2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selcancım bende kızlara katılıyorum bıldırcın yumurtası ağırdır küçüklüğüne aldanma zararı dokunur o kadar yemesin.. biz de hergün bir yumurta mutlaka yiyoruz teoyla direkt olmasa da krep,patatesli yumurta,peynirli omlet vs.. çok seviyor bizim de kahvaltı da vazgeçilmezimiz..
ama ben hamileyken sanırım beni etkiledi yumurta bu safrakesesi o zaman oldu ya hani kolestrol fazlalığından olurmuş bunu da hergün yumurta yememe bağladım ben..ceremesini sonradan çektim tabi..

teo yine izin vermiyor ben yine oyuncaklarıma döneyim yine uğrarım kızlar..

hastayım kızlarrr
grip oldum 2 gündür geçmiyo bu kış ilk defa hasta oldum tam oldum şu an ateşim var minoset vardı onu içtim greyfurt portakal limon ıhlamur hepsini yaptım ama nafile geçmiyooo
zeynebe geçicek diye korkuyorum bütün gün dibimde anne burnun aktımı sileyimmi diye soruyo sürekli elinde dereceyle geziyo ateşim ölçüyo zırt pır
merhametli kızım benim çok üzülüyo hastayım diye iyileşeyim diye elinden gelini yapıyo aklınca bide rahat bıraksa şöyle uzanıp dinlensem onu yapmıyo işte oynamak istiyo hep bu aralar bilgisayar oyunlanırına takmış durumda hepsini biliyo oynuyo nasıl uzaklaştırıcam bilmiyorum oynarkende bi sandalye bize çekip yanında oturtuyo illa bari oynarken rahat bırak kızım diyorum
oda ama karnım senle oynamak istiyo annee diyo tabi beni gülme krizi tutuyo başlıyo sonrada şımarmaya
karnı benle oynamak istiyomuş hep ne demekese :)))

deryacım düğün telaşında olduğunu tahmin etmiştim bende hazırlıklara bakılırsa bomba gibi giriyosun olaya
elbiselerini çokk merak ettim bi ara fırsat bulursan resim görmek isterizz

deryacım hoşgeldın ...
oncelıkle kılo ıcın tebrıkler maşallaahhhhhh
baya yogunmuşşsun senı cok ıyı anlıyorum detaycı bırı olarak
sende bnm gıbısın cunku bu tarz konularda.. o yuzden telaşen cok tanıdık geldı bana :)

yarın burda mobılya aksesuar dekorasyon ve evlılık hazırlıkları fuarına gıdıcez eşımle
onun ış yerıne yakın bı yerde fuar alanı. neyse bı orayada bakalımda hazır böyle bır ımkan varken
belkı orda başka şeyler gorucez fıkrımız degışıcek unıte konusunda
ben bırde köşe koltk arıyorum bılıyorsunuz
ıste sonra bu ustaya verıcez ucretını yapıcak bıze ama ınşallah o kalitede yapabılır
çokkkk şüphecıyım yaa ınşallah olur ıstedıgım tarzda :44:

bende dışardaydım bugun dogtaş a ugradım bı ara gecerken bır takım gordum ve cokk begendım...
hem normal koltuk takımı oluyor hemd eıstersenız koşe koltuk oluyor renklerıde tam ıstedıgım gıbıydı
bıttım resmen takıma
bırde puf u var cok şirindi o da..
ayrıca yatak olabılme ozellıgı var eve fazla mısafır gelınce fln cok buyuk rahatlık
ben ztn yatak olabılen arıyordum
bırde bazalı super bı takım yanı yenı modellerden bırı bulursam modelı gosterırım sıze

