2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kulağım çınladı geldim :)))
şaka bir yana günlerdir iki satır yazamadım okuyup okuyup çıktım sonra da bir baktım söyleyeceklerim taştı üşendim yazmaya

Gündüz teo çok fena oldu 2 dk ayrılmıyor benden bebekten beter oldu eskiden yemek vs yaparken içerde durur tv seyrederdi şimdi ne cdler koyuyorum banamısın demiyor illa ben de gelcem yanına yada sen de içeri gel diye tutturuyor bilg zaten en yasak şey haline geldi oturtmuyor onunla oturup çizgi film falan seyrediyorum akşama kadar..
bir de iyice depresife bağladım iyice içime kapandım bu aralar evden dışarı çıkmıyorum zaten günlerdir bir de soğuk vs derken iyice bunaldım akşama kadar ses yok,sohbet edecek adam yok çocukla konuş,oyna nereye kadar..akşam eşim geliyor çok yorgunum modunda erken yatıyor çok sıkıldım bu aralar çokkkk..
telefonda bile laflayacak modum yok habire düşünüyorum herşey kafamda,çok sigara içer oldum,yüzüm sivilceden geçilmiyor,spor yapamıyorum(teo bırakmadığı için) ve kilo da veremiyorum düğüne 1 ay kaldı ben hala 70 altına inemedim yaaa..
kendimden korkar oldum yani kızlar bu aralar hiç psikolojim iyi değil,umarım bu durum uzun soluklu olmaz..
Maddi sorunlar çoğaldı iyice sürekli benim bir şeyler yapmam lazım modundayım ama evde olunca tıkanıp kalıyorum zaten kıyafet bakmak için çıkacağım dışarı(düğün için) 1 gün bile bırakamıyorum teoyu kimseye,kaldı ki çalışcam..ogfffffff

2 haftadır solist telaşındaydık hani size bahsetmiştim kars işi için bir türlü birini bulamadık götürecek ya fiyat az geldi ya onlar uzak diye gitmedi vs..iş kaçtı yani bir de org için uçak çantası falan aldık (gerçi bir gün lazım olur inşallah)
haftasonu yine ev solist geçidi gibi olacak yarın ve pazar günü 2 kişi daha gelecek çalışacaklar evde bakalım bunlar nasıl?

geçen hafta çok hastaydım sesim tamamen gitti sadece ağzımı oynatıyordum çok kötüydü yaaa..teoya laf anlatamadım,uyurken ee ee sesi bile yapamamak ne kötüymüş neyseki antibiyotik falan işe yaradı da sesime kavuştum (gelen solist kızların sesiyle dalga geçmiştim içimden ondan mı gitti sesim ne?

bu arada kızlar benim gibi unutan varsa hepatita aşısının 2. dozunun zamanı geldi yapanlara hatırlatıyım da siz de benim gibi atlamayın bi ara alıp aşıyı gidip vurduracam..teo da niye oldu anlamadım bu gece ateşli ilaç falan verdim ama uyuyamıyor inşallah abartmaz ve bu gece ilk bezsiz gecemiz umarım bi kaza olmaz(genelde bezi kuru kalkıyor zaten ama olur ya kaçrsa ıslanırız hepimiz valla
şimdi uyandı ve yanıma geldi ben kaçar..

pazar gunu 1 gıbı gıderız bız sende gec kalma o zaman canım
cunku ben cok oturamıcam ertesı gun ılk ıs gunuum oucak hazırlıkyapmam fln gerekıcek

gece kaldığım yerden devam..:))
sizler nasılsınız diyeceğim ama 2. bursa çıkartması varmış ne güzel ya ben de bursada olmak istiyorum çatlakcasınız yine beni
ayşegül sana da valla helal be tatlım hamileyim,şehirdışı vs demeden ,üşenmeden ne güzel org. yapıyorsun ve eşine de helal ki gıkı çıkmıyor sana ayak uyuyor benim ki kesin bi pürüz yapardı..
hepinize iyi eğlenceler kızlar çocuklar da izin verirse bol bol sohbet edersiniz inşallah..resim çekmeyi unutmayın!

