2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net.

nurancım .. yemın ederım dun soylıcektım burda..
gobegının resmını gorunce oglan olucagını anlamıştım..
Allah hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın.. ee artık ısımlerı duşunmeye başlamalısın canım

Ayşegulunde kızı olucak ahada buraya yazıyorummmmm

yasemıncım ıkılı testınız ıyı cıkmıs maşallah canım..

dıger yasemın canım hayırlı dogumlar olsun bızı hemen haberdar et dogumdan lutfen..
merakta bırakma bızı

benımde bugun ışte 3 . gunumdu.. alıoşmaya calışıyorum.. stresle gıdıyorum sabahları
hele 7 de uyanmak zor oluyor
en zoruda oglumdan o uyurken ayrılmak............ canım acıyor
ama gıtmem calışmam lazım
kötu bışeyle karşılaşırsam çıkarım zaten..
Aral Deniz 3 gundur altına işiyor .. mahsus mu yapıyor yoksa işe başladıgım ıçın dıkket mı cekmeye calışıyor bılemıyorum..
calıştıgımı bılıyor ızınde verıyor konuştuk .. hergun soruyorum ışe gıttıgımde uzuluyormusun calışmıyım mı dıe calış annecım dıyor..

ama yınede bu bı tepkı olabılır dıye duşunuyorum...

canım zaten apaçık ortadaydı hiç saklamamış oğlum:)) görünce aaa erkek dedim doktorda güldü göre göre alışmışsın dedi:)) bende kız çok istiyoduk ama hayırlısı dedim doktorda süpriz olucağını sanmıyorum çok açık ortada dedi:)) isimde hiç düşünmemiştik daha doğrusu kıza çok yoğunlaşmıştık..

150 gr olmuş bebğimiz:))
ahanda pipisi

Uploaded with ImageShack.us

canım dediğin gibi tepki içinde yapıyor olabilir ama arada kaçamak olmasıda normal aslında
canım işin tekrar hayırlı olsun bende çalışmayı çok istiyodum ama batuhanı bırakmak çok zor geliyodu banada

kızlar bende şimdi dr.geldim 2 li tarama sonuçlarımızı aldık ALLAH ŞÜKÜR İYİ ÇIKTI :)))) UMARIM SONUMUZDA İYİ OLUR....

canı çok şükür iyi çıkmış sonuçlarınız.. inşallah canım sağsalim kucağına alırsın bebeğini

sağol canım benim inş. hepimiz hayırlısyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırı.
çok hoşuma gitti ultrason görüntüsü çok net belli gerçekten :)))
canı çok şükür iyi çıkmış sonuçlarınız.. inşallah canım sağsalim kucağına alırsın bebeğini

sağol canım ...

arada oluyorsa olabilir ama bilerek yapıyorsa tepkidir canım düzene girer...

kız nuran o ne öyleeeee ohh paşa ki ne paşa bu böyle maşallahhh yaaa

ay bende kız cok ıstıyorum cok ısteyınce olmuyor dıyorlar.. offf offff

korkudan hamıle fln kalamıcam bu gıdışler erkek derse dr yıkılırım ben
en onemlı şey saglıklı olması ama sonra doguramam tekrar kızı bulmak ıcın onun ıcın ıyıce arastırıp yontemlerıyle hamıle kalmam gerekıyor...

tam paşa yaa.)) canım bende burda birkaç topicte bakmıştım hücre yenilenmesi mi neydi öle bişeyden bahsediyolardı ona göre kızım olması lazımdı :))) rus takviminde de kız çıkmıştı ama çinde erkek diyodu. sola da yattım ama olmadı işte bende biliyosun kız çok istiyodum olmayınca olmuyomuş öğrendik bunuda:)) 3.de kesin kız olucağını bilsem yine yapamam daha çocuk falan belki çok çok sonra olur oda belki.. herşeyin hayırlısı canım

hayırlı olsun nurancım benimde içimden hep erkek geçti senin banada kız diyor herkez erkek diyen bile döndü kıza denizinde ısrar ettiği gibi bende kız hissediyorum ama erkeğede alıştırıyorum kendimi kader bu napalım erkek anası olarak hayatı sürdürmekte var benimde çinde erkek çıkıyor yenileme rus takviminde kız çıkıyor doğaçtada aynı çıkıyordu bakalım kısmet ayın 2sinde randevum belli olacak kısmetse 3 haftam kaldı belli olmasına belki 2sinden önce giderim 31 marta 2si eşimde evde diye randevu almayı düşünüyodum ama onsuzda gidip öğrenebilirim

