2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim iş ortamı hoşuna gitmediyse ilk günden bırakman senin için çok iyi olmuş inşallah gönlüne göre bi iş bulursun canım

ya sormayı unuttum eminenin ceketini ulaştırabildinizmi kızlar
bende gittiğim yerde illa bişeyimi unuturum huyumdur ama napalım hep telaşeli bi şekilde oluyo kalkışlarımız demi ama :)

çeket bende canım . aysegulun esı emıne anneme bırakmıs
annem aysegulun esını cok begenmıs guler yuzlu bı cocuk geldı bıraktı dıyor :)))
sanada cok selam etmıstı o gun ama ben dagınık kafa unuttum sevdacım
hersey ııcn tekrar cok tesekkur ederım sana hersey cok guzeldı tadı damagımda kaldı vallahı
ama en cok esını mrk edıyorum evın yarısını yerınde goremeyınce ne yaptı :))))
bu arada o arabayı aldınız mı
hanı beraber balkondan gordugumuz :))))

evet arababayı aldık gezmelere başladık bile çokkk güzel diğeri traktör gibi geliyo gözüme şimdi :)
ama balkondan bakışımız çok komikti demi hani böyle genç kızların sevgilileri kapıdan geçer kızda sevgelisini arkadaşına gösterir ya onun gibi bişeydi :)
eşim seni çok doğal ve samimi buluyodu o balkon muhabbetinden sonra dahada samimi buldu
aşağıya dizelmi dizelmi diye bağırıp hayırlı olsun deyişin harikaydı o an sanki 40 yıllık dostum gibi hissettim bende seni
canım arkadaşım ya dostluğumuz hiç bitmez inşallah
burdaki bütün arkadaşlarımı çokkk çokkkk seviyorum...

evin dağınıklığına gelince eşim zaten geçen seferden aralın hızlılığına şahit olduğu için pek şaşırmadı :)
oda sana bol bol kuvvet diledi

slm kızlar ben ankaraya geldim size de bi slm vereyim dedim
denizcim demek işi bıraktın haaa...hayırlısı olsun canım...zaten o uyus musadan bi iş çıkmayacağı belliydi neysee:18:
allah sana çok daha güzel iş imkanları çıkarsın inşallah...
sevdacım saolun canım,ayşegül denizin kayınvalidesine bırakmış ceketimi...ben gidip alamadım...dönüşte giderim inşallah...geçen seneki bolerom da duruyo zaeten,bu da seneye kalabilir valla

emoşum boleronda bu ceketınde bana buyuk oluyor yaaaa :)))))

ımza :kıyafetlerını deneyen arkadaşın

ay sevda evet yaaa aynen oyle oldu .. Allah kaza bela gostermesın .
enışteyede cok hurmetler .
cok guzeldı cıdden o an :))) bıde dızelmı enışteee dıye bagırıom :)))

ıssız kı ne ıssızz sormaaa... ne oldu ya böle hıc bu kadar sesız olmusmuyduk acep:44:

bugun benım arkadasım gelıyor gülhan. yarında dağa cıkıcazz gelmek ısteyenlerı beklerızzz :)
pazar gunu donucek arkadasım kocasından ızın aldı
telaş ettım ben bu sabah aralı asagı verdım bıseyler hazırlayayım şımdıden aral gelır bırazdan bışey yaptırmaz bana :)
azgınnnnnnnnnn

slm kızlar ohh iyi gezmeler denizcim benim yerimede gezin olurmu benim kaynana bizde ıyyyy çok gıcıklaşmış yaşlandıkça hep saçma şeyler yapıyor düşünmeden geçen komşusuna gittik benim yanımda başkasının gelinini çok beğendiğini çok temiz olduğunu güzel olduğunu övdü kadında demesinmi beni gösterip ayşegülde öyle ama ay yüzlü diye ya benim kaynana kötü niyetle demedi eminim ama başkaları yanlış anlıyor işte siz olsanız napardınız kızlar sizin yanınızda başkasının gelinini övse ballandıra ballandıra tuhafıma gitti açıkcası

selam kızlar
işten güçten fırsat bulup da ancak yazabiliyorum.tam olarak yerleştim denemez ama kolayladım diyebilirim.
denizcim,işi bırakmışsın,hayırlısı olsun.iş huzuru olmayınca olmuyor.öyle koltuk tepelerinde falan,boşver,ii yapmışsın.karşına daha güzel fırsatlar çıkar inş..hadi bakalım,şimdi arkadaşınla gez toz rahatçaD
ayşegülcüm,ne gıcık bi durum ya,ne biçim laflar onlar!(kaynananın dedikleri)ay ben okurken gıcık oldum valla.sanki senin eksikliğin varmış gibi.töööbe tööbee..bunlar yaşlandıkça kafayı yiyo galiba..
kızlar buluşma fotolarınız süper.eh,yakında ben de o fotolarda olucam,artık kıskanmama gerek kalmayacakDD

evrimcim yine bi buluşma ayarlarız seni ve egeyi yakından tanımayı çok istiyorum
annen sendemi hala o yardımcı oluyodur enazından yerleşmene yoksa egeyle birlikte çok zor olur senin için

niğdedesin demek baya sık gidiyosun aileni ziyarete ne güzel
kardeşin hamileydi seninde doğum yapmışmıydı

eminem sana iyi gezmeler ankaranın altını üstüne getir geze geze :)
bu arada sen neymişsin kızımmmm resmini gören bütün arkadaşlarım seni çok beğendiler

selam kızlar
bugün doktora gittik
2 li testimizi yaptırdık haftaya sonuçlarımızı alıcaz ense kalınlığı 1.2 mm doktorumuz iyi dedi
cinsiyetine göremedi bi daha gittiğimde belli olur artık:))
batuhanı görseniz bebeği gördü elleri ayakları oluşmuş el sallıyo batuhanda ona el sallıyo nasılsın diyo önce çok şaşırdı bi karnıma bakıyo bi ultrasona :)) bebek diye seviyodu karnımı daha öncede görmüştü ama daha şekli falan belli değildi şimdi tam oluşmuş eli ayağı falan
sonra bebek oynamaya başlayınca batuhan birden
anne bebek yüzüyo diye bi bağırdı ne güldük ama :))
ağzını falan açtı kapattı kocaman olmuş yaa 4 haftadır görmemiştik baya büyük geldi bize 5 gün önden gidiyo
kızlar bide bi sorum var
ben sadece folik plus kullanıyodum doktorum onu keselim artık 1 ay ilaç kullanma 1 ay sonra kan ilacına başllarız dedi elevit falan vermedi
benimde içim rahat değil batuhanda doğumdan sonra 6 ay daha kullanmıştım acaba alıp içsemmi??

bugün günümüz vardı doktordan çıktım doğru güne:))
orda da bir arkadaşımın oğlu vardı 5 yaşlarında çok tatlı ve gamzeli. oldum olası gamzelileri çok severim batuhanda gamzeli olsun çok istemiştim ama olmadı(
arkadaşta hamileyken çok ayva yedim bide yanağıma sürdüm gamzeli olsun diye dedi aynı yerde gamzesi var . ne eşi tarafında nede kendi tarafında gamzeli yokmuş. bunu bi arkadaşımdan da duymuştum ayva işini.
bende hiç sevmem ayvayı ağzıma bile alamam ama gamzeli olsun da istiyorum en azından bende denemiş olurum ayvayı diyorum ama gitmiyo işte yaa bende yanaklarıma sürerim artık :)))

nurancım ne güzel senin az kaldı cinsiyeti öğrenmene 5haftan kaldı benim daha çook vitamine gelince dr. gerek görmemiştir belki bi bildiği vardır ne diyorsa onu uygula bence batuhana göre düşünme bence ben çok farklı geçiriyorum çok şeyi doğaça olan hamileliğimle alakası yok doğaçta yaşadığım bazı şeyleri çok erken yaşadım sırt ağrısı göbek deliği ağrısı gibi ama yaşamadığım şeylerde var tiksinme gibi doğaçta 4. aya kadar tiksinmiştim kusmamıştım ama şmdi hiiiç birşeyim yok hassasiyet olarak

eminem sana iyi gezmeler ankaranın altını üstüne getir geze geze :)
bu arada sen neymişsin kızımmmm resmini gören bütün arkadaşlarım seni çok beğendiler

haha bunu yeni gördüm şaşırdım
sağol sevdacım sen güzel bakıyorsun arkadaşların da senin gibi demek...sağolsunlar:90:

ben ankaradayım ama iyice sıkıldım..burda hava çok soğuk ,pek dışarı çıkamıyorum,yaz gibi olmuyor...yarın bursaya dönücem inşallah...biraz da orda tatil keyfi yapayım diyorum...burak burda çok mutlu,evde sıkılıyor...dönüşte yine sorun olacak biraz,ama ne yapayım alışıcaz bi şekilde

denizcim ceketle boleroyu daralttıralım sana göre bidenemsana ne olsa yakışır valla

sevdacım kardeşimin kızı oldu.3 aylık şimdi.adı öykü defne....

nuran çok sevindim demek batuhan kardeşiyle konuştu haa.
vitamin işine gelince bence de doktorunu dinle.hatta ben düzenli olarak kullanmamıştım bile ..
ayva meselesini bende duymuştum.denemekten zarar gelmez ayrıca hamilenin ayva yemesi iyi olur.
çiğ değilde ,şöyle cevizli elmalı tatlısını yapsan yesen olmaz mı ?
onu da mı sevmezsin..ya da ayva kompostosu da güzel olur.
ben kağan da çok yemiştim ayva.
ama onun gamzesi çok belli değil..

kızlar selammm okuyamadan yazıyorum
aysegul çin takvımıne gore ne gozukuyor senın bebişşş
bunu mrk ettımmm

aral durmuyor cvp yaz bana mrk edıyorum kıızzzz

selcancım yaa ne guzel bı ısımmış o oylee .. maşallahh 3 aylık bı kız bebek kokla yerımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…