denizcim yeni işin hayırlı olsun canım çok isabetli bir iş olmuş senin için hem ortam olarak hem de aralı da götürebilirsin avantajın var süperrr bundan iyisi şam da kayısı :)
aralın parmağı nasıl oldu?nazar değdi yakışıklıma valla face deki parmak şarkılı videosundan sonra inşallah küçülür de operasyona falan gerek kalmaz..

bu sabah karla uyandık her yer bembeyaz bi ara çıkıp oğlumla kartopu oynayasım var bi yandan da korkuyorum hastalıktan ateşi sabah da vardı ama şimdi düştü inşallah tekrar çıkmaz..

Evrimcim kreşiniz hayırlı olur inşallah evet bende bekliyorum ilk gün deneyimlerinizi..
bu havada taşınmak da zor canım Allah kolaylık versin gerçi nakliye firmaları artık herşeyi hallediyor,yerleştirip gidiyor ama yine de ev değiştirmek zor olsa gerek bir de gribim demişsin geçmiş olsun canım..

hamişler grubu sizler nasılsınız,mercimekler ne durumda inşallah fazla zorlamıyorlardır sizi,ben merak ediyorum o ilk hamilelikteki telaş,endişe,merak,sabırsızlık yok sanırım dimi kızlar..bir de çin takvimi ne diyor cinsiyetler konusunda yazsanıza..

Sevdacım yeni arabanız hayırlı olsun güle güle kazasız kullanın inşallah..sen şimdi hazırlık telaşındasındır dimi ama ne güzel telaşlar keşke hep böyle telaşlarımız olsa..

slm kızlar deryacım sonunda sesini duyabildik valla özlettin kendini ben tahmin ettim senin bunalımlarda olduğunu soğuklardan havalardan bence yaz olsa öylemi olurdu

kızlar benim saat 4te randevum dr. ne dicek bakalım kısmetse ilk kalp atışlarıı duycaz ama benim içim çok kötü sanki kötü haber alıcakmışım gibi geliyor eğer kötü haber olursa gidemem bursaya kürtaj falan olur malum hamilelik belirtilerimin çoğu yok oldu ondan korkuyorum tiksinme uyku hali hepsi gitti karnımda ağrımıyor kilo alacağıma vermişim bugün kabızdım normale döndüm 3gündür off ya saatler geçmiyor belli olsa bir rahatlıcam

ohhh çok şükür kızlar dr.dan geldik gümbür gümbür kalbi bebeğimin sesini duyduk oldukça iyi gözüküyor paniğe gerek yok dedi dr. bi yarın çıkarız yola sabah denizcim 1.e kadar yetişmeye çalışırız inş.

ayşegülcüm hadi gözümüz aydın, demek bebişin kalpi pıtır pıtır:))) ay çok sevindim valla,,

deryacım sonunda gelebildin demek,, aynı şeyler bizde de var valla,,ege peşimi bırakmıyor.. sigara içmeye kaçıcam, hemen peşime düşüyor, iki fırt alıp söndürmek zorunda kalıyorum..bulaşık yıkatmıyor, suyu açtığım zaman sandalyeye çıkıp ellerini suya sokmaya çalışıyor..inşallah kreş bütün enerjisini alacakDDgribim evet canım, çok saol. hiç keyfim yok..ben de sıkılıyorum..oyna, kitap oku, boyama yap, sürekli egeyi tatmin etmekle uğraşıyorum senin gibi.. kendime ayırdığım hiç zaman yok..ama çok şükür tabii bu günlerimize ki gül gibi evlatlarımız var:) millet uğraşıyor da olmuyor di mi..

deryacım solist bulamadınız mı, eve mi geliyorlar dinletmeye seslerini? ee, gülme komşuna gelir başına, senin sesin gitti haaDD geçmiş olsun canım,,üşütmüşsün sen de belli ki..

kızlar toplantınız yarın mı? fotolanmayı sakın unutmayın..haberlerinizi bekliyoruz..

