- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
kız yasemin ne şanslısın.maşallah allah mutluluğunuzu bozmasın.
güzel sürprizmiş...tadını çıkar
deniz randevu al yine de şurda mart ayı geldi sayılır.
topiğe kimse ugramıyor bari bende kendi kendime sohbet edeyim
-nasılsın selcancım
-iyiyim canım sen nasılsın.kağanla ugraşıyorum işte
havalar yine bozdu.bu yıl bana kış çok uzun geldi.bunaldım valla.
bu yıl hobi bahçesi yapıcagız ya baharı iple çekiyorum.
slm kızlar valla ıssızlaştı topik iyice selcan ben şimdi 2011 eylül annelerinide takip ediyorum oranın hızına yetişemiyorum eskiden bu topikte öyleydi hamilelikte doğumdan sonra başladı ıssızlık ama sanki şimdiki anne adayları bizlerden daha hazırlıklılar bazı şeyleri biz taaa ne zaman keşfetmiştik onlar şimdiden bilip uyguluyorlar bravo valla bu arada göbek showları başladı 2011 eylül annelerinde henüz 2.5 aylık ve 3aylık anne adayları var ama göbüşlerimiz çıktı şimdiden benim sabah iniyor akşam davul oluyor penye bişey giyince bi görseniz nasıl çıkıyor karnım şimdi beklediğim şey ilk kıpırtılar nuran başlamıştır hissetmeye
ay super yaaa keşkee bır bahçemız olsada eksek bıçsekk
eşımle bnm hayalımdır bahcelı ev luks olmasıan gerek yok bahçesı olsun yeter..
bırde alman kurdu ıstıyor eşım .. off offf hayalden oeteye gecemeyız ama..
merhaba arkadaşlar burda hep anneler ve çocuklular olduğu için bişey sormak istiyorum 5 haftalık hamieyim hamile olduğuımı bilmeden 3. haftada cipro ve bir ilaç daha kullandım ikisi de c kategorisinden bu ilaçlar zarar vermiştir doktor risk var falan dedi yardımcı olur musunuz
mrb arkadaşım.benim bu konuda bir bilgim yok.risk var derken ne demek istedi acaba doktor.
düşük riski mi acaba..ama daha hamileliğinin başındasın.bişey olmamış olabilir.farklı doktorlara git.
doktorlar sitesi diye bir yer var.internetden orayı bulup ordaki doktorlara da danışabilirsin
deniz kaç liraya yapacakmış üniteyi.bende bugün bir firmaya email attım.yemek odası takımımı beyaz lake ye boyatmak istiyorum.
kahverengiden çok sıkıldım. çekyatlarımı da satmak için ilan verdim ama satılmıyor.insanlar yol masrafını da düşünüyorlar haklı olarak.
eğer satamazsan ,döşeme yaptırabilirsin.çok güzel kumaşlar var..
yasemin sen bişeyler ekiyormusun bahçenize?
yani severmisin bahçeyle ugraşmayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?