2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

salı gününe randevumuz var cinsiyetini öğrenicez inşallah. gösterirse tabi:)) çok dua ediyorum önce sağlıklı hayırlı olması ama bide kızım olsun çok istiyorum.
batuhanda artık baya baya ilerletti konuşmasını görenler bile farkediyo açılmış baya dili diye:)) çok şükür onuda atlatıyoruz:)) ama biraz daha zamanımız var bunada şükür
şarkılar söylüyo
küçük parmağım, kutu kutu pense, aydede, arı vız vız vız, uçan balon, bunları öğrendi bazı kelimeleri yutsada güzel söylüyo. cümleleri artık daha anlaşılır ve uzun.

denizcim işin hayırlı olsun şansına anaokulunda hep iş buluyosun bu senin için hemde aral için çok iyi bence. ilerde yanına alma ihtimalide olur hem.
sevdacım batuhanda nerdeyse 2 aydır öğlen hiç uyumuyo sabah 8 de kalkıyo akşşam 10da uyuyo enerjiside hiç bitmiyo ben yoruluyorum uykum geliyo batuhan ayakta zorla yatıyo resmen

slm kizlar nasilsinz ben nihayet evimdeyim..1 hafta oldu geleli dünden beridirde sancim var,adet sancisi gibi geliyo arada..nurancim cok yakismis 2 bebekte hemen belli oluyo..kendimi acemi gibi hissediyorum herseyi unutmsum..kizlar aranizda pompa kullanan ve memnun kalan varmi benimillaki almam lazim malum 2.5 aylikken baslayacam ise burdan alayim dedim ama bakiyom bakiyom hangisini alsam karar veremiyorum..

canım seninde az kaldı doğumuna kızkardeşimde bahsetmiştim 2011 mart annelerindeydi o doğum yaptı 1 hafta oldu darısı sana inşallah
canım ben pompa pek kullanmadım biyere giderken falan sağıyodum ucuz bişey almıştım. ama kullananlar elektrikli pompalrın en iyisi olduğunu söylüyo

ayyy nurancım kocaman karnın var maşallah canım benim daha minik ya bell değil karnım bi ara bi büyüdü sonra birden küçüldü çok komik gazmış herhalde daha ben kıpırtı hissetmiyorum seninle yasemin hissetmişsiniz bende tık yok ben bugün kendime geldim biraz çok kötüydüm 2gündür resmen öldüm dirildim faranjetim azdı ne bişey yiyebiliyorum nede içiyorum yanıyor boğazım yasak limon portakal iyice azdırıyor sıcak içmek soğuk içmek hep yasak vücut direncim çok düştü ben kolay kolay grip olmam ama hamilelikte oluyor doğaçtada çok kötü ateşlenmiştim unutmam o günü allah sağlık versin herkese herşeyin başı o yasemincim sanada hayırlı doğumlar diliyorum canım biran önce oğlunu alırsın eline inş. nuranında yarın belli olucak sanırım cinsiyet benim bu ayın sonunda belli olacak

canım çok geçmiş olsun ya hamileliktede çok zor oluyo bende ara ara hapşuruyorum ama inşallah ilerlemez..
canım bende ara ara çok hafif hissediyodum ama bu aralar hiç hissetmiyorum bulantılarım geçti derken yine başladı çok sinir oldum ya. inşallah bizde yarın öğrenicez cinsiyetini
karnım belirginleşti biraz daha ama bizimkilere göre daha küçük karnım:SS batuhanda da çok yoktu küçüktü karnım. bunda daha büyük ona göre

geçmiş olsun canım bu grip benide öldürecek bi olmuştum çok kötüydü şimdi yine var ama boğazlarım kızarmış başım ağrıyor öyle işte hiç ilaç kullanmadım drçda vermedi bakalım inş.geçer hemen halsizlik sinir öldürecek beni((
hayırlı olsun denizcim işin umarım iyi olur.bulantılar nereden çıktı stresmi hamilelikmi:))
canım hayılrı doğumlar az kaldı ALLAH YARDIMCIN OLSUN :))bende ecrin emmeyince hastane tipine en yakıno larak tavsiye etmişlerdi çünkü bütün sütü mü çektirebilmek ayrıca sütümün kesilmemesi için medela elektrikli pompa almıştım hem pilli hemde elektirikle çalışıyordu güzeldi memnundum ...