benim de annem geldi ankaradan..egeyle boğuşuyolar sürekli, ben de biraz nefes alıyorum sayesinde:)

ay kar yağmasa bari kızlar yaa, doğru söylüyosunuz valla, kar yağarsa nasıl olacak soğukta taşınma işi....hayırlısı bakalım..

uzun bi gece bizi beklio şimdi..ege 7 de kalktı, 12 de yatar artık... 4 saat ne tür etkinlikler yaparız da vakit geçiririz bilemiyorum artık:S okula başlayınca erken yatar inşallah..

kızlar selammmmmmmmm
ay bugun cok guzeldı yaaa
sevda emıne ve aysegul resımlerı ekleyınn canlarım
sevdacım bızım ıcın cok yorulmsu yaaa kıyamam
o duzenlı tertıplı evın ıcıne ettık afedersınız
en cokta aral
gırer gırmez burakla mutfaga daldılar burak heen bı borek kaptı bnm kı ıse hemen ortalıgı karıstırdı
ay bıde ınce bı vazosu vardı sevdanın onu kırdı
emınenın telını ıkı kere yere attı
neler ettı nelerrrrrr
hıc altına ısemeyen burak altına ışedı hahahaha
dogacım nzlandı boncuk gozyaşlım bnm cok tatlıydı yıne
zeynep ıse tam bı prensess.. maşallahhhhh
ama tımarhaneye dönen o evde ben cok mutlu oldum bugun
en kısa zamanda gorusmek uzere kızlarr
deryacım hosgeldın yıne ..... yoklugun bellı oluyor
yarın ılk ıs gunum .. o kadar streslıyım kı anlatamammmm

evrımcım .. bugun senıde andık kızlarla
tasındınız dımı canım
yenı evın haylır ugurlu olsunn

slm kızlar
demek buluştunuz.resimleri bekliyoruz.
deniz işin hayırlı olsun.süper bir iş bulmuşsun.bence de daha iyisi şamda kayısı..
dışarda kar var.hava kapalı.insanın dışarı çıkası gelmiyor.
baharı iple çekiyorum.

selam kızlar

denizcim kulaklarım çınlamıştı zaten DD

demek toplantınız güzel geçti, ne hoş, ben de sizlerle olabilmek için sabırsızlanıyorum. tımarhaneye iki deli daha geliyor hahahahahahahahhaDD

taşındık denizcim.eksik gedik çok malum..onlarla uğraşıyoruz.bi kendime geleyim, sizleri davet edicem:)

ben de baharı iple çekenlerdenim. burnumu çeke çeke gezip durmaktan baygınlık geldi..bu sene çok sık grip oldum ben ya, herhalde sigarayaa başladığım için bağışıklığım düştü..

egem de haftaya pazartesi okuluna başlıyor kızlar, dua edin:))

denizcim, yarın için sana bol şans dilerim..hadi bakalım, ilk günün güzel geçer inşallah..

eee, hani fotolarrrrrrrrrrrr:82:

selam kızlarrrr

dün harika bi gün geçirdik ayşegülcüm eminecim denizcim ayaklarına sağlık iyki varsınız iyki evime geldiniz beni çok mutlu ettiniz...

şu an görümcemler bende detayları daha sonra anlatırım resimleride eklerim

slm kızlar süper bi gün geçirdik ya doğaç nazlıdı çıt kırıldım oldu bitti aral yıktı ortalığı bi görseniz terminatör diyorum ben ona baca deliklerinin kapaklarını açıp açıp indirdi içini porselenlere saldırdı deniz ne çekyor bi görseniz bi dk. durmuyor burakta hareketli bir çocuk çok güzel gözleri var aynı anası emine yakışıklım benim zeynep çok değişmiş ya içine kapanıklığı gitmiş eve girergirmez öpmek istedim hemen yanaştı öptürdü sevdirdi doğaçın elinden tutup gel oynayalım demesi falan artık sevdayıda sıkmıyor evde sevdayı bekledik zeyneple doğaç oynadı annesini aramadı hiç çok güzeldi benim makinam olmadığı için ank. unutmuşum kızlar sizlerden bekliyorum resimleri ceple çektim ama kalite iyi değil bi ara koyarım face e

