2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet baktım selcan harıkalar ama ordan almam alamam pahalı
bız ılk esyalarımız cok pahalı aldık 20 ay odedık .. ve sonucc bıktım hele o sıyah koltuk takımımdan ılllallah geldı .. her ev supurmemde onlarıda supurup sılıyorum
neyse o yuzden pahalı bı takım alma şansım yok.. almamda ztn kendıme bı daha pahalı bı ev eşyası kolay kolay almıcam dıye soz verdım
sonra bıkınca degıstırmesı zor oluyor ..
unıteyıde o yuzden yaptırıyorum ztn . 2 - 3 bın lıra unıteler

evgör mobılyada bu hoşuma gıttı mesela

Mobilya Tasarm Ke Takm Evgor.com.tr

eeeeeeeeeee yenı bebişler nasıllar bakalım yasemın nuran aysegul ne var ne yok kızlar ??
deryaa bı ses ver bıze :97:

eeeeeeeeeee yenı bebişler nasıllar bakalım yasemın nuran aysegul ne var ne yok kızlar ??

slm kızlar resimdeki çok sade ama çok şık bir takım deniz shagy yeni model halılar var çok şık onlarla bide ünitenle bütünleşirse süper bence

bizim bebek büyüyor teyzesi karnım çıktı baya çok mutluyumki 1hafta kaldı 3.ayıma ve ben 1kilo almışım inş. böyle gider ilk 3ay alınan kilo gereksiz çünkü sonra bol bol gelecekler nede olsa usg resminde uyuyor sanki bebiş sadece kalp atışını duyduk henüz hareket göremedik çok küçük tabi ama bu haftadan sonra hareketleniyormuş 1hafta sonra 2li taramam var onu yaptırmaya gidicem durum bu bendeki diğer kızlar sizlerde durum nasıl ses verin ya

tv üniteleri benimde çok hoşuma gidiyor ama ben şimdilik değişemem mobilyalarımı
zeynebe oda almam lazım ilk önce çilekten beğendim bi tane genç odas ( flora ) diye bi model bi ara bakıp fikir verin bana kızlar ama çilek çok pahalı o takım 5000 lira tutuyor orda bide gencecix diye bir mağaza var ordada çileğin çakmalarını yapıyolar :)) aynı takım 2500 liraya geliyo ablam ordan aldı gayette güzel çileğin ismi var işte bende oraya bakıcam gidip
inegölde imal ediliyo denizlere yakın bsiyerdede satış mağazası varmış pazar günü gidicez
carreforun orda beşyol kebapçısı varmış onun yanındaymış deniz sen görmüşsündür belki
model ve kalite benim dediimle aynıysa alıcam onu inşallah

he bide pazar günü kayu müzikal tiyatrosuna götürücez zeynebi 27 -28 şubat bursada
deniz emine evrim kızlar gitmek isterseniz pazar günü teyyarede pazarteside uğur mumcu kkültür merkezinde 40 dakkia sürüyomuş fragmanını izledik internetten güzel bişeye benziyo zeynep çıldırıyo onu bile izlerken tiyatroda napıcak bakalım merakla bekliyoruz kendini sahneye atmaz inşallah kayuyu görücem diye :)

hu huuuuuu nerdesin kızlar ?

derya atike nuran serpil evrim yasemin hiç uğramıyosunuz son günlerde

canım istikbalde mi tam hatırlayamıyorum ama indirim vardı 5000 felan değil ynai tabi nasıl istediğinizede bağlıdır muhakkki 1000 tl yede vardı güzel genç odaları sen nasıl model baktın merak ettim baya b,i pahalı ..
kayu geçen bende tv de gördüm ama ne yazık ki esk.gelmiyor hatta yazacaktım buraya unutmuşum bursada var arkadaşlar diye :)))
şükür canım işte giidyor bakalım öylede böylede....

benimde haftaya kontrolüm hemde tahlillerim var baya oldu bizim gitmeyeli bakalım ne diyecek hem korkuyorum hem merakediyorum ....

benim baktığım flora modeli asemincim
sözde %25 doğum günü indirimli fiyatıymış indirimsiz fiyatını duymak bile istemiyorum :)
her bir parça mobilya için ayrı fiyat koymuş adamlar mesela şifonyer var ona bir fiyat bide üzerine aynası var ona bir fiyat koymuşlar
hepsini böyle toplayıncada 5000 ni buluyo
zaten ordan almıcam ben gencecixe bakıcam pazar günü

sevdacım ve dıger kızlar selam
sevdacım o magaza bıze cok yakın magza sahıplerını tanıyoruz ama samımı degılız
ordan arabalı yatak baktıgımız bıgun sohbet baya koyulastı saatlerce oturmustuk karı koca sahıplerı.
sonra ınegolde mobılya fuarında da karsılastık stand acmıslardı
bence cok guzel urunlerı ve kesınlıkle garantılı
bısey oldugunda hemen degıstırıyorlarmıs fln fılan
gencler ztn magaza sahıplerı
sımdı adlarını unuttum
hatta bugun ben o magazanın onunden gectım canım .

