2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ne var ne yok
sevda yeni araba mı aldınız ne zaman sattınız daha doğrusu zaten yeni almamışmıydınız ; hayırlı olsun yeniside canım
ayşegül sen süpersin maşallah valla hiç üşenmiyosun ne güzel ben geçen cts ankaraya gittim lazere eceyi götrmedim akköprüden kızılaya metroyle giderken durakları saydım da yazın sana iyi gelmişim dedim 20 tane durak geçmişim eceyle daha bunun ringi ankara kırıkkale arası yolu gidişi dönüşü var ayyyy artık öyle üşeniyorum ki senin gibi olmak isterdim

bizim babannemiz geldi yazmışmıdır belki 3. haftamızdayız bu cuma birlikte gidicez eskye Allah izin verirse ayy şimdiden 15 tatil bitsede gelsek evimize diye düşünür oldum ve eceyi seneye kreşe vermeyi düşünmeye başladım hiç olmazsaorda oyalanıcak şeyleri olur babanne dede diye tutturmaz iyi oldu kadının gelmesi en yoğun zamanımızdı amma 1 hafta ideal hem o sıkıldı ece çok yoruyo gece beni istemiyo onunla uyuyo gece yarısı onu uyandırıyo hem üzülüyorum yoruluyo diye ama çok da şımardı deli ediyo beni son 1 haftadır çok gerginim adet oldum olacam streside var eceden çıkarıyorum hıncımı geçen haftasonu gideyim dedi bizde dur haftaya birlikte gideriz dedik ama geçmiyo bu hafta şimdi gidince orda iyice delircek anneme gidecem abimin iki kızı iki ev arasında dolaşıp durcaklar hem de hasta olmuşlar kayınvalidemlerde kalmak istemiyorum yeter artık hem kadıncaaaz dinlensin biraz hemde ben bıktım yaa öff ne benim annem gelsin ne kayınvalide biz çağırdık kadını eceye üzülüp ama 1 haftadan sonrası fena ayy benim annem ne güzel 4 günü geçirmiyo ben gideyim yok gidecem diye kafaya koyduğunu yapar bu gidecem yok gitme deyince tamam diyo evin düzeni bozuluyo birde bunun dönüşü var yine depresyona girecek bizimki Allah hayırlısını versin

slm kızlar ne var ne yok
sevda yeni araba mı aldınız ne zaman sattınız daha doğrusu zaten yeni almamışmıydınız ; hayırlı olsun yeniside canım
ayşegül sen süpersin maşallah valla hiç üşenmiyosun ne güzel ben geçen cts ankaraya gittim lazere eceyi götrmedim akköprüden kızılaya metroyle giderken durakları saydım da yazın sana iyi gelmişim dedim 20 tane durak geçmişim eceyle daha bunun ringi ankara kırıkkale arası yolu gidişi dönüşü var ayyyy artık öyle üşeniyorum ki senin gibi olmak isterdim

bizim babannemiz geldi yazmışmıdır belki 3. haftamızdayız bu cuma birlikte gidicez eskye Allah izin verirse ayy şimdiden 15 tatil bitsede gelsek evimize diye düşünür oldum ve eceyi seneye kreşe vermeyi düşünmeye başladım hiç olmazsaorda oyalanıcak şeyleri olur babanne dede diye tutturmaz iyi oldu kadının gelmesi en yoğun zamanımızdı amma 1 hafta ideal hem o sıkıldı ece çok yoruyo gece beni istemiyo onunla uyuyo gece yarısı onu uyandırıyo hem üzülüyorum yoruluyo diye ama çok da şımardı deli ediyo beni son 1 haftadır çok gerginim adet oldum olacam streside var eceden çıkarıyorum hıncımı geçen haftasonu gideyim dedi bizde dur haftaya birlikte gideriz dedik ama geçmiyo bu hafta şimdi gidince orda iyice delircek anneme gidecem abimin iki kızı iki ev arasında dolaşıp durcaklar hem de hasta olmuşlar kayınvalidemlerde kalmak istemiyorum yeter artık hem kadıncaaaz dinlensin biraz hemde ben bıktım yaa öff ne benim annem gelsin ne kayınvalide biz çağırdık kadını eceye üzülüp ama 1 haftadan sonrası fena ayy benim annem ne güzel 4 günü geçirmiyo ben gideyim yok gidecem diye kafaya koyduğunu yapar bu gidecem yok gitme deyince tamam diyo evin düzeni bozuluyo birde bunun dönüşü var yine depresyona girecek bizimki Allah hayırlısını versin