ayşegül sen gelmesen bizim buluşacağımız falan yoktu yine sen organize ettin bu işi sağol arkadaşım
bundan sonraki buluşmalarıda sen ayarla canım :)hatta diğer kızlarınkinede el atabilirsin :)
o bıcır bıcır konuşman doğallığn cana yakınlığın çok güzel doğaçta aynı senin gibi bıcır bıcır konuşuyo çok tattlı zeyneple araları baya iyiydi güzel oynadılar
zeynep zaten burakla aralın yanına pek yanaşamadı yavrııım ikiside ayşegülün dediği gibi terminatör gibiydiler :)kendine yakın sessiz doğaçı gördü
aralı görmeniz lazım kızlar allahım o ne hareketlilik deniz saniye oturamıyo sürekli aralı gözetliyo çünki her an birşey yapıp kendine zarar verebilir denizde bunu bildiği için bana bütün salonomu boşalttırdı hahhahaa
beraber hepsini yatak odasına istifledik zeynep bizim eşyaları taşıdığımızı görünce anne oyuncaklarımıda kaldıralım deyip durdu :)
yakışıklı prens burak adam ya bizimkilerin abisi gibi duruyo boyu maşallah çok uzun çok rahat hiç çekinmesi yok kapıda emine ayakkabılarını çıkartırken hemen mutfağa girip börek almış eline :)kendini çok güzel idare eden bi çocuk maşallah biraz oyuncak paylaşımı konusunda aralla arıza çıkardı ama olacak okadar çocuk onlar bide kreşe gittiği için sanırm özgüveni yüksek bi çocuk bende seneye kesinlikle göndericem zeynebi
eve giderlerken emine kendi botlarını giydi vedalaştık falan merdivenlerden inicek burak kapıda bekliyo emine hadi oğlum dedi burakta anne ayakkabılarm yok ayağımda dedi bizim hatun unutmuş çocuğun ayakkabılarını giydirmeyi orda acayip güldük :))

herşey çok güzeldi yine buyrun gelin kızlar herzaman kapım sizlere açık
ama bu sefer aral gelmeden önce evdeki bütün kırılcaklarımı duvardaki çerçevelerimi ve hatta hattaa baca kapaklarını bile çıkarıcam:))) canım arkadaşım deniz onları kaldırmakla uğraşmasın diye gönlü rahat otursun diye :))

kızlar fotoları gördüm harika valla çok kıskandım inanın.. orda olmayı çok isterdim napalım fotolarla yetiniyoruz bizde:))

denizcim işin hayırlı olsun nasıl geçti ilk günün
tam isabet olmuş canım belki ilerde aralıda alırsın oraya

ayşegülcüm pıt pıtları başlamış mercimeğin
bizimde hafta sonu zeka testimiz var inşallah bi sorun çıkmaz

deryacım çok özlemiştik seni yokluğun belliydi inan
canım dediğin gibi ikincide ilki gibi abartı heyacan yok en azından kendi adıma,
daha tecrübeli daha bilinçliyim. yada bulantılardan kusmalardan açlıktan onun heyecanını yaşayamadım az kaldı artık şu bulantılardan kurtulsam varya çatlayana kadar yicem

ay bende cok kıskandım..siz buluşun tabi..
aman nurancım sakın cok yeme walla ben sınırları fena aştım nedir bu ye tatlıyı doğur atlıyı meselesi..kızımda bu kadar uçuşmadı tatlılar gözümün önünde..

