- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
mrb arkadaşım.benim bu konuda bir bilgim yok.risk var derken ne demek istedi acaba doktor.
düşük riski mi acaba..ama daha hamileliğinin başındasın.bişey olmamış olabilir.farklı doktorlara git.
doktorlar sitesi diye bir yer var.internetden orayı bulup ordaki doktorlara da danışabilirsin
deniz kaç liraya yapacakmış üniteyi.bende bugün bir firmaya email attım.yemek odası takımımı beyaz lake ye boyatmak istiyorum.
kahverengiden çok sıkıldım. çekyatlarımı da satmak için ilan verdim ama satılmıyor.insanlar yol masrafını da düşünüyorlar haklı olarak.
eğer satamazsan ,döşeme yaptırabilirsin.çok güzel kumaşlar var..
yasemin sen bişeyler ekiyormusun bahçenize?
yani severmisin bahçeyle ugraşmayı?
selcan normalde bızım yaptırıcagımız kucuk bır unıte deıl ama sade.. cok sade ve şık
begendıgım sıtelerde fıyatları 2,500 fln..
bızım usta 1,100 e yaparım ama sıze 1000 olur dedı
ben bıdı bıdı konuşup 100 lıra daha ındırttım
900 e yapıcak yani.. 15 -20 gunde yaparım dedı
bu arada selcan cok ıyı bır secım bencede beyaz lakeye baylıyorum ...
adam o gun konuşma esnasında lake boyanın malıyetınden bahsettı
150 200 e boyuyorlarmış parcayı ama tabı ebatlarıda onemlı
lake masrafı bır ış dedı adam
bızımde lake beyaz ve kahverengı olucak (açık tonda cevız gıbı)
ayy üniteler çok güzelmiş.güzel bi şeçim yapmışsın deniz.
sevda her insanın sevdiği ve mutlu oldugu farklı şeyler var.beni bıraksalar köyde oturacam yani o derece çok seviyorum bağı,bahçeyi ama tam tersine ömrüm şehirlerin göbeğinde geçti..gerçi şimdi kaçtım şehir merkezinden :)
yasemin sizin bıldırcınınız mı var.kaç tane.mesela günde kaç tane yumurtluyolar.bakımı zor mu ?
kağan seviyor.markete gidince alıyoruz.günde 3 tane yiyo ,4 gün yetiyor..bitince normal yumurta yiyor.ama hep bıldırcın yumurtası yemek istiyor..küçük ya hoşuna gidiyor..
balkonda falan beslesek koku yapar mı acaba ?
yasemin eşin ne kadar güzel süprizler yapmış okuyunca çok zevindim senin adına
bizim evde sevgililer gününün lafı bile geçmez :)
eşim acayip karşıdır butür özel günlere bende hiçbirşey beklemiyorum ondan 5 yıldır alıştım artık doğumgünü hariç özel gün kutlamamaya :)
bizim evimizin bahçesi yok ama k.validemlerin çok büyük bir zeytinlikleri var oraya ekeip biçerler bizde yazın herşelyi taze taze yeriz pazara hiç çıkmayız diyebilirim
meyve ağaçlarınında çoğu var
ama bahçe işleri bana çok sıkıcı geliyor ben oraya gidip piknik yapmayı seviyorum sadece deniz manzaralı çok güzel biryer
toprakla uğraşmak sağlık içinde çok faydalı biliyorum ama ben sevmiyorum işte keşke sevebilsem elimde süper imkanlarım var
merhaba arkadaşlar burda hep anneler ve çocuklular olduğu için bişey sormak istiyorum 5 haftalık hamieyim hamile olduğuımı bilmeden 3. haftada cipro ve bir ilaç daha kullandım ikisi de c kategorisinden bu ilaçlar zarar vermiştir doktor risk var falan dedi yardımcı olur musunuz
bende 2.tv ünitesine bayıldım..bir gün evim olursa bende çok istiyorum..kaç yaşına geldik hala yerleşik bir düzenimiz yok..40 yaşında bir ev sahibi olabilirmiyim acaba
ayşegül nasıl gidiyor canım hamilelik..bulantın varmı..doğaçtaki hamileleğine benziyormu
selcancım banada 3 bıldırcın yumurtası çok ağır olur gibi geldi..diğer yumurtayı bile gün aşırı öneriyorlar ki bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasından 5kat azla osor,9kat azla protein ve 8 kat azla demir içeriyor diye biliyorum.birde bunu 3 le çarparsak kağanın yedikten sonra duvarlara tırmanması gerekir o enerjiyi harcayabilmesi için:))))
anaaa gerçekten 3 yumurta ağır mı gelir acaba?
