2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

az önce yağan azcık karla kartopu oynamaya çıktık zeyneple karın azlığına göre bizim eğlencemizi görseniz gülerdiniz :)) çok komikti zaten onlarda eridi gitti şimdi
bursada acayip kar var ama bizim burda yok yağsa bile sulu yağıyo ve hemen eriyo
anneme gitmek istiyorum ama zeynep yeni iyileşti hasta etmekten korkuyorum yine
annemler teleferikte oturuyo tam uludağın dibinde orda acayip kar varmış
eskiden ne eğlenirdik kışın hemen poşetleri alıp kaymaya çıkardık bayırlardan çoluk çocuk kadın adam genç yaşlı dolardı çimenlikler eve girmek istemezdik hiç.annemin bana neden sadece yarım saatçik izin verdiğini şimdi çok iyi anlıyorum zeynebin bende asla saatlerce kaymasına izin veremem sonrası hiçte iyi olmaz çünki

deryaaaa düğününüz bittimi nasıl geçti anlat bacım...

Son düzenleme:
sevdacım burda acayip kar var .. ama bugun daha iyiydi
hala ara ara kar yağıyor
bende bugun ogluma daha erken kavuştum aldım hemen onu bahceye cıktık cok guzel oynadık..

iyi yapmışsın deniz
aral sen yokken babannesiyle neler yapıyormuş ? seni arıyomuymuş?
sana çok düşkün oda çünki kıyamam ben onaaaa

Slmmm güzel hatunlar ben geldimmm...
bitti artık evlendirdik bizimkileri..ohh rahatladım bende..
Resimleri ekledim face den bakarsınız..

Babam buradaydı bugün döndü hiç fırsat bulamadım size yazmaya zaten bir kaç gün ablamlarda kaldık çok kar yağınca mahsur kaldık yani :))
bakıyım sizler naptınız?
denizcim sen işe girdin sanırım hayırlı olsun canım..
Nuran ve ayşegül göbişleriniz çok datlu tam kıvamında! yerim ben o şehzadeyi :))Nuran ne güzel poz vermiş kerata..

Son düzenleme:
teşekkurler derya .
cok yorgunum kızlar
bu ıs yerı benı cok yoruyor ısler hıc bıtmıyor.. gorevle tukenmıyor
cok gorev var.. ve yenıyım .. hıc unutmamam hata yapmamam gereken seyler var.
gıden evraklar gelenler doldurulmaları faturalar da bende
herseyı dıdık dıdık kayıt altına alıyorlar
yanı ben alıyorum daha dogrusu
ınanın cok yoruluyorum
nısan ayında sıgorta yapılıcak.
8 nisanda ilk maaşımı alıcam
o gun bakıcam bakalım paranın yuzu sıcak gelıcek mı
gercı cok bıseyde almıyorum onuda belırteyım....

bana dua edın kızlar en cok buna ıhtıyacım var
cunku ben cok stres yapıyorum cok detay var.. ıyı yapmaya calsııyorum kendımı sıkıyorum
cok ara verıncede zor oluyormuş çalışmak

sevdacım hayırlı olsun canım bebiş kararınız 4 yaş olacak yani he araları hayırlı olsun şimdiden inş.

deryacım çok güzel olmuşsun ya düğünde göz doldurmuşsun resmen gelinde sanki kilo almış gibi geldi bana senden kilolu bence sanki önce fotolarda daha zayıf bi kızdı şimdi değişmiş gibi geldi gözüme teoya bittim yakışıklım benim çok tatlı damat olmuş maşallah prensime

denizcim baya ara verdin tabi tatlım çalışmaya yoruluyorsundur muhakkak ama psikolojik olarak rahatlıyorsundur azda olsa para kazanmak insanı motive eder bence akşamda aral pert ediyordur seni değilmi o da kreşe başlayınca dahada rahatlarsın inş.