kızlar selammmmmmmmm

ya resımler nerdeee tum gun gıremedım mrk ettım ama bı bakıyorum kı resımlr yok
aysegulun kesınnnnnnnn kızı olucak yanları cıkmıs hemenn..
gorur gormez bu kız dedım ahada buraya yazıomm gorursunuz
ay bıde erkek olurmus :)))

kız emoşşşşşşşşşşş face de kızlar eklemışş sendekı resımler nırde hatunnnnnbu arada ben ışı bıraktım olmadı .. ortam bana uymadı
bazı sorunlar vardı bı kere ulaşımım problem oldu adam servısler sadece 2 dk da gelebılecegı yere gelemme dedı
bı bılgısayarım bı telefonum bı masam bıle yoktu .. ılk gun ortalardaydım bı suru yerı aradım randevu almaya calıstım koltuk tepelerınde .. ıkı buklum bılgısayar veremezlermıs masa veremezlermıs bırakın oda vermeyı..
bırde cocuklara yadrım edıekmısım yarım gun. hadı onu gectım ama ılk once bana bundan hıc kımse bahsetmedı ben ordakı yemeklerı yapan kadından ogrenıyorum bunu..
daha detaylı şeylerde var ama yazmam dogru olmaz..

kısacası evımdeyım.. aral bugun azgındı yınee.. arkadasım geldı kahveye mahfettı kızı
ortalıgı dagıttı delı gıbıydı her gıden gıderken sabır dılıo bana :)))
aslında cok cok uzuluyoruım ıcım acıyor neden boyle oluyor dıyorum
Ama RAbbım saglıgını eksık etmesın
kistinide yine göstermemiz gerekıyor sanırım buyuyor ve alınıcak yanı ben oyle gozlemledım
kzılarada gosterdım cok uzulduler barız bellı cunku
bakalım neler olucak
bugun azınca bende cok kere kızdım bana yarın sen ışe gıt baba gıbı annecım dedı:))))
işine gelmedı yanıııııı

ayşegulun karnını sevdım ben o an duygulanmaya bıle vaktım olmadı ama aral bıseyler kırıp dokuyordu :)))))))

takma denizcim belki daha iyi bir iş çıkar karşına..sen anlattıkca eniştem geliyo aklıma küçükken evin tüllerini kesmiş pencere yapıyorum diye,bütün bakliyatlarını birbirine karıştırmış yemek yapıyorum diye daha neler neler..ben sana sabır dilemekten cok sabretmen gerekenlere kolaylık diliyorum..umarım aral biraz durulur sende sabretmek zorunda kalmassın..
ay benim günümde yaklaışıyor dün korku sardı doğumdan..okadar kuvvetli hareket ediyorki karnımı delecek kerata..
Ayşegülcüm sen kız istiyorsun değil mi inşallah gönlüne göre olur..şuan benim en büyük desteğim kızım bensiz boğazından bişey gecez ben rahat oturmuyosam oturmaz gönlümü alır sanki kocaman kız..hayret ediyorum..Allah nazarlardan saklasın okadar hanımefendiki..

denizcim hayırlısı olsun inş. gönlüne göre iş bulursun canım çok zor ya türkiyede özel sektörde iş bulmak insanların kıymeti hiç yok iş verenlerin gözünde benim mercimeği sevdin azda olsa boşver doğunca daha çok seversin unutma doğunca gelceksiniz bebişi görmeye hepinizi bekliyorum kızlar bakalım denizin hisleri doğrumu çıkacak genişliyorum yanlardan ama doğaçta ilerleyen dönem sivrilme gözlenmişti şimiden ellerim ayaklarım şişti kızlar görmelisiniz nasıl ödem var bende şu resimlerde ben 56 kloyum daha fazla duruyorum farkındaysanız bu 2gündür daha kötü şişim ellerim ayaklarım özellikle yasemincim allah sanada kolay doğum nasip etsin canım allah kollarına sağlıkla almayı nasip etsin

ayyy defen joy ölmüş ya inanamadım şokum resmen ben çok severdim cıvıl cıvıldı allah rahmet eylesi bebeğ vardı bizimkilerle yaşıt

tunaydın kızlar defne joy ölmuş yaaa şok oldumm acayıp uzgunum suanda
cok severdım okızı bıcır bıcır cok komık bı kızdı.. bıde yavrusu var..
astım krizinden mi ne ölmuş tam bılemıyorumbende
emıne annem soyledı az once şok oldum yaa
Allah rahmet eylesın yavrusu öksuz kaldı.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…