2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyyy senın o göbüşünü yerım yaaa
canım bnm super gorunuyorsunnn.. cok buyuk deıl karnın
kız bebege benzıyor bu yaa
melis mi geliyor ne

canım ecrinde çok hareketlidir ama hiç durmadan aşırı hoplar ardarda koşar hiç durmazsa öksürür ama normalde hoplama koşmalarla öksürmez...bende de bu yaştan sonra üfürüm çıkmıştı :))) zararsızsa iyi deryacım ALLAH KORUSUN KALP ÇOK ÖNEMLİ..kreşte çok iyimiş canım fiyatta oldukça uygun:)))
sağol canım benim inş.gerek kalmaz amelyatada geçer..kilo vermedim canım ama sarardım soldum çok kötü oldun ama kilo vermedim:)))
canım öyle 5 aylık gibi bir göbüşün yok çok güzel bir göbüşün var 3 aylık gibi :)))bende 1 kilo aldım bu ay oda :)))ben sanırım 1 haft.önden gidiyorum senden tabi yine bu gidişimde ultrason büyük çıkartmazsa mesela bgeçenlerde 6 hft.3 olacağına 7 haft.küsür çıktı hep ileri gidiyor büyük çıkıyor haft.larda kayıyor benim böylece...bende yemeye başladım da ondan kilo aldım ben severim kilo almayı alıyımda olsun zaten kendimi zor taşıyorum ama hala arada bulantılatrım oluyor hergün ama yiyorum yeyince geçiyor bazen sabahları muhakaka çıkarıyorum zor oluyor ecrinde de vardı ama bu kadar değildi ((

Son düzenleme:
ayşegül harika görünüyosun canım tam bi hamile olmuşsun sen :)
maşallah allah nazardan korusun
doğaç bile göbüşü farkettiğine göre yakından daha belli oluyo demekki
küçük abi doğaç :)

deryacım ablamın oğlu efe aynı teoda olduğu gibi koşturunca öksürüyo bide o acayip terliyo sürekli üzerini değiştirmek zorunda kalıyo ablam bildiğin ıslanıyo yani atleti
onda bronşit var oyüzdern dedi dr
teodada olabilirmi acaba ?

bende bugün biraz daha iyiyim geçen gece acile gittik ateşim çok yükseldi boğaz enfeksiyonu dedi dr antibiyotik verdi hemen etkisini gösterdi ilaç
hastalık evde bakmak zorunda olduğun çocuk varsa gerçekten çok ama çok zor oluyo
iyileşmem lazım çünki zeynebin karnı benle oynamak istiyomuş herzaman :))

ayşegülcüm seni görünce imendim vallahi..çok güzel grünüyorsun..
geçmiş olsun sevdacım..nasılsın şimdi.

selam güzeller:)
uzun zaman yazamadım size..yerleştik, ettik derken bi fırsat bulamadım siteye gelmeye..

nasılsınız bakalım? hamişler ne alemde?

ayşegülcüm süper görünüyosun maşallah canım. Allah nazardan saklasın, tam formundasın yanii.

deryacım, ege alıştı kreşe baya. ilk hafta biraz ağladı, o da sadece ben bırakıp gitmek üzereyken..ben ortadan kaybolduktan sonra normale dönüyormuş..öğretmeni çok iyi. ingilizce öğretmeni de çok şeker, sınıfta asla türkçe konuşmuyormuş çocuklar tam alışsın diye.. elinizi yıkayın derken bile ingilizce olarak diyormuş..en azından kulak aşinalığı olur diye..good morning,how are you gibi tanışma ve selamlaşmaları öğrendi şimdilik..her cuma hamitlere at binmeye gidiyorlar..drama dersleri var..müzik öğretmeni de ayrı..baya geniş kapsamlı ve profesyonel bi okul..günlük menüsünü eve yolluyorlar..menüler süper..haftalık bülten yolluyorlar bi de netten.bu hafta şunu yaptık,bunu yaptık,ege şu konuda şöyleydi böyleydi falan diye..okuldaki hallerinin resimlerini çekip eve gönderiyorlar..son derece ilgililer yaniimemnunuz.sizler ne yaptınız kreş işlerini?ben çok faydasını gördüm daha şimdiden,, tavsiye ederim..ege ilk kez kakasını tuvalete yaptı geçen gün..arkadaşlarından özenmiş..tam hazır olduğunda da bezini çıkaracaklar.