nurancım göbüş çıkmış baya benimde biraz belli oldu artık bu sıralar bazen baya belli oluyor bazen yok gibi sanırım birazda şişkinlik oluyor ama yinede azda olsa var :)) cinsiyetinide öğreneceksin az kalmıi bizimde tam olarak belli değil dedi dr. amöa erkek gibi demişti bakalım ne olacak gerçi pek takılmıyor cinsiyete sağlıklı hayırlı doğsunda :)))

bende ayın 28 de gittiğimde 12 haft 4 günlüktğ gelişimi oldukça iyi normalde benim aslında son adet tarihimle uyulu değildi geç döllenme vardı yazmıştım daha önce ama şimdi artık gelişiminden uyumlu gidiyor şükür inş.hep böyle olur :)

nuran maşallah bebek kendini belli etmiş artık ben burdayım diyo
kardeşinin bebeğide çok güzel allah uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah batuhana dikkat edin vallahi başınıza geleni okuyunca çok korktum bende

yasemincim sende inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine çok az kaldı hatice zeynebi anannesine bırakabilirim diyodun ne yaptın bıraktınmı ?

denizzz anaokuludan gidiyosun bacım hadi bakalım bu seferki inşallah iyi olur senin ve aral için
fiyatlar uygunsa zeynebide oraya gönderirim seneye hem içimde rahat olur işlerinden fırsat bulunca arada bi bakarsın benim kızımada :))

saolun kizlar insaallah kolay bi dogum olur,önce bana sonra sirayla tüm topigimizdeki hamislere...sevdacim annem israretti ama ne ben nede babasi kizimdan ayri düsünemedik az degil 4 ay zaten babasi öyle özlemiski muhabbetleri görmelere deger..dogumda ne yapacam kara kara düsünüyorum arkadaslarvarbana birak diyen ama brda normalde yapsan en az 3 gün hastanedesin.tek umudum aile odalari hastanede kiralaniyormus..
tam acemi oldum walla hastane cantam bile hazir degil..ne alsam ne yapsam..bütün gün kizimla oynamaktan nettede arastiramiyorm..simdi yatirdim bakalim uyur belki..off offf bide haziran sonuna dönüs var esyalarin hangi birini nasil götüreceksem..oyüzdende biseyler almaya elim gitmiyo..

bende süt sağma makinesine hiç ihtiyaç duymadığım için hangisi daha kullanışlı olur diye fikir veremicem yasemin vakit bulunca sen iyce bir araştır eniyisi

dün dediim gencecix mağazasına gittik oda bakmaya baştan çileğe gittik benim beğendiğim takıma 5000 lira fiyat verdiler ordan gencecixe gittik aynısı 2700 dediler hemde hiçbir fark yok aralarında kızlar garantiside var mağaza sahibi inegölde fabrikamız çilekle yanyana dedi aynı malzemeyi kullanıyoruz dedi onun sadece adı var o yüzden pahalı dedi
bide istikbale baktık ordada bir takım beğendim 1700 civarıydı hoştu aslında kafam karıştı iyce düşünüp almak istiyorum sonradan pişman olmak istemiyorum

emoşum telde anlattıgım gıbı canım .
kızlar cuma ve bugun calıstım ay p tesı sendromu cok kotu yaaa
yıldır calısmıyrdum yaa streslıyım hala su 1 haftayı Rabbımın ıznyle bı atlatsaydım cok mutluolucaktım
ısler cok yogun cok agır cok karısık..
sorumluluk cok agır.

basıt bı asıstanlık ışı deıl yanı

sevdacım cok cok ıyı bı okul .. ama ben cekırgede kı subedeyım sana mudanya yolundakı koruparkı gecınde merkez okul daha cok yarar.. orası daha buyuk ve kapsamlı bı okul . oranın havuzuda var.
fıyatlar 650 cıvarı canım .
ama deger bı okul

kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net.

Nurancim sag salimkucagna da alirsin insallah..arkadas olurlar ne güzel..ben mart annelerini takip edemedim ama kardesini hatirliyorm onnda bebegi hayirli olsun saglikli hayirli uzun bir ömür dilerim..
yeni isin hayirli olsun denizcim insan ilk zamanlar zorlaniyor fazla yorulyor alisincaya kadar..

canım hayırlısı olsun canım bir oğlun daha olacak :)))allah ım sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağına aldırtmak nasip eylesin...
kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net.

kızlar bende şimdi dr.geldim 2 li tarama sonuçlarımızı aldık ALLAH ŞÜKÜR İYİ ÇIKTI :)))) UMARIM SONUMUZDA İYİ OLUR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…