- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Kızlar bir de bişey sorcam size sizin çocuklarda biraz hoplayınca ,koşunca falan hemen öksürmeye başlıyorlar mı? asrın 2 dakika koşsun,yorulsun hemen öksürüyor kuru kuru..
üfürümümüz hala devam ediyor,geçen araştırdım kansızlığının sebebi de o sanırım ve ben bu öksürükleri de ona bağlıyorum merak ettim sizinkilerde öyle öksürüyormu koşuşturunca..
bi randevü alıp da götüremedim oğlumu kontrole gitmemiz gerekiyor bebekken masum demişti doktor ekg çekmişlerdi ama 2 yaşında falan tekrar getirin demişlerdi iyice salladık inşallah bi an önce kapanır da ben de rahatlarım..
Bu aralar çok fena düştü bana bensiz 1 saate bile tahammülü yok onu bırakıp hiç bir yere gidemiyorum nolcek böyle bilmem..
geçen devlet kreşiyle görüşmüş babanesi onların sitenin içinde bize çok yakın..haziranın 1 de başvurun hemen doluyor kontenjanlar demişler yarım gün 80 tl mı neydi(o da yemek parası) 50tl daha verirsen ingilizce eğitim de veriyorlarmış 4 yaşından sonra süper dimi..
Evrimcim siz naptınız kreşi ilk günleri yazacaktın yoksa ben kaçırdım mı bilmiyorum nasıl adapte olabildimi?
Gece kuşu ancak fırsat buldu..
Denizcim ırmağa çok üzüldüm yavrum benim yaaa kıyamam ablan kimbilir onu öyle görünce ne hale gelmiştir Allahım hiç bir anneye yavrularının acılarını,hastalıklarını,dertlerini yaşatmasın.. neyseki önemli bir şeyi yokmuş çok şükür canım daha minicik hala bedenleri,bünyeleri..
çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın!
Sevdacım seni çok iyi anlıyorum canım geçen haftalarda grip beni de vurdu geçti ben de aynı durumdaydım seninle babane çok yoğun,anane uzak(ben de kıyamıyorum 2 otobüs değiştirip geliyor)
acil şifalar canım inşallah zeynoya da geçmez..
Yasemincim annene de geçmiş olsun umarım iş ameliyata kalmadan ilaçla falan tedavi olur..
sen ne yaptın kilo durumunu zayıflattımı seni bu bulantılar?aman dikkat et canım zorla da olsa meyveni sebzeni ihmal etmemeye çalış şu ara herkesin senin sağlığına ihtiyacı var..
Selcancım biraz gitti çok şükür kilolar ama daha hedefe 6-7 kilo var..62-63 olsam bana yeter! lafta düğüne kadar hedefe ulaşacaktım ama kaplumbağa hızıyla gidiyor bende kilolar ama yavaş da olsa gidiyor şaka maka 17 kiloya yakın verdim kızlar uzun zamanda ama sağlam oldu..(hatta şimdi de form çayımı yudumluyorum
Elbiselere gelince ekleyebilirmiyim bilmiyorum (gerçi üzerinde oynama yapacağım illa el atmasam olmasss) son halini çekebilirsem eklerim yada düğüne zaten 1 hafta kaldı o zaman çekecem illaki face de görürsünüz..
ama ben hala kara kara eşime ne zaman söylüyeceğim onu düşünüyorum biliyorum beynimi yiyecek kına elbisesine bile zar zor onay aldım (şimdide tutturdu altına kalın çorapla giy diye) off off öbüründe dellenecek biliyorum şu üzerindeki boleroyu halledip öyle göstercem artık en usturuplu haliyle :))
bir de yazın aldığım çok şık bir abiye ayakkabım vardı taşlı falan onu giymeyi düşünüyorum altına burunsuz ince çorapla olur dimi kızlar abes olmaz..(geçen seda sayan falan giymişti ayağına kötü durmamıştı ben de onu görünce son anda aklıma geldi) bu ara sabahları ona bakıyorum saçına falan onun bi ara bi saç modeli vardı bozuk maşa şeklinde kuaföre onu göstereceğim o yüzden elimde makina yakalamaya çalışıyorum çok komiğim yaaa..bazen cidden abarttığımı ben bile farkındayım ama napıyım huyum kurusun..