sana tarıf edeyım
bızım evı bılıyorsun bızım evın baya ılerısınde kalıyor mıgros varya metrodan ınınce tam karsında kalıo bıızm evın ılerısınde hanı sen orda yuruyerek gelmıstın bıze onun ıcın ordan tarıf edıyorum
mıgrosuda gec ama bızım eve dogru deıl tam tersı yonde yuruyun ..
mıgrosu gecıosun mıgrosun yanında krıstal park evlerı var .. orayıda gec ılerıden yol saga donuyor orda yanında DENİZ AVİZE dıye bı yer var ztn köşeye cok yakın yanı ana caddeye cok yakın bı magaza gencecix magazanın adı .. vıtrınde beyaz araba yatak var...
ındırım flnda yapıyorlar pazar gunu evde olursam sıze eşlık ederım
ama buyuk ıhtımal ablamla cocuklar gelıcekgecen haftada uludaga cıkıcaktık ben son anda su koyverdım ıstemedım
bu hafta ablam gelırse cocukları oraya gotrurucez... kar topu oynamak ıstıyorlarmış

sana kısaca öşyle tarıf edeyım sevdacım

ana cadde varya mıgrosun onundekı ana cadde.. oradan devam edın dumduz yol saga donuyor oranın başnda gıbı bışey ..
yanında kebapçı var ..
urunlerı guzel kalıtelı ..

tarifin için sağol denizcim
sana güveniyorum sen ürünleri beğendiysen mutlaka güzeldir canım
ben inegöldeki fabrikayı aradım baştan oraya gideriz diye düşünmüştüm adam sizin oraları tarif edince denize yakındır dedim
bakıcaz bakalım inşallah alırım artık çünki aylardır araştırmaktan sıkıldım

günaydın kızlar
bu aralar hiç uyku tutmuyo beni geceleride sürekli ayaktayım. böyle giderse yazın naparım hiç bilmiyorum şimdiden sıkıntı basıyo beni
bizin ikili test sonuçlarımız temiz çıktı doktorumuz bir sorun yok dedi çok şükür. ayşegülcüm yasemincim sizde içinizi ferah tutun
bulantılarım hafifledi baya herşeyde olmasa çoğu şeyi yiyebiliyorum
canım kayısı çekiyo çok aşeriyorum.kurusu falanda değil tazesini
kızkardeşimin doğumuna 15 gün kaldı tabi o sezeryan istiyo oda benim gibi çok korkuyo ondan 1 haftası var yok. bi oğlumuz daha olacak inşallah

nasıl yani nuran seninmi bi oğlun daha olacak yoksa kardeşininmi anlamadım

denizicm tv ünitesi çok şık cidden inşallah adam tam istedin gibi yapar koltuklarda çok güzel
bende batuhanın odasını değiştirmek istiyorum ama ikincide bi doğsun onuda 2 yaşına kadar getirelim sonra ikisine güzel bi oda yaparız diyoruz.
kayınvalidem falan hep pembe kıyafetler pembe örtüler falan almış bu sefer kesin kız diyo çok inanıyo. bende inşallah diyorum sonra bu aldıkların elimizde patlaması dediğimde yok yok ben inanıyorum diyo.6. hissi çok kuvvetlidir. felaket fal bakar. artık bizim akrabalar ondan korkmaya başladı ne var ne yok diyo herşeyi. ne konuşulacak ne edilecek hepsini. söylediği kelime dahi çıkıyo.benim eşimde de aynı şey vardır ama onda birisini görsün iki sohbetle o ne yaşamış neler yaşıcak anlatıyo. inanmıyorum bazen hadi ya oda olmaz diyorum inanın aynı şeyler yaşıyo o kişi şok oluyorum. bende diyorum benide gör diyo bi beni göremiyomuş yani bizi batuhanı falan. kız kardeşime kadar anlatıyo neler olacak ne yaşıcak diye ki yaşıyolar da bende şahit oluyorum.
batuhanda da kayınvalidem aynı şeyi diyodu daha hamile olduğumu öğrendiğinden başladı erkek demeye. bakalım artık herşeyin hayırlsı sağlıklı olsun yeter bize..