tsk ederim kızlar güzel yorumlarınıza acayip motive oldum moralim yerine geldi resmen..
Ayşegülcüm gelinimiz dediğin gibi geçen seneden bu yana rahat 8 kilo falan almıştır eşiyle yarış halinde yemek yediler resmen ben her ne kadar uyarsam da ,onu gaza getirmeye çalışsam da yine bildiklerini okudular ve sonuç tombiş bir gelin oldu..
Dediğin gibi düğünde en göze batan benmişim (ukalalık olarak algılamayın çevredekilerin yorumu) gerçi saçım falan çok istediğim gibi olmadı ama ..amannnn benim mi düğünüm boşverrr dedim!
o elbiselerin üzerine bolero falan diktim ama fotolarda çıkmamış onları da gösteririm size hatta size soracaktım makyajımı,elbiseyi falan hep resimlerini çektim ama ekleyemeden gün geldi..
Elbiseyi resmen yeniden tasarladım o üzerindeki danteller,taşlı şeritler,taşlı toka falan hep kendi uyarlamam normal hali çok daha sadeydi ama illa bi el atıcam ya duramıyorum..:))
dur aklımdayken onları da göstereyim

deryacım süper olmuşsun,çok zayıflamışsın...çok hoş görünüyodun valla maşallah arkadaşıma
demek elbiseyi modifiye ettin haabecerikli hatunsun vesselam,elinden de her iş geliyo

denizcim fıstığım benim kıyamam ben sanasendeki o enerji,o pratiklik,o kıvrak zeka olduktan sonra her işi becerirsin alimallah...eee tabii uzun süredir evdeydin ilk günler zor gelir,adapte olmakta zorlanırsın,çok normal,sakın hevesin kırılmasın...eminim sonra çok rahatlayacaksın,çok hoşuna gidecek bu tempo...sen enerjiksin zaten,tempoyu seversinilk maaşını alınca motivasyonun artacaktır eminimallah kolaylık versin canım benim

ayşegüüüüüüülll...göbüşünü yerim senin,nasılsın?inşallah her şey yolundadır,cinsiyetini merakla bekliyorum ben de...

sevdacım mudanyada ne kadar kar buldunuz kuuteleferik tarafı süperdir,keşke gidebilseydiniz...öpüyorum sizi de

selam kızlar
yine uzun ara verdim
geçmişi yine okuyamadım,
ama denizin işe girdiğini gördüm sanki.. ne işi denizcim?hayırlı olsun..
deryacım sizin de düğününüz hayırlı olsun.fotolar süper bu arada , maşallah sana:)sana bakmaktan geline bakamadım:)))
biz de iyiyiz. okul, ev, ege..
hamişler nasıl?
özledim sizleri..

Öğlen kociş geldi ekleyemedim resimleri..(onları uyuttum ancak şimdi zamanım oldu) aslında dediğim gibi bunları taaa düğünden önce gösterip sizden fikir alacaktım ama zaman olmadı ,o kadar sizin için çektim yükleyim bari dedim..

Kızlar bu elbisemin ellenmemiş ilk hali..:))

Bu üzerine diktiğim dantelden bolero sırf buna uysun diye elbiseye daltel şeritler diktim ama bunu giymedim(bu arada şeritler burda alelade tutturulmuş durumda o yüzden yamuk..

Bu da alt zemini deri üzeri kürk bir kumaştan diktiğim bolero..bunu ilk giydim ve yarım saat sonra bir baktım üzerindeki tüyler koltukaltıma yapışmış,öyle çirkin görünüyordu ki anlatamamsanki hiç alınmamış gibi.. hemen sildim çıkmadı,en son yıkadım..ve bir daha giymedim resimlerde hep elimde zaten..:))

Ve bu da kına kıyafetimin üzerine diktiğim kahverengi kürkten bolero (bunu biraz daha süsledim içine astar ve kollarına şerit geçirdim)

Bunlarda kına ve düğün makyajım (yakın plan) tabi o gün çekmedim bunlar prova yapmıştım o zaman çektim

veee saçıma krepe balyaj yaptırdım hazır elim değmişken onu da ekleyim size..
nasıl olmuş?

