slm kizlar nasilsinz ben nihayet evimdeyim..1 hafta oldu geleli dünden beridirde sancim var,adet sancisi gibi geliyo arada..nurancim cok yakismis 2 bebekte hemen belli oluyo..kendimi acemi gibi hissediyorum herseyi unutmsum..kizlar aranizda pompa kullanan ve memnun kalan varmi benimillaki almam lazim malum 2.5 aylikken baslayacam ise burdan alayim dedim ama bakiyom bakiyom hangisini alsam karar veremiyorum..
ayyy nurancım kocaman karnın var maşallah canım benim daha minik ya bell değil karnım bi ara bi büyüdü sonra birden küçüldü çok komik gazmış herhaldedaha ben kıpırtı hissetmiyorum seninle yasemin hissetmişsiniz bende tık yok ben bugün kendime geldim biraz çok kötüydüm 2gündür resmen öldüm dirildim faranjetim azdı ne bişey yiyebiliyorum nede içiyorum yanıyor boğazım yasak limon portakal iyice azdırıyor sıcak içmek soğuk içmek hep yasak vücut direncim çok düştü ben kolay kolay grip olmam ama hamilelikte oluyor doğaçtada çok kötü ateşlenmiştim unutmam o günü allah sağlık versin herkese herşeyin başı o yasemincim sanada hayırlı doğumlar diliyorum canım biran önce oğlunu alırsın eline inş. nuranında yarın belli olucak sanırım cinsiyet benim bu ayın sonunda belli olacak
hayırlı olsun denizcim inş. istediğin gibi olur yeni işin geçmiş olsun ne bulantısı kız yeni işe girmişkenbende gribim ya yatak döşek yatıyom ilaç aldım hani şu hamilelikte kullanılandan aslında hiç kullanmıcaktım ama herşey bana bakıyor evde ya eşim zaten beceremiyor hiç birşeyi çocukla ilgilenmek bile zor geliyor off offf
kızlar herkese ıyı hafta sonları
mıdem bulanıyor başım donuyor ... hamılemıyım acep
ben ışe gırdım ama suanda deneme suresı dun gıttım p tesıde gıdıcem
toyem anaokulları bursa dıye gırın goreceksınız
cok guzel ve kalıtelı bır okul. ıkı tane ayrı yerde var bırı merkez dıgerı şube..
ben şubedeyım şımdılık..
iş yerım yıne bır anaokulu:)
ilk gunum ıyı geçtı.. p tesıyıde bı atlatayım sıze detaylı bılgı verırım .
opuyorum hepınızı..
slm kizlar nasilsinz ben nihayet evimdeyim..1 hafta oldu geleli dünden beridirde sancim var,adet sancisi gibi geliyo arada..nurancim cok yakismis 2 bebekte hemen belli oluyo..kendimi acemi gibi hissediyorum herseyi unutmsum..kizlar aranizda pompa kullanan ve memnun kalan varmi benimillaki almam lazim malum 2.5 aylikken baslayacam ise burdan alayim dedim ama bakiyom bakiyom hangisini alsam karar veremiyorum..
kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?