yok canım benim değil kız kardeşimiz oğlu olacak
senide mi uyku tutumadı canım biz burda sabahlıyoruz

beni uyku tutuyor ama doğaçtan dirlik bulamıyorum ben öğlen uyumuyo akşamda 7de nalları dikiyor sabahın beşinde uyanıyor tv açıyoz ben kanepede uyuyakalıyorum bi bakıyorum boynum heryer tutuk ona rağmen ödün vermiyorum uykudan salak salak geziyorum doğaç uyusamda anne çişim geldi anne süt getir anne su getir diye gece vakti beni uyandırıyor eşim diyor ben getireyim bağırıyor gece gece annem getirsin annem yapsın sinir oluyorum ya tam rahata ercem eşim yardım edecek diyorum doğaç yan çiziyor benden istiyor yapmazsan yıkıyor dünyayı başıma malum çok inatınız en meşhur huyumuz ıyyyyy
inş. kızın olur nuran çok isterim bunu bende kız istiyorum ama doğaç için erkek olması daha iyi olur sanki kız kardeşle daha zor büyüdüğünde paylaşımı aynı cins olunca daha iyi olur kız olursa ilerde çekinir abisinden çocukken farketmezde büyüyünce evlenince uyum olmaz gibi gelyor bide ben 2.yi doğaç için yaptığım için onun için hayırlısı ne ise o olsun istiyorum kız bizi mutlu eder kızlar daha hayırlı olur anne babaya kısmet ama içimden kız olcak gibi geliyor banada

nurannnnnn ınanmıyorum yaa böle bı kayınvalıden ve böle bı kocan var ve soylemıosun aşkkk olsunn :))) hemen adresı ver gelıyorum

şaka bı yana ıstanbula geldıgımde ugramak ısterım sana kayınvalıden bana da fal baksın
ataşehırde oturuyordunuz dımı sız ?
ay ben acayıp sevıyorum fal baktırmayı napıyım huyum kurusun hoşuma gıdıyor guzel şeyler duymak
bekarken hep arkadaşlarla bırbırımıze fal bakardık tabı tamamen atıyorduk ben ıskambl falı fln bakıyordum kım ne bılıyorsa artık :)) ne eglenıyorduk ama
nı keresınde gecen gun bana gelen arkadasım varya hanı uludaga fln cıktık onla kagıtlarla fal bakıduk ben onun elındekı desteye vurdum o da beım elımdekılerı dagıttı bız başladık onlarıne vde kagıtları fırlatmaya fln o sırada yatagın uzerınde boguşurken bnm dızım onun burnuna geldı ve burnu kırıldı :)
hırççççççççç dıye bı ses duydık ıkımızde banyoya koştuk
arkadasım ztn burnunukrımıstı merdıvenlerden duşmuştu yenı ıyıleşmıştı kı bırde ben kırdım
hayır o degılde sonra makyaj yapıp dışarı çıkmıştık
tam delıydık yaa gecen gun bıze geldıgınde de murata anlatıyordu bu anımızı muratat garıp garıp bakıo bıze delımısınz der gıbı :)

nuran sen hanı batuhanda erkek olması ıcın sola mı ne yatmıstın bunda da kız ıcın saga mı yattın ılıskıden sonra ? yoksa bılmeden mı hamıle kaldın ?

ıkılı testınız ıcınde kocamann bı maşallahhhh

Slmmmmm millettt! epeydir firariyim farkındayım ama bi oturup yazacak zaman bulamıyorum gündüz teo izin vermiyor gece nete girersem farklı şeylere bakıyorum (makyaj stilleri,abiyeler,saçlar...) malum düğün yaklaştı haftaya pazar, o yüzden hazırlık teleşı oldu bende de evden dışarı çıkamıyorum alacağım çok şey var ama zaman yok,teo annem de yada ablam da durmuyor ağlıyor falan ben yokken..babanesi de yoğun koşturuyor bize bi gün ayarlıyamadı gitti..
saçlarım boyanacak,azıcık kestircem ve krepe balyaj yaptırcam ama ne zaman?