deniz sen beni anlıyosun dimi kuzum güzellikler ayrıntılarda gizlidir!:)))
ayy denizcim çok sevindim iyi olmasına ırmağın ciddi bişey olmasında kızlar kızamık aşısı olcakmısınız ben hamile olduğum için olamam siz düşünüyormusunuz bizim dönemler aşının tek doz dönemleri(
sevdacım çok geçmiş olsun canım baya ağır olmuşsun sen demekki allahım çok zor hasta olmak dinlen canım bol bol ilaç al
derya demek hazırlıklar tam gaz he verdiğn klolar için tebrik ederim seni canım bravo valla boş durmamışsın yokluğunda merake ettim cicilerini nasıl olcak acaba sen zaten güzelsin canım arkadaşım herşey güzel olur sana gözlerin yeter senin
yasemincim ben içinizde en çok kilo alanınız olsa gereğim bugün en fazla kiloyu aldım sanırım tuvaletede çıktım ama değişmedi kilo tam toplam 1800 almışım kiloyu 3ayı doldurmaya 1hafta kaldı dikkate etmeme rağmen bu oluyor düşün yani yediğimi görseniz aklınız şaşar nasıl alıyorum bilemedim bu kiloları gerçi normal aldığım miktar ama dikkat etmem rağmen oluşu sıkıcı ben siz gibi kusmadım hiç hatta doğaçta tiksinmem olurdu yemeklerden o bile olmadı hiç kabızlık vardı oda geçti aktivyayla geçti o da göğüslerimi görseniz bomba gibi karnım 5aylık gibi duruyor o kadar büyüdüki ben buradayım diyor karnım doğaç bile geliyor anne kardeşim çok büyüdü diyor
selam güzeller:)
uzun zaman yazamadım size..yerleştik, ettik derken bi fırsat bulamadım siteye gelmeye..
nasılsınız bakalım? hamişler ne alemde?
ayşegülcüm süper görünüyosun maşallah canım. Allah nazardan saklasın, tam formundasın yanii.
deryacım, ege alıştı kreşe baya. ilk hafta biraz ağladı, o da sadece ben bırakıp gitmek üzereyken..ben ortadan kaybolduktan sonra normale dönüyormuş..öğretmeni çok iyi. ingilizce öğretmeni de çok şeker, sınıfta asla türkçe konuşmuyormuş çocuklar tam alışsın diye.. elinizi yıkayın derken bile ingilizce olarak diyormuş..en azından kulak aşinalığı olur diye..good morning,how are you gibi tanışma ve selamlaşmaları öğrendi şimdilik..her cuma hamitlere at binmeye gidiyorlar..drama dersleri var..müzik öğretmeni de ayrı..baya geniş kapsamlı ve profesyonel bi okul..günlük menüsünü eve yolluyorlar..menüler süper..haftalık bülten yolluyorlar bi de netten.bu hafta şunu yaptık,bunu yaptık,ege şu konuda şöyleydi böyleydi falan diye..okuldaki hallerinin resimlerini çekip eve gönderiyorlar..son derece ilgililer yaniimemnunuz.sizler ne yaptınız kreş işlerini?ben çok faydasını gördüm daha şimdiden,, tavsiye ederim..ege ilk kez kakasını tuvalete yaptı geçen gün..arkadaşlarından özenmiş..tam hazır olduğunda da bezini çıkaracaklar.
yeni evime alışmaya çalışıyorum..her gün bişeylerin yerini değiştiriyorum..henüz tablolarımı asamadım, ufak tefek ayrıntılar kaldı,,onlar da zamanla artık..yeni okulum çok güzel.arkadaşlar hep genç ve kafadengi..öğleden sonraları ege okulda olduğu için bolca gezmeye vaktim de oluyor:))heykel senin, zafer benim boyna geziyorum..bu aralar gezmekten tezimi ihmal ettim valla..biraz ona asılmam lazım, yoksa bu yüksek bitmeyecek bu gidişle!!!
geçmiş sayfaları okuyamadım.baya birikmiş haliyle..yeni havadisler var mı?
ee, bana ne zaman hoşgeldine gelmeyi düşünüyosunuz bursalılar? bekliyorum yani..
denizcim sen nerelerdesin? emine nasıl? herkes ne alemde? merak içindeyim..
bende bugün biraz daha iyiyim geçen gece acile gittik ateşim çok yükseldi boğaz enfeksiyonu dedi dr antibiyotik verdi hemen etkisini gösterdi ilaç
hastalık evde bakmak zorunda olduğun çocuk varsa gerçekten çok ama çok zor oluyo
iyileşmem lazım çünki zeynebin karnı benle oynamak istiyomuş herzaman :))
selam güzeller:)
uzun zaman yazamadım size..yerleştik, ettik derken bi fırsat bulamadım siteye gelmeye..
nasılsınız bakalım? hamişler ne alemde?
ayşegülcüm süper görünüyosun maşallah canım. Allah nazardan saklasın, tam formundasın yanii.
deryacım, ege alıştı kreşe baya. ilk hafta biraz ağladı, o da sadece ben bırakıp gitmek üzereyken..ben ortadan kaybolduktan sonra normale dönüyormuş..öğretmeni çok iyi. ingilizce öğretmeni de çok şeker, sınıfta asla türkçe konuşmuyormuş çocuklar tam alışsın diye.. elinizi yıkayın derken bile ingilizce olarak diyormuş..en azından kulak aşinalığı olur diye..good morning,how are you gibi tanışma ve selamlaşmaları öğrendi şimdilik..her cuma hamitlere at binmeye gidiyorlar..drama dersleri var..müzik öğretmeni de ayrı..baya geniş kapsamlı ve profesyonel bi okul..günlük menüsünü eve yolluyorlar..menüler süper..haftalık bülten yolluyorlar bi de netten.bu hafta şunu yaptık,bunu yaptık,ege şu konuda şöyleydi böyleydi falan diye..okuldaki hallerinin resimlerini çekip eve gönderiyorlar..son derece ilgililer yaniimemnunuz.sizler ne yaptınız kreş işlerini?ben çok faydasını gördüm daha şimdiden,, tavsiye ederim..ege ilk kez kakasını tuvalete yaptı geçen gün..arkadaşlarından özenmiş..tam hazır olduğunda da bezini çıkaracaklar.
yeni evime alışmaya çalışıyorum..her gün bişeylerin yerini değiştiriyorum..henüz tablolarımı asamadım, ufak tefek ayrıntılar kaldı,,onlar da zamanla artık..yeni okulum çok güzel.arkadaşlar hep genç ve kafadengi..öğleden sonraları ege okulda olduğu için bolca gezmeye vaktim de oluyor:))heykel senin, zafer benim boyna geziyorum..bu aralar gezmekten tezimi ihmal ettim valla..biraz ona asılmam lazım, yoksa bu yüksek bitmeyecek bu gidişle!!!
geçmiş sayfaları okuyamadım.baya birikmiş haliyle..yeni havadisler var mı?
ee, bana ne zaman hoşgeldine gelmeyi düşünüyosunuz bursalılar? bekliyorum yani..
denizcim sen nerelerdesin? emine nasıl? herkes ne alemde? merak içindeyim..
canım benimm, çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,,çok sağolasın..darısı herkesin başına inşallah..daha iyi evler, daha güzel okullar..bebişin için hiç üzülme, ne kadar şanslısın ki böyle zeki bi çocuğun var..kendi kendine ingilizce öğrenmek az şey mi ya,, maşallah ona:)
yarın için dualarımız, yüreğimiz seninle tatlım..her şey çok güzel olacak inşallah..
kızlar teyze oldum
bugün doğdu bebeğimiz 3 hafta erken geldi
gece suyu geldi hemen beni aradı nuran ya suyum geldi yada altıma kaçırdım dedi :)) 5 dk sonra çok fazla suyu geldi hemen hastaneye gittik sabah 10.10 da sezeryanla doğdu meleğimizama ayılırken çok ağrılıydı beni görseniz çok ağladım onu öyle görünce canım yanıyo dedikçe ben hıçkırıklara boğuldum eşime de ben doğurmucam vazgeçtim ya bende öyle olursam batuhanda hiç ağrım yoktu direk ayıldım ama ya bu ağrılı olursa diye çok ağladım. doğurmucam diyorum heme kardeşimi öyle görmek acı çektiğini görmek beni mahvetti ama beebğimiz çok tatlı zaten yarım saaatte ağrısı geçti emzirdi yürüdü falan ağrısı kalmadı çok şükür
evrimcim hayırlı olsun egenin okulu ve senin evin canım keşke yakın olsak gelmiştim hem yardıma hem ziyarete inş. bidaki bursa çıkarmasına
nurancım hayırlı olsun canım belli olmuyor kimin nasıl doğum yapacağı ben ameliyat oldum daha önce biliyosun göğsümden ama hiç acı nedir bilmedim normal doğum yaptım feleğim şaştı yaşamadığım acıyı gördüm herkes farklı farklı acı eşiğinde kötü düşünme güzel düşün ben öyle yapmaya karar verdim belki bi cesaret normal yaparım b komşumunda çatısı darmış vakumla çekilmiş kızı 2.yi normal yapmış yine hiç zorlanmamış demekki çatı alışıyor şimdiden verme kararını bekle son zamanlar verirsin
yasemincim dualarım seninle canım benimde yarın 2li testim yapılcak aynıyız yani ense kalınlığı ölçümü falan herkes kız tahmin ediyor benim bebişe erkek diyenlerde döndü hep bakalım ne çıkacak benim dr. benim haftada tahminler yapıyomuş bakalım yarın ne dicek
Ayşegülcüm sağol canım benim güzel sözlerin için..kızlar kızamık aşısı olcakmısınız ben hamile olduğum için olamam siz düşünüyormusunuz bizim dönemler aşının tek doz dönemleri(
derya demek hazırlıklar tam gaz he verdiğn klolar için tebrik ederim seni canım bravo valla boş durmamışsın yokluğunda merake ettim cicilerini nasıl olcak acaba sen zaten güzelsin canım arkadaşım herşey güzel olur sana gözlerin yeter senin
Çok tatlısın canım,maşallah!
Sağol yasemincim inşallah zararsız bir şekilde kapanır gider kalp bu sonuçta korkuyorum hele bir de sonuçta canım yaaa o hasta olmasın ona birşey olmasın da herşey bana gelsin diye dua ediyorum Allah onların hastalığını falan yaşatmasın bizlere..canım ecrinde çok hareketlidir ama hiç durmadan aşırı hoplar ardarda koşar hiç durmazsa öksürür ama normalde hoplama koşmalarla öksürmez...bende de bu yaştan sonra üfürüm çıkmıştı :))) zararsızsa iyi deryacım ALLAH KORUSUN KALP ÇOK ÖNEMLİ..kreşte çok iyimiş canım fiyatta oldukça uygun:)))
Biz de ter olayı çok fazla değil sevdacım uykuda falan çok terliyor ama o da normal heralde erkek çocuklar çok terler derler ya.. bu öksürük de sürekli değil sadece koşunca,hoplayınca falan oluyor 1 dakika hızlı koşsun hemen öksürüyor,korkuyorum ben de..deryacım ablamın oğlu efe aynı teoda olduğu gibi koşturunca öksürüyo bide o acayip terliyo sürekli üzerini değiştirmek zorunda kalıyo ablam bildiğin ıslanıyo yani atleti
onda bronşit var oyüzdern dedi dr
teodada olabilirmi acaba ?
Evrimcim ne güzel sorunsuz olmuş alışma aşaması anlaşılan,inşallah hep böyle devam eder..o rahat olunca senin de aklın onda kalmıyordur..okul zaten anlattığın kadarıyla süper hayırlı olsun okul hayatınız..bakalım bizimkiler nasıl bir başlangıç yapacaklar,ne tepki verecekler?
Yasemincim panik ve endişe yapma canım biliyorum ki güzel hbrlerle geleceksiniz hepiniz bebişlerimizin hepsi sağlıklıdır ben inanıyorum sen kötü düşünme güzel şeyler hayal et daima bakalım cinsiyetler ne olacak ben en çok onu merak ediyorum..bende bugün kendimi biraz iyi hissediyorum iraz evi temizledim perdelrimi felan yıkdım iyi oldu yoruldum ama hemen yoruluyorum((yarın günümüz var oardanda annelere geçicek ecrin mecburen orada kalacak çünkü pazartesi dr.gideceğiz erkenden randevum var tahlillerimi yaptıracağım umarım bir sorun çıkmaz :)) dualrınızı eksiketmeyin arkadaşlar :)))
Nurancım hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş bebişiniz..gördüm resimlerini çok tatlı Allah nazarlardan saklasın..kızlar teyze oldum
bugün doğdu bebeğimiz 3 hafta erken geldi
gece suyu geldi hemen beni aradı nuran ya suyum geldi yada altıma kaçırdım dedi :)) 5 dk sonra çok fazla suyu geldi hemen hastaneye gittik sabah 10.10 da sezeryanla doğdu meleğimizama ayılırken çok ağrılıydı beni görseniz çok ağladım onu öyle görünce canım yanıyo dedikçe ben hıçkırıklara boğuldum eşime de ben doğurmucam vazgeçtim ya bende öyle olursam batuhanda hiç ağrım yoktu direk ayıldım ama ya bu ağrılı olursa diye çok ağladım. doğurmucam diyorum heme kardeşimi öyle görmek acı çektiğini görmek beni mahvetti ama beebğimiz çok tatlı zaten yarım saaatte ağrısı geçti emzirdi yürüdü falan ağrısı kalmadı çok şükür
yasemincim dualarım seninle canım benimde yarın 2li testim yapılcak aynıyız yani ense kalınlığı ölçümü falan herkes kız tahmin ediyor benim bebişe erkek diyenlerde döndü hep bakalım ne çıkacak benim dr. benim haftada tahminler yapıyomuş bakalım yarın ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?