ayyy yasemın sen ıyıce agırlastın yaaa ınsallah yakında gecer sıkıntılarında sende hamılelıgını yaşarsın
ecrınde hıc boyle olmusmuydun ?
nuran ne yaptı acaba degıstımı bulantılar fln
valla aysegulu o gun gordum hıc hamıle gıbı deıldı
gayet rahattı maşallah
ayyy sorma deniz bugün nazar değdi bana belim ağrıyor nedense midemde çok şükür bulantı adına bişey yok ama doğaçta belim hiç ağrımamıştı kız annelerinin hepsi benimde belim ağrıdı diyor bakalım nolcak farklı bu baya doğaçtan daha rahat geçiyor maşallah hç hamile gibi değilim anlamıyorum sadece çabuk şişiyorum hemen hamile görüntüsüne geçiyorum ben göbüş büyüdü
ben şu bebişlerin çok büyüyüp hareketlerinin azaldığı döneme girdim tecrübelide olsam hemen korktum ne oluyo diye ebe hanıma hemen kalp sesi dinlettim içim rahat etti normalde içimde futbol oynayan delikanlı saha darlığından uyuyoa anlaşılan..
bende kızımı seneye kreşe verecem sosyalleşsin sıkıntıdan kardeşine zarar vermesin öyle tam gün değil inşallah iyi biryer bulurum bu çevrede zor gibi ama bakalım..dün bi bardak çayı üzerime döktü kıyamama nasıl üzüldü anne seviyim diye sarılıyo çok şükür çay soguktu göbekten aşagı yanıyoduk yoksa...
off günleri say say..gel teskere gel teskere..
ayyy yasemın sen ıyıce agırlastın yaaa ınsallah yakında gecer sıkıntılarında sende hamılelıgını yaşarsın
ecrınde hıc boyle olmusmuydun ?
nuran ne yaptı acaba degıstımı bulantılar fln
valla aysegulu o gun gordum hıc hamıle gıbı deıldı
gayet rahattı maşallah
ayyy sorma deniz bugün nazar değdi bana belim ağrıyor nedense midemde çok şükür bulantı adına bişey yok ama doğaçta belim hiç ağrımamıştı kız annelerinin hepsi benimde belim ağrıdı diyor bakalım nolcak farklı bu baya doğaçtan daha rahat geçiyor maşallah hç hamile gibi değilim anlamıyorum sadece çabuk şişiyorum hemen hamile görüntüsüne geçiyorum ben göbüş büyüdü
ben şu bebişlerin çok büyüyüp hareketlerinin azaldığı döneme girdim tecrübelide olsam hemen korktum ne oluyo diye ebe hanıma hemen kalp sesi dinlettim içim rahat etti normalde içimde futbol oynayan delikanlı saha darlığından uyuyoa anlaşılan..
bende kızımı seneye kreşe verecem sosyalleşsin sıkıntıdan kardeşine zarar vermesin öyle tam gün değil inşallah iyi biryer bulurum bu çevrede zor gibi ama bakalım..dün bi bardak çayı üzerime döktü kıyamama nasıl üzüldü anne seviyim diye sarılıyo çok şükür çay soguktu göbekten aşagı yanıyoduk yoksa...
off günleri say say..gel teskere gel teskere..
offfff en sınır oldugum seydır bnm de aysegul
bnmde annem karısır bana geldıgınde hemde nasılllll
o da nefret eder nete gırmemden fln
emıne annemde eskıden karısırdı bırgun çat dıye kestım önünü..
artık pek bısey dıyemıyor
genelde ama hala bana gelse yada asagıda olsam benı yonlendırmeye kalkar
mesela banyo yap hadı ben cocuga bakıyım hadı gıtt gır de
yada hadı yemegını yap ben burdayken der ama muhakkak ya o an ztn elımde bı ısım olur yada aşırı yorgun olurum
ztn aral o varkende yokkende benı asla rahat bırakmıo kı
tamam deyıp mutfaga gectıgımde aral pesımden gelmıs her yerı dagıtmıs oluyor ..
bugunlerde aşırı derecede mızmız sanırım dışlerı cıkıyor yıne 18 dişimiz var 2 tane daha cıkması lazım dımı
o zaman rahata erıcez .. delırtıyor benı yaaa aptal aptal ve çok uçuk kımsenın aklına gelmcıek ısteklerde bulunuyor
yapıncada ıstemıyorum dıyor. gecelerıde cok huysuz
ortamızda yatıyor yıne..