denizcim ben senin yerinde olsam kesinlikle hazır ünite alırdım özel siparişle yaptırma şeyleri sevmiyorum ben illa bi sorun çıkıyor örnek gösterdiğinle aynı olmuyo sonra insan hayal kırıklığına uğruyo
mesela ben terzide bile kıyafet diktirmem hazır alırım herzaman istediğim gibi olmadı çünki zamanında diktirdiklerim
bu yüzden ben herşeyin hazırını görerek inceliyerek içime sine sine almayı tercih ediyorum
tabi yinede sen bilirsin aklını karıştırmak istemem sadece bu konuyla ilgili fikrimi paylaşmak istedim
çünki üniteni gerçekten çok beğenerek kullanmanı istiyorum herşey kafanda canlandırdığın gibi olur inşallah

sevda geçmiş olsun.bu arada zeynebin dediğine bayıldım.-karnım senle oynamak istiyor-
bunların hayalgücüne hayranım yaa.
derya hoşgeldin hayatım özlettin ..
kıyafetlerin resmini eklesene biz de bi bakalım.bizim düğün de 16 temmuzda ne giyecegim hakkında hiçbir fikrim yok.bu arada tebrik ederim kilo vermişsin.devamı da gelir bundan sonra...

selamkızlar
sevdacımgecmıs olsun

bugun moralım sıfır
ablam aradı ırmak kollarında bayılmış. once bembeyaz olmuş sonra morarmış cıglık cıglıga hastaneye koşturmuşlar serum takmışlar gıkını cıkarmamış yavrum...
gozlerını yenı yenı acıyordu ablam benı aradıgında
cok agladım cok ıcım yanıyor suanda
dun hıc bıseyı yokmuş hatta cok ıyı yemeklerını yemış fln
ztn abısıde hastaydı yenı ıyıleşıyordu karnı agrıyordu ıshalolmuştu kanında mıkrop mu ne bulunmustu zamanında da
aytac bıseyı fala yedıgınde hemen mıdesınden rahatsızlanıyor
ırmakta mı oyleoldu acaba
bu sabah annesıne mutfakta yardım ederken bırden karnım agrıo annecım benı kucagına al demış
ablam kucagına alır almaz ırmak bayılmış

şuan kuş olup uçmak ıstıyorum onlara (( uzak olmayı sevmıyorum

ablam ben cok aglayınce telefonu ırmağa verdı ırmak uzulme teyzecım dedı sesı o kadar cılızdı kı (
canım yaa
offf kızlar salgın var dıkkat edın yavrularınıza....

aral yazdırmıyor

sevdacım bende şüphelıyım aslında ama bakalım ınşallah ıstedıgım gıbı bışey bulurumda ıstedıgım fıyatta
yaptırmaya luzum kalmaz dedıgın gıbı

deniz ne diyosun içim parçalandı okurken canım kıyamam çok üzüldüm geçmiş olsun ırmağa
allahtan şşu an iyiymiş ablanın halini düşünmek bile istemiyorum
inşallah altında önemli bir neden yoktur sadece basit bir karın ağrısıdır

uzaklık gerçekten çok zor insan böyle durumlarda ailesinin yanında olmak istiyor
ben 3 gündür neler çekiyorum şu hasta halimle tek başıma zeynep perişan durumda yavrum
annem geliym diyor onunda beli ağrıyo kıyamıyorum telefonda yalan söyleyip iyiyim iyileştim deyip rol yapıyorum üzülmesin diye
gelse yol neredeyse 2 saati buluyo otobüstü metroydu sonra bidaha otobüstü falan
eşime sürekli bizde bursaya taşınalım diye baskı yapıyorum ama bakalım ne zaman ikna edicem

aaaa deniz geçmiş olsun.yazık kuzucuğa ..inşallah kötü bişey değildir allahım esirgesin..