yaa ben bile sıkıldıktan sonra benim kayınvalideden başkalarını düşünemiyorum ; o da yazık herşeyi üstüne alınır oldu benim çenem durmuyo bazen onada söyleniyorum ama napıyım annem olsa daha neler derdim yani yada olmadı eceyi hırpalıyorum bunaldıkça ; eşimle de yine papaz olduk hadi bişey demiyorum annem için yoksen yüzünü astın gitmek istiyo yok sen şunu dedin üzüldü bende bişey demedim ama kendisi her fırsatta okeyde dışarda bilmem ne de dün gece 12 de geldi eve ece kırdı döktü kızdım deyince olsun döksün bişey olmaz annesiyle bir oluyo ben kötü oluyorum kendisi görse döver biliyorum yapmışlığı var çünkü sanki kendi .ok sabırlıymış gibi diyo bide bi sinir oldum misafirliğe gittik bizimki yine ahaliyi topladı maça götürdü bu sefer ece durmadı babam gelsin babnneme gidecem filan aradım gel eceyi al götür ben oturacam diye anlamamış beni kalkalım o zaman dedi benim şalter attı nasıl osa bana gelmiyo evde ben de bi kendim kafamı dağıtsaydım ne gidiyorum dedim eve geldik onun surat düştü kayınalidem hemen diyo noldu oğlum senin niye yüzün aasık tartıştınızmı offffffff her boka maydanoz valla kafayı yiyecem arkadaşın kayınvalidesi gelmişti bizimkinden 2 hafta önce aman serpil 1 haftadan fazlası zarar eşimle papaz olduk dediydi bizde aynen öyle olduk ayyyy eskye gitsekde herkes kendi evinde haftada bir görüşerek kimsenin düzeni bozulmadan mutlu mesut yaşasa şimdi hepimiz haklıyız çünkü ece özlüyo eşim annesi kırılmasız istiyo kadıncaaz kocasını evini özledi yoruldu ben sıkıldım evde bi iş yapmıyorum benim evim gibi değil öfffffffffffff ne dolmuşum yawww :))))))))

ayşegülcüm sen aradığında eşimle konuşmadan eşimde pazar günü evde dedim ama onun başka bir planı varmış kendi için canım yani eşim evde olamıcak ama ben evdeyim mutlaka ama mutlakaaaaa bekliyorum eşin seni bize bıraktıktan sonra mudanyada çok güzel yerler var gezer benim eşimde akşam gelir hep beraber otururuz
deniz seninde misafirin gelmese o gün olmas mııııı yaaa
emine gelsin bari
evrim sende taşınma telaşındasın ama kısa bir sürede olsa uğrayabilirsen çok sevinirm canım
yine haberleşiriz
ayşegül ben açık adresimi yazıyorum özelden canım...

serpil özledik seni canım okul nasıl gidiyo çocuklara alışmışsındır artık değilmi pek uğrayamıyosun artık
benimde k.validem yaklaşık 3 aydır bizdeydi dün evine geçti artık seni ço k çok iyi anlıyorum canım ne kadarda iyi olursalar olsunlar uzun süre evde bi başkasının varlığı rahatsız ediyo benide işte
bide benim k. validem çok nazlı kolu kırıldı ya iyileşmesine rağmen hala başka doktoro götür beni murat kaynamadı heralde falan deyip duruyo bide ayy uyyy off ları var tabi halbuki dr kaynamış artık sorun yok dedi ama inanmıyo tek bir doktora :)
bi ara eve geçmişti sonra k.pederim memlekete gitti evde tek başına kalamıyomuş korkuyomuş 15 gün yine bize geldi halbuki kendisi artvin gibi bi yerde tek başına köyde yaşamış yıllarca k.pederim yurt dışında falan çalışmış
ama şimdi yalnız kalamışyorum diyo çok ilginç :))
dün gece bizde özgürlüğümüze kavuştuk yani onun yanında çok rahat davranabildiğimz halde olmuyo işte bi yere kadar eşim bana sarıylmadan öpmedin tv izlerken yanıma uzanmadan falan duramaz biz sürekli yakın temas halindeyizdir onunla :)) aynı koltukta otururuz falan bunlara bile kısıtlama getirmek grekiyodu
allah elden ayaktan düşürmesin tabi başımızın üstünde yerleri var ama sürekli bizimle yaşıcak olsa onun ayrı bir odası olur düzenimiz ona göre kurulur o zaman belki bu kadar rahatsız edici olmaz diye düşünüyorum