Son düzenleme:
Denizcim kaç yıl sonra zor oluyordur tabi bu tempo birde evli ve çocuklu olunca hepten zor çalışmak ama bir süre sonra alışırsın canım..umarım istediğin gibi bir ortam ve iştir yani en azından kafa dağıtmak için çalışmak birebir diye düşünüyorum elimde olsa bende çalışmak istiyorum acilen şu teo bi kreşlik kıvama gelse..çok sıkılıyorum evde çokkkk..
bir de maddi durumlar çok fena bu aralar şu düğün muhabbeti iyice batırdı bizi hepimize ayrı kıyafetti,takısıydı vs.. derken göçtük!
bir de orgumuz bozuldu yaaa çalışmıyor sanırım istanbula göndercez başka yerde tamir etmiyorlarmış o da kargosuyla vs..bayağı tutcak sanırsam..offf karı yok zararı çok bu aletinde nerden aldık yawww eşime bıdırdanmıyım diyorum ama hakediyor yani..

bana iş getirmiş eşim katalog yapacağım ama elim hiç gitmiyor yaa 1 haftadır daha başlayamadım oysa hep istediğim şeydi evden bu tür işler yapmak,inşallah unutmamışımdır yapmaya yapmaya köreldim sanırsam..

deryacım harikasın canım maşallah nasıl beceriklisin o boleroları nasıl diktin süper olmuşlar mor elbisende çok şık olmuş süslenince el değince daha bir değişmiş
fotolar çok güzel sende çok güzelsin benimde dikkatimi çekti sanki gelin kilomu almış neeeesaçında çok hoşş..o göz makyajlarını nasıl becerin kızzzz ben hiçç mi hiç anlama zaten pekte yapmam sanırım ondan ama bayıldım çok güzel olmuş renkler felan biraz anlat bari bana biraz bilgim olsun :))))

deryacım kıyafetler harika.. ellerine sağlık, sen de amma becerikli kızmışsın yahu, oldu olacak saçını da kendin röflele:) saç rengine bayıldım. koca bi maşallah her şeye..

biz de egenin uyanmasını beklioz. gezmeye gidicez şimdi..

bursalı kızlar, bi gün dışarıda bi buluşma ayarlayalım mı? gerçi deniz işe başladı ama, uygun, ortak bi zaman bulamaz mıyız?

Son düzenleme:
olur evrimcim bi haftasonu plan yapalım ve buluşalım ne güzel olur
sen emine deniz ve ben varım burdan
belki ayşegülde gelir :))) dermişimm
valla gelirmi gelir ayşegül derler ona :)
seyyah arkadaşım benim

deryacım facedeki fotolara baktım bende çok ama çokkkk şık olmuşsun vallahi gelin bile sönük kalmış yanında bi arkadaşınında yorumda yazdığı gibi magazin dergilerinden fırlamış gibisin maşallah kesin nazarda deymiştirn sana o gün
gelinin kilosu benimde gözümden kaçmadı bi ara acaba bu kız o kızmı falan diye düşündüm
hayret düğün üstü nasılda dikkat etmemiş kilosuna
kınadaki elbiseside çok sıradan ev kıyafeti gibiydi bilmeyen seni evleniyo sanırdı sen ondan daha çok özen göstermişsin bravo canım benim ...gelin hanım kıskanmıştır seni :))

bide elbisende yaptığn değişikliklerde çok hoş olmuş ya marifetli hatun o boleroyu nasıl biçtin diktin
son günlerde buraya uğrayamamanın sebebini şimdi çok daha iyi anlıyorumm