selam kızlar ırmagım cok şükür Rabbıme iyi ..
evdeler enfeksıyon kapmış .. sanırım bayılmasıda zayıf duştu ondan dolayı oldu

sızede bıldırmek ıstedım
sevdacım ınşallah sende bıze aılene daha yakın olabılırsın.. cok ıyı olur taşınsanız
en kalabalık kk gurubu bız oluruz emıne sen ben vardık ztn bırde evrım geldı aramıza
sende daha yakın olsaydın super olurdu

denizcim çok üzüldüm iyi olmasınada çopk sevindim ırmağın nasılda bayılmış enfelsiyondan çok kötü bende olsam delirirdim çok kötü bir durum ALLAH KORUMUŞ ..ecrinde hep grip olur bağırsaklarına iner bağırsakları iltihaplanır buüyzden ağır geçer ecrininmin de ((

deryacım hoşgeldin canım yoktun bayadır uğramana iyi olmana çok sevindim kıyafetler alınmış ohh hadi bakalım fotolar çekilsin burasıda şenelsin...[/COLOR

sevdacım çok geçmiş olsun canım eğer ağırsan olsun canım fayda fayda anene gelsin yada sen git onlara daha iyi olur en azından taparlanırsın dr.git olmazsa

denizcim aralın elinde kemik gibi bişey çıkmıştı burada bahsetmiştin anneminde ayağında çıktı canım dün dr.gitti dr.da ilaç vermiş eğer geçmezse amelyat olması gerekiryormuş (( çok canım sıkıldı annem çok düşkünüm moralim bozuldu ama buna şükür ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN ....

ayşegülcüm nurancım kaç kilosunun merakettim ?nasıl şimdi yemek felan düzenli yediğiniz şeyeler var mı?benim hala her şeyi yiyemiyorum miğde bulantılarım azaldı ama zor oluyor bana (((

sagol yasemın..

aralda cok uzuldu kuzenının hasta olmasına kıyamamm oyy oyy dıyor :))
yasemın aralın parmagındakı kısttı kemık deıl ama kemık kadar sert ..
dr takıbe aldı ama bız o kadar erken gıtmek ıstemedık.. her gıdısımız buyuk masraf
kıstı buyurse alıcaz dedı
ama hergun kontrol edıyorum buyudugu yok Allaha cok şükürr.
tabı yınede gıdıcez dr a 1 ay sonra fln aynı doktora gosterıcez
sızede acıl şıfalar dılıyorum.. zararı yoksa acımıyorsa kestırmesın etını

Gece kuşu ancak fırsat buldu..

Denizcim ırmağa çok üzüldüm yavrum benim yaaa kıyamam ablan kimbilir onu öyle görünce ne hale gelmiştir Allahım hiç bir anneye yavrularının acılarını,hastalıklarını,dertlerini yaşatmasın.. neyseki önemli bir şeyi yokmuş çok şükür canım daha minicik hala bedenleri,bünyeleri..
çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın!

Sevdacım seni çok iyi anlıyorum canım geçen haftalarda grip beni de vurdu geçti ben de aynı durumdaydım seninle babane çok yoğun,anane uzak(ben de kıyamıyorum 2 otobüs değiştirip geliyor)
acil şifalar canım inşallah zeynoya da geçmez..

Yasemincim annene de geçmiş olsun umarım iş ameliyata kalmadan ilaçla falan tedavi olur..
sen ne yaptın kilo durumunu zayıflattımı seni bu bulantılar?aman dikkat et canım zorla da olsa meyveni sebzeni ihmal etmemeye çalış şu ara herkesin senin sağlığına ihtiyacı var..

Selcancım biraz gitti çok şükür kilolar ama daha hedefe 6-7 kilo var..62-63 olsam bana yeter! lafta düğüne kadar hedefe ulaşacaktım ama kaplumbağa hızıyla gidiyor bende kilolar ama yavaş da olsa gidiyor şaka maka 17 kiloya yakın verdim kızlar uzun zamanda ama sağlam oldu..(hatta şimdi de form çayımı yudumluyorum