kızlar selammmmmmmmm
araldan gızlı gırıyorum tepeme cıkmadan yazayım yazacaklarımı
sımdı emınenın okulundna gelıyorum . ıs gorusmesıne gıttımmmm
detayları sonra anlatırım
asıl konuya geleyım hemen,
aysegulcum ve sevdacım pazar gunu bızde gelıyoruz emıneyleeee
dun yegenım aradı ve bu hafta sonu gelemıcenı soyledı
haftaya gelıcekmsı burdan da okuluna gıdıcek sanırım.
aılesı gece fln duzenlemıs eve geldı dıye. cok yogunum kımınle gorusucegımı sasırdım dedı
hepsıne bıgun vermıs banada o yuzden gelemıcek gorusmelerını yapsın orda en son bursayagelıcek
aha aral geldı

neyse bende cok sevındım tabıkı ıyı oldu böylelıkle georuşmuş olucazzz

ayşegul msj atmışşsın ama donemedım sana konturum hıc yok
emınenın yanındaydım msjın geldıgınde zten. eşler gelmıcekse bız uçumuz cocuklarla gıderız o zaman
bız senle bulusuruz emıneyı alırız buraya yakın oturuyor zaten

denizcim çok sevindim dualarım kabul oldu :)
emine sen ayşegül plan yaparsınz nerde buluşacağınızı falan gelirsinz ben ayşegüle adresimi yazdım belki onlar direk buraya gelirler sende evi biliyosun zaten
kaç ay aradn sonra yine buluşçaz hemde aynı kadro çok mutluyum çokkk
ayyy ben şimdi size ne mamalar yapsam acaba ?
varmı istediğiniz bişey söyleyin bana kızlar...

bende cok sevındım ınan..
sevındıgım baska bıseyse p.tesı buyuk ıhtımal ıse baslıyor olmam
detayları sonra anlatırım kesın olsunda..
olursa ıs yerım bı kres olucak kızlar..
aralımıda gotururum oraya belkı

sevdacım bende onu sorucaktım sana senın ıstedıgın bısey varsa ben evde yapıpta getırebılırım
senı cok yormak ıstemıyorum .
cok sey yapma zaten ne yedıgımızı anlamıyoz :)))
ama patates salatası olursa ben cok severım

şimdi yazınca yalan gibi olcak ama emıneyede demıştım burayada yazıyım
gecen gun aralda corap fln almıstım zeynepede aldım.. gıderız belkı emıneyle bu aralar dedım
evde cok sıkılıyorum arabayıda baya ılerlettım cocukları alır gıderız dıye dusunurken aysegul aradı gelıyorum dıye..

merhaba . derya ne zamandır ugrayamıyor canım. ama face den ıletırım ben
umarım ordan gorur.

aaa çok sevindim denizcim şöyle olucak denizle biz halasına gidicez eşim kuzenini alıcak bizi sevdaya bırakacaklardı plan oydu tabi emineyide almış olacaktık şimdi sende sizin arabayımı alacaksın bu arada bursa trafiği çok yoğun olacak maç varmış gsle eşimde ondan bahsetti nasıl yapıcaz akşam karanlığa kalırsak falan seni zorlar bence trafik eşim sıkılmamak için kuzeniyle takılcak ondan kuzenide gelicek bizim arabaya sığarmıyızki didim doğaçın oto koltuğu çok yer kaplıyor o olmasa süper çıkarsakmı idareten herkes kucaklasa bebeleri

yaaaa bende gelmek istiyorum ..
yarın tatilede giriyorum tam zamanı aslında sizinle görüşmenin..ama malesef kaynanamlar bir yandn annemler bir yandan sıkıştırıyorlar gelin diye...ama arda yeni yeni düzene girdi götüremem samsuna konyaya gidicem annemlere..dinlenicem gezicem,oğlumla vakit geçiricem...yaşasın tatil...

