deryacım süper olmuşsun,çok zayıflamışsın...çok hoş görünüyodun valla maşallah arkadaşıma
demek elbiseyi modifiye ettin haabecerikli hatunsun vesselam,elinden de her iş geliyo
deryacım elbisen makyajın saçın tek kelimeyle muhteşem canım yapmışsın yapacağını yine saç rengine makyajına imrendim saçımı boyayamıyorum yasak ya ondanmakyajıda hiç beceremem hele öyle eyeliner çekmeyi falan yok öyle kabiliyetim bi ara geldiğimde banada yap nasıl oluyorum bi bakayım
sevdacım ahh ahhh o seyyah arkadaşın hamiş ya olmasa atlar gelirdim doğaçta bal gibi bu ara yiye yiye bitiremiyorum çok uslandı yavrum çok akıllandımaşallah diyeyimde yani her yere gidilebilcek bi çocuk ama ben gidilcek durumda değilim şimdiden ağırlık çöktü sanki
deryacım facedeki fotolara baktım bende çok ama çokkkk şık olmuşsun vallahi gelin bile sönük kalmış yanında bi arkadaşınında yorumda yazdığı gibi magazin dergilerinden fırlamış gibisin maşallah kesin nazarda deymiştirn sana o gün
gelinin kilosu benimde gözümden kaçmadı bi ara acaba bu kız o kızmı falan diye düşündüm
hayret düğün üstü nasılda dikkat etmemiş kilosuna
kınadaki elbiseside çok sıradan ev kıyafeti gibiydi bilmeyen seni evleniyo sanırdı sen ondan daha çok özen göstermişsin bravo canım benim ...gelin hanım kıskanmıştır seni :))
bide elbisende yaptığn değişikliklerde çok hoş olmuş ya marifetli hatun o boleroyu nasıl biçtin diktin
son günlerde buraya uğrayamamanın sebebini şimdi çok daha iyi anlıyorumm
deryacım kıyafetler harika.. ellerine sağlık, sen de amma becerikli kızmışsın yahu, oldu olacak saçını da kendin röflele:) saç rengine bayıldım. koca bi maşallah her şeye..
deryacım harikasın canım maşallah nasıl beceriklisin o boleroları nasıl diktin süper olmuşlar mor elbisende çok şık olmuş süslenince el değince daha bir değişmiş
fotolar çok güzel sende çok güzelsin benimde dikkatimi çekti sanki gelin kilomu almış neeeesaçında çok hoşş..o göz makyajlarını nasıl becerin kızzzz ben hiçç mi hiç anlama zaten pekte yapmam sanırım ondan ama bayıldım çok güzel olmuş renkler felan biraz anlat bari bana biraz bilgim olsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?