aynı bizi anlattın deniz yönlendiriyor ama nasıl bir görsen kırmamayada çalışıyor bi yandanda sezdirmeden baskı yapıyor aaa yapılması gerek biz yaparız falan gibi pilav yaptım geçen tane tane ben lapa sevmem onlarda lapa sever pişmemiş bu pilav dedi sağolsun deniz hemen atladı ben tam tersine bunu severim dedi eline sağlık dedi bana bozuldu kadın ayyy çok hoşuma gitti kendide o gün kışlık fasulye pişirmişti çok tuzlu yapmış onu söylemedim hiç rencide etmedim yaşlandıkça daha anlayışsız oluyorlar son gün avye gidicez duşa girdim çıkınca gideriz dedim ok dedi neyse saçımı tam kurutmadım yarı nemli üstümü giyeyim yaparım dedim dediki valide iyice kurut tamam zaten üstümü giyince kurutucam dedim üstümü giydim kurutacam saçı kadın doğaçla kapıdan çıkıyor denizde hazırlanıyor kaban giyiyor falan makyaj falan nerde çıktım o halimle hem kendi diyor kurut hem beklemeden fırlıyor şaşırdım kaldım doğaçın oyuncaklara takık toplayıp toplayıp duruyor doğaçta anında yerlebir ediyor boşuna diyorum toplama dağıtıyor diyorum yok anlamıyor ev dağınık duruyormuş alış dedim çocuklu ev burası 2.de gelicek ben alıştım sende alış dedim
mrb kızlar
artık evimdeyim.niğdeden geldim.
grip salgını varmış.eşimin dayısının kızı hastaydı.eşime şimdi hasta ,işe falan gitmedi.
ben de bi yarım saat ateşlendim sonra geçti ,atlattım yani..
kağan da dün sabahtan beri 39 derece ateşle geziyor.o hala virüsle savaşıyor.bende bekliyorum sürekli ateşini ölçüyorum.şuan da iyi ,galiba atlatacak.
genel durumu kötü değil ,oyun oynuyor yemegini yiyor,sadece ateşi var ,biraz vücudu kırgın.
yine de akşama ateşi geçmezse doktora götürecem...
slm kızlar son zamanlarda çok az girer oldum ama arada girip sizin neler yaptığınıza baktım ben yazamasamda
hamilelik nasıl gidiyo bakalım en zor senin mi geçiyo yasemincim Allah kolaylık versin hepinize
selcan geçmiş olsun bizde eskişehirdeydik 15 gün dün geldik ece bu sabahtan beri başım sırtım kolum ağrıyo deyip duruyo neresine dokunsak acıdı diyo canıda bişey yemek istemiyo karnım aprıyo deyip masaj yaptırtıyo bana ateşide 36 filan heralde ölçtürmüyo ama var yok arası dediğin gibi herkes bizim ordada gripti gerçi ben eceninkinin grip olmadığın düşünüyorum dünden beri niye geldik işemi gitceksiniz gitmeyin hadi babanneme gidelim ben orda kalıcaktım filan deyip duruyo akşam arkadaşlara gidicez pztde ünvteden arkadaşlara bize gelin kalın dedim eşimde yok ece onları seviyo ayyyy eylülü yapsak hayırlısıyla kreşe vericez heralde biz böyle giderse ya tayinimiz eskye çıkacak yada kreşe vericez çünkü çok duygusal seviyo unutmuyo ağlayışını görseniz içiniz parçalanır sicim gibi akıyo gözyaşları napıcam bilmiyorum bu hafta bayaa zor olacak ama çok şükür derslerim biraz hafiflemiş galiba 1 yada 2 günüm boşalmış olabilir 3 matçı daha gelmiş okula hayırlsı artık inş eceye daha fazla zamanım olucak
dün geldik evi toparlarım ütüm çamaşırım olr diye ama nerdeeee ev kalk gidelim diyo canım bişey istemiyo 5 haftasır elimi işe deyirdiğim yoktu ayşegül canım seninki bir hafta kalmış yie bizimki 3 hafta bizimle sonrada 2 hafta eskde birlikteydik orda hergün anneme gittim neyseki de sıkılmadım akşamları tiyatroya gittik ece 2 akşam dayanabildi uykusu gelince anneee diye ağlayınca son oyua gidemedik yaaa kendi annemde olsda kayınvalidemde melek de olsalar evimi özlüyorum insanın kendi düzeni kendi rahatı gibisi yok çok şükür geldik yawaş yawaş da yaparım artık zaten ders programımı bi öğreniyimde olmazsa haftaiçi bi gün eceyi gönderip büyük temizlik yapıcam mutfak dolaplarını duvarlarını sildirmem lazım iş çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?