yeni evime alışmaya çalışıyorum..her gün bişeylerin yerini değiştiriyorum..henüz tablolarımı asamadım, ufak tefek ayrıntılar kaldı,,onlar da zamanla artık..yeni okulum çok güzel.arkadaşlar hep genç ve kafadengi..öğleden sonraları ege okulda olduğu için bolca gezmeye vaktim de oluyor:))heykel senin, zafer benim boyna geziyorum..bu aralar gezmekten tezimi ihmal ettim valla..biraz ona asılmam lazım, yoksa bu yüksek bitmeyecek bu gidişle!!!

geçmiş sayfaları okuyamadım.baya birikmiş haliyle..yeni havadisler var mı?

ee, bana ne zaman hoşgeldine gelmeyi düşünüyosunuz bursalılar? bekliyorum yani..

denizcim sen nerelerdesin? emine nasıl? herkes ne alemde? merak içindeyim..

kızlar, geçmiş sayfalara şöyle uzaktan bi göz atayım dedim de ırmağı okudum, çok üzüldüm.geçmiş olsun ya,,kimbilir ne korkmuşsunuzdr denizcim..ayy, içim cız etti.

sevdacım sen de hastaymışsın galiba? sana da geçmiş olsun..baya bi salgın var herhalde..egenin de burnu tıkalı..

deniz , ünite mi yaptırıyosunuz)? hadi hayırlı olsun bakalım..bizimkiler de lake..ben de lakeyi çok seviyorum..salondaki kapuçino siyah karışımı, oturma odamdaki de ahşap görünümlü, damarlı..foto makinem bozulmasaydı koyardım resimlerini size..ünite olayı çok hoş ya, odaya hava katıyo. biz kendimiz yaptık..çizimler bana ait, kocam da fabrikada yaptırdı.. şimdi orta sehpa yaptırıcam üniteyle takım olsun diye.

ya bugün hava çok kötü be,, insanın yatıp uyuyası geliyo pöff...

canım hoşgeldin hayırlı olsun tekrardan yeni eviniz güle güle oturun canım benim doğrusu zaten öncedende meraketmiştim evinin biraz bahsetmiştin resimlerini çekip koyabilseydin çok iyi olurdu :)))

egeye bayıldım yaa ne güzel imrendim doğrusu hem aile olarak hemde yaşam olarak çok şanslı çünkü sadece parayla olmuyor bu işler sende ilgilisin istemesen göndermezsinde keşke ecrinide okadar donanımlı bir kreşe gönderebilseydik ecrin üstelik kendi çabasıyla ing.öğrendi gitse öyle yerlere kimbilir neler olurdu doğrusu düşünemiyorum :)))ama çok sevindim sizin adınıza inş.hep böyle iyi gider...
canım çok üzüldüm umarım zeynebe geçmez baya bi ağır geçiyor en azından ilaç kullnaıyorsun umarım çabucak toparlanırsın ...

bende bugün kendimi biraz iyi hissediyorum iraz evi temizledim perdelrimi felan yıkdım iyi oldu yoruldum ama hemen yoruluyorum ((yarın günümüz var oardanda annelere geçicek ecrin mecburen orada kalacak çünkü pazartesi dr.gideceğiz erkenden randevum var tahlillerimi yaptıracağım umarım bir sorun çıkmaz :)) dualrınızı eksiketmeyin arkadaşlar :)))

canım benimm, çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,,çok sağolasın..darısı herkesin başına inşallah..daha iyi evler, daha güzel okullar..bebişin için hiç üzülme, ne kadar şanslısın ki böyle zeki bi çocuğun var..kendi kendine ingilizce öğrenmek az şey mi ya,, maşallah ona:)
yarın için dualarımız, yüreğimiz seninle tatlım..her şey çok güzel olacak inşallah..

kızlar teyze oldum
bugün doğdu bebeğimiz 3 hafta erken geldi
gece suyu geldi hemen beni aradı nuran ya suyum geldi yada altıma kaçırdım dedi :)) 5 dk sonra çok fazla suyu geldi hemen hastaneye gittik sabah 10.10 da sezeryanla doğdu meleğimiz ama ayılırken çok ağrılıydı beni görseniz çok ağladım onu öyle görünce canım yanıyo dedikçe ben hıçkırıklara boğuldum eşime de ben doğurmucam vazgeçtim ya bende öyle olursam batuhanda hiç ağrım yoktu direk ayıldım ama ya bu ağrılı olursa diye çok ağladım. doğurmucam diyorumheme kardeşimi öyle görmek acı çektiğini görmek beni mahvetti ama beebğimiz çok tatlı zaten yarım saaatte ağrısı geçti emzirdi yürüdü falan ağrısı kalmadı çok şükür

canım benim ya,, gözünüz aydın..sağlıkla büyüsün inşallah.çok sevindim..darısı herkesin ve tüm hamişlerin başına korkma korkma:)))