canım herşeyin hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin canım..
bende bugün gitmicektim aslında dışarısı çok kötü kar kıyamet fena. batuhanıda çıkarmak istemedim hasta olmasın diye ama dayanamadım atladık taksiye gittik kaç gündür zaten bu günü bekliyodum cinsiyetini öğrenmek için öğrendik sonunda:))))

canım seninde göbeğin baya büyümüş canım pardon bebişin hehehehe maşallah canım

aysegul senın karnın yanlara dogru canım kız doguyor benım ıcıme..
tabı Allah bılır

aysegul sen herhangı bır yontem uyguladın mı cınsıyetı ıcın

maşallahhh hepınızeeee

yasemın sende karnınınr esmını koy beklıyoruzz canım

ayşegülcüm baya belli olmuş seninde maşallah büyüdüğü burdan belli bebişin :)))

denizcim koyarım inş....

benim boğazlarım geçmiyor yaa hep yanıyor kızarık gripte değilim aslında ama ne olacak bilmiyorum böyle ayaktağım başım hep ağrıyor hamilelikten sanırım....

bende rus çin takvimine bakmıştım erkek çıkmışıtı ikisinde de ama ben inanmıyorum zaten hiç bunlara 2 seçenek var zaten ya kız ya erkek sallasan bile yarı yarıya tutar hesabı :)))kız çocuklarını çok seviyorum kızım olmasına rağmen gerçekten bir kızım daha olmasını bile istiyorum ama tabi değişik olmasınıda istiyorum sonuçta ikiz olmalı benim bebek :))) yani ben pek umursamıyorum cinsiyeti, bu yüzden ama oğlumuzda olsa olur ama bir kız da olsa fena olmaz diyorum çok seviyorum kızları....

evet belli etmeye başladı kendini göbüşüm
denizcim benim doğaçtada yanlara doğruydu sonradan sivrilmişti ama doğaçta bu haftalarda daha büyüktü karnım bu resmi yemek yedikten sonra çektim bu mideden şiş duruyor azıcıkta bide farkettiysen hala zayıf duruyorum 2kilo aldım sadece doğaçta 4.ayda 4kiloyu cuuup almıştım bide bunda hiç kusmadım tiksinmedim doğaçta bi iki kere kusmuşluğum ve 4.aya kadar tiksinmem olmuştu hemde çok kötü ama şimdi bırak tiksinmeyi kokular güzel bile geliyor burnuma özellikle yemekler bide belim çok ağrıyor doğaçta hiç ağrımadı belim sırtım ağrımıştı böyle farklar var bakalım ne olacak kısmet artık erkek olsada üzülmem dediğim gibi bana uslu olsunda kız erkek farketmez

sağol yasemincim sende koy bakalım minik göbüşünü benim içinde farketmiyor canım kız erkek kız olursa tabi farklı bi duygu tatmış olurum süsler süsler gezerim ama oğlum olursada doğaça arkadaş olur seviyorum erkeğide ben ayyyy çok komik şimdi noldu bi bilseniz doğaç sen dolabı karıştır benim doğaça hamilelik fotolarımı bul anne ben burda senin karnındayım diyor ayyyy o günlere döndüm fotolarda

bende batuhanda hiç kusmadım midem hiç bulanmamıştı sadece tavuk yemiyodum bunla benzerlikleri sadece tavuk yani. bunda hala midem bulanıyo kusuyorum hala çoğu yiyecekten tiksiniyorum.. bunda farklı belirtiler yaşıyorum farklı olur derken erkek oldu:)) hayırlısı herşeyin batuhana arkadaş geliyo destek olular birbirlerine. ben kendimden biliyorum kızkardeşlerimle çok farklıyız hep bir birimize destek şeklindeyiz ama erkek kardeşim daha farklı çok anlaşamayız

nurancım bencede 2 erkek kardeşle 2 kız kardeşin ilişkileri daha iyi oluyo bende kısmet olursa ikinciyi kız istiyorum zeyneple daha çok şeylerini paylaşırlar benim ablam var her ihtiyacım oluduğunda direk yanımdadır sağolsun abimde var ama onun çoğu şeyden haberi olmaz
kızlar bende yine ağustos eylül gibi hamile kalıp haziran annesi olmayı planlıyorum inşallah sgönlüme göre olur kararım kesin

farklıda geçse hamileliğin farklı cinsiyet olanıda var olmayanıda var :))yani hiç bir şeyin garantisi yok sanırım şansına ne çıkarsa....

sevdacım allah gönlüne göre versin canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…