maç cmtesiymiş denizcim eşim yanlış söylemiş o zaman siz emoşla gidin şimdi biz halayada uğrucaz ya saatler uyuşmaz bişey çıkar falan eşim bizi bıraksın sevdaya ok . böyle daha iyi oldu ama canım ya aklım sende kalıyor akşam zordur araba sürmek ben mesela resmen bir körün gece körlüğü var bende eşim çizdirdiğim yerleri yeni kapattırtmış akşam araba sürmüştüm arkadaşa gitmiştim ondan olmuştu gündüz hiç vukatım yok ama bu arada benim sürttürdüğüm araçlar ne durumda bilemiyorum

ank.da olsaydım atike sanada el attıydım ben konyaya damlardım inş. gerçek olur bir gün ne diyeyim

ben çok seviyorum ya gezmeyi sevdiğim insanları görmeyi sürekli evde otur otur nereye kadar ömür geldi geçiyor tıkılmışız aynı şehir aynı evlere eşimde benim gibi olsaydı aynı zihniyette her sene yurtdışına kadar uzanırdık kesin sonra batardık tabi

sevdacım yapma bişey canım ya zaten kilolandım şimdiden delircem ya göbeğimi görseniz 4 aylık olmuşsun bile dersiniz 56 kiloyum yaaaa yarım kilo aldım bile şimdiden kusmayınca yerleşiyor tabi kilolar

cnm oto koltugunu sokersenız bız rahat sıgarız ama
ben eşıme rıca ederım olmazsa emıneyle benı o da bırakır sorun degıl yanı.

bu arada ben p tesı gunu kreşte ışe başlıyorum
eminenin okulundakı beden egıtımı ogretmenının 7 ay once açtıgı
2-6 yaş cocuk grubuna hıtap eden bı kreş

bı kac detay ıcın bugun aksam adamı arıcam
ulaşım vs konularını tam konuşamamıştık cunku.
kısmetse bu p tesı sabah 8,30 da yeni işimde olucam

denizcim hadi hayırlısı olsun bakalım kreş olmasıda senin için artı bi özellik olmuş aralıda oraya alabilirsin
tabi kendi çocuğun olduğu için sorun çıkarmazlarsa

kızlar erken gelin haa çok geç kalmayın rahat rahat oturur muhabbet ederiz

ay kızlar ne güzel ya, toplanmışsınız hepiniz:9 ben malesef gelemiyorum sevdacım, çünkü bu gece annem geliyor.. taşınma işlerimize yardım edecek, bisürü telaş vs. yerleşince yine bi plan yaparız inşallah. önce sizi bekliyorum hoşgeldine, ona göre:)=

denizcim çok sevindim işe başlamana ya:) harika olmu valla. hem aral, hem senin için. hadi bakalım hayırlı olsun. hangi okul?

çok fena grip oldum ççok halsizim kızlar. hamişler salgın var, kendinizi ii koruyun aman..

bizim ege göbek meraklısı oldu kızlar. internetten dansöz açtırıp mayışıyo,"kızların göbüşünü çok seviyorum" diyo utanmazD sonumuz hayır olsun

biz de haftaya kreşe başlıyoruz. doğa kreşi şubat tatilinde açıkmış, buna çok sevindim. ilk günlerinde yalnız bırakmamış olurum kuzumu..

hakkaten, derya nerde ki, ben de merak ediyorum?!

öptüm hepinizi şimdilik:)

deniz eşim bizim ne zaman geleceğimiz belli olmaz hesapsız oluruz diyor eşin bıraksın sizi olurmu canım malum akrabasıda haberli ya halası zaten bursaya gelebilmemin tek nedeni eşimin halana gidelim gitmişken arkadaşlarımı göreyim bahanesiyle oldu onlara ayak uydurmakta gerekecek ikili oynuyacam anlıcan hem size hem onlara yetmeye çalışıcam :)) bana çok bozulca halalar kesin doğaçı görmek istiyolar doğaçıda fazla göremicekler benden dolayı sizlerle olacağım canlarıııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…