2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çin takvimine göre erkek gözüküyor canım ama rus takvimine görede kız bakalım ne olcek kuzeniminde erkek gözüküyordu çine göre vede dr.uda erkek demiş baya doğuma yakına kadar erkek bildiler bi bakmışlar kızmış meğer ayyy şok olduk ebru koydular adını şimdi büyüdü cimcime onun için çinede pek güven olmuyor

BANADA HAFTA SONU ISTANBULDAN ARKADASIM GELDI
uludaga cktık cok eglendık.
ama bugun hıc hıc hıccccc ıyı degılım ben bunalımdayım ya
boşluktayım hıc bısey yapmak ıstemıyorum

ayşegül bende merak ediyorum senin fasulyenin cinsiyetini..otakvimin biri bişey diyo öbürü tam tersi..onlara kalsabenim kızım olması lazım..

kızlr aralı yıne doga kolejınden aradılar
eger sımdı kayıt yaptırırsa okula yenı donemde daha uygun fıyatlar sunulcakmış
eylulde başlıcak yenı donem ıcın sımdı kayıt olursa yanı daha uygun olucakmış
c tesı gıdıp gorusucez sanırım..

evrım sız 5,5 bin mi odedınız ogretmen ıdnırımı mı yapmışşlardı sıze ? bıraz bahsedermısın

slm.kızlar nasılsınız geçmişe biraz okuyabildim fotolarada faceden baktım buluşma harika geçmiş maşallah size ...

denizcim çok iyi eğlenmişsin sizde uıludağda...

ayşeglcüm hamilelik rahat geçiyor senin maşallah umarım hep böyle gider..

kızlar bu doğa kreşi 5bin nasıl bir fiyattır aylık mı yıllık mı çok fazla yaa bizi aşarda aşar keşke imakınımız olsada kızımı en iyi yerlerde okutabilsem ama çok fazla bir fiyat ...

eskisi kadar uğrayamıyorum bakınıyorum ama yazamıyorum ecrin zaten pğek izin vermiyorda bende başım çok ağrıyor hiç vakir geçiremiyorum...

canım dr.bilir gerek duysa verirdi ....
maşallah 2 li testinde bitmiş iyi çıkmasına çok sevindim canım benim daha var martta çağırdı

meraba kızlarrrrrr
hepimiz burayı çok boşladık ya fırsat bulup uğrayamıyoruz
hepimizinde çocukları 5 dakika bile yalnız bırakmıyolar bizleri geçici bir durumdur inşallah dicem ama doğduklarından beri böyle bunlar :))
geçici geçici diye diye bu yaşa getirdik büyüdükçe durum dahada kötüye gidiyo :)
allah acılarını yokluklarını göstermesin inşallahhhhhh

denizcim maddi durumun elveriyosa ne mutlu bende zeynebi oraya göndermeyi çok isterim ammmaaa şimdilik mümkün değil böyle bişeyin olması
5500 lira çok fazla bizim için eşimin 4 aylığını birden zeynebin 1 dönemlik okul parasına yatırırsak çok komik bişey olur heralde :))

ege de oraya başlıcak ne güzel ingilizce eğitim bile veriliyo
keşke herkesin imkanı olsada en güzel okullara gönderebilse

evet sevdacım hepimiz göndermek isterdik iyi yerlere ama benim çok param olsada gönderirmiydim bilemem soygunculuk gibi geliyor bana

benim fasulyeyi merak ediyormuşsunuz kızlar valla siz benden daha çok merak ediyorsunuz içinize kızmı doğuyor acaba ondanmı merak ediyor olabilirmisiniz dün gittim dr.a kalbi atmaya devam ediyor fasulyenin kendi dr.um izinde olduğu için devlete gittim ultrasonu çok iyi değildi sadece sağlığıyla ilgili bilgi verdi o kadar 11. hafta 2li test varmış sanırım onu bekliyorum meşhur down sendromu testi yaşamıştık hepimiz zamanında

aygülcüm senin nuranın yaseminin ve dr yaseminin hamileliğinizle beraber tekrar eski günlerimeze döndük
sanki hepimiz hamileymişiz gibi heyecanlanıyoruz
siz sıranızı savıp bize yolluyosunuz bakalım sizden sonra kim hamile kalıcak ?

canlarım
ende aralı oraya gonderemem . bızımde maddı durumum ona yetmıyor
bırde o evrıme verdıklerı fıyar normalde bız ılk gıttıgımızde 10 aylık sureye 8,5 mılyar o da yıne ındırımlı fıyat verdılerdı :))))
servıs harıc
bız ztn veremeyız ama kım ıstemez kı cocugunun oyel bı yerde egıtım almasını
ben sahsen gordugum ıcın soyluıyorum tam profosyoneller. okul da cok cok yıı cıdden
egecım oraya gıdıyor evet umarım geleceklerı hepsının parlak olur..