Son düzenleme:

hoşgeldin canım özlettin kendini.
senin adına sevindim yeni ev yeni arkadaşlar..ege nin kreş maceraları da süper yani..benim bile gidesim geldi.en güzelini yaptın bende kreşin gelişimi için çok iyi olacagını düşünüyorum.param olsaydı bende hemen yazdırırdım...

NURAN gözünüz aydın saglıkla doğmuş maşallah..kendini korkutma canım biliyorsun onu kucagımıza alınca herşey bitiyor..

AYŞEGÜL göbeğini sevsinler senin maşallah diyeyim.sanki kız gibi duruyor gerçekten..

evrimcim hayırlı olsun egenin okulu ve senin evin canım keşke yakın olsak gelmiştim hem yardıma hem ziyarete inş. bidaki bursa çıkarmasına

nurancım hayırlı olsun canım belli olmuyor kimin nasıl doğum yapacağı ben ameliyat oldum daha önce biliyosun göğsümden ama hiç acı nedir bilmedim normal doğum yaptım feleğim şaştı yaşamadığım acıyı gördüm herkes farklı farklı acı eşiğinde kötü düşünme güzel düşün ben öyle yapmaya karar verdim belki bi cesaret normal yaparım b komşumunda çatısı darmış vakumla çekilmiş kızı 2.yi normal yapmış yine hiç zorlanmamış demekki çatı alışıyor şimdiden verme kararını bekle son zamanlar verirsin

yasemincim dualarım seninle canım benimde yarın 2li testim yapılcak aynıyız yani ense kalınlığı ölçümü falan herkes kız tahmin ediyor benim bebişe erkek diyenlerde döndü hep bakalım ne çıkacak benim dr. benim haftada tahminler yapıyomuş bakalım yarın ne dicek

sağol canım arkadaşım ALLAH RAZI OLSUN :)))
canım çok güzel bir duygu umarım bende bir gün bu duyguyu yaşarım ((
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM AYNI STRES SENDE DE VAR MI BİLEMİYORUM AMA BEN DOĞRUSU ÇOK ÇOK KORKUYORUM BİR SORUN ÇIKACAK İÇTİĞİM İLAÇLARDAN YADA KENDİSİNDEN DOLAYI DİYE (( ..BEN SANIRIM SENDEN 1 HFT.BELKİDE BİRBUÇUK HAFT.KADAR ÖNDEYİM AMA ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL SONUÇTA AY YOK ARADA ÇÜNKÜ BENİM HFT.TAHLİL GÜNÜM BİTİYORMUŞ DR.DEDİ BAKALIM GELİŞİMLERİ NASIL BAYADIR GÖRMÜYORUM ((

Ayşegülcüm sağol canım benim güzel sözlerin için..
Cicilerin son halini bitirebilirsem ekliycem size bir de yarın şu saçımı halletseydim..
kaldı kınaya 5 gün! Kızlar ben çok paniğim bana noluyorsa gelin kızımız da bir o kadar rahat zaten garibim hasta yatıyor vertigo hastasıymış sürekli başı dönüp,midesi bulanıyormuş 15 gündürt hastanelerde serum yiyormuş dün sordum daha kına kıyafeti bile alamamış onu öyle görünce ben manyağım heralde dedim..ben de yok çorabım eksik,farım eksik diye tantana yapıyorum.:))
gerçi o da fazlasıyla rahat gelinliğin üzerine giyeceği kürkü ben arkadaşımdan ödünç alacaktım daha dün ben sordum da aklına geldi ya da saçına falan karar vermemiş o gün kuaför ne yaparsa falan diyor...
oghhh ben günler öncesinden saç şekli,makyaj örnekleri inceledim diyorum ya ya ben çok abartıyorum ya da o!

Aşıyı sormuşsun bilmiyorum canım öyle bir uygulama olursa,gerekliyse olurum tabi tam bir bilgim yok..

