyi kreşe yazdırdık. çekirge doğa kreşine. 3700 lira, artı 1400 de servis ücreti, temmuz 1 e kadar gidecek. okul çok güzel öğretmenine bile hemen alıştı egem:) elinden tuttu, parka çıktılar. ingilizce dersine amerikada eğitim görmüş bi öğretmen girecekmiş.derste türkçe konuşmak bile yasakmış:) bakalım nasıl olacak:)))
cumartesi taşınıyoruz hayırlısıyla..sayılı gün çabuk geçti:)hala inanamıyorum:)
yarın okul var kızlar.öğlen eve turşu gibi gelirim bu hafta, giremeyebilirim nete.
denizcim, biz bu hafta AVM işini cumartesiye aldık. aksilik işte, görüşemedik seninle. ama artık çok zamanımız olacak inşalla:)
hepinizi öpüyorummm:)
ayşegül canım geçen turşu yedim canım çekti dedinya.
bende onu okudum sonra Allahım canım nasıl turşu çekti koştum dolaba aldım turşu bidonunu içtim suyunu yedim turşuyu:))) açtım hemde sonrada karnım ağrıdı:)))) çok iyi geldi valla ama ilk defa canım bişey çekti dedim:)))
ayşegül canım geçen turşu yedim canım çekti dedinya.
bende onu okudum sonra Allahım canım nasıl turşu çekti koştum dolaba aldım turşu bidonunu içtim suyunu yedim turşuyu:))) açtım hemde sonrada karnım ağrıdı:)))) çok iyi geldi valla ama ilk defa canım bişey çekti dedim:)))
bu gün çok canım sıkkın kızlar eşimi geçici olarak 1 aylığına başka bir iş yerine gönderiyorlar emekli oluyormuş orada çalışan müdürde eşimden başkasınada güvenemedikleri için gidiyor yakın ama sabahın köründe iş başaı zaten gecede geç çıkıyor nasıl olacak bilmiyorum gelip giderim diyor ama ne zaman kadar lojmanı var yanında belki kalır bende kalakalıcam kendi başıma off offf .
hiç bu soralar hiç bir şey yolunda gitmiyor((( zaten hamilelik stresi başladı hr şeye ağlıyorum kafaöda takılıyor her şeye ((( annemde yok burada değil dayımın hanımı felç geçirdi onun başında geçici olarak dönşümlü olarak kalıyorlar eve gelsede yorgun hastane oratmı çok yoruluyor hmen bir kaç gün evde kalıp gerigidiyor hastaneye hiç yolunda değil ......
canım üzülme, 1 ay çabucak geçer, hiç merak etme. ben taşınmak için gün sayıyodum, daha koskoca 3 ay var diyodum, bak 5 günümüz kaldı.. hamilelikten dolayı da hassassın tabii biraz, normal şeyler bunlar biliosun.. dert etme bitanem.. hayırlısı herşeyin..
teşekkürler kızlar, egem için.. çok mutlu bebişim okula başladım diye.
D eşimin işini sormuşsun canım, eşim müteahhit. bi de mutfak dolabı üzerine fabrika var.çok şükür kazanıyor eşim.. Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah. herkse bolluk versin..hayat zor.. tabii memur maaşıyla zor biraz bu okul, ama inan ki bizim okulda çift öğretmen maaşıyla gönderen bi arkadaş var. zaten ondan duymuştum metnini. yani ayda yaklaşık 1 milyarı buluyor okul. ama hani kredi borcu, vesaire yoksa, imkansız bişey değil ödemek. dedim ya, öğretmen aileler falan hep gönderiyor.
turşucu kızlarrr, ağzımın suyunu akıttınız beee!
denizcim anotoliuma gitmedik pazar günü.. gitsek aramaz mıyım hiç,,, cumartesi zafere gittik sadece.. o fotolar önceden çekilmiş olanlar. zaten makinem de bozuk. tarihlere bakarsan 2007 tarihli bisürü foto var. yanlış yunluş tarih koyuyo kafasına göre...2013 ler var, bi incele fotoları bakD
sevdacım arabanız hayırlı olsun canım, güle güle kullansın bebiş.
ayşegülcüm, taşınınca mutlaka beklerim,foto yerine canlı canlı görürsünüz evimi:) dolaplarımın kapağı kırık demişsin, insan ister tabii güzel dolabı olmasını. ama en önemlisi o evde sağlık, huzur olması canım ya.. Allah hepinize her şeyin en iyisini versin inşallah.
bu cumartesi taşınıyoruz hayırlısıyla.. tam toplandım artık..bi sürü yorgunluk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?