- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
kızlar şimdi doktordan geldik cinsiyetini öğrendik bebğimizin
bi oğlum daha olucak:)) tam gösterdi bacak arasından yumurtalığı pipisi falan gayet net.
nurancım .. yemın ederım dun soylıcektım burda..
gobegının resmını gorunce oglan olucagını anlamıştım..
Allah hayırlısıyla kucagına almanı nasıp etsın.. ee artık ısımlerı duşunmeye başlamalısın canım
Ayşegulunde kızı olucak ahada buraya yazıyorummmmm
yasemıncım ıkılı testınız ıyı cıkmıs maşallah canım..
dıger yasemın canım hayırlı dogumlar olsun bızı hemen haberdar et dogumdan lutfen..
merakta bırakma bızı
benımde bugun ışte 3 . gunumdu.. alıoşmaya calışıyorum.. stresle gıdıyorum sabahları
hele 7 de uyanmak zor oluyor
en zoruda oglumdan o uyurken ayrılmak............ canım acıyor
ama gıtmem calışmam lazım
kötu bışeyle karşılaşırsam çıkarım zaten..
Aral Deniz 3 gundur altına işiyor .. mahsus mu yapıyor yoksa işe başladıgım ıçın dıkket mı cekmeye calışıyor bılemıyorum..
calıştıgımı bılıyor ızınde verıyor konuştuk .. hergun soruyorum ışe gıttıgımde uzuluyormusun calışmıyım mı dıe calış annecım dıyor..
ama yınede bu bı tepkı olabılır dıye duşunuyorum...
kızlar bende şimdi dr.geldim 2 li tarama sonuçlarımızı aldık ALLAH ŞÜKÜR İYİ ÇIKTI :)))) UMARIM SONUMUZDA İYİ OLUR....
canı çok şükür iyi çıkmış sonuçlarınız.. inşallah canım sağsalim kucağına alırsın bebeğini
sağol canım benim inş. hepimiz hayırlısyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırı.
çok hoşuma gitti ultrason görüntüsü çok net belli gerçekten :)))
yasemıncım ıkılı testınız ıyı cıkmıs maşallah canım..
dıger yasemın canım hayırlı dogumlar olsun bızı hemen haberdar et dogumdan lutfen..
merakta bırakma bızı
benımde bugun ışte 3 . gunumdu.. alıoşmaya calışıyorum.. stresle gıdıyorum sabahları
hele 7 de uyanmak zor oluyor
en zoruda oglumdan o uyurken ayrılmak............ canım acıyor
ama gıtmem calışmam lazım
kötu bışeyle karşılaşırsam çıkarım zaten..
Aral Deniz 3 gundur altına işiyor .. mahsus mu yapıyor yoksa işe başladıgım ıçın dıkket mı cekmeye calışıyor bılemıyorum..
calıştıgımı bılıyor ızınde verıyor konuştuk .. hergun soruyorum ışe gıttıgımde uzuluyormusun calışmıyım mı dıe calış annecım dıyor..
ama yınede bu bı tepkı olabılır dıye duşunuyorum...
evet canım apaçık ortada dimi :)))
kız nuran o ne öyleeeee ohh paşa ki ne paşa bu böyle maşallahhh yaaa
ay bende kız cok ıstıyorum cok ısteyınce olmuyor dıyorlar.. offf offff
korkudan hamıle fln kalamıcam bu gıdışler erkek derse dr yıkılırım ben
en onemlı şey saglıklı olması ama sonra doguramam tekrar kızı bulmak ıcın onun ıcın ıyıce arastırıp yontemlerıyle hamıle kalmam gerekıyor...
hayırlı olsun nurancım benimde içimden hep erkek geçti senin banada kız diyor herkez erkek diyen bile döndü kıza denizinde ısrar ettiği gibi bende kız hissediyorum ama erkeğede alıştırıyorum kendimi kader bu napalım erkek anası olarak hayatı sürdürmekte var benimde çinde erkek çıkıyor yenileme rus takviminde kız çıkıyor doğaçtada aynı çıkıyordu bakalım kısmet ayın 2sinde randevum belli olacak kısmetse 3 haftam kaldı belli olmasına belki 2sinden önce giderim 31 marta 2si eşimde evde diye randevu almayı düşünüyodum ama onsuzda gidip öğrenebilirim
evet belli etmeye başladı kendini göbüşümcanım herşeyin hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin canım..
bende bugün gitmicektim aslında dışarısı çok kötü kar kıyamet fena. batuhanıda çıkarmak istemedim hasta olmasın diye ama dayanamadım atladık taksiye gittik kaç gündür zaten bu günü bekliyodum cinsiyetini öğrenmek için öğrendik sonunda:))))
canım seninde göbeğin baya büyümüş canım pardon bebişin hehehehe maşallah canım
denizcim benim doğaçtada yanlara doğruydu sonradan sivrilmişti ama doğaçta bu haftalarda daha büyüktü karnım bu resmi yemek yedikten sonra çektim bu mideden şiş duruyor azıcıkta bide farkettiysen hala zayıf duruyorum 2kilo aldım sadece doğaçta 4.ayda 4kiloyu cuuup almıştım bide bunda hiç kusmadım tiksinmedim doğaçta bi iki kere kusmuşluğum ve 4.aya kadar tiksinmem olmuştu hemde çok kötü ama şimdi bırak tiksinmeyi kokular güzel bile geliyor burnuma özellikle yemekleraysegul senın karnın yanlara dogru canım kız doguyor benım ıcıme..
tabı Allah bılır
aysegul sen herhangı bır yontem uyguladın mı cınsıyetı ıcın
maşallahhh hepınızeeee
yasemın sende karnınınr esmını koy beklıyoruzz canım
ayşegülcüm baya belli olmuş seninde maşallah büyüdüğü burdan belli bebişin :)))
denizcim koyarım inş....
benim boğazlarım geçmiyor yaa hep yanıyor kızarık gripte değilim aslında ama ne olacak bilmiyorum böyle ayaktağım başım hep ağrıyor hamilelikten sanırım....
bende rus çin takvimine bakmıştım erkek çıkmışıtı ikisinde de ama ben inanmıyorum zaten hiç bunlara 2 seçenek var zaten ya kız ya erkek sallasan bile yarı yarıya tutar hesabı :)))kız çocuklarını çok seviyorum kızım olmasına rağmen gerçekten bir kızım daha olmasını bile istiyorum ama tabi değişik olmasınıda istiyorum sonuçta ikiz olmalı benim bebek :))) yani ben pek umursamıyorum cinsiyeti, bu yüzden ama oğlumuzda olsa olur ama bir kız da olsa fena olmaz diyorum çok seviyorum kızları....
bende batuhanda hiç kusmadım midem hiç bulanmamıştı sadece tavuk yemiyodum bunla benzerlikleri sadece tavuk yani. bunda hala midem bulanıyo kusuyorum hala çoğu yiyecekten tiksiniyorum.. bunda farklı belirtiler yaşıyorum farklı olur derken erkek oldu:)) hayırlısı herşeyin batuhana arkadaş geliyo destek olular birbirlerine. ben kendimden biliyorum kızkardeşlerimle çok farklıyız hep bir birimize destek şeklindeyiz ama erkek kardeşim daha farklı çok anlaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?