- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
eeeeeeeeeee yenı bebişler nasıllar bakalım yasemın nuran aysegul ne var ne yok kızlar ??
deryaa bı ses ver bıze :97:
tv üniteleri benimde çok hoşuma gidiyor ama ben şimdilik değişemem mobilyalarımı
zeynebe oda almam lazım ilk önce çilekten beğendim bi tane genç odas ( flora ) diye bi model bi ara bakıp fikir verin bana kızlar ama çilek çok pahalı o takım 5000 lira tutuyor orda bide gencecix diye bir mağaza var ordada çileğin çakmalarını yapıyolar :)) aynı takım 2500 liraya geliyo ablam ordan aldı gayette güzel çileğin ismi var işte bende oraya bakıcam gidip
inegölde imal ediliyo denizlere yakın bsiyerdede satış mağazası varmış pazar günü gidicez
carreforun orda beşyol kebapçısı varmış onun yanındaymış deniz sen görmüşsündür belki
model ve kalite benim dediimle aynıysa alıcam onu inşallah
he bide pazar günü kayu müzikal tiyatrosuna götürücez zeynebi 27 -28 şubat bursada
deniz emine evrim kızlar gitmek isterseniz pazar günü teyyarede pazarteside uğur mumcu kkültür merkezinde 40 dakkia sürüyomuş fragmanını izledik internetten güzel bişeye benziyo zeynep çıldırıyo onu bile izlerken tiyatroda napıcak bakalım merakla bekliyoruz kendini sahneye atmaz inşallah kayuyu görücem diye :)
eeeeeeeeeee yenı bebişler nasıllar bakalım yasemın nuran aysegul ne var ne yok kızlar ??
deryaa bı ses ver bıze :97:
günaydın kızlar
bu aralar hiç uyku tutmuyo beni geceleride sürekli ayaktayım. böyle giderse yazın naparım hiç bilmiyorum şimdiden sıkıntı basıyo beni
bizin ikili test sonuçlarımız temiz çıktı doktorumuz bir sorun yok dediçok şükür. ayşegülcüm yasemincim sizde içinizi ferah tutun
bulantılarım hafifledi baya herşeyde olmasa çoğu şeyi yiyebiliyorum
canım kayısı çekiyo çok aşeriyorum.kurusu falanda değil tazesini
kızkardeşimin doğumuna 15 gün kaldı tabi o sezeryan istiyo oda benim gibi çok korkuyo ondan 1 haftası var yok. bi oğlumuz daha olacak inşallah
nasıl yani nuran seninmi bi oğlun daha olacak yoksa kardeşininmi anlamadım
yok canım benim değil kız kardeşimiz oğlu olacak
senide mi uyku tutumadı canım biz burda sabahlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?