napacam o zaman.3 den azını kabul etmiyo ki?
kızlar aydan aya alıyoz.yani ayda 4 gün 3 tane yiyor.diger günler 1 tane tavuk yumurtası yiyor.
agır mı gelir sizce? kafama takıldı şimdi.ben bunu bi araştırayım..
yasemincim senin hayat ne güzelmiş imrendim.ecrinin süper bi ortamı var demek ki..
ben balkona bıldırcınları alıyomuşum ,yumurta beklerken ,ertesi gün kaçıyolarmış..
bi keresinde mersinde muhabbet kuşum kaçmıştı.kafesi aldıgım gibi aşagı koştum.saaatlerce kuşumu aradım.bir taraftan da çikoooo çikooo diye bagırıyordum.
sonra birden sesini duydum.ses bi apartmandan geliyodu.bahçesine girdim bi baktım 3.katın balkon penceresinde bana bakıyor.hemen çıktım yukarı ,kadına rica ettim.
kuş beni görünce omzuma kondu.öpmeye başladı.kadın şok oldu.
kuş da çok korkmuştu.çok sevinmiştim bulduguma..
düşünsenize çarşının ortasında elinde kafesle çikoooo diye bagıran bi deli :)
bende 2.tv ünitesine bayıldım..bir gün evim olursa bende çok istiyorum..kaç yaşına geldik hala yerleşik bir düzenimiz yok..40 yaşında bir ev sahibi olabilirmiyim acaba
ayşegül nasıl gidiyor canım hamilelik..bulantın varmı..doğaçtaki hamileleğine benziyormu
selcancım banada 3 bıldırcın yumurtası çok ağır olur gibi geldi..diğer yumurtayı bile gün aşırı öneriyorlar ki bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasından 5kat azla osor,9kat azla protein ve 8 kat azla demir içeriyor diye biliyorum.birde bunu 3 le çarparsak kağanın yedikten sonra duvarlara tırmanması gerekir o enerjiyi harcayabilmesi için:))))
merhaba kızlar bugün kontrole gittik eşimle bebiş çok büyümüş resmini koydum facede bakın bi keyfine nasıl poz vermiş alttakide kalp atışları :))10 haftalıkız
tamam o zaman daha az yedireyim.belki de ondan bu çocuk bu kadar hareketli..hiç oturmuyor.
ben yumurta çok yerim bazen kahvaltıda 2 tane yiyorum.kagan da hergün yiyor.
ayşegül dediğin gibi kagan da ekmek pek yemiyor.kilo tutmuyor o yüzden..
ama kızlar normal yumurtayı eger yiyorlarsa hergün yedirin.bişey olmaz olsaydı bana olurdu.hayatım boyunca o kadar çok yumurta yedim ki........
atike sen nerelerdesin canım ya aynı şehirdeyiz ama hiç görüşemedik.merkeze geleceğinde haber ver mutlaka beklerim.ben hep evdeyim zaten...
deniz evgör de ki köşe takımlarına baktın mı? çok güzeller....
bu arada derya nerelerdesin.sizin düğün yaklışıyor ya hazırlık yapıyosun heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?