Kıyafet olayını nihayet hallettim evde bir sürü abiyem var onlardan birini giyiyim diyordum masraf olmasın diye sonra içime sinmedi geçen hafta eşim,ben kayınvalide ankamall de mangoda çok uygun ve hoş bi kıyafet bulduk kayınvalide çok beğendi illa kaçırma diye tutturdu bende içime çok sinmese de (çünkü beni olduğumdan kilolu gösterdi) aldım eve geldik ablam ve annem hiç beğenmedi onların da fikri benimle aynı olunca onu eledim eşim kudurdu tabi..:))

geçen gün yine kayınvalide bize geldi bizim burda küçük bir avm var orada abiye satan bi mağaza açıldı fiyatlar ve modeller çok uygun diyordu bende hadi gidelim hazır sen varken dedim neyse gittik bi elbise beğendim benim çok hoşuma gitti üzerimde de güzel durdu( yani gözlerim beni yanıltmıyorsa :) elbise şarap rengi yılanderisi gibi bir kumaşı var siyahla karışık amaaaa straplez,dar ve mini!!! yani accuk iddialı veee kayınvalide çok yakıştı ben alcam sana bunu dedi ve aldı tabi şimdi planlar yapıyoruz eşime bunu nasıl göstercem diye üzerine siyah dantelde kolları uzun omuzda bolerolar olur ya gelinlik üzerine yapılanlardan onlardan dikcem hiç değilse omuzları ve kolları kapansın diye eşime öyle göstercem son günlerde annem ve babam bana süpriz yapmış almış giymezsem ayıp olur vs.. diycem arada babası olunca susar belki ama benim adam çok kıskanç yaaa o gün burnumdan getircek biliyorum umarım sandığım gibi olmaz annesi ben konuşurum onunla diyor ya bakalım hiç anasına,babasına ve kardeşine çekmemiş onlarda fazlasıyla rahat bu konuda halbuki..

kına içinde o elbisenin üzerine kahverengi kürk kumaş aldım annem kısa bir bolero dikti güzel oldu(gerçi kına önemli değil zaten çok kişi olmayacak)

Şimdi gelin ve damat tişörtü hazırlıyuorum onu bastırtcam süpriz ,düğün günü hazırlık aşamalarında giymeleri için çok hoş modeller var..ben şimdi evlencektim ki kendime neler yapardımm..off off..

ay ne çok yazdım bu aralar kafam bunlarla meşgul ya dolmuşum :)) sizn de kafanızı şişirdim dimi!
bu arada accuk eridim kızlar sonun da başında 6 sayısını gördüm bugün itibarıyla 69.5!
geçen hafta kayınvalideyle aynı kilodaydık bu hafta o bana fark attı yetişmem lazım :)) çok komiğiz dimi!

Gelelim sizlereee hep okuyorum ama yorumlarım bende kaılıyor teo şuan bile sürekli beni rahatsız ediyor bir yandan ona hamur yapıp eyliyorum bir yandan da yazıyorum..

mercümeklerinizi,fasulyelerinizi yerim sizin..topik zaten hamile topiği gibi kendimi fransız hissediyorum okudukça moda giriyorum bilginize gözüm yese bende size katılırım valla ama daha istediğim kiloya bile gelemedim yaaa:78:

Nurancım valla ne güzel yaaa böyle kayınvalide ve eş size olmasa da en azından çevrenizde gereksiz,kötü niyetli insanlar olmaz kimin ne olduğunu bilirler..

cinsiyet konusunda ise inşallah gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlısı ne ise o olsun..sağlıkla doğsunlar da cinsiyet bi yerden sonra önemli değil kızlar!

Denizcim üniteleri ben de çok beğendim çok modern ve sade eminim çok güzel olur bütnlenince canım..hatta balama da önerdim gösterdim onlar da şimdi ev telaşında bahsettim mi bilmiyorum onlar da ev aldı dubleks,kocaman bahçesi,garajı falan olan..şimdi komple evi yıktırdılar içini herşeyi baştan yaptırıyorlar enişte zaten inşaat teknikeri bu işleri çok iyi bilir çok farklı projeleri varmış evi tanıyamıyacaksınız diyor ben daha içini bile görmedim göstermiyor..inşallah istedikleri gibi olur girdiler borcun altına...

bahçeli ev falan demişsiniz ben de o konuda şanslıydım yıllardır bekarken evimiz yani şuan annemin evi tripleks,bahçeli..ama hiç ekip biçmedik şımarıktan dolayı güller,çiçekler falan onlarla oynadık durduk gerçi şimdide evi satmaya çalışıyoruz annem hiç kıyamıyor evine ama satılcak..

akçayda ise aklıma gelen her şeyi ekiyorum domates,biber,patlıcan,dereotu,maydonoz vs..arka bahçemiz müsait bir sürü meyve ağacı da var incir,karadut vs.. sabah ilk işimiz zaten incirler teo da bayılıyordu yazın..

kışın tam bir şehir hayatı ama yaaa..evden dışarı çıkmıyorum burda ev uzak,hava soğuk,komşu yok! çok sıkılıyorum çok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…