deryacım elbisen makyajın saçın tek kelimeyle muhteşem canım yapmışsın yapacağını yine saç rengine makyajına imrendim saçımı boyayamıyorum yasak ya ondan makyajıda hiç beceremem hele öyle eyeliner çekmeyi falan yok öyle kabiliyetim bi ara geldiğimde banada yap nasıl oluyorum bi bakayım
sevdacım ahh ahhh o seyyah arkadaşın hamiş ya olmasa atlar gelirdim doğaçta bal gibi bu ara yiye yiye bitiremiyorum çok uslandı yavrum çok akıllandı maşallah diyeyimde yani her yere gidilebilcek bi çocuk ama ben gidilcek durumda değilim şimdiden ağırlık çöktü sanki

kızlar selammm nasıl gidiyor?
hafta sonu abla ırmak ve aytac geldıler bana surprız yaptılar..
uludaga cıktık cocuklar kızakla kaydılar..
ama cok az vaktımız vardı hemen dönduk
uludag ınanılmaz kalabalıktı .. anlatamam.

dag havası herkesı çarptı ..bugun butun vucudumda bı agırlık var dun 22,30 da gozum kapanıyordu
bugun işe inanılmaz isteksiz gittim ama gittikten sonra geçti.
bogazım sızım sızım sızlıyor..

burda hava açtı dagda 3 metre kar var dağda cok sıcaktı cocuklar cok şaşırdılar
aytac deniz teyze dagın zirvesi ne kadar sıcak dedi durdu

yarın yine iş var
ama Rabbime şükürler olsun ki c tesi pazar yok .. kaldı 4 gunum yani :)

deryacım süper olmuşsun,çok zayıflamışsın...çok hoş görünüyodun valla maşallah arkadaşıma
demek elbiseyi modifiye ettin haabecerikli hatunsun vesselam,elinden de her iş geliyo

deryacım kıyafetler harika.. ellerine sağlık, sen de amma becerikli kızmışsın yahu, oldu olacak saçını da kendin röflele:) saç rengine bayıldım. koca bi maşallah her şeye..

Kızlar hepinize çokkk tsk ederim güzel sözleriniz için elimden geldiğince imkanlar dahilinde cici gözükmeye çalıştım işte.. Beğendinizse ne mutlu bana!
Bolerolara gelince emin olun çok kolay ve şık duruyor siz de deneyin derim ben bunu park bravo da gördüm indirimli fiyatı 130tl falandı sanırım ben 10tl hallettim dikdörtgen şeklinde kesip ikiye katlayın yan kısımlarınıda yarıya kadar dikin(kol için ) oldu bitti işte arkası dökümlü çok güzel duruyor..

Ayşegülcüm gelince bi makyaj denemesi yaparım sana ayıp ettin canım...gerçi kendi yüzümü çok iyi bildiğimden midir nedir kendime güzel yaparım ama bir başkasında her zaman olmuyor benden söylemesi.. gerçi 2-3 arkadaşımın gelin makyajını yapmışlığım var kendim yaptım diye söylemiyorum hepsi de süperdi..
Yasemincim makyajı anlatması zor renklerle çok oynuyorum o göz makyajında en az 6 far falan kullandım..ama bu işin uzmanı Emine bilir temmuz annelerinden aşkitom,topiği de var süper makyajlar yapmış onu tek geçerim hem tek tek anlatarak uygulamış hepsini..

Sevda çok güldürdün beni.. (Gelin konusunda) çevremden,arkadaşlarımdan aldığım tüm yorumlar aslında seninle aynı ama yapı meselesi bu işler çok önemseyen bir tip değil zeynep o kına elbisesini falan kınadan 2 gün önce aldı mesela bu tür şeyleri çok önemsemiyor,kilo konusunda ise ileride başını taşlara vuracak böyle giderse,çok dedim ona o düğün fotolarına ileride baktığında kızacaksın kendine vs..diye ama eltiyiz işte çok akıl verilmiyor daha yeni yeni tanıyoruz birbirimizi lafım batar,alınır diye üsteleyemiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…