2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kimsecikler uğramamış nerelerdesin kızlar deniz çalışıyor hadi sizler nerelrdesiniz ((havalar biraz düzeldi dışarıyamı çıkıyorsunuz .....gerçi biimde evde durduğumuz yok ki 2 hft.yaklaşık gecde gündğzde birilerine gidiyoruz şimdi ecrinde yok zaten ananesine gitti bende birazdan güne gideceğim :)))

ayy evet deryaa yaa nasıl guzel yapmıssın o makyajınıı.. maşallahhh
bende yaparım ama senın kı profosyonellere taş cıkartır.. eee goz guzel anam senın suçun nee
her şekılde guzel gozukuyorrrr zaten..!
bırde uzerıne makyaj eklenınce tam ortaya cıkmıs
sıorması ayıptır sen bu makyajı yaparken teo uslu duruyor mu
nasıl o engamede yapabılıyorsun
ben aralla ugrasırken nasıl yaptıgımı anlamıyorum bıle

ay kızlar ebruya sınır oldum yaa.. hanı su kızım olursa nehır koyucam dedıgım ve o an kızımın ısmını çalan arkadaşım..
bılıyorsunzu yenı resımler ekledım face e
resımlerıme hahahah fln dıye yorumlr yapıyor
ama sadece hahahahha yazıyor o kadar ne bı cumle ne bışey
bende o sekılde olan yorumlarını sıldım .. anlamıyorum ne yapmaya calıstıgını
kıskanıyor mu ne delı mıdır nedır
yada lohusa sendromuna gırdı
gercı o hep böyleydıııı.. sert kaba ve anlayıssız..

Günaydınnn...
denizcim yeni işin hayırlı olsun...

sevdacım sizede çok geçmiş olsun... kıyamam kuzucuklara ya

ayşegül ve nuran göbüşlerinize bayıldım maşallah :) severim göbüşlerinizi :)

deryacım kavtitasyon işi bende fos benden bi cacık olmaz
ilk hafta 81 e kadar indim şimdi yine 85 kiloyum
artık vücut kaldırmıyor valla..
yüzmeye gidicektim onuda ayarlayamadım
hafta sonları kavitasyon için 1 saatliğine evden çıkmam olay oluyordu
enes çok ağlıyordu bende erteledim mecburen

hee bu arada 69 a kadar düşmüşsün maşallah sana uzun vadede kararlı adımlar attın cnm tebrik diyorum seni
keşke sendeki azim bendede olsa
düğün fotolarınıza bakamıyorum işyerinde face engelli yine sabahtan bei meraktan çatladım neyseki buraya bi kaç foto koymuşsun onları gördüm. harikasın sen ya en ince ayrıntısın akadar düşünüyorsun tam bir organizasyon kadınısın sen bence senden bu konular da süper danışman olur...

nurancım bebişiniz hayırlı olsun benimde kardeşim doğum yapıcak 1 aya kadar
ikincisi de kız onun görseniz diğeri ayaklandı o kadar tatlı kii...

deryacım bende bayıldım valla elbisen çok şıktı sende ayrı bir güzellik var zaten bacım. ne hamaratlısın valla maşallah makyajın kıyafetin süperdi. bende uğraştımmı güzel makyaj yaparım ama sen tam bi profesyonel gibi yapmışsın

bizde bugün 4lü test sonuçlarımız aldık çok şükür temiz çıktı.

test sonuçlarını beklemek çok sıkıntıya sokuyo insanı demi nuran ay o günlerime gittimde ne strese giriyodum
ya kızlar niye kimse uğramıyo
ben arada yazıyorum açıp bakıyorum kimse uğramamış sonra bende yazmıyorum
selcan yok bayadır evrim yok
kızlar iyisinzidir inşallahh

denizcim arkadaşın gıcık biri heralde senin koycağın ismi bile çaldı baksana boşver sallama bence

canım gerçekten komik bişey olur yazılır ama tek başına yani haahaa yazmasıda tuhaf dediğin gibi alayeder gibi doğrusu ((
4 lü tarama nasıl oldu canım senin bizim burada 4 lü başka dr.gerek duymadıkça yapmıyor merakettim seninkini ....

bende bir iyi bir kötü geçiriyorum günlerimim vücudum hala toparlanamadı ilaçta kullanmadığım için sanırım burnum akıyor boğazlarım yanıyor dün yattım öyle birazda hatta bayabi hamilelikğin etkisi var zaten halsizlik oluyor sanırım iyice tetikliyor oda hiç kalkamıyorsun ara ara ...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine senin cisiyet belli olmadımı hala kontrol ne zaman

