ayşegülcüm hadi gözümüz aydın, demek bebişin kalpi pıtır pıtır:))) ay çok sevindim valla,,
deryacım sonunda gelebildin demek,, aynı şeyler bizde de var valla,,ege peşimi bırakmıyor.. sigara içmeye kaçıcam, hemen peşime düşüyor, iki fırt alıp söndürmek zorunda kalıyorum..bulaşık yıkatmıyor, suyu açtığım zaman sandalyeye çıkıp ellerini suya sokmaya çalışıyor..inşallah kreş bütün enerjisini alacak
DDgribim evet canım, çok saol. hiç keyfim yok..ben de sıkılıyorum..oyna, kitap oku, boyama yap, sürekli egeyi tatmin etmekle uğraşıyorum senin gibi.. kendime ayırdığım hiç zaman yok..ama çok şükür tabii bu günlerimize ki gül gibi evlatlarımız var:) millet uğraşıyor da olmuyor di mi..
deryacım solist bulamadınız mı, eve mi geliyorlar dinletmeye seslerini? ee, gülme komşuna gelir başına, senin sesin gitti haa
DD
geçmiş olsun canım,,üşütmüşsün sen de belli ki..
kızlar toplantınız yarın mı? fotolanmayı sakın unutmayın..haberlerinizi bekliyoruz..
benim de annem geldi ankaradan..egeyle boğuşuyolar sürekli, ben de biraz nefes alıyorum sayesinde:)
ay kar yağmasa bari kızlar yaa, doğru söylüyosunuz valla, kar yağarsa nasıl olacak soğukta taşınma işi....hayırlısı bakalım..
uzun bi gece bizi beklio şimdi..ege 7 de kalktı, 12 de yatar artık... 4 saat ne tür etkinlikler yaparız da vakit geçiririz bilemiyorum artık:S okula başlayınca erken yatar inşallah..