Elbiselere gelince ekleyebilirmiyim bilmiyorum (gerçi üzerinde oynama yapacağım illa el atmasam olmasss) son halini çekebilirsem eklerim yada düğüne zaten 1 hafta kaldı o zaman çekecem illaki face de görürsünüz..
ama ben hala kara kara eşime ne zaman söylüyeceğim onu düşünüyorum biliyorum beynimi yiyecek kına elbisesine bile zar zor onay aldım (şimdide tutturdu altına kalın çorapla giy diye) off off öbüründe dellenecek biliyorum şu üzerindeki boleroyu halledip öyle göstercem artık en usturuplu haliyle :))

bir de yazın aldığım çok şık bir abiye ayakkabım vardı taşlı falan onu giymeyi düşünüyorum altına burunsuz ince çorapla olur dimi kızlar abes olmaz..(geçen seda sayan falan giymişti ayağına kötü durmamıştı ben de onu görünce son anda aklıma geldi) bu ara sabahları ona bakıyorum saçına falan onun bi ara bi saç modeli vardı bozuk maşa şeklinde kuaföre onu göstereceğim o yüzden elimde makina yakalamaya çalışıyorum çok komiğim yaaa..bazen cidden abarttığımı ben bile farkındayım ama napıyım huyum kurusun..
deniz sen beni anlıyosun dimi kuzum güzellikler ayrıntılarda gizlidir!:)))

Son düzenleme:
Kızlar bir de bişey sorcam size sizin çocuklarda biraz hoplayınca ,koşunca falan hemen öksürmeye başlıyorlar mı? asrın 2 dakika koşsun,yorulsun hemen öksürüyor kuru kuru..
üfürümümüz hala devam ediyor,geçen araştırdım kansızlığının sebebi de o sanırım ve ben bu öksürükleri de ona bağlıyorum merak ettim sizinkilerde öyle öksürüyormu koşuşturunca..
bi randevü alıp da götüremedim oğlumu kontrole gitmemiz gerekiyor bebekken masum demişti doktor ekg çekmişlerdi ama 2 yaşında falan tekrar getirin demişlerdi iyice salladık inşallah bi an önce kapanır da ben de rahatlarım..

Bu aralar çok fena düştü bana bensiz 1 saate bile tahammülü yok onu bırakıp hiç bir yere gidemiyorum nolcek böyle bilmem..
geçen devlet kreşiyle görüşmüş babanesi onların sitenin içinde bize çok yakın..haziranın 1 de başvurun hemen doluyor kontenjanlar demişler yarım gün 80 tl mı neydi(o da yemek parası) 50tl daha verirsen ingilizce eğitim de veriyorlarmış 4 yaşından sonra süper dimi..

Evrimcim siz naptınız kreşi ilk günleri yazacaktın yoksa ben kaçırdım mı bilmiyorum nasıl adapte olabildimi?

Son düzenleme:
ayy denizcim çok sevindim iyi olmasına ırmağın ciddi bişey olmasında kızlar kızamık aşısı olcakmısınız ben hamile olduğum için olamam siz düşünüyormusunuz bizim dönemler aşının tek doz dönemleri (

sevdacım çok geçmiş olsun canım baya ağır olmuşsun sen demekki allahım çok zor hasta olmak dinlen canım bol bol ilaç al

derya demek hazırlıklar tam gaz he verdiğn klolar için tebrik ederim seni canım bravo valla boş durmamışsın yokluğunda merake ettim cicilerini nasıl olcak acaba sen zaten güzelsin canım arkadaşım herşey güzel olur sana gözlerin yeter senin

yasemincim ben içinizde en çok kilo alanınız olsa gereğim bugün en fazla kiloyu aldım sanırım tuvaletede çıktım ama değişmedi kilo tam toplam 1800 almışım kiloyu 3ayı doldurmaya 1hafta kaldı dikkate etmeme rağmen bu oluyor düşün yani yediğimi görseniz aklınız şaşar nasıl alıyorum bilemedim bu kiloları gerçi normal aldığım miktar ama dikkat etmem rağmen oluşu sıkıcı ben siz gibi kusmadım hiç hatta doğaçta tiksinmem olurdu yemeklerden o bile olmadı hiç kabızlık vardı oda geçti aktivyayla geçti o da göğüslerimi görseniz bomba gibi karnım 5aylık gibi duruyor o kadar büyüdüki ben buradayım diyor karnım doğaç bile geliyor anne kardeşim çok büyüdü diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…