2haftam kaldı benim 16. haftaya hala hareket hissetmiyorum ben tık yok bende karnımda çok büyümedi meraktan delircem artık

slm kizlar..kaldi 14 gün kizim 10 gün evvel dogd bakalim oglm nezaman gelecek 22 marti bi atlatsak oc olsun istiyom hayirlisi bakalim..
deryacim bende azmine hayran kaldim emin adimlarla baya inceldin..bu dügün meseleside seni destekledi sanirim..darisi basima..
nurancim masallah kuzuna olustuda büyüyo..hamilelegin tadini cikar ben bisey anlamadim calismaktan yogunlktan..simdide cok agirlastim...cok asagida iyice baski yapiyo..senin simdi en rahat dönemin basladi..
adasim gecmis olsun bende bi ara cok fena tutuldum hastalardan 2 kere kaptim ama ilacsiy atlattim cok sükür tuzl suyla gargara bana cok iyi geldi ogaziminin ödemini cözdü hemde mikrobu kirdi..ama senin bünyen daha zayif olabilir ozaman mecbur ilaca gerekoluyodur..
sevdacim zeynep ne kadar büyümüs hanimefendi olmus..masaallah..
aysegülcüm cinsiyetinizi bende cok merak ediyorum..dogacta su toplamistin sanirim bunda nasil gidiyor umarim ayni seyleri yasamassin..
denizcim ise alisabildin mi aral duruma alistimi benim kuzum 4 ay sonra bile her sabah anne okula gitmeee diye firliyordu yataktan sonrada ugurluyord eli mahkum..

evet yasemincim ödemlerim başladı benim bide niritim var ya bahara girdik alerjim coştu yine alerjidende şişiyorum ben allah hayırlısıyla doğum nasip etsin hepimize

veeeeeee size bişey dicem kızlar ben dr.dan geldim şimdi 2 haftadır bebeğimi görmüyordum ağır grip geçirince iyimi değilmi meraktaydım çok şükür iyiymiş ve cinsiyetide yüksek ihtimal kızmış kesin olmamakla birlikte diyede ekledi dr. ayyyy bi tuhaf oldum öğrenince yaaaaaaaaaaa

ay canım hiç sorma cidden çok zor beklemek ben zaten normal kontrole girerken bile strese giriyorum :))

canım ben 2li tetstimi yaptırmıştım doktorum 3lü teste gerek duymadı 4lü testi yaptırdı geriyo büyük ultrasona girmek kaldı oda zaten 20 li haftalarda.

canım çok geçmiş olsun dediğin gibi hamilelikte eklenince iyice zor oluyo

canım bende 12. haftalarda ara ara hissediyodum tekmelerini doktorumada demiştim zaten. ama sonra kesilmişti sanki. son 1 haftadır baya artık hissediyorum

canım seninde az kaldı doğumuna hayırlsııyla alırsın inşallah oğlunu kucağına:))
evet bende ilkinde çalıştığım için pek anlamamıştım ama bunda da batuhanın peşine koşturmak anlayamıyorum bazen bilmeden basıyo karnıma yok vuruyo yok kucak istiyo zor valla:))

canım çok sevindim kızın olucak inşallah ya ne güzel iki yasemin bide senin bir kızınız bir oğlunuz olucak benim çok istememe rağmen ikincide erkek oldu. hayırlısı böyleymiş napalım çok üzülmüştüm kaç gün inanmadım eşim çok kızdı banada aklım yavaş yavaş başıma geldi

erkekte olsa çok tatlılar nuran ben şimdi değişsin hiç üzülmem inan doğaçla şu anda yaşadığımız farklı bi aşk var bence erkek çocuk anneye daha yakın kızlar babacı oluyor

erkekte olsa çok tatlılar nuran ben şimdi değişsin hiç üzülmem inan doğaçla şu anda yaşadığımız farklı bi aşk var bence erkek çocuk anneye daha yakın kızlar babacı oluyor

çok haklısın canım on tane kızım olsa batuhanı değişmem:)) erkekte kızda olsa hayırlısı olsun dediğin gibi oğlan anneye düşkün oluyo:))

ayşegülcüm kız olmasına çok sevindim...
Allah gönlün egöre versin sağlıklı sıhhatli olsun da..

yasemincim seninde az kalmış sende inşallah sağlıcakla kucağına al.

kardeşiminde 20 günü var bakalım bekliyoruz sabırzılıkla
oda ağırlaştı iyice

yasemincim seninde az kalmış sende inşallah sağlıcakla kucağına al.

kardeşiminde 20 günü var bakalım bekliyoruz sabırzılıkla
oda ağırlaştı iyice
saolsin canim kardesinede kolay bir dogum nasip olur ins.biraz sıkııntıları avrdi yanlis hatirlamiyorsam Allah yardimcisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…