Çok tatlısın canım,maşallah!
ayrıca hiç de göbek falan yok abartma lütfen bak bir de ben resim çeker eklerim kimin göbişi 5 aylık görürüz hep beraber..:)) ayrıca ben hamiş hallerimi hatırlıyorum da senin bu aylardayken gerçekten benim göbek 5 aylık gibiydi (ee içinde tosunum vardı) hatırlıyorsunuz dimi kızlar benim göbişimi ikiz karnı gibiydi :)) ayy özledim o hallerimi yaaa!
bu arada doğumdan sonra benim safra kesesi sorunum çıktı ya o kilolu bebek doğrduğum içinmiş daha yeni yeni öğreniyorum 4 kilo üzerinde doğum yapan annelerde sık görülüyormuş safra kesesi taşı falan.. benim 5 ay gibi acayip bir kaşıntım olmuştu tüm vücudum deli gibi kaşınıyordu bilmem hatırlarmısınız ben çöatlıyorum falan sanmıştım ama hep safra habercisiymiş bilginiz olsun inşallah başınıza gelmez de hani öyle sırta vuran mide ağrıları falan olursa hepsi safrakesesinden..
Sağol yasemincim inşallah zararsız bir şekilde kapanır gider kalp bu sonuçta korkuyorum hele bir de sonuçta canım yaaa o hasta olmasın ona birşey olmasın da herşey bana gelsin diye dua ediyorum Allah onların hastalığını falan yaşatmasın bizlere..
Biz de ter olayı çok fazla değil sevdacım uykuda falan çok terliyor ama o da normal heralde erkek çocuklar çok terler derler ya.. bu öksürük de sürekli değil sadece koşunca,hoplayınca falan oluyor 1 dakika hızlı koşsun hemen öksürüyor,korkuyorum ben de..
Evrimcim ne güzel sorunsuz olmuş alışma aşaması anlaşılan,inşallah hep böyle devam eder..o rahat olunca senin de aklın onda kalmıyordur..okul zaten anlattığın kadarıyla süper hayırlı olsun okul hayatınız..bakalım bizimkiler nasıl bir başlangıç yapacaklar,ne tepki verecekler?

Yeni evine yerleşmişsin ne güzel yaaa Allah güle güle oturtmayı nasip etsin canım en güzel mutluluklarınızı yaşayın evinizde inşallah keşke aynı şehirde olsak ben de atlar gelirdim valla..
Yasemincim panik ve endişe yapma canım biliyorum ki güzel hbrlerle geleceksiniz hepiniz bebişlerimizin hepsi sağlıklıdır ben inanıyorum sen kötü düşünme güzel şeyler hayal et daima bakalım cinsiyetler ne olacak ben en çok onu merak ediyorum.. Nurancım hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş bebişiniz..gördüm resimlerini çok tatlı Allah nazarlardan saklasın..
doğuma gelince sezeryan olacaksan mutlaka epidural ol derim hem ayılma olayı yok hem de o anı yaşa derim korkulacak hiç bir şey yok tatlım yaa..eşin,annelerin hepsi arkanda dikişlerin de hemen iyileşir emin ol!

Güzel hbrlerinizi bekliyouz canım...ciniyet konusunda da hayırlısı olsun kız olsa senin işine yarar erkek olsa doğaça .. o yüzden ne gelirse gelsin no problem!

Son düzenleme:
Esra nerelerdesinnnnn?
merak ettim naptın kavitasyonu etkisini gördün mü kaç kilosun? takipindeyim bak ona göre!
bugün tam 69.1 gördüm halbuki dün çok kaçırmıştım eşimin ananesine yemeğe gitmiştik orda kaçtı ama tartıya yansımamış çok şükür..
düğün hedefim 67 di ama sanırım en fazla 1 kilo daha gider..ama yaza kadar söz hedef tutcak bu sefer!

derya bende safradan şüpheleniyorum hamileyken kaşınırdım doğumdan sonra da kurdeşen olmuştum.
kağan da kilolu dogmuştu biliyosun.ilaçlar kremler fayda etmeyince bi macun hazırlattım.ondan sonra geçti.ben hala yiyorum onu..bi de şu detoksu yapıyorum.kaynanam da safra kesisini aldırdı.
doktoru beyaz tenli ve kiloya yatkın bayanlar risk taşır demişti..o yüzden korktugum için bu bahar yine detoks yapacam...
düğün işine gelince ben olsam da herşeyi günler öncesinden araştırırım,herşeyim hazır olur yani....
hatta televizyonda beğendiğim saç modellerinin resimlerini falan çektim.

evet doktora gidenler ne yaptınız.bebişler nasılmış büyümüşler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…