mesela bnm asıl hayalım galatasaray ılk okuluna gıdebılmesı aralımın
onada kurrayla alıyorlar ve ucret oduyorsun kuraya katılabılmek ıcın ve tabıkı ıstanbulda olman gerekıyor
nerde bızde o şansss

ben suanda haftada 3 gun bıle aylık 400 lıra olan okula yollayamıyorum araba taksıdımız var kredı borclarımız var

mudanyadada aylık 300 tl ye çok güzel kreşler var
bi çok aktiviteler yaptırıyolar at biniciliğide dahil
önümüzdeki yıl gönderebilirim belki bende

denizcim siz arabayı krediylemi aldınız kaç liraya mal oldu o şekilde
arabanız çok güzelllll

bence sevda sen kalacaksın en niyetli deniz ama denize yasak şu an bence olmalıda aralla olmaz şu an sonra sen gözüküyorsun senin kız süper yardım bile eder güzel fıstığım sana başkada kimsede niyet göremiyorum ben

ay yokk ben cocuk fln yapmamalıoyım suanda.. sızlerde gordunuz ve sakınnn yapma dedınız.
cok cok ıstesemde sımdılık askıda ztn muratta hıcc ıstemıyor..

sevdacım bızıma araba cok pahalı yaa 3 yıl odıcez duşun 8 mılyarda nakıt verdık ayda 900 oduyoruz
hesap et artık
Allah kaza bela vermesın de odenır ınşallah o yuzden elmız kolumuz baglı kreş konusunda

sizin oradaki kreşler iyimiş kızlar bizim burda aslında kreşe bile gerek duyulmuyor çevre geniş imkanda çok yok 1 tane kreş var pekte veren yok zaten malum fazla eğitim yok ama olsun allah büyük kendikendilerini belki geliştirirler :)))

denizcim baya bii pahalıymış ayda 900 baya bi para yani doğrusu bizim bir aylık geçimimiz siz ne yiyor içiyorsunuz yanınıza kalıyormu bari zor yani bizde borç ödüyoruz ama bu kadar yüklü değil...

ayşegülcüm çok sevindim canım pıtpıt atıyordur miniğin kalbi bende geçenelrde grip oldum baya bii şiddetli korktum dr.izindeydi başka dr.gittim bir sorun var mı diye ilaçta kullanmadım hiç hastaneye yatıracaktı dr.da yatmadım serum takalım dedi birde ben yemek yiyemiyorumdum o sıralar dahada kötüydüm yatmdım bebeğime baktık geldik iyidi bence martta gidicem dr. ozaman çağırdı inş.hayırlı haberler alırız :)))

hamileliğe değinilmiş ben bir hamile olaraktan şahsıma yazayım ikinciler hakkattende zor oluyor yani çocuğunun yaramaz olsun olmasın zaten hamilelğim ağır geçiyor bu yüzden zor yani ama arka arkaya büyümesi iyi mi olur kötümü olur onu gerçekten bilemiyorum ama sabır işi her şeyin başı sabır hamilelikte sabır şuan annemlerde k.valdemlerde ve eşimde destek olmasa bana çok zor olurdu ben nazda yapmıyorum aslında halsizlik kusma bulantı yemek pişirme hepsi sorun kafamı kaldırıyorum başım ağrıyor baya bi zor geçiyor ama ecrin büyük olsada .ok değişiklik olmazdı sonuçta hep bize muhtaçlar şuan benim anneme muhtaç olduğum gibi her şeyimize onlar koşuyor sonuçta ecrin evlenince doğuracak değildim yinede az biraz bekler doğurudum oazmanda okulu vs.büyüme çağı hep bir telaşe olacaktı değişen pek bişey yok sanırım hep yoğun koşuşturmaca allah ım sağlıklı versinde hayırlısıyla sıramı savayım büyüteyimde belki bundan sonra en azından arka arkaya aynı şeyelri yaşarım biri ayrı biriayrı telden çalmaz ....belki uslu bşr bebek ve emen yiyen bir bebek olur benide zaten bunlar yıldırdı ecrinde çok çektim uykusunuda uyur ozamanda çok zor olmaz bana ecrininde üzerinde kalakalmam en azından çocukta rahat bir nefes alır :)))

Son düzenleme:
sevdacım yeni araba mı aldınız ben onu kaçırmışım zaten yeni bir araba almıştınız siz onu değiştirdiniz mi ben anlayamadım pek (((

ayyy yasemın sen ıyıce agırlastın yaaa ınsallah yakında gecer sıkıntılarında sende hamılelıgını yaşarsın
ecrınde hıc boyle olmusmuydun ?

nuran ne yaptı acaba degıstımı bulantılar fln
valla aysegulu o gun gordum hıc hamıle gıbı deıldı
gayet rahattı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…