- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
gunaydınnnn kızlar
ohhh ne guzel ıyı haberler yazmışsınız.. gozunuz aydın
ayşegulcum tabıkıde kızzzz
melis :))
aral hala uyuyorrrr.. gece yatmaz gunduz uyanmaz oldu artık
bugun ogle uykusuna yatırmıcam barı gece erkenden yatsın canıma okuyor yaa
ztn kendıde uyumaz sanırım bugun delı cocuk
ya kızlar sızın cocuklardada varmı şaka yapmak espırı yapmak
aral daha cok kucukken başlamıştı sıze anlatıyordum
şımdıde bızı guldurucek derecede şakalar espırıler yapıyor :))
dayısıda oyle zaten ve anası :) dayısı ıkızler burcu ve o da cok guldurur bızı cok komıktır abım
acep ona mı cektı bu yonden :)
pazar gününden beri acillere gidiyoz bizde zeynep ateşlendi zaten bekliyodum hastalanmasını benden geçti bütün gün dibimden ayrılmıyodu ben hastayken
pazar sabahı kalktık hafif ateşi vardı o günde kayu tiyatrosu vardı ateşin var gitmeyelim dedik ortalığı ayağa kaldırdı gidelim diye neyse şurup içirdim gittik gönlü olsun diye orda çok iyiydi şurubun etkisiyle oraya kadar gitmişken annemede uğrayalım dedik gider gitmez zeynep yine ateşlendi derecemi yanıma almıştım bi ölçtük ateşi 40 derece hastalanınca o kadar asabi oluyoki zeynep hiç birşey yapamıyoruz ateşini çığlıklar eşliğinde ölçebiliyoruz şurubunu zor içiriyoruz üzerini soymamız lazım çıkarttırmıyo ağladıkça ateşi dahada çıkıyo alnına bez koyucaz koydurmuyo elimiz kolumuz bağlı kalıyo baktık olmucak çekirgedeki çocuk hastanesine gittik gece dr muayne edirken 3 kişi zor tutabildik baktı boğazları iltihaplanmış dedi aynı benim gibi ateşini ölçtüler orda inmişti ateş için müdehale etmediler dr şurup yazsam kesinlikle içiremezsiniz çok sinirlenmiş dedi iğne yazayım dedi hemen aldık ilk dozu orda yapıldı eve döndük sabah eşim hastanaye vurdurmaya götürücekti bizi baktım zeynep kaşınıyo bacaklarını bi açayım dedim bide baktım backları sırtı kolları heryeri kabarmış hemen yine acile gittik orda alerji iğnesi yaptılar hemen kan tahlilleri falan yapıldı hepsi temiz çıktı iğneye bağladı dr sonra şurup yazdı onu verdik sabah ama dün gece yine kabardı heryeri ılık duş aldırdık hemen baktık söndü kabarcıklar gecede yine sabaha kadar yandı kuzum ateş düşürücü ve antibiyotik şurup kullanıyoz çarşambaya kadar ateşi sürer dedi dr geçmezse geliun yine dedi inşallah biran önce geçer yoksa çıldırıcam
bugun dört celik cocuk hastanesını aramış sabah eşım şansımıza bakın ki ordakı doktorlar ıstıfa etmışler
yanı bızım gıdıcegımzı cocuk psıkıtarılerı.. hey Allahım ya..
1 hafta sonra şevket yılmazı arayın demışler..
bugun dört celik cocuk hastanesını aramış sabah eşım şansımıza bakın ki ordakı doktorlar ıstıfa etmışler
yanı bızım gıdıcegımzı cocuk psıkıtarılerı.. hey Allahım ya..
1 hafta sonra şevket yılmazı arayın demışler..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acil yardım yarın muratın dogum gunu ne yapsam ona.. ne alsam yada ne hazırlasam surprız olarak
offffffffffff bana bı akıl
deniz halını merak ettim foto eklesene bacım
doğum günü için ne yapabilirsin eğer son zamanlarda alışverişe çıktığınızda beğenipte almadığı bi kıyafet varsa alabilirsin ne bileyim benden öyle çok enteresan fikirler çıkmaz :)bu işlerin adamı derya biliyosun oda uğramaz bugün kanımca
zeynep iyileşti kızlar allahıma şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiim antibiyotiğe devam ediyoruz 2 gün daha cuma kontrolü var
ne kadar çaresiz kalıyo insan çocuklar hastalanınca eşim ben benim ailem eşimin ailesi komple moralimiz sıfırdı
rabbim herkesin evlatlarına sağlık versin bizimki geçici bişeydi geçti devamlı hasta çocuklarlarla uğraşanlar var rabbim onlarada güç versin
kızlar herkese ıyı hafta sonları
mıdem bulanıyor başım donuyor ... hamılemıyım acep
ben ışe gırdım ama suanda deneme suresı dun gıttım p tesıde gıdıcem
toyem anaokulları bursa dıye gırın goreceksınız
cok guzel ve kalıtelı bır okul. ıkı tane ayrı yerde var bırı merkez dıgerı şube..
ben şubedeyım şımdılık..
iş yerım yıne bır anaokulu:)
ilk gunum ıyı geçtı.. p tesıyıde bı atlatayım sıze detaylı bılgı verırım .
opuyorum hepınızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?