2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ok okuyamadan yazıcam .. vaktım olursa yıne yazarım
yıne cok yogun bırgune başladım cunku. aral ancak uyudu o da babannesının evının ıcıne ettıkten sonra.. ay nerde tehlıke var aral orda..

deryacım ılk kez duyuyorum o hastalgıı yaa ne tuhafmışş dugun ustu gelının hasta olması cok zor allah kolaylık versın ..
bende senın gıbıyım panık yaparım kac hafta hatta ay oncesınden ama bellı etmem :))
bak sımdı mayıs ayında gunum var ne ypsam dıye tutuştum.. ılk kez gelıcek cogu evıme
etkılemem lazımmm

nurancım Allah analı babalı buyutsun .. bende duygulandım okurken .. senıde etkılemış tabı hem hamılesın hemde kardeşın canın kanın etkılenmen cok dogal..
benımde sevdıklerımın elıne kymık batsa yuregım acır sızım sızım sızlar..

merhaba kızlar ben geldim dr.gittik kuzumuzu gördük eli kolu bacakları oluşmuş kımıldanıp duruyor maşallah çok tatlı eşimde bende çok duygulandık :))) ense kalınlığı ölçüldü iyi çıktı şükür.kan aldılar 1 hft.sonra çıkacak inş.iyi çıkar sonucumda inş.bebeğimde iyidir...
birde bebeğimizden için erkeğe benziyor dedi :))) ben artk hareketleri çok azda olsa hissedebiliyor zaten çok yeniykede arada seyiriyordu...

Son düzenleme:
çok sevindim yasemincim bebeğinin iyi olmasına bende gittim bugün ense normal çıktı eller havaya yapıyodu benim minik kuşta kıpır kıpırdı dr. zor ölçtü kan sonucum çıktıda üşendim almaya çarşamba alıcam dr.un yoğunluğu geçsin azcık yoğunluktan tahlillere 1saat arayla bakabiliyormuş cinsiyet tahmin etmedi dr. belli değil daha dedi sinir oldum benim haftada aynı dr. başkasına söylemiş erkek diye acaba kızda ondanmı belli değilki diyor eşimde :26:

gunaydınnnn kızlar
ohhh ne guzel ıyı haberler yazmışsınız.. gozunuz aydın

ayşegulcum tabıkıde kızzzz
melis :))

aral hala uyuyorrrr.. gece yatmaz gunduz uyanmaz oldu artık
bugun ogle uykusuna yatırmıcam barı gece erkenden yatsın canıma okuyor yaa
ztn kendıde uyumaz sanırım bugun delı cocuk
ya kızlar sızın cocuklardada varmı şaka yapmak espırı yapmak
aral daha cok kucukken başlamıştı sıze anlatıyordum
şımdıde bızı guldurucek derecede şakalar espırıler yapıyor :))
dayısıda oyle zaten ve anası :) dayısı ıkızler burcu ve o da cok guldurur bızı cok komıktır abım
acep ona mı cektı bu yonden :)

pazar gününden beri acillere gidiyoz bizde zeynep ateşlendi zaten bekliyodum hastalanmasını benden geçti bütün gün dibimden ayrılmıyodu ben hastayken
pazar sabahı kalktık hafif ateşi vardı o günde kayu tiyatrosu vardı ateşin var gitmeyelim dedik ortalığı ayağa kaldırdı gidelim diye neyse şurup içirdim gittik gönlü olsun diye orda çok iyiydi şurubun etkisiyle oraya kadar gitmişken annemede uğrayalım dedik gider gitmez zeynep yine ateşlendi derecemi yanıma almıştım bi ölçtük ateşi 40 derece hastalanınca o kadar asabi oluyoki zeynep hiç birşey yapamıyoruz ateşini çığlıklar eşliğinde ölçebiliyoruz şurubunu zor içiriyoruz üzerini soymamız lazım çıkarttırmıyo ağladıkça ateşi dahada çıkıyo alnına bez koyucaz koydurmuyo elimiz kolumuz bağlı kalıyo baktık olmucak çekirgedeki çocuk hastanesine gittik gece dr muayne edirken 3 kişi zor tutabildik baktı boğazları iltihaplanmış dedi aynı benim gibi ateşini ölçtüler orda inmişti ateş için müdehale etmediler dr şurup yazsam kesinlikle içiremezsiniz çok sinirlenmiş dedi iğne yazayım dedi hemen aldık ilk dozu orda yapıldı eve döndük sabah eşim hastanaye vurdurmaya götürücekti bizi baktım zeynep kaşınıyo bacaklarını bi açayım dedim bide baktım backları sırtı kolları heryeri kabarmış hemen yine acile gittik orda alerji iğnesi yaptılar hemen kan tahlilleri falan yapıldı hepsi temiz çıktı iğneye bağladı dr sonra şurup yazdı onu verdik sabah ama dün gece yine kabardı heryeri ılık duş aldırdık hemen baktık söndü kabarcıklar gecede yine sabaha kadar yandı kuzum ateş düşürücü ve antibiyotik şurup kullanıyoz çarşambaya kadar ateşi sürer dedi dr geçmezse geliun yine dedi inşallah biran önce geçer yoksa çıldırıcam

oyyyy kıyamam prensese yaaa.. gecmış olsun sevdacım.. aralda cok uzuldu anlattım ona şımdı
gecmıs olsun dıyor..

bugun dört celik cocuk hastanesını aramış sabah eşım şansımıza bakın ki ordakı doktorlar ıstıfa etmışler
yanı bızım gıdıcegımzı cocuk psıkıtarılerı.. hey Allahım ya..
1 hafta sonra şevket yılmazı arayın demışler..

çok üzüldüm sevdacım çok geçmiş olsun kuzuya ay kıyamam ya nasıl canı yanmıştır fıstığımın inş. toparlanır biran önce iyileşir

denizcim sizin dr. işine üzüldüm canım ya ne talihsizlik bu böyle yaaaa inş. bulursunuz bi çare aralda kontrol olur biran önce nedir ne değildir anlarsın en kısa zamanda

valla oyle aysegulcum .. aralı cok takıp ettım ben son zamanlarda
hıperaktıf olmadıgına emınım .. yanı ben bu sonuca vardım . ama dr ne der bılemıyorum
bu aralar hareketlerınde bır durulma gozlemlıyorum
artık bazı yapma dedıklerımıde yapmıyor
mesela sıvı sabunları sıkmak vıledayı alıp yerlere suları doke doke evı sılmeye calısmak gıbı
artık bunlar yok
kendısı dıyor annecım boşuna sıvı sabunumuzu hıc sıkmıyorum artık
cunku paramzı bıtmesın dıye dıyor :))

ama su tv unıtesını ıtıp arkasına gecıp tum fısleri cekmesı dıgıturkle oynaması delırtıyor benı
bırde cd lerı cıkarıp dagıtıyor

unıtemızı yaptıralım bu sorunumuzda boylelıkle ortalıktan kalkıcak :)))

kızlar bu ınıte naısl ama sıytah olmıcak
en usttekı sıyahta beyaz olucak
sadece sıyah olan raf ve yıne en alttakı yerdekı sıyah bölum cok acık cevız gıbı bı renk olucak
ne dersınız

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
birde koltuk alamıcaz cunku yenı tv almaya karar verdık
led tv alıcaz inşallah..

koltuk takımızı beyaz beje kaplatıcam
bugun eşimin bi arkadaşının tanıdıgı bir fabrikaya gidip kumaş kartelalarına bakıcaz
döşemelik kumaş yapan bi fabrika burası
dışarıdan araştırdık metresıne 30 dıyen var 25 metre fln gıdıcegıne gore ...
bırde kaplatması yenı alırım o fıyata yokmu tanıdık fln bı yer dedım eşıme o ada arkadaşını aradı
bugun o ben arkadaşı fabrıkaya gıdıp bakıcaz gerekırse eve getırıcem kartelaları
daha uygun fıyata alıcaz inşallahhh.. :44:

offf gidemiyorum yaa .. adamın kartelalarının yurtdışına yollamış cogunu yanı..
onlarda gelsın hafta sonu gıdıp bakıcaz..
hepsını gorun demış..

ozdılekten bı halı sipariş etmiştim o gelmiş onu alıcamkızlar halı beyaz ama

fakat makınede yıkanabılıyor.. altıkaydırmazlı harıka bısey yumuşacık
ınsanın ıcınden sureklı yatmak gelıyor uzerıne
kırık beyaz rengi
ama 1 tane bulabılmışler 2 tane ıstıyordum ben salonum ıcın

canım ecrinde uzun zamnadır yapar espiri hatta kendi bizimle bile abartısız dalga geçiyor kendisine ciddi bir şaka yapıldımıda sen benimle dalga mı geçiyorsun diyor kızıyor yan :)))
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun bizde böyle acillerde çok gezdik sabahladık off off çok zor aALLAH ŞİFALAR VERSİN YAVRUMA ....
canım şu dr.işi olmadı yaa bbir türlü umarım bu sefer olur olsun en azından hiparaktif olmasa bile içiniz rahat olur dr.ne diyecek bakalım ...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acil yardım yarın muratın dogum gunu ne yapsam ona.. ne alsam yada ne hazırlasam surprız olarak
offffffffffff bana bı akıl

deniz halını merak ettim foto eklesene bacım
doğum günü için ne yapabilirsin eğer son zamanlarda alışverişe çıktığınızda beğenipte almadığı bi kıyafet varsa alabilirsin ne bileyim benden öyle çok enteresan fikirler çıkmaz :)bu işlerin adamı derya biliyosun oda uğramaz bugün kanımca

zeynep iyileşti kızlar allahıma şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiim antibiyotiğe devam ediyoruz 2 gün daha cuma kontrolü var
ne kadar çaresiz kalıyo insan çocuklar hastalanınca eşim ben benim ailem eşimin ailesi komple moralimiz sıfırdı
rabbim herkesin evlatlarına sağlık versin bizimki geçici bişeydi geçti devamlı hasta çocuklarlarla uğraşanlar var rabbim onlarada güç versin

şansa bak ya çegirgedeki çocuk hastanesinde yokmu acaba konunun uzmanı çok ilgili bi hastane bi soruştur istersen

canım dışarıya çıkabilirsiniz ayarlayabilirsen güzel bir yer yemeğe felan yada evde güzel bir yemek masasıda olabilir bende fazla bilmem ama aklıma gelenler çünkü bizim doğum günümüz aynı gün olunca beraber gezmeye gidiyoruz eşim bana süpriz yapıyor genelde bu yüzden :)))hediye olarakta enterasan olan şeyelrde nette araştırabilirsin yada beğendiği bir şeyi alabilirsin ihtiyacı olduğu bişeyide :))) bu resimli bardaklar felanlarda var çok sevidiği birşeye yada bastırıyorlar...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acil yardım yarın muratın dogum gunu ne yapsam ona.. ne alsam yada ne hazırlasam surprız olarak
offffffffffff bana bı akıl

çok şükür atlatmışsınız...

nerelerdesin hatunlar ???
zeynebi uyuttum şimdi maşallah 1 haftadır yine öğlen uykularına başladı benimki yaklayışık 4 aydır öğlen uykusu uyumuyodu kaşlarımı alıcak vakit bile bulamıyordum şimdi iyi zoldu böyle koskoca 2 saatim var ben neler neler sığdırırım bu 2 saate

kızlar herkese ıyı hafta sonları

mıdem bulanıyor başım donuyor ... hamılemıyım acep
ben ışe gırdım ama suanda deneme suresı dun gıttım p tesıde gıdıcem
toyem anaokulları bursa dıye gırın goreceksınız
cok guzel ve kalıtelı bır okul. ıkı tane ayrı yerde var bırı merkez dıgerı şube..
ben şubedeyım şımdılık..
iş yerım yıne bır anaokulu:)
ilk gunum ıyı geçtı.. p tesıyıde bı atlatayım sıze detaylı bılgı verırım .

opuyorum hepınızı..

hayırlı olsun denizcim inş. istediğin gibi olur yeni işin geçmiş olsun ne bulantısı kız yeni işe girmişken bende gribim ya yatak döşek yatıyom ilaç aldım hani şu hamilelikte kullanılandan aslında hiç kullanmıcaktım ama herşey bana bakıyor evde ya eşim zaten beceremiyor hiç birşeyi çocukla ilgilenmek bile zor geliyor off offf

selam hatunlar nasılsınız:)))
bende kaçak sayılrım yeğenim doğdu hep ordayım :)) çok ttalı maşallah teyze olmak müthiş yaaa.
ama batuhandan dolayı gözüm baya korktu. hep bebği seveyim kucağıma alıyım elliyim sallıyım öpüyim istiyo. dün zaten yemek yerken unutmuşuz batuhanı sen git bebğin yatağına artık naptısa bebk sen bi ağla bi ağla suzanla ikimiz biden birbirimize baktık o mert diye koşuyo ben batuhan diye.. bi gittik batunan bebek ağlayınca yatağın kenarına geçmiş korkmuş bi vaziyette bize bakıyo beebğin yüzünü kapatmış ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu.. çok korktuk ya odaya gidene kadar Allahım neyle karşılacam d,iye geçiriyorum. çok şükür ucuz atlattık. aklımızdan çıkmış birden ikimizinde batuhan bişey yapar diye.. benimde gözüm korkuyo artık doğumdan sonra toparlanan kadar bi zamanı atlatsam gerisi daha rahat olur ama yine zor geçicek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…