kızlar selammm okuyamadan yazıyorum
aysegul çin takvımıne gore ne gozukuyor senın bebişşş
bunu mrk ettımmm
aral durmuyor cvp yaz bana mrk edıyorum kıızzzz
selcancım yaa ne guzel bı ısımmış o oylee .. maşallahh 3 aylık bı kız bebek kokla yerımıze
bugün günümüz vardı doktordan çıktım doğru güne:))
orda da bir arkadaşımın oğlu vardı 5 yaşlarında çok tatlı ve gamzeli. oldum olası gamzelileri çok severim batuhanda gamzeli olsun çok istemiştim ama olmadı(
arkadaşta hamileyken çok ayva yedim bide yanağıma sürdüm gamzeli olsun diye dedi aynı yerde gamzesi var . ne eşi tarafında nede kendi tarafında gamzeli yokmuş. bunu bi arkadaşımdan da duymuştum ayva işini.
bende hiç sevmem ayvayı ağzıma bile alamam ama gamzeli olsun da istiyorum en azından bende denemiş olurum ayvayı diyorum ama gitmiyo işte yaa bende yanaklarıma sürerim artık :)))
selam kızlar
bugün doktora gittik
2 li testimizi yaptırdık haftaya sonuçlarımızı alıcaz ense kalınlığı 1.2 mm doktorumuz iyi dedi
cinsiyetine göremedi bi daha gittiğimde belli olur artık:))
batuhanı görseniz bebeği gördü elleri ayakları oluşmuş el sallıyo batuhanda ona el sallıyo nasılsın diyo önce çok şaşırdı bi karnıma bakıyo bi ultrasona :)) bebek diye seviyodu karnımı daha öncede görmüştü ama daha şekli falan belli değildi şimdi tam oluşmuş eli ayağı falan
sonra bebek oynamaya başlayınca batuhan birden
anne bebek yüzüyo diye bi bağırdı ne güldük ama :))
ağzını falan açtı kapattı kocaman olmuş yaa 4 haftadır görmemiştik baya büyük geldi bize5 gün önden gidiyo
kızlar bide bi sorum var
ben sadece folik plus kullanıyodum doktorum onu keselim artık 1 ay ilaç kullanma 1 ay sonra kan ilacına başllarız dedi elevit falan vermedi
benimde içim rahat değil batuhanda doğumdan sonra 6 ay daha kullanmıştım